dimarts, 12 d’abril del 2016

"Fofo s´estarà cap a un mes de baixa per un edema ossi a la tíbia ". Article de @marc_brugues a @diaridegirona

Fofo s´estarà cap a un mes de baixa per un edema ossi a la tíbia

La ressonància magnèitca descarta cap lesió greu de genoll i el davanter fitxat del Mallorca estarà bé per als últims cinc o sis partits

12.04.2016 | 00:00
Fofo, en el moment de deixar el terreny de joc de Palamós en llitera.
Durant bona part de la temporada les lesions han estat un company de viatge que no ha deixat d'acompanyar el Llagostera. Darrerament, semblava que havien donat una treva i en els últims partits tan sols Querol, Jordi López i Quesada seguien de baixa per lesió. Tanmateix, dissabte contra el Bilbao Athletic Oriol Alsina va acabar el partit neguitós després de veure com Juanjo Expósito i, sobretot, Fofo Enríquez no podien acabar el matx. En principi, Juanjo es recupera bé de la patacada que va rebre al cap però en el cas de Fofo, les alarmes estaven ben enceses amb una possible greu lesió de genoll. Finalment però, el Llagostera va confirmar ahir que el davanter balear pateix un edema ossi a nivell superintern de la tíbia. La ressonància magnètica a què es va sotmetre el futbolista va descartar cap lesió lligamentària i meniscal, que era el gran temor del jugador i dels tècnics. En aquest sentit, malgrat que el club no va parlar de terminis i es va limitar a dir que "el temps estimat de baixa anirà en funció de la evolució de la lesió", el jugador va piular al seu compte de twitter que "d'aquí a menys d'un mes" podrà tornar a "ajudar els seus companys".
D'aquesta manera, Alsina veu com els pitjors pronòstics no es compleixen i d'aquesta manera no perd un jugador que estava guanyant protagonisme darrerement com Fofo, fitxat al gener del Mallorca. Això sí, en els propers partits el tècnic haurà de buscar-li un relleu i l'escollit podria ser Benja, autor de l'1-1 contra el Bilbao Athletic. El barceloní és el més ben posicionat per acompanyar Juanjo al camp del Numància dissabte (18.00) ja que Chumbi ha desaparegut de les convocatòries i Imaz és més un jugador de banda o segon punta. Fofo, com a mínim, es podria perdre els partits contra Numància, Nàstic, Osca i possiblement també la visita de l'Oviedo.
Des que va arribar, Fofo ha disputat amb la samarreta del Llagostera un total de 8 partits en els quals ha marcat un gol. Contra el Bilbao Athletic, el mallorquí disputava el seu tercer partit com a titular de manera consecutiva després de ser-ho a Ponferrada i contra l'Alcorcón. Abans havia participat també contra Mallorca, Girona, Alabès, Tenerife i Albacete però entrant des de la banqueta. En total, Fofo suma ja 310 minuts més que els 227 que havia acumulat amb el Mallorca durant la primera part de la temporada.
El Numància recupera homes
Dissabte, el Llagostera torna a tenir una nova final. En aquest cas però és lluny de Palamós on aquesta tota la temporada, els gironins estan oferint uns números més que deficients. El rival serà el Numància i l'escenari a conquerir Los Pajaritos. El fet que els sorians, en principi, estiguin a la zona tranquil·la de la classificació sense al·licients per dalt ni gaire perill per baix podria beneficiar el Llagostera. Tot i això, el conjunt sorià recuperarà jugadors importants com Julio Álvarez, Íñigo Pérez i Luis Valcarce i està pendent de Pedraza. No hi serà Ripa, sancionat.
Llegir mes / Leer mas...

"Atlètic Bisbalenc 1-1 UE Llagostera B". Article de @elconvocat

Atlètic Bisbalenc 1-1 UE Llagostera B
Repartiment de punts en el Municipal de la Bisbal, on el Llagostera B, líder de la categoria, s’hi va trobar un rival ben ordenat al darrere i intens a la zona mitja. Els locals sabien a què venien i així ho van demostrar durant els primers quaranta-cinc minuts de joc, on es van saber situar bé sobre el rectangle de joc, delimitant molt la possessió dels visitants a la zona de tres quarts i concentrant-la a la zona ampla del camp.
En els segons quaranta-cinc minuts però, la intensitat de la zona mitja es va traslladar en ambdòs porteries i les ocasions van proliferar. Fins que abans d’arribar als deu minuts de joc, un clar penal a favor dels locals, transformat per Gerard Oriol (52’),  va augmentar les esperances bisbalenques. Després del gol, el Bisbalenc va augmentar la intensitat defensiva i l’àrbitre, tot i pecar de permissiu, va expulsar Marc Viadé (62’). Arribant més fàcilment a l’àrea, el bon bagatge visitant provocaria un penal per mà, materialitzat per Almendros (86’), posant les taules en el marcador. Tot i l’empat, els locals van ser mereixedors dels tres punts davant d’un líder que no va saber trobar-se còmode fins que no va tenir superioritat numèrica.

"Fofo només s´estarà un mes de baixa". Article de @diaridegirona

Fofo només s´estarà un mes de baixa

El davanter pateix un edema ossi a nivell superintern de la tíbia

11.04.2016 | 15:41
El Llagostera ha confirmat aquest migdia que Fofo no pateix cap lesió greu de genoll després que la ressonància magnètica hagi descartat cap lesió lligamentària i meniscal. El davanter format al Vila-real va patir una forta trompada contra el Bilbao Athletic dissabte que sí que li ha provocat un edema ossi a nivell superintern de la tíbia. Aquesta lesió el mantindrà de baixa un mes aproximadament i, per tant, podrà estar diposnible pels darrers partits de Lliga.

"José Carlos, el revulsiu de la primera remuntada del curs". Article de @educiu a @lesportiucat

José Carlos, el revulsiu de la primera remuntada del curs

Decisiu. L'extrem va reaparèixer dotze jornades després i va ser clau per capgirar el resultat contra el Bilbao Athletic. L'andalús va entrar en el minut 61, va desequilibrar i va provocar el primer gol local

José Carlos, just en el moment en què va superar Iriondo per després centrar i provocar el gol en pròpia porteria de Yeray Foto: J.R/ICONNA.
1
El Llagostera va aconseguir dissabte passat contra el Bilbao Athletic la primera remuntada de la temporada (2-1). El conjunt llagosterenc va capgirar el gol inicial d'Aketxe (49') en només dos minuts gràcies a dues dianes de Yeray (en pròpia porteria en el 68') i Benja (70') que van donar tres punts d'or als gironins per seguir vius en la lluita per la salvació. En la gran reacció dels blaugrana hi va tenir un paper decisiu José Carlos, que va reaparèixer després de dotze jornades lesionat amb una actuació providencial. L'extrem va entrar en el minut 61 de partit substituint Ríos Reina, quan el Llagostera ja estava en desavantatge en el resultat, i es va col·locar al carril dret, on no va trigar a desbordar la defensa rival fins a provocar el gol de l'empat. L'andalús va baixar magistralment i amb molta qualitat una centrada de Samu de los Reyes des de l'altra banda, abans de regatejar sense problemes Iriondo i de posar la centrada de la mort a dins l'àrea bilbaïna, una pilota que finalment es va introduir en pròpia porteria el central Yeray.
Fins al final del partit José Carlos va continuar demostrant que si agafa la forma física pot ser un jugador molt important per al Llagostera, que el necessita més que mai. “Dos mesos després he pogut tornar a jugar, i això em fa molt feliç. A més, les sensacions són bones, tot i que he anat a poc a poc. Només pensem a guanyar partits per sortir de la zona baixa, començant pel de dissabte a Sòria contra el Numància”, explica l'extrem.
Intermitent
Després de la irrupció contra el filial basc, ara José Carlos té entre cella i cella trobar la regularitat d'aquí a final de temporada, una fita que fins ara el jugador no ha estat capaç d'assolir per culpa de les lesions. José Carlos, amb experiència a primera divisió, va debutar amb el Llagostera a finals del desembre passat (se li va activar la fitxa en detriment de la d'Enric Pi en una decisió força polèmica), però després de participar en tres partits el jugador es va lesionar i va estar apartat dels terrenys de joc durant dotze jornades consecutives, fins dissabte passat. En total, José Carlos acumula 137 minuts repartits en quatre enfrontaments (només un com a titular) i cap gol, una estadística que l'andalús intentarà ampliar considerablement en els últims nou partits de lliga que queden per disputar-se.
Ràpid, àgil i amb un bon driblatge, l'atacant només ha deixat pinzellades del que pot arribar a ser com a futbolista si la condició física l'acompanya. Ara caldrà veure si José Carlos està per jugar un partit complet o si, al contrari,l'entrenador Oriol Alsina només en pot disposar en trams més reduïts, com a revulsiu.

AMB COMPTAGOTES

137
minuts
en 4 partits (un com a titular) acumula José Carlos amb el Llagostera des que hi va debutar a finals del desembre passat.

EL PROTAGONISTA

Només pensem a guanyar partits per sortir de la zona baixa, començant pel del dissabte a Sòria
José Carlos
extrem del llagostera
Dos mesos després he pogut tornar a jugar, i això em fa molt feliç. A més, les sensacions són bones, tot i que he anat a poc a poc
José Carlos va demostrar la seva qualitat en el control i el driblatge previs al gol de Yeray

"Menys greu del que s'esperava". Article de @educiu a @lesportiucat

Menys greu del que s'esperava

Fofo. Les proves mèdiques van descartar que el davanter tingués una lesió greu; té un edema ossi a la tíbia que el farà estar de baixa al voltant d'un mes. El futbolista es va lesionar dissabte contra el Bilbao Athletic en una topada amb Ramalho

Fofo, en un entrenament amb el Llagostera Foto: J.SABATER.
1
El Llagostera i Adolfo Enríquez, Fofo, van respirar una mica més tranquils quan ahir es va saber que el futbolista no tenia cap lesió greu. Les proves mèdiques van determinar que Fofo, que es va lesionar dissabte contra el Bilbao Athletic en una topada amb Ramalho, té un edema ossi a nivell superintern de la tíbia, que l'allunyarà dels terrenys de joc al voltant d'un mes. És una lesió molt menys greu del que s'esperava en un principi, ja que la ressonància va descartar que tingués un problema de lligaments o de menisc. Tot i això, la lesió arriba en el pitjor moment per a Fofo, que en les últimes tres jornades s'havia fet un lloc en l'onze titular després de tenir molt poc protagonisme des de la seva arribada en el mercat d'hivern. Ara Fofo, que suma 315 minuts en vuit partits i un gol, s'haurà d'aturar unes quantes setmanes amb l'objectiu de reaparèixer en el tram final de lliga.
Pendents de Querol
La titularitat de Fofo a l'extrem dret llagosterenc va anar precedida de la lesió de David Querol, que no ha pogut participar en els últims tres partits. El reusenc continua fent passos endavant en la recuperació, però encara no és clar que pugui arribar en condicions per al partit de dissabte, com tampoc Emilio Sánchez i Jordi López, que també arrosseguen molèsties físiques.