dijous, 15 de setembre del 2016

"Albarrán perd la titularitat per primer cop en la temporada". Article de @diaridegirona

Albarrán perd la titularitat per primer cop en la temporada

15.09.2016 | 00:00
Albarrán perd la titularitat per primer cop en la temporada
Albarrán perd la titularitat per primer cop en la temporada
El defensa Carlos Albarrán va tastar la banqueta per primer cop aquesta temporada al Rico Pérez d'Alacant. El lateral havia estat titular en tots els partits de lliga (Espa?nyol B, Ebro i Atlètic Saguntí)?i també a la Copa (Racing), però en l'última jornada davant l'Hèrcules va ser suplent, entrant al camp al minut 64. En total, Albarrán és el futbolista de la primera plantilla blaugrana que acumula més minuts aquest curs:?386.
Llegir mes / Leer mas...

"Busquets i Shafa són els únics que no han debutat amb el Llagostera". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Busquets i Shafa són els únics que no han debutat amb el Llagostera

Oriol Alsina i "scar Álvarez han utilitzat 17 futbolistes aquesta temporada entre Lliga i el partit de Copa a Santander

15.09.2016 | 00:00
L´onze incial del Llagostera en la victòria contra el Saguntí al municipal Costa Brava de Palamós.
L´onze incial del Llagostera en la victòria contra el Saguntí al municipal Costa Brava de Palamós.
En els cinc partits oficials que fins ara ha disputat el Llagostera, els tècnics Oriol Alsina i "scar Álvarez han donat la possibilitat d'estrenar-se a gairebé la totalitat de les 19 noves incorporacions realitzades al llarg d'aquest estiu. De fet, han estat 17 els futbolistes de la primera plantilla que han estrenat la samarreta blaugrana en algun dels quatre partits de Lliga o en el de Copa del Rei que s'han disputat fins avui. Es tracta d'Álex Colorado, Valentín Merchán, Rodri, Marc Martínez, Carlos Albarrán, Rubén Martínez, Robert Simón, Diego Jiménez, Marc Fernández, Carlos Cano, Samuel San José, Pablo Sánchez, Rafa Jordà, Sebastian Setti, Manel Martínez, Albert Vivancos i Pol Calvet. Únicament el porter de Sant Feliu de Guíxols, Pol Busquets, i l'extrem madrileny, Jorge Shafa, resten ?inèdits en aquest inici de curs.
El porter ganxó, a l'ombra de Moragón i Ratti, és l'encarregat de defensar actualment la porteria del filial llagosterenc. D'una altra banda, l'ex del Rayo Vallecano B, un dels últims a arribar a la disciplina llagosterenca, no ha disposat de minuts des de la seva arribada quan sobre la botzina es va concretar el seu fitxatge. Dels tres darrers a aterrar (Albert Vivancos, Pol Calvet i Jorge Shafa), dos d'ells van tenir d'immediat la possibilitat de jugar els seus primers minuts a les primeres de canvi. El bescanoní Albert Vivancos va debutar en la victòria a casa davant l'Atlètic Saguntí (2-0), mentre que el migcampista format al planter del FC Barcelona Pol Calvet es va estrenar a la Copa del Rei a El Sardinero (2-1).
Vivi, cedit pel Girona, ha hagut de descansar després del seu debut per culpa d'una lesió al turmell i s'ha perdut els dos darrers partits, (a la Copa va jugar uns minuts fins ser substituït i a la lliga no va poder enfrontar-se a l'Hèrcules al Rico Pérez d'Alacant), mentre que Pol Calvet espera ara tenir l'oportunitat d'estrenar-se en la competició domèstica.
Oriol Alsina i "scar Álvarez ja preparen el partit d'aquest ?diumenge contra el Vila-real B a Palamós, a les cinc de la tarda i en directe per Esport 3, en una nova oportunitat del Llagostera de fer-se fort a casa per compensar els seus problemes per puntuar quan juga de visitant.
Llegir mes / Leer mas...

JORDI MASÓ:“No dramatitzem, és només el principi”.Article de @educiu a @lesportiucat

JORDI MASÓ  CAPITÀ DEL LLAGOSTERA

“No dramatitzem, és només el principi”

“Se'ns han escapat punts, però encara és tot molt prematur per treure conclusions, som un equip gairebé nou i encara hem d'acabar de conjuntar-nos”

Masó, en un partit d'aquesta temporada Foto: LLUÍS SERRAT.
1
Jordi Masó (19/09/1992) és el capità i el jugador amb més temporades en el Llagostera. El banyolí, un dels pocs futbolistes que van quedar-se després del descens, analitza l'inici de lliga del seu equip i demana paciència i tranquil·litat per poder veure ben aviat la millor versió del Llagostera.
El Llagostera suma quatre punts després de les primeres quatre jornades. Un inici fluix...
Sí, per les circumstàncies que siguin, se'ns han escapat uns quants punts. Per exemple, el cap de setmana passat no vam fer el partit que havíem de fer i vam perdre.
Quins han estat els principals mals de l'equip en aquest començament de lliga?
L'equip és pràcticament tot nou respecte al del curs passat i no hem de dramatitzar. Fent referència a l'últim duel al camp de l'Hèrcules, crec que defensivament vam estar bastant correctes, però no vam ser capaços d'enllaçar i tenir la pilota, i això va fer que en la segona meitat tots estiguéssim molt cansats de tant defensar i vam acabar perdent amb un golàs d'ells.
Especialment preocupant és l'estadística a domicili, amb 23 partits seguits sense victòria, comptant la temporada passada i aquesta.
Sí, però el passat l'hem d'apartar, aquesta temporada només hem fet dos partits a fora. En el primer vam jugar en un camp molt complicat, el de l'Ebre, en què ens va costar adaptar-nos, i l'altre dia al Rico Pérez ens vam trobar un equip que també volia jugar a futbol i va ser superior a nosaltres.
El que és evident és que el Llagostera és un equip configurat per estar a la part alta de la taula. Però els noms no ho són tot...
Si mires els jugadors que tenim, és evident que som un equip per estar a dalt, jo sóc el primer que ho penso, però els noms no volen dir res i primer anirem per la salvació, si no ens posarem massa pressió a sobre. A partir d'aquí és evident que tenim una plantilla competitiva, amb bons jugadors, i intentarem lluitar per objectius ambiciosos.
Tenen una plantilla de molta qualitat, però a segona B també s'ha de jugar en camps de dimensions reduïdes i de gespa artificial, fet que dificulta el joc de toc que volen practicar, com ja van tastar al camp de l'Ebre (2-0). També s'ha de tenir en compte tot això...
Sí, però tenim una plantilla amb jugadors que ja han jugat molts partits en aquests camps i, en aquest sentit, som un equip polivalent. Estic segur que ens adaptarem a la categoria.
Quin és el missatge que els transmet l'entrenador Oriol Alsina? Treball i paciència?
Sí, hem de tenir paciència i seguir treballant, perquè les coses segur que sortiran. Ens estem entrenant molt i molt bé i ens mereixem que tot ens vagi una mica millor.
Tot i així, com bé sap, la temporada és molt llarga i el Llagostera és un equip al qual li solen anar bé les segones voltes.
Sí, però mira el curs passat com va anar, tot i que sí que és veritat que hi ha hagut anys que ho hem fet molt bé en la segona volta. Primer hem de conjuntar-nos com a equip, agafar experiència tots junts... encara és tot molt prematur per treure conclusions. Entre tots plegats hem de donar una mica més perquè les coses ens vagin millor, però també hem de tenir paciència perquè és tot just el començament.
Diumenge reben el Vila-real B, un altre rival complicat. Un triomf els donaria confiança i tranquil·litat.
Sí, és un altre equip que voldrà tenir la pilota, serà una altra final. A veure com ens adaptem, juguem a casa, coneixem més bé el camp i tindrem més confiança al estar al costat del nostre públic. Esperem fer un bonpartit.
Aquest curs va començar jugant al mig del camp i en l'últim partit va ser el lateral dret titular. Continua sent un comodí molt polivalent.
De pivot, feia molts anys que no hi jugava, i una vegada hi he tornat m'hi sento molt còmode. En el lateral dret ara hi ha la competència d'en Carlos Albarrán, que és un jugador espectacular, però jo jugaré on el mister necessiti.
A l'estiu va ser un dels pocs jugadors que van continuar a l'equip després del descens. Va haver-hi alguna possibilitat de sortir?
Va haver-hi algun cant de sirena, però no es va materialitzar res i, a més, jo ho tinc tot aquí, el contracte amb el Llagostera, la família, els estudis... així que no hi va haver cap problema per continuar.
Darrera actualització ( Dijous, 15 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...