divendres, 12 d’agost del 2016

"Un binomi de continuïtat". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un binomi de continuïtat

2a divisió B. Merchán i Fernández són els principals candidats a ocupar la banda esquerra del Llagostera. Tots dos n'eren els amos al Sabadell

Marc Fernández Foto: C. BALDELLOU.
1 2
El Llagostera ha hagut de reconstruir gairebé de zero la plantilla per competir de nou a segona B i mirar de retornar al futbol professional tan ràpid com sigui possible. Entre les múltiples incorporacions, els llagosterencs han convençut, gràcies al seu projecte guanyador i ambiciós, dos jugadors de perfil esquerre amb experiència sobrada en la categoria com Valentín Merchán, tota una assegurança al lateral esquerre, i Marc Fernández, un dels jugadors amb més desequilibri i profunditat. Els dos futbolistes mantindran el binomi que tan bones sensacions va mostrar el curs passat defensant la samarreta arlequinada del Sabadell. I és que, els dos futbolistes van ocupar la banda esquerra vallesana en la majoria dels partits de lliga, una associació il·limitada.
L'equip dirigit per Oriol Alsina, doncs, podrà gaudir dels dos jugadors, que, de ben segur, aportaran la seva experiència i coneixença mútua, un punt a favor per a tots dos: “Ja ens coneixem i ens haurem de seguir coneixent encara més. Hi ha moviments que ens sortiran per naturalesa del treball del curs passat, no ens cal ni parlar de segons quins aspectes. Sé quan en Marc vol venir a rebre, o quan vol la pilota a l'espai. Això ja ho tenim guanyat, però tot es pot perfeccionar”, analitza Valentín Merchán, que a part de la possible compenetració amb el seu company, afegeix: “És una alegria tenir-lo a la plantilla, ja que és un gran jugador i segur que ens ajudarà molt a aconseguir els objectius.”
Per en Marc Fernández també és una bona notícia seguir coincidint amb Merchán al mateix equip: “Quan va fitxar li vaig trucar per felicitar-lo, jo encara no m'havia incorporat al Llagostera, i quan vaig fitxar jo em va tornar la trucada. Ens portem bé dins del camp, com amb la resta de companys, però també a fora. Ja li vaig dir que m'haurà de seguir aguantant”, explica com a anècdota l'extrem esquerre del Llagostera Marc Fernández.
A poc a poc i bona lletra
Els dos exjugadors del Sabadell es mostren ambiciosos i il·lusionats amb el projecte llagosterenc. Tot i que el cor els transmet bones vibracions, són conscients que s'haurà de treballar molt per confirmar-les al terreny de joc: “Estem veient coses interessants a mesura que passen els dies. L'equip és nou i haurem de treballar molt per tirar-ho endavant. Pel que fa als objectius, no ens hem d'atabalar. No controlem el futur, només la feina del dia a dia, i això és el que hem de fer més bé”, analitza Valentín Merchán, un dels homes que tindrà Alsina amb més experiència en el grup tercer de segona B.
“Tothom em pregunta quines fites ens marquem, ja que la plantilla que ha format el club és potent. Parlar de pujar són paraules majors, ja que és molt complicat, però lluitar per entrar en el play-off d'ascens és un bon inici i treballarem per aconseguir-ho”, diu Marc Fernández, que juntament amb el seu company de fatigues a la banda esquerra coincideix a assenyalar que el Llagostera reuneix tots els elements que els altres companys els havien dit com la proximitat, la familiaritat, el detall, però alhora, la competitivitat, l'ambició i l'exigència. El Llagostera està cridat a ser un dels equips a batre en el grup tercer, ja sigui per venir d'on vénen –la segona A–, o per la qualitat de la seva plantilla: “Estem preparats per al repte i tenim moltíssimes ganes d'afrontar la primera jornada de lliga per entrar en competició. Serà un any llarg i dur, però els desitjos poden amb tot això”, sentencia, Merchán.

ELS PROTAGONISTES

Hi ha moviments que ens sortiran per naturalesa. No ens cal ni parlar de segons quins aspectes
Valentín Merchán
lateral esq. del llagostera
Ens portem bé
dins i fora del camp. Ja li vaig dir que m'hauria de seguir aguantant
Marc Fernández
Extrem esq. del llagostera
Darrera actualització ( Divendres, 12 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera presenta Setti, Rafa Jordà i Carlos Cano". Article de @diaridegirona

El Llagostera presenta Setti, Rafa Jordà i Carlos Cano

12.08.2016 | 07:22
El Llagostera presenta Setti, Rafa Jordà i Carlos Cano
El Llagostera presenta Setti, Rafa Jordà i Carlos Cano
El restaurant El Racó de Torre Valentina va acollir ahir al migdia la presentació dels davanters Carlos Cano i Rafa Jordà, així com també del migcampista defensiu Sebastian Setti, que aquesta temporada vestiran la samarreta del Llagostera. Al costat d'ells, una altra promesa del planter llagosterenc es va presentar en societat:?es tractava de Joan Arxer, procedent del Quart i que s'incorporarà al cadet A. Setti, un autèntic rodamón del futbol, assegurava que «ja tenia ganes d'incorporar-me al futbol espanyol» i es definia com «un pivot defensiu no gaire veloç però sí intel·ligent tàcticament». El català Rafa Jordà, que fitxa per dos anys, prometia «treball i més treball» i admetia tenir «moltes ganes de tornar a casa», d'on va marxar amb 18 anys. Finalment, Carlos Cano, procedent de la Damm, reconeixia que haurà de fer front a una «competència ferotge» a la davantera tot i que «estic preparat».
Llegir mes / Leer mas...