diumenge, 9 d’octubre del 2016

Resultats del grup, classificació, golejadors, proxima jornada i acta ultim partit @UELlagostera BENJAMI C






Llegir mes / Leer mas...

Resultats del grup, classificació, golejadors, proxima jornada i acta ultim partit @UELlagostera ALEVI D






Llegir mes / Leer mas...

Resultats del grup, classificació, golejadors, proxima jornada i acta ultim partit @UELlagostera ALEVI C






Llegir mes / Leer mas...

"Trencar esquemes". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Els d’Alsina afronten el partit davant el Mallorca B com una final i volen trencar, d’una vegada per totes, la maledicció de jugar com a visitants

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Després de tants i tants partits jugant com a forasters, on el resultat sempre era el mateix, el Llagostera vol canviar aquesta dinàmica i endur-se el gran premi de Son Bobiloni.
Diuemenge es viurà un duel especial. Si no empaten, serà una sorpresa. Per una banda, el Mallorca B encara no coneix la victòria com a local. I d’altra banda…bé, ja sabem el conflicte que hi ha entre el Llagostera i el ‘jugar fora de casa’.
Amb l’última victòria, el conjunt d’Alsina ha aconseguit escapar-se, si més no, del descens. Cosa que encara no ha pogut materialitzar el Mallorca B. El filial acumula quatre partits sense guanyar -dos derrotes i dos empats-. L’únic triomf va ser davant el Levante B, com a visitants.
Així doncs, tots dos equips arriben necessitats de donar un cop a la taula i remuntar posicions a la taula. Amb els tres punts el Mallorca B no sortiria encara del descens, però si els blaugranes aconsegueixen trencar la barrera de jugar fora, podrien fer un gran salt a la classificació.
Duel directe
Arribats ja a la vuitena jornada de la lliga, hi ha equips que ja comencen a despuntar sobre d’altres i que es col·loquen a la posició en la qual romandran durant la resta de la temporada. Altres, com el Llagostera, encara han de despertar i situar-se al lloc al qual pertanyen.
Si diumenge sorprenen al filial balear i aconsegueixen endur-se els tres punts cap a Palamós podran escalar el mur que no els permet veure més enllà de la 15ª plaça. A més, s’expulsarien, d’una vegada per totes, la maledicció dels resultats lluny de la Costa Brava, que arrosseguen des de l’any passat.
A les 12:00 del migdia, RCD Mallorca B vs UE Llagostera, partit corresponent a la 8ª jornada de Segona Divisió B.
Llegir mes / Leer mas...

" 08/10/2016 16:00 LLAGOSTERA, U.E.,B "B" 4 MARTINENC, F.C.,A "A" 0". article de @regionalfutbol

      08/10/2016             16:00
LLAGOSTERA, U.E.,B "B" 4
MARTINENC, F.C.,A "A" 0
Eloi Zamorano 34’ 87’ Carlos Cano 51’ p.p.84’
Los de Josep Triadú disputaron un partido muy completo y superaron a los de Miguel Pérez en una gran segunda mitad. Segunda victoria de la temporada para el filial que alcanzan a los visitantes con 6 puntos en la clasificación.
Llegir mes / Leer mas...

"Previa Segunda División B, jornada 8". Article de @FutbolBalear

Previa Segunda División B, jornada 8

Mallorca Mallorca "B"
18ª posición, 5 puntos
-
U.D.llagostera U.D.llagostera
12ª posición, 8 puntos
Domingo 09/10/2016 - 12:00 h Campo: Son Bibiloni 1
Mallorca B-Llagostera
Partido correspondiente a la 8ª jornada de liga de la Segunda División B entre el Mallorca B ? UE Llagostera a disputar en Son Bibiloni el domingo día 9 de Octubre a las 12.00 horas, dirigido por el colegiado Víctor Pérez Pedraza, auxiliado en las bandas por Christian Miguel Gadella Kamstra y Georgios Mostoras Clemente todos del Colegio tinerfeño.
Otro equipo veterano, después de un intento de fusión con el Palamós al final de la pasada temporada, el cual por cierto no fructificó. El Llagostera que los últimos años ha subido rápidamente de las categorías regionales catalanas hasta la 2ª División nacional, habiendo recalado en la segunda B el año pasado después de perder la categoría, intenta este año consolidarse en ésta. Esta temporada ocupa la 15ª posición habiendo perdido 3 partidos, ganado 2 y empatado 2, resultados un poco mejores que los del Mallorca B pero para nada extraordinarios. En la última jornada venció 2-1 al Atlético Baleares en un partido muy disputado.
El Mallorca B va recuperando lesionados de larga duración y a las órdenes de Javier Olaizola cada semana se ve a un equipo más aguerrido y luchador, desde la defensa con dos centrales de garantías como Raúl y One, pasando por el medio campo donde cada día se va asentando más Tià Sastre y la delantera en la que destacan Rodado, ángel Sánchez y esperamos que muy pronto Cedric, al que cada jornada se le ve más recuperado. Por supuesto no queremos hacer de menos a nadie y no olvidamos a ninguno de los otros jugadores de la plantilla pero hoy no nos caben más.
Por último, como sucedió el año pasado, Oscar Troya nos la ha vuelto a liar el pasado miércoles al ganar en el partido de la Copa Federación 2-5 dejando al Mallorca B eliminado de la misma, por lo cual podrá dedicar toda la atención a la Liga.
AMUNT MALLORCA B
Julio D.F.
Julio D.F. para Fútbol Balear.
Llegir mes / Leer mas...

"Golejada del Llagostera B i El Alami dóna el triomf al Lloret ". Article de @diaridegirona

Golejada del Llagostera B i El Alami dóna el triomf al Lloret

El Farners arrenca un valuós empat a casa contra el líder Horta (2-2), mentre el Girona B empata en el 89'

09.10.2016 | 00:00 Dues victòries i dos empats. Aquests van ser els resultats dels quatre equips gironins de Primera Catalana que van jugar en la tarda d'ahir. El Llagostera B i el Lloret van guanyar els seus respectius partits contra Martinenc (4-0) i Sants (1-0), mentre el Farners va aconseguir un valuós empat contra un gran Horta que amb aquest empat va deixar escapar els primers punts de la temporada després de sis jornades. Per la seva part, el Girona B també va empatar al camp del Masnou. Els de Javi Garcia van aconseguir treure un punt gràcies a un gol de Guilana en el minut 89.
Llegir mes / Leer mas...

"A Mallorca sense Rafa Jordà ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

A Mallorca sense Rafa Jordà

Les proves confirmen que el davanter estarà, com a mínim, un mes de baixa i Oriol Alsina ja no podrà comptar amb ell aquest migdia

09.10.2016 | 07:26
El Llagostera juga contra un altre equip de les illes després de derrotar diumenge l´Atlètic Balears.
El Llagostera juga contra un altre equip de les illes després de derrotar diumenge l´Atlètic Balears.
La lesió que es va fer el davanter barceloní Rafa Jordà a Gavà el mantindrà un mínim d'un mes fora dels terrenys de joc. El de Santa Perpètua de Mogoda pateix un trencament muscular al bessó i avui a Son Bibiloni (12:00, IB3) es perdrà el sisè partit de Lliga i s'afegeix als lesionats Nando Quesada, Diego Jiménez i Vivi. Absències a banda, el Mallorca B es presenta com la víctima ideal perquè el Llagostera sumi per fi el primer triomf a domicili. Son Bibiloni és un bon escenari perquè la desastrosa ratxa del Llagostera amb l'etiqueta de visitant posi l'esperat punt i final a 24 desplaçaments consecutius sense guanyar.
El Mallorca B ha perdut els tres partits de Lliga com a local, el filial mallorquinista es troba en zona de descens, entre d'altres coses, pels mals resultats a camp propi i aquesta circumstància hauria de saber aprofitar-la el conjunt blaugrana per aprovar d'una vegada per totes la seva particular missió impossible. Els balears han perdut els tres partits a casa: 0 a 1 davant l'Alcoià, 0 a 3 contra el Cornellà i el darrer partit jugat amb la companyia de la seva afició també el van perdre, 2 a 3, davant el Barça B de Gerard López. Tot i això, Oriol Alsina creu que "el Mallorca B és un rival difícil, com a filial tenen qualitat i creixen partit a partit"; a més, el maresmenc avisa que "per a nosaltres és molt important guanyar perquè fer-ho significaria situar-nos de la meitat cap amunt mentre que perdre ens col·locaria més avall".
Ni a la Copa del Rei ni a la Copa Catalunya, a fora, no hi ha manera. El Llagostera que va viure tot l'exercici passat a Segona A sense celebrar cap triomf a domicili, tampoc ha pogut posar fre a la negativa ratxa sense guanyar lluny de la província en la competició domèstica tot i jugar aquesta temporada a la Segona B i amb les derrotes al camp de l'Ebro (2-0), al Rico Pérez d'Alacant contra l'Hércules (1-0) i a Alcoi (2-0), els homes d'Alsina i Álvarez s'enfilen als 24 desplaçaments sense vèncer lluny de la Costa Brava.
"Amb moltes ganes i il·lusió de donar per fi el do de pit i que una victòria ens serveixi per fer un pas endavant", amb aquesta mentalitat visiten ses illes els gironins. La malastrugança a domicili és tal, que ni tan sols canviant de competició tampoc s'ha aconseguit posar el punt i final al malefici dels partits a fora. En aquest inici de curs els gironins van caure eliminats de la Copa del Rei a Santander (2-1) i aquesta mateixa setmana també van acomiadar-se de la Copa Catalunya en no passar de l'empat sense gols a la Bòbila de Gavà i posteriorment caure en la tanda de penals. 0 gols lluny de l'estadi Palamós-Costa Brava. Si els blaugrana volen celebrar al 25è intent la primera victòria a fora estan obligats, sí o sí, a marcar el primer gol a un estadi visitant. Els gironins, en els tres desplaçaments disputats fins ara, resten amb el caseller de gols a favor a zero.
Si el Llagostera encara no ha guanyat a fora, el Mallorca B només ha puntuat com a visitant i, per això, els balears tenen molt respecte davant la visita de l'equip català. "El Llagostera és una plantilla pensada per estar a la part alta i lluitar l'ascens. Tenen gent de qualitat i amb experiència en categories superiors, com Colorado, Rodri o Rafa Jordà", explicava ahir Julián Robles, ajudant d'Olaizola a la banqueta.
Llegir mes / Leer mas...

"La confiança es recupera amb gols ".Article de @lesportiucat

La confiança es recupera amb gols

1a catalana. El Llagostera B es retroba amb la victòria en una exhibició contra el Martinenc que acaba amb golejada

El Llagostera B, tot i oferir una bona imatge en la majoria dels partits, encadenava quatre derrotes i començava a necessitar una victòria per recuperar la confiança. Ahir la va aconseguir, i de la millor manera possible. El filial blaugrana va golejar un dels grans equips de la categoria, el Martinenc, en un partit de tu a tu en què la disputa pel control del partit va ser constant. El més decisiu, però, va ser l'efectivitat de cara a porteria que van mostrar els llagosterencs i que en altres partits els havia faltat. Des del primer minut, tots dos equips van intentar aconseguir el domini de la possessió, i qui ho va aconseguir va ser el Llagostera B, que va obligar el Martinenc a fer un joc més directe que no va ser efectiu. Amb la pilota, els de Pep Triadú van generar força accions de perill, i el gol va acabar arribant en una acció d'estratègia culminada per Zamorano. En la segona part, el Martinenc va tenir més la pilota, però el Llagostera B en va treure més profit. Cano va tardar poc a ampliar l'avantatge finalitzant una jugada col·lectiva, i ja a les acaballes els llagosterencs van finalitzar la golejada amb dos grans gols. Soufiane, des del mig del camp, va sentenciar amb el 3-0, i Zamorano, de falta directa per l'escaire, va fer el definitiu 4-0 que tancava un gran partit.

LLAGOSTERA B 4 MARTINENC 0

LLAGOSTERA B: Pol Busquets, Espuña (Pol Laporta, 81'), Ferrer (Roca, 85'), Zamorano, Gelmà, Maymi, Soufiane (Jose, 85'), Uri Vila (Barco, 75'), Peque, Carlos Cano i Carlos Martínez (Mitja, 67').
MARTINENC: Alex, Márquez, Duran, Aleix, Campos, Lobo, Raventós, Antolinez, Tamba, Adri Grau i Hugo.
GOLS: 1-0 (34') Zamorano. 2-0 (51') Carlos Cano. 3-0 (84') Soufiane. 4-0 (87') Zamorano.
ÀRBITRE: Álvarez Ubric. T.G.: cap.
Llegir mes / Leer mas...

"Sense Vivi, Diego, Nando ni Jordà". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Sense Vivi, Diego, Nando ni Jordà

El Llagostera va viatjar ahir a la tarda cap a Palma de Mallorca per fer-hi nit i afrontar amb condicions el matx d'aquest migdia contra el Mallorca B. En la llista de divuit jugadors, Oriol Alsina no va sorprendre ningú després de confirmar les baixes que arrossega per lesió. Albert Vivancos es recupera d'una lesió al turmell; Diego Jiménez, d'un trencament als isquiotibials; Nando Quesada, d'una greu lesió al genoll que es va fer la passada campanya i Rafa Jordà es va tornar a lesionar al bessó dimecres contra el Gavà. L'atacant de Santa Perpètua de la Mogoda espera els resultats per saber l'abast real de la lesió.
Llegir mes / Leer mas...

"A les Illes per confirmar-se". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A les Illes per confirmar-se

Per mirar cap amunt. El Llagostera visita el Mallorca B amb l'objectiu d'encadenar dues victòries per primer cop i seguir així amb la progressió, com a bloc i en la taula classificatòria

El Llagostera visita la ciutat esportiva de Son Bibiloni per enfrontar-se al filial del Mallorca (a les 12.00 h). Després de superar al Palamós-Costa Brava l'Atlètic Balears (2-1), el conjunt llagosterenc se les haurà amb un altre equip de les Illes Balears, un bloc molt diferent sobretot per la joventut i el talent individual d'alguns dels seus jugadors. Els gironins volen aconseguir el segon triomf consecutiu per primera vegada aquesta temporada per, una vegada per totes, fer un pas endavant i qualitatiu en la classificació, un aspecte important per al club. “Aquest partit pot ser un punt d'inflexió per a l'equip, ja que guanyant ens situaríem a la zona mitjana-alta de la taula. Perdent, hauríem de tornar a mirar cap avall i això no ho volem”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que afegeix: “Ens hi deixarem la pell per vèncer i sumar els tres punts. Els darrers partits l'equip ha estat bé i volem seguir en línia ascendent.”
El tercer filial del curs
El Mallorca B serà el tercer contrincant filial al qual s'enfrontarà el Llagostera. Després de l'Espanyol B (1-1) i Vila-real B (2-2), els llagosterencs es desplacen a les Illes per, ara sí, derrotar un conjunt de característiques semblants als dos anteriors. “És un filial autèntic, com l'Espanyol. Tenen jugadors molt joves capaços del millor i del pitjor. Tenen bones individualitats, ens rebran després de treure un bon resultat de la Nova Creu Alta de Sabadell [1-1] i recuperar jugadors lesionats com One, Cedric i d'altres”, analitza Alsina, que insisteix: “Tenen un sistema semblant al nostre amb un 4-4-2 i futbolistes amb velocitat al davant. No han començat gaire bé la lliga però sol passar en equips així. Es van entonant i després són més perillosos.”
El conjunt balear es troba en la dissetena posició del grup, amb només cinc punts. Dirigits per l'exjugador professional Javier Olaizola, els mallorquins només han vençut a fora contra el Llevant B (1-2). Com a local, el Mallorca B ha perdut els tres partits que ha jugat a Son Bibiloni –contra l'Alcoià (0-1), el Cornellà (0-3) i el Barça B (2-3), aquest últim jugant bona part de l'enfrontament amb un home menys, però plantant batalla al filial blaugrana.
El Llagostera va aconseguir en el darrer partit una victòria del tot balsàmica per afrontar amb garanties els propers duels. Els tres punts contra l'Atlètic Balears no treuen de la misèria els blaugrana, que són els quinzens en la classificació amb vuit punts, però sí que alleugereixen una mica la pressió a la plantilla, neguitosa pels mals resultats. “Sempre que empates és positiu, però si guanyes, encara més. La darrera victòria ens ha aportat tranquil·litat. Va ser un bon triomf per al grup”, explica el tècnic d'Arenys de Mar, que només pensa a encadenar la segona victòria i escalar posicions, l'objectiu més immediat que s'han marcat els llagosterencs abans d'un mes de competició que apujarà encara més el llistó.

LA PRÈVIA

Sempre que empates és bo però si guanyes, encara més. La darrera victòria ens ha donat tranquil·litat, va ser un bon triomf per a tot el grup
El Mallorca B té un sistema semblant al nostre amb un 4-4-2 i futbolistes amb velocitat al davant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Ens hi deixarem
la pell per vèncer i sumar els tres punts. En els darrers partits l'equip ha estat bé i volem seguir en línia ascendent
Llegir mes / Leer mas...