diumenge, 24 d’abril del 2016

"1-1. Empate insuficiente para ambos en Palamós". Article de @mundodeportivo

1-1. Empate insuficiente para ambos en Palamós




Palamós (Girona), 23 abr (EFE).- Llagostera y Nástic empataron a uno en un derbi muy intenso disputado en Palamós, en el que Naranjo adelantó al Nástic nada más empezar la segunda mitad y Natalio igualó el marcador poco después.
En el minuto doce de partido, Juanjo tuvo que ser atendido por una brecha en la cabeza al recibir un codazo en un salto con el central japonés del Nástic.
En un partido en el que la intensidad era la protagonista, fue el Nástic fue que primero se atrevió a disparar a puerta. Fue Tejera en un rápido contragolpe, pero que acabó con un chut a las manos de René.
Natalio hizo una buena jugada individual pero Molina muy atentó consiguió alejar el peligro. El partido estaba siendo muy intenso y disputado, ambos conjuntos sabían lo que se estaban jugando y mostraban tener miedo a perder.
Muñiz en un libre directo, puso en problemas a René, por el meta andaluz, respondió rápido y evito el gol. El Llagostera no disputó una buena primera mitad y apenas se acercó a la meta de Reína en todo el primer tiempo. El equipo grana dio un paso al frente pasada la primera media hora y Naranjo tuvo la más clara de los primeros cuarenta y cinco minutos después de una gran acción colectiva, pero la definición no fue acertada.
La primera acción peligrosa de la segunda mitad llegó cuando apenas se habían disputado dos minutos, Naranjo recortó un par de veces dentro del área y disparo cruzado. Los granas salieron más concentrados en esta segunda mitad y en el minuto cinco, Naranjo culminó una acción asociativa espectacular con un remate de primeras que superó por bajo a René (0-1).
Después del gol de los visitantes, el Llagostera adelantó líneas y, apenas doce minutos después, Edu Oriol puso un centro perfecto a los pies de Natalio para que este culminase la jugada en gol (1-1).
Un minuto después, el mismo Natalio desaprovechó una nueva ocasión, en la que Samu puso un pase al espacio pero el delantero, que en primera instancia ganó la posición a Molina, definió fuera.
Con los visitantes tocados, Benja pudo poner por delante al Llagostera. José Carlos desequilibró por la derecha y puso un centro raso que remató el delantero, pero Reina sacó las pierna de forma providencial y pudo evitar que entrase.
- Ficha técnica:
1. Llagostera: René; Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol (Ríos, min.53), Imaz (José Carlos, min.61); Natalio; y Juanjo (Benja, min.61).
1. Nàstic: Reina; Mossa, Molina, Suzuki, Campos; Mandinda, Tejera, Naranjo, Muñiz (Alex de Groot, min.68), Palanca; y Aníbal (Xisco, min.82).
Goles: 0-1, min.50: Naranjo, 1-1, min.62: Natalio
Árbitro: Pablo González Fuertes (comité castellanoleonés). Amonestó a los locales Escassi (17), Edu Oriol (60) y Ríos (67), y a los visitantes Mossa (12), Suzuki (15) y Naranjo (91).
Incidencias: Partido correspondiente a la trigésimo quinta jornada de la segunda división, disputado en el municipal de Palamós-Costa Brava, ante 2.119 espectadores. EFE
Llegir mes / Leer mas...

"El derbi entre Llagostera y Nàstic acaba en tablas". Article de @Peresubirana a @mundodeportivo

El derbi entre Llagostera y Nàstic acaba en tablas

  • La reacción azulgrana le llevó a empatar pero la salvación sigue lejos, mientras los visitantes no supieron conservar su ventaja

Llagostera
Llagostera
1-1
Gimnàstic
Gimnàstic
Empate en Palamós FOTO JOAN CASTRO/ ICONNA
Empate en Palamós FOTO JOAN CASTRO/ ICONNA

Palamós


El derbi catalán entre Llagostera y Nàstic acabo en tablas (1-1) y tuvo mucho menos de todo de lo que se esperaba. Tuvo menos público y no se llenó el Palamós-Costa Brava ya que el chaparrón que cayó antes del partido hizo que acudieran poco más de 2000 espectadores (unos 500 aficionados granas) y tuvo pocas ocasiones de gol por parte de ambos equipos, pocos goles, uno por equipo, y afortunadamente ningún incidente de público, aunque un buen número de aficionados granas tardaron mucho en poder entrar .
La primera parte tuvo poca historia ya que ambos equipos se tuvieron mucho respeto y las ocasiones en ambas porterías, prácticamente no existieron. Tan solo cabe destacar un disparo desviado de Imaz por los locales (9’) y un lanzamiento de falta de Muñiz que salió alto (31’) y un balón picado de Naranjo que no entró por poco (34’) por los visitantes. Tan solo iniciarse el segundo tiempo y en la primera llegada de los de Tarragona, Naranjo abrió el marcador con un potente disparo cruzado, tras un tuya mía con Aníbal. Oriol Alsina introdujo dos canvios de golpe dando entrada a Benja y José Carlos y el equipo reaccionó rápidamente marcando el gol del empate tras un certero remate de Natalio (68’). Los de Alsina tuvieron el segundo en otro remate de Benja que no se convistió en gol por muy poco. En los últimos minutos, el Llagostera tuvo contra las cuerdas al Nàstic, pero no logró su objetivo y el partido acabó con un justo empate que deja las cosas similares de como estaban antes del partido.
UE Llagostera: René; Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, De los Reyes; Imaz (José Carlos, 61’), Pitu, Marcos Tebar, Querol (Rios Reina, 53’); Natalio y Juanjo (Benja, 61’).
Nàstic: Reina, Mossa, Suzuki, Molina, Xisco Campos; Palanca (Assoubre, 72’), Madinda, Tejera, Muñiz (de Groot, 68’); Anibal (Xisco, 81’) y Naranjo.
Goles: 0-1: Min 51. Naranjo. 1-1: Min 63. Natalio.
Árbitro: González Fuertes. Tarjetas amarillas: Escassi, Rios / Mossa, Suzuki y Naranjo
Espectadores: 2.119 en el Municipal Palamós Costa Brava.
Llegir mes / Leer mas...

"Tablas insuficientes para Llagostera y Nàstic". Article de @sport

Tablas insuficientes para Llagostera y Nàstic

El Llagostera y el Nàstic empataron a uno y el resutado quedó corto para sus aspiraciones de permanencia y promoción 

Tablas insuficientes para Llagostera y Nàstic
Llagostera y Nàstic empataron a uno en el Municipal de Palamós LaLiga.es
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante

Jornada 35

Llagostera

René; Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol (Ríos, min.53), Imaz (José Carlos, min.61); Natalio; y Juanjo (Benja, min.61).

Nàstic

Reina; Mossa, Molina, Suzuki, Campos; Mandinda, Tejera, Naranjo, Muñiz (Alex de Groot, min.68), Palanca; y Aníbal (Xisco, min.82).

Goles

0-1, min.50: Naranjo, 1-1, min.62: Natalio.

Árbitro

Pablo González Fuertes (comité castellanoleonés). Amonestó a los locales Escassi (17), Edu Oriol (60) y Ríos (67), y a los visitantes Mossa (12), Suzuki (15) y Naranjo (91).

Incidencias

Partido correspondiente a la trigesimoquinta jornada de Segunda División, disputado en el Municipal de Palamós-Costa Brava, ante 2.119 espectadores. 
Pau Planas
23-4-2016 | 21:09 H.
En un derbi con más tensión que fútbol, Llagostera y Nàstic tuvieron que conformarse con un punto más satisfactorio para el conjunto grana que para los gerundenses, que con la victoria del Huesca ven cómo se les sigue complicando la salvación en la Liga Adelante.
Con el recuerdo de la promoción de ascenso a Segunda A muy presente y con un buen número de aficionados grana en las gradas, los azulgranas no conseguían encontrar el ritmo del partido y dejaban todo el protagonismo a los visitantes.
Incapaces de encadenar tres pases consecutivos, el equipo de Oriol Alsina solo trataba de defenderse ante un Nàstic que tampoco sabía aprovecharlo.

Los grana tenían el esférico pero tropezaban una vez y otra con el entramado defensivo azulgrana y solo a balón parado conseguían crear algo de peligro. No fue hasta pasada la media hora que Naranjo dispuso de la primera y única oportunidad de un primer tiempo donde la presión, los choques constantes y la tensión fueron los únicos protagonistas.
Un pase largo dejó al delantero solo ante la salida de René pero, con muy poco ángulo, el jugador grana intentó una vaselina que se marchó cruzada.

los goles, en la reanudación

El arranque del segundo tiempo mantuvo la misma dinámica pero el Nàstic no tardó en adelantarse. Antes de cumplirse el minuto diez, una triangulación dentro del área terminó con un pase en el punto de penalti a Naranjo, que fusiló a René.
El tanto dejó todavía más tocado al Llagostera y convertía a los grana en los principales dominadores pero, en una jugada aislada, un centro de Edu Oriol al segundo palo lo pudo aprovechar Natalio para sacar la garra y empatar el encuentro.
El gol, junto con la entrada de José Carlos, revitalizó a los locales. El equipo encontró el orgullo, empezó a jugar el balón y generó un peligro constante con las internadas por la banda derecha de José Carlos, encerrando al Nàstic en su propia área para tratar de salvar un punto.
Aun así, los tarraconenses lograron mantener las internadas azulgranas y salvar un empate importante para una lucha para la promoción que cada día está más cara.
Llegir mes / Leer mas...

"Llagostera i Nàstic es reparteixen els punts a Palamós (1-1)". Article de Esport 3

Llagostera i Nàstic es reparteixen els punts a Palamós (1-1)

Llagostera i Nàstic han empatat a Palamós en un partit en què els gols s'han reservat al segon temps. Naranjo ha avançat els grana i Natalio ha igualat per als d'Oriol Alsina. El punt no acaba de satisfer els interessos de cap dels dos equips.
Els dos equips han signat un empat a Palamós (@NASTICTARRAGONA)
Tot i la diferència a la classificació, la primera part a Palamós ha estat força igualada. Els dos equips s'han mostrat força respecte i mentre el Nàstic ha intentat fer mal amb contres ràpides, el Llagostera ho ha provat amb alguna acció aïllada. Naranjo i Mossa han estat dels més actius pels de Vicente Moreno, a qui també se'ls ha afegit Sergio Tejera buscant forats i provant-ho amb xuts potents. Imaz, pels d'Oriol Alsina, també ho ha provat. Edu Oriol, als vint minuts, ha evitat una pilota des de la mateixa línia de gol després d'una rematada de Sergio Tejera. Juanjo, amb un trau al cap, per un xoc fortuït amb Suzuki ha deixat uns quats minuts els gironins amb inferioritat. Naranjo amb una vaselina que ha marxat fregant al pal ha tingut l'ocasió més clara del primer temps. El partit, però, ha arribat al descans amb igualtat al marcador.
A la represa, el Nàstic ha posat una marxa més i li ha donat fruits. Naranjo, al 51, ha avançat els grana a Palamós després d'una paret amb Aníbal dins de l'àrea que ha acabat amb un xut col·locat que René no ha pogut evitar. Però lluny d'enfonsar-se, el Llagostera ha mantingut la compostura i ha aconseguit empatar. Ho ha fet a través de Natalio que ha aprofitat una centrada des de la banda d'Edu Oriol. Natalio, al segon pal, ha sorprès Reina. I el mateix jugador blaugrana ha tingut just després el segon, així com Benja, que acabava d'entrar al terreny de joc. La seva acció, però, ha acabat avortada pel porter del conjunt tarragoní. El tram final ha estat d'estira-i-arronses però sense canvis al marcador. El Llagostera continua en descens i cada cop té menys jornades per apropar-se a la salvació mentre que el Nàstic va perdent coixí amb la resta de classificats de la zona de play-off.
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio salva un punt pel Llagostera contra el Nàstic". Article de @diaridegirona

Natalio salva un punt pel Llagostera contra el Nàstic

Els blaugranes han tingut ocasions per guanyar en el tram final del partit

23.04.2016 | 20:15
L'equip gironí ha empatat a Palamós contra el Gimnàstic de Tarragona (1-1) i fa un petit pas enrere cap a la salvació. El duel català, molt intens tant tan terreny de joc com a la graderia, no s'ha decidit fins a la segona meitat. L'últim precedent d'un Llagostera-Nàstic va ser en l'històric ascens del conjunt gironí a Segona A fa quasibé dues temporades i a Tarragona encara feia mal aquell partit, prova n'ha estat la no presència del president del conjunt visitant a la llotja i si a la zona de l'afició visitant.
Després d'una primera meitat molt igualada, amb una vaselina del tarragoní Naranjo que ha sortit fregant el pal com a ocasió més destacada, el duel s'ha decidit en els segons 45 minuts. Precisament ha estat el Nàstic l'equip que s'ha avançat a marcador. El mateix Naranjo, el jugador grana més desequilibrant, batia René per avançar el seu equip al marcador.
Davant aquest resultat, Oriol Alsina ha donat entrada a Benja i José Carlos i, sobretot aquest últim, ha donat un aire diferent a l'equip. Al minut 63,el golejador Natalio ha empatat l'enfrontament rematant una centrada al segon pal. Fins al final, la tensió seguia sent evident i el mateix jugador balear tenia l'ocasió més clara, però el seu xut l'ha aturat amb dificultats Reina. Amb el punt sumat, el Llagostera dormirà a cinc punts de la salvació a l'espera del resultat que faci demà l'Almeria, que juga a casa davant el Bilbao Athletic.
Llegir mes / Leer mas...

"Un punt i encara gràcies". Article de Rubèm Miró a @lesportiucat

Un punt i encara gràcies

A mig camí. El Llagostera i el Nàstic empaten un partit tens, dominat d'entrada pels grana, que es van avançar, però en què els d'Oriol Alsina van mostrar el seu poder de reacció

Xisco Campos i Juanjo lluiten per la possessió de la pilota en una jugada del partit jugat ahir a Palamós Foto: LLUIS SERRAT.
1
Ni per als uns ni per als altres. A mig camí. Un punt per barba, que és la recompensa més justa al que es va veure ahir sobre la gespa del municipal de Palamós. El Nàstic, per qualitat i control, i el Llagostera, per coratge, van empatar un matx molt intens que hauria pogut acabar de qualsevol manera i en què cap dels dos equips va aconseguir el seu objectiu: sumar tres punts clau en dues lluites antagòniques. D'entrada, més tensió i nervis que no pas futbol. El físic va imposar-se a la tècnica i es va veure un enfrontament tosc i calent. Amb la pluja com a condicionant, els dos conjunts van apostar més per les connexions llargues que no pas per les combinacions. L'estratègia, però, no li va rutllar a ningú, i cap dels dos porters va haver d'intervenir. A poc a poc, en tot cas, el joc es va assentar i en aquest context el Nàstic va prendre la batuta. Veient la proposta futbolística de tots dos equips es podia entendre, perquè n'hi ha un que lluita per pujar i un altre que vol eludir les brases de l'infern. Els de casa abusaven del joc directe i, en aquesta batalla, la parella de centrals grana, Suzuki i Molina, van imposar-se. Amb el pas dels minuts els visitants van abandonar la precipitació inicial i van començar a tocar. La línia de quatre formada per Palanca, Tejera, Madinda i Juan Muñiz –sobretot aquest últim– buscava amb insistència un Aníbal batallador però amb l'instint adormit i un Naranjo elèctric com sempre. Així, en el 13', l'extrem andalús ja va avisar. Estava, però, massa pressionat i no va poder connectar en condicions una bona assistència de Muñiz. Vuit minuts després, en un córner, ho va intentar Tejera, però va veure com Edu Oriol interceptava el seu xut. Va ser la primera intervenció encertada del cambrilenc, ahir lateral dret, però no l'última, ja que més endavant seria determinant. Les dues ocasions dels tarragonins no van fer altra cosa que plasmar el seu domini aclaparador. El Llagostera, inoperant i amb un mig del camp que es dedicava a la contenció i a veure com les pilotes li passaven per sobre, no va aconseguir fer pessigolles al Nàstic. Els grana, tot i acaparar la pilota, van tenir dificultat per transformar el domini en gols. De fet, l'única gran ocasió del primer temps va ser una vaselina creuada de Naranjo, que va aprofitar que estava sol davant la sortida del porter. La pilota, però, es va perdre fregant la fusta. Al final, doncs, es va arribar al descans amb la llauna per obrir.
Gol i reacció
L'arrencada de la segona part va ser una continuació del final de la primera. El Nàstic aclaparava un Llagostera innocentot. Així, després d'un avís de Naranjo en el 46', el mateix extrem va obrir la llauna culminant amb molta classe una paret deliciosa amb Aníbal (50'). Per treure's el barret. Amb el 0-1 i el rival més que controlat, el partit tenia una pinta deliciosa per als de Vicente Moreno. Semblava que en un moment o altre se l'acabarien de cruspir. Però res més lluny de la realitat. Els tarragonins no van tenir aquell punt de serenor que fa falta per acabar de posar a ratlla un rival ferit i, en una acció que semblava senzilla de defensar, va arribar l'empat. Edu Oriol va culminar una cursa per la banda amb una centrada mil·limètrica i Natalio, que l'havia vist quadrada tot el partit, va imposar-se a la marca i va rematar-la al fons de la xarxa. Les forces s'equilibraven. El Llagostera segurament té molts defectes. Però també virtuts. De vegades, un mateix atribut és les dues coses alhora. I anar a fogonades n'és el millor exemple. Amb l'1-1 en el marcador els blaugrana van tenir un moment de lucidesa en què haurien pogut matar el partit. Els d'Oriol Alsina, comandats per un José Carlos que va revolucionar el partit, van tenir contra les cordes el Nàstic, que encara no es creia com un matx tan controlat havia agafat una deriva tan perillosa. En el 64', per exemple, Natalio es va plantar sol davant de Reina en un contraatac i va acabar rematant un pèl desviat. Més clara va ser l'ocasió que es va veure en el minut 71'. José Carlos, màgic, va assistir Benja, que va veure com el porter grana salvava la seva rematada a boca de canó. Natalio va caçar el refús, però la defensa va estar atenta. Aquesta gran ocasió va precedir un tram de partit molt obert i poc endreçat, en què qualsevol dels dos equips hauria pogut fer mal en accions directes, sense floritures. El desgast físic i la poca repercussió ofensiva dels canvis en les files visitants, però, van impedir que algú celebrés o lamentés cap altre gol.

LLAGOSTERA1
NÀSTIC1

LLAGOSTERA: René; Edu Oriol, Chus Herrero, Escassi, Samu; Tebar, Pitu; Edu Querol (Ríos Reina, 53'), Juanjo (Benja, 61'), Imaz (José Carlos, 61'); i Natalio.
NÀSTIC: Manu Reina; Xisco Campos, Suzuki, Xavi Molina, Mossa; Palanca (Jean Luc, 72'), Tejera, Madinda, Juan Muñiz (Àlex López, 68'); Aníbal (Xisco Muñoz, 82') i Naranjo.
GOLS: 0-1 (50') Naranjo. 1-1 (62') Natalio.
ÀRBITRE: González Fuertes (col·legi asturià). T.G.: als locals Escassi, Edu Oriol i Ríos Reina; i als visitants Mossa, Suzuki i Naranjo.
PÚBLIC: 2.119 espectadors.
2a divisió A
Jornada 35
Llagostera - Nàstic
1 - 1
Albacete - Girona
0 - 3
Oviedo - Osca
0 - 1
Leganés - Ponferradina
3 - 0
Alavés - Elx
0 - 0
Osasuna - Valladolid
12.00
Còrdova - Tenerife
17.00
Lugo - Mallorca
17.00
Almeria - Athletic B
17.00
Mirandés - Numància
17.00
Saragossa - Alcorcón
19.15
Equip PT PJ PG PE PP GF GC
Leganés 60
35 16 12 7 49 28
Alavés 58
35 16 10 9 38 31
Nàstic 54
35 13 15 7 46 37
Oviedo 53
35 14 11 10 46 38
Elx 53
35 13 14 8 32 32
Girona 52
35 13 13 9 40 26
Saragossa 52
34 14 10 10 38 32
Alcorcón 52
34 14 10 10 37 34
Còrdova 51
34 15 6 13 50 48
Osasuna 50
34 13 11 10 35 34
Tenerife 49
34 12 13 9 39 37
Mirandés 48
34 12 12 10 50 41
Lugo 47
34 11 14 9 37 39
Valladolid 45
34 11 12 11 40 40
Numància 43
34 9 16 9 44 42
Osca 39
35 9 12 14 35 41
Mallorca 39
34 9 12 13 32 38
Ponferradina 38
35 10 8 17 33 47
Almeria 37
34 7 16 11 33 40
Llagostera 33
35 9 6 20 34 47
Albacete 32
35 8 8 19 34 52
Athletic B 28
34 7 7 20 27 45

Àlex López torna a jugar quatre mesos després

Tot i empatar i encadenar quatre jornades sense vèncer (3 punts de 12), una de les bones notícies per al tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, va ser el retorn del punta Àlex López al terrenys de joc. L'ariet grana ja està recuperat del trencament al menisc del genoll esquerre que es va fer el desembre passat i, després de quatre mesos de baixa, va poder tornar a tenir minuts. Val a dir, això sí, que el de Calafell no va estar gaire fi. Va mostrar-se participatiu, però li va mancar clarividència en la presa de decisions. Així, tot i intervenir de valent en els més de 20 minuts que va jugar, no va ser capaç de generar ocasion clares de perill. Vicente Moreno, en tot cas, va mostrar-se satisfet amb l'actitud que va tenir i va atribuir la manca d'ocasions al fet que a l'atacant
li falta rodatge i també a la dinàmica de tot l'equip, que tot i tenir bones arribades, no va estar encertat de cara a porteria.
Darrera actualització ( Diumenge, 24 d'abril del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"La passió i l'entrega donen només un punt". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La passió i l'entrega donen només un punt

El Llagostera empata a un gol contra el Nàstic en un duel català carregat d'intensitat

Els d'Oriol Alsina encaixen el 0-1 en el 50', reaccionen, però es queden a un pas de la victòria

El punt a casa és insuficient i l'equip haurà de guanyar a Osca per mantenir-se viu

José Carlos lluita amb Mossa, en una acció del partit Foto: L.SERRAT.
1
El Llagostera va empatar a un gol contra el Nàstic. El conjunt llagosterenc va anar de menys a més i, tot i sumar un punt contra un dels equips instal·lats a la part alta des del començament del curs, la victòria de l'Osca al Carlos Tartiere d'Oviedo (0-1) va deixar glaçats els jugadors blaugrana, que si bé eren conscients que no podrien aconseguir tots els punts possibles al Palamós-Costa Brava, ara afrontaran el duel a El Alcoraz com una de les darreres oportunitats de salvar la categoria.
Els primers minuts de l'enfrontament no van tenir un dominador clar. Si bé el Nàstic, a través del joc directe, generava més sensació de perill amb Naranjo, molt mòbil durant tot el partit, i les internades de Muñiz, perillós en les centrades a l'àrea, el Llagostera intentava no descuidar la defensa, una prioritat que li impedia tenir la frescor en atac dels darrers partits com a local. Natalio intervenia poc en atac i els homes de banda –Querol per la dreta i Imaz per l'esquerra– no trobaven la manera de sorprendre els defensors. Els minuts passaven i el Nàstic va decidir fer un pas endavant buscant aproximar-se a l'àrea llagosterenca. Les arribades grana cada vegada eren més clares –en el 14' una internada de Muñiz gairebé l'aprofita Naranjo per fer el primer dins l'àrea petita, en el 21', un xut de Tejera en una jugada assajada a través del llançament d'un córner i un altre llançament de Palanca (27')–. El conjunt dirigit per Vicente Moreno, amb paciència i buscant en moltes ocasions l'esquena de Chus Herrero i Escassi va disposar de la millor ocasió en el 34'. Una passada a l'espai de Tejera va ser aprofitada per Naranjo, que va arribar a impactar amb la pilota abans que René. L'esfèrica, plorant, va llepar el pal dret de la porteria de l'andalús, just davant de l'afició grana desplaçada a Palamós.
El Llagostera s'apropava amb comptagotes a l'àrea tarragonina, i és que, durant deu minuts, Juanjo Expósito va ser atès pels metges a conseqüència d'un trau al cap, fet que va posar encara més en guàrdia els blaugrana, mirant de reüll si des de l'àrea tècnica s'aportava alguna solució. El bon posicionament de la defensa grana i la feina de Xavi Molina i Suzuki a l'eix ofegaven els gironins, que no trobaven la fórmula. Això sí, en el 33' va ser el lateral esquerre, Samu de los Reyes, qui ho va intentar després d'una jugada personal. Després de driblar diversos contrincants, el defensa no va saber executar l'acció ni assistir cap company i la defensa va refusar.
La reacció al cop grana
El Nàstic va tornar del descans amb uns aires renovats. La possessió era indiscutiblement grana i Naranjo va decidir posar-se l'equip a l'esquena, pel que fa a la faceta atacant. El futbolista grana va fer anar de bòlit els defensors llagosterencs i ja només de començar el segon temps va avisar amb una volea que va sortir desviada (46'). Pocs minuts després, el davanter andalús va fer una excel·lent jugada personal, va cedir la pilota a Aníbal, que la va protegir molt bé i la va tornar al seu company. La resta, màgia i subtilesa, i és que, amb un gran xut amb l'exterior del peu va batre René (50').
La reacció del Llagostera no podia esperar gaire i Alsina va esgotar els canvis que li quedaven –Benja i José Carlos van entrar per Juanjo i Imaz, respectivament (61')–. Només un minut més tard del moviment tàctic, els d'Alsina ja van trobar un forat a la defensa grana amb una internada d'Edu Oriol. La centrada del de Cambrils la va aprofitar Natalio al segon pal per superar Reina i establir l'empat a un que seria definitiu. Com ja li va passar en els darrers partits al Palamós-Costa Brava, el Llagostera va notar l'efervescència del gol i va empènyer més que mai per buscar la remuntada. De fet, dos minuts després, Ríos Reina va assistir el mateix Natalio, que amb la punta de la bota va superar la sortida de Reina, però la pilota es va perdre per poc al pal curt. En només dos minuts, els llagosterencs van fer gairebé tant o més mal als tarragonins que en tota l'hora que s'havia disputat. El Nàstic mirava de superar el mal tràngol com podia però José Carlos va marejar Mossa diverses vegades. En una d'aquestes, en el 71', després de retallar tres vegades el marcador va fer una centrada que Benja va rematar però Reina va salvar. En els instants finals, amb els locals menjant més terreny als visitants les accions de perill van disminuir. El cansament i la desesperació de no poder superar la muralla formada pels de Vicente Moreno va fer minvar les forces als llagosterencs, que no van poder fer moure més el marcador.

NÀSTIC: Reina, Xisco Campos, Suzuki, Xavi Molina, Mossa, Madinda, Tejera,
Palanca (Jean Luc, 72'),
Muñiz (Àlex López, 68'),
Naranjo i Aníbal (Xisco
Muñoz, 82').

LLAGOSTERA: René Román, Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu de los Reyes, Tébar, Pitu, Querol (Ríos Reina, 53'), Imaz (José Carlos, 61'), Juanjo (Benja, 61') i Natalio.

EL PERILL

Naranjo va ser l'home que va portar tot el pes de l'atac de l'equip tarragoní
MINUT A MINUT:
4' Falta lateral executada per Pitu al segon pal, massa passada. Un defensor grana acaba enviant la pilota a córner.
9' Refús de Suzuki a una centrada de Juanjo Expósito. La pilota cau a les botes d'Imaz, que retalla Madinda, xuta de rosca i la pilota surt per damunt de la porteria defensada per Reina.
14' Internada de Muñiz fins a la línia de fons, fa la centrada, Palanca habilita amb el taló però Naranjo no pot fer la rematada després de topar el seu xut amb les cames de Chus Herrero.
21' El Nàstic executa un córner mitjançant l'estratègia. La pilota arriba a Tejera a la frontal però el seu xut topa amb Edu Oriol, ben col·locat al primer pal.
23' Centrada de Mossa que no pot rematar bé Naranjo, despistat
27' Naranjo cedeix a Palanca, que no s'ho pensa i després de retallar Escassi engalta un fort xut que atura René.
31' Falta perillosa al vèrtex de l'àrea que executa Muñiz i que envia per damunt de la porteria de René.
33' Bona jugada personal de Samu, que arriba dins de l'àrea grana però no sap assistir un company.
34' Gran passada a l'espai de Tejera. Naranjo arriba abans que René a la pilota i la vaselina surt llepant el pal dret de la porteria.
42' Falta perillosa a la frontal de l'àrea de Tébar a Palanca. Executa Muñiz però el seu xut va a la barrera.
46' Muñiz arriba al vèrtex, cedeix a Naranjo que després de retallar xuta malament. El refús li cau a ell mateix però la volea li surt alta.
47' Centrada de Naranjo, omnipresent, que Aníbal no pot rematar bé al primer pal. La pilota es passeja per davant de René, sense perill.
50' Naranjo fa una jugada personal espectacular. Passa la pilota a Aníbal, que li cedeix de primeres i engalta un xut amb l'exterior per establir el 0-1.
62' Gran centrada d'Edu Oriol per la banda dreta que remata al segon pal
Natalio, molt forçat però efectiu. 1-1.
64' Ríos Reina assisteix a l'espai Natalio, que amb la punta de la bota impacta amb la pilota però la rematada surt llepant el pal dret de la porteria.
71' Excel·lent jugada personal de José Carlos, que retalla tres vegades el seu marcador, fa la centrada, i Benja remata al cos de Reina. Natalio etziba un fort xut després de recollir el refús.
77' Passada de Naranjo a Àlex López, que xuta molt desviat.
84' Benja no s'ho pensa i prova el xut des de la llarga distància però topa amb les cames de Xavi Molina.
85' Passada de Pitu a Benja. L'atacant fa un control orientat però no pot rematar en condicions.
87' Xisco Muñoz controla a la frontal de l'àrea, ho prova de rosca però el seu xut surt desviat.
GOLS: 0-1 (50') Naranjo. 1-1 (62') Natalio.
ÀRBITRE: González Fuertes (col·legi asturià). T.G.: als locals Alberto Escassi (16'), Edu Oriol (59') i Ríos Reina (66'); als visitants Mossa (12'), Suzuki (14') i Naranjo (89').
T.V.: cap.
PÚBLIC: 2.119 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

DOMINI GRANA

El Nàstic va manar en uns primers minuts en què els locals no eren profunds

PEL SEU PROPI PES

Els visitants van tornar intensos del descans i Naranjo va fer el 0-1 amb un xut brillant

S'AIXEQUEN

Els llagosterencs van empatar 12 minuts després i, fins i tot, haurien pogut guanyar

NEFAST

L'empat hauria estat bo si l'Osca no hagués vençut en la seva visita al camp de l'Oviedo
Darrera actualització ( Diumenge, 24 d'abril del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"Les emocions, a flor de pell". Article de @educiu a @lesportiucat

Les emocions, a flor de pell

Josep Maria Andreu i Josep Fèlix Ballesteros, al fons a la dreta, a la zona preferent de Palamós Foto: LLUIS SERRAT.
1
El president del Nàstic, Josep M. Andreu, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van veure el partit a la zona de preferent
Els càntics entre les dues aficions van durar tot el partit i la pluja només va fer acte de presència en la primera meitat
Després d'un matí radiant de sol, Palamós es va anar ennegrint a poc a poc i la pluja va començar a caure amb intensitat hora i mitja abans del partit entre el Llagostera i el Nàstic, cosa que va provocar que el Palamós-Costa Brava no s'emplenés del tot (2.119 espectadors, uns 600 dels quals eren aficionats del Nàstic). La tempesta va fer que els seguidors grana es refugiessin als bars i restaurants del voltant de l'estadi abans d'entrar al camp (només algun valent va sortir a tastar el ruixat amb alguna bengala esporàdica), la majoria d'ells guarnits amb un paravents del color del seu equip. Ja a dins de l'estadi, van començar els càntics d'uns cap a altres, i viceversa. “Sou quatre gats” i “a 2a B” cantaven uns quants aficionats del Nàstic situats al gol de l'avinguda Catalunya”, “Sou quatre gossos”, replicaven uns pocs seguidors llagosterencs de tribuna. Això, els que van poder entrar a temps, perquè un bon grapat d'aficionats tarragonins no van poder accedir al camp fins ben entrada la primera part, entre escorcoll i escorcoll. Entre aquests hi havia el president del club grana, Josep Maria Andreu, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (a la fotografia), que van mostrar el seu malestar per la situació viscuda. Andreu, que no va voler asseure's a la llotja de Palamós (ni ell ni cap membre de la directiva del Nàstic, que van veure el partit des de la zona de preferent), no es va escapar de rebre alguna mofa dels seguidors locals, que li van cantar “on estàs president?” uns quants cops. De pancartes hi havia les habituals, però la més gran va ser una de la JNC amb el lema “Catalunya is not Spain”.
Pel que fa al partit, que es va iniciar ja amb poca pluja, ben poca cosa en els primers compassos, cosa que no va apaivagar els ànims de l'afició visitant, que va passar a cantar, entre altres coses, “l'any que ve torneu al futbolí”, fent referència al municipal de Llagostera, on jugava l'equip gironí abans de tastar el futbol professional. Dins del terreny de joc, la lentitud era generalitzada, una apatia que només Juanjo Expósito va amanir durant uns minuts quan va sortir a jugar amb un casquet de natació al cap per aturar una hemorràgia que havia tingut prèviament. Per sort, l'invent va durar poca estona. L'home més increpat dels 22 futbolistes continuava sent el local David Querol, jugador del Nàstic en l'eliminatòria decisiva d'ascens a segona A del curs 2013/14 que va fer tocar el cel al Llagostera. I com que futbolísticament el partit no donava gaire de si, van començar les petites picabaralles entres jugadors, primer Mossa amb el mateix Querol i després Samu amb Naranjo, tot i que sense conseqüències en ambdós casos. I així es va arribar al descans, amb els càntics i els estira-i-arronsa imposant-se clarament al joc. Quedaven 45 minuts per arreglar-ho. Per sort, després de la represa el partit es va animar, i tot just començar la segona meitat el golàs de Naranjo va fer desfermar d'alegria l'afició del Nàstic, que encara es va esverar més amb la substitució de Querol per poder-li dedicar uns “Querol, a segona B”. També hi va haver algun insult gens agradable cap al tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que feia veure com si amb ell no anés la cosa. I de l'eufòria tarragonina es va passar en poc temps a la gironina, amb la diana de Natalio, que tornava la vida al Llagostera i feia créixer les pulsacions del duel català. Finalment, els dos equips es van repartir els punts i el resultat va obrir camí a la cordialitat, posant fi a tota confrontació, també a la graderia. I així va cloure el Llagostera-Nàstic, amb la tranquil·litat desitjada.
Darrera actualització ( Diumenge, 24 d'abril del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

Vicente Moreno:"Ha estat una pena no guanyar, és el que veníem a buscar”.Article de @educiu a @lesportiucat

Ha estat una pena no guanyar, és el que veníem a buscar”

Vicente Moreno Tècnic del Nàstic

Moreno, gesticulant ahir a Palamós Foto: LLUÍS SERRAT.
1
Després del partit Vicente Moreno es va mostrar decebut per no haver sumat els tres punts, tot i que no es va mostrar especialment preocupat per la ratxa del Nàstic, que amb el d'ahir ja acumula quatre partits sense guanyar (tres punts dels últims dotze). “No estem tan malament, sí que fa quatre partits que no vencem, però amb només una derrota. Avui ha estat una pena no guanyar, perquè és el que veníem a buscar i sabíem que a l'afició li feia il·lusió, però continuarem lluitant per estar en la part alta”, va comentar l'entrenador del Nàstic, que va lamentar que el seu equip no matés el partit abans de rebre el gol de l'empat: “Teníem molt clar el guió que podria tenir el partit, i més o menys ha estat així. El partit estava controlat i hem tingut ocasions per marcar algun gol més, però ens ha faltat una mica d'encert, i després no comptàvem encaixar aquell gol. Llavors ells han tingut l'empenta que et dóna marcar i en el tram final ha estat una constant d'anades i vingudes cap als dos costats, sense que cap dels dos l'encertés.”
Sobre l'afició i la tensió viscuda damunt del camp, Moreno es va limitar a dir: “Ha estat un partit entre dos equips intensos que volien guanyar, però sense res més d'especial.”
Darrera actualització ( Diumenge, 24 d'abril del 2016 00:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera continua sense perdre contra el Nàstic a casa". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera continua sense perdre contra el Nàstic a casa

El Llagostera continua sense perdre un partit contra el Nàstic davant de la seva afició. El curs 2012/13, a segona B, els gironins van vèncer els tarragonins per 1-0; la temporada següent, en la lliga, van empatar a zero, i en el duel de l'eliminatòria d'ascens els llagosterencs van superar els grana per 3-1.
Darrera actualització ( Diumenge, 24 d'abril del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"La permanència en la categoria podria quedar a sis punts". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La permanència en la categoria podria quedar a sis punts

La victòria de l'Osca al camp de l'Oviedo (0-1) envia la Ponferradina, que va perdre al camp del Leganés (3-0), a la divuitena posició, la que marca la permanència, amb 38 punts a cinc dels gironins. Si l'Almeria guanya avui el Bilbao Athletic sumarà 40 punts i llavors la permanència la marcarà el Mallorca, que ha de jugar al camp del Lugo, o l'Osca, tots dos amb 39 punts, és a dir, a sis dels gironins.
Llegir mes / Leer mas...

"La pluja impedeix una bona entrada al Palamós-Costa Brava". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

La pluja impedeix una bona entrada al Palamós-Costa Brava

El Llagostera acumulava cinc enfrontaments consecutius superant la millor entrada del curs, però ahir la pluja va fer la guitza a tothom. Les previsions meteorològiques no eren optimistes i molts aficionats del Nàstic que havien de viatjar pel seu compte no ho van fer. A més, molts socis llagosterencs tampoc van assistir a l'estadi i l'entrada final va ser de 2.119 espectadors, molt lluny dels 3.156 que van presenciar l'últim partit contra el Bilbao Athletic, la millor assistència del curs fins ara.
Llegir mes / Leer mas...

"Problemes per als seguidors del Nàstic a l'accés a l'estadi". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Problemes per als seguidors del Nàstic a l'accés a l'estadi

En els prolegòmens i durant els primers 20 minuts de l'enfrontament, l'accés per a l'afició visitant, en una de les cantonades de l'avinguda Catalunya, es va col·lapsar. Els Mossos d'Esquadra i la seguretat del club van escorcollar un a un els seguidors i això va generar cues per entrar al recinte. Entre els que van entrar tard i ja amb el matx iniciat, hi va haver l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Nàstic, Josep Maria Andreu.
Llegir mes / Leer mas...

"Dos canvis en l'onze respecte a l'últim duel contra el Numància". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Dos canvis en l'onze respecte a l'últim duel contra el Numància

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va aplicar només dos canvis en l'onze inicial que va competir d'entrada en el duel a Los Pajaritos contra el Numància (1-1). David Querol va entrar en el lloc d'Aimar Moratalla a la banda dreta. Si bé el reusenc no va ocupar el lateral dret, la seva entrada en l'onze va enviar a la posició de defensa Edu Oriol. En el lateral esquerre, Samu de los Reyes va ocupar el lloc d'Álex Cruz.

Llegir mes / Leer mas...