dijous, 26 de maig del 2016

"El Llagostera no passa de l'empat contra l'Almeria i es complica molt la permanència (0-0)". Article de Esport 3

El Llagostera no passa de l'empat contra l'Almeria i es complica molt la permanència (0-0)

En un duel contra un rival directe al Nou Municipal de Palamós, el Llagostera necessitava la victòria, però només han sumat un punt estèril que el deixa a cinc punts de la salvació quan falten dues jornades per acabar la lliga
David Carballo
Quique ha estavellat tres xuts al pal de la porteria local (@LaLiga)
La UE Llagostera s'ha complicat encara més la permanència a la Segona Divisió després de no passar d'un empat sense gols contra l'Almeria. En un duel contra un rival directe al Nou Municipal de Palamós, els catalans necessitaven la victòria però només han sumat un punt estèril que els deixa a cinc punts de la salvació a falta de dues jornades per acabar la lliga.
L'Almeria, que també s'hi jugava molt, ha començat molt més endollat i en el minut 4, Quique ha tingut una gran ocasió fer el 0 a 1 però el seu xut s'ha estavellat al pal. Al Llagostera li ha costat molt reaccionar i els visitants han seguit atacant en busca del gol. Dubarbier, molt incisiu i Míchel, amb una espectacular xilena, han tornat a crear perill sobre la meta de René, que també s'ha hagut de lluir per desviar un cop de cap de Kalu Uche.
El Llagostera pràcticament no ha creat perill però en el minut 37, l'àrbitre li ha anul·lat un gol legal a Imaz per un fora de joc innexistent que podria haver canviat el signe del partit.
En la represa, els dos equips han buscat el gol que els donés tres punts vitals però ha estat l'Almeria qui ha tornat a perdonar per mitjà de Quique, que ha estavellat dues rematades més als pals de la porteria local. Amb aquest resultat, el Llagostera ho té molt complicat per mantenir la categoria i necessitarà guanyar contra el Leganés i el Saragossa en les dues últimes jornades per intentar el miracle.
Llegir mes / Leer mas...

"Obligats a guanyar els dos partits i a esperar una autèntica carambola ". Article de @marc_brugues a @diaridegirona

Obligats a guanyar els dos partits i a esperar una autèntica carambola

El descens serà un fet si els gironins no guanyen a Leganés o si el Mallorca guanya i el Ponfe puntua

26.05.2016 | 00:00
Obligats a guanyar els dos partits i a esperar una autèntica carambola
Obligats a guanyar els dos partits i a esperar una autèntica carambola
Les cares dels jugadors, tècnics i aficionats al final del partit ho deien tot. L'últim tren cap a la permanència s'havia escapat. I és que la salvació s'ha convertit ja en missió impossible per a un Llagostera que després de l'empat d'ahir veu com se situa a 5 punts del Ponferradina i Mallorca amb tan sols dues jornades per acabar la temporada. Si l'empat contra l'Almeria ja era dolent, el gol d'Aguza que donava la victòria al dels Bierzo al temps afegit va acabar d'enfonsar les poques esperances que hi havia. La notícia del gol va agafar els jugadors sobre la mateixa gespa i més d'un i més de dos van caure estesos, desfets sobre la gespa conscients que ara sí que no hi ha res a fer.
Sí que és cert que durant ?l'any, el Llagostera ha patit decisions arbitrals que han marcat partits però també ho és que la incapacitat de l'equip fora de casa ha acabat sentenciant l'equip. Ara, el descens és pràcticament un fet i només un miracle salvaria els gironins. Els gironins tenen l'average particular perdut amb Almeria i Ponferradina, i només guanyat amb el Mallorca, la qual cosa fa que qualsevol triple empat els condemni. Per salvar-se, els d'Alsina necessiten derrotar el Leganés diumenge, i el Saragossa en l'última jornada, per tenir alguna possibilitat de salvar-se. Aquesta passaria perquè, al mateix temps, Ponferradina i Mallorca ensopeguessin en les dues últimes jornades que resten. A més a més també caldrà que l'Almeria es deixi punts. Els del Bierzo viatgen a Tenerife i reben el Girona, mentre que el Mallorca rep el Còrdova i tanca la Lliga a Valladolid. De la seva banda, l'Almeria rebrà diumenge el Mirandés i en l'últim partit se les haurà amb el Còrdova a l'Arcángel. Les piles de la calculadora del Llagostera s'apaguen i el final del somni és a tocar.
Llegir mes / Leer mas...

"La salvació ja és una utopia ". Article de @marc_brugues a @diaridegirona

La salvació ja és una utopia

El Llagostera no passa de l'empat contra l'Almeria i veu com la victòria del Ponferradina en el darrer segon el deixa amb peu i mig a Segona B Els gironins no veuen porteria i protesten airadament un gol anul·lat a Imaz

26.05.2016 | 06:30
La salvació ja és una utopia
La salvació ja és una utopia
Si bé el Llagostera està acostumat aquests últims anys a fer possibles els impossibles, enguany tot sembla indicar que no podrà ser. La salvació es va convertir definitivament en una missió impossible després de no passar de l'empat a zero contra l'Almeria i veure com la victòria del Ponferradina al minut 94 deixa la permanència a 5 punts a manca de només sis en joc. Una utopia tenint en compte que els gironins necessitaran ara guanyar els dos partits que els resten (Leganés i Saragossa) i que Mallorca o Ponferradina ensopeguin les dues jornades. Res, o molt poc, a fer hi ha per evitar un descens cuinat des de fa massa mesos i que ja és només qüestió de dies. Ahir contra l'Almeria, els d'Alsina no van trobar el camí del gol malgrat mostrar la bona imatge dels últims dies a Palamós. Els blaugrana van protestar molt un gol mal anul·lat a Imaz.
Alsina ja havia avisat el dia abans que el d'ahir era «el partit més important de la història del Llagostera». El tècnic, com tothom, era conscient de la transcendència del duel contra els andalusos, un rival directíssim, que suposava, aquest cop sí, l'última carta de la salvació. Per tot plegat, el maresmenc va apostar per un onze d'allò més ofensiu amb José Carlos i Pitu d'entrada a més a més d'Edu Oriol. Només valien els tres punts. L'Almeria, de la seva banda, va sortir amb un onze força conservador decidit a robar ràpid i buscar la velocitat dels seus homes d'atac. Els andalusos van ser els que van gaudir de les primeres ocasions del partit. I no van pas ser poc clares. Sobretot la primera quan Quique va rematar una passada de la mort de Dubarbier llepant el pal esquerre de René després d'una ràpid contracop. Un xut de Vélez, desviat a córner, va precedir una tisora espectacular de Macedo que va anar-se'n a l'exterior de la xarxa.
En poc més de 20 minuts la carta de presentació de l'Almeria espantava. Ara bé, no l'havien ficat a dintre i el marcador continuava empatat a zero. El Llagostera ho intentava a través de pilotes penjades a l'olla en accions d'estratègia tot cercant el cap de Juanjo. A través del joc, entre Reyes i Vélez tapaven els intents de connectar amb Natalio i José Carlos també estava molt ben controlat a l'extrem. Tot i això, els gironins trobarien una fuita entre els dos centrals per enviar la pilota al fons de la xarxa, en una acció d'Imaz. Només l'assistent evitaria que el gol pugés al marcador en invalidar-lo per un fora de joc que no era. Aquesta acció faria enfurismar Alsina, que rebria l'avís del col·legiat perquè es calmés.
Encara abans de la mitja part, l'Almeria ho tornaria a provar a través d'un cop de cap molt perillós de Kalu Uche que René va desviar a córner amb dificultats. El xiulet de l'àrbitre indicant el camí dels vestidors suposava un respir per a un Llagostera que patia cada cop que l'Almeria trepitjava la línia de tres quarts. Ofensivament els gironins no havien estat capaços de trobar l'última passada tret de l'acció anul·lada per fora de joc i van acabar la primera part sense cap oportunitat clara de gol.
La segona meitat va començar amb la notícia del gol del Ponferradina al Toralín contra l'Albacete que feia tremolar la graderia de l'estadi conscient que si l'Almeria marcava enviava el Llagostera a Segona B. Els gironins semblaven fer un pas endavant i Imaz fregaria la creueta amb una rosca molt ben intencionada que engrescava l'afició. Amb tot, seria l'Almeria qui tornaria a estar més a prop del gol amb un cop de cap de Quique González que va sortir fora per poc. Els gironins arribaven amb més freqüència a l'àrea de Casto però queien una vegada i una altra en fora joc.
El partit era un altre. El Llagostera tenia la pilota i buscava arribar amb perill a través de la combinació. L'Almeria patia perquè no podia aturar les envestides dels gironins que, a més a més, seguien creant perill en accions a pilota aturada. Tot plegat va fer que Fernado Soriano decidís moure fitxa i fes entrar de cop Joaquín i Chuli per mirar d'aturar els millors minuts del Llagostera. El marcador, combinat amb el de Ponferrada, no convenia ni a gironins ni a Almeria que, amb l'empat, es col·locava en posicions de descens.
El gol de l'Albacete (1-1) donava esperances als gironins. En aquest sentit, Alsina se l'acabaria de jugar amb Emilio i Chumbi decididament a l'atac. El partit es trencava definitivament amb anades i tornades a cada àrea. La por d'encaixar hi era, al bàndol gironí, però també una fe i unes ganes de marcar boges que començaven a empetitir l'Almeria. Tot i això, Quique tindria a les seves botes la sentència amb un contracop que va desaprofitar rematant al pal en l'ocasió més clara del partit.
Els minuts finals, plens de nervis a les banquetes, no van servir perquè l'empat es trenqués i la notícia del segon gol del Ponferradina va deixar ensorrats els gironins, que depenen d'un autèntic miracle per salvar la categoria.
Llegir mes / Leer mas...

"només un miracle ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

només un miracle

26.05.2016 | 00:00 El 25 de maig de 2014, la Unió Esportiva Llagostera Costa Brava va patir a El Sardinero una derrota que feia perillar l'oportunitat de pujar a la Lliga Adelante. Era la primera ronda del «play-off» d'ascens i se la va acabar enduent el Racing de Santander. Un mes més tard, el futbol va donar una segona oportunitat als gironins i no la van desaprofitar. Ahir, 25 de maig de 2016, l'equip d'Oriol Alsina, va empatar un partit que deixa una sensació més dolorosa que aquella derrota. Conscients que en aquesta ocasió difícilment hi haurà repesca. Amb el xiulet final d'ahir la realitat es va acabar imposant al desig, i davant del convenciment que l'equip lluitarà fins l'últim moment per seguir al futbol professional, ningú amagava que no matemàtica, però sí virtualment, ha arribat el moment de despertar del somni. Queda el compromís que en cas de descens, ja s'ha començat a pensar com tornar.
Llegir mes / Leer mas...

l'Entrenador del Llagostera @oriol_alsina:“Seria un miracle que ens salvéssim”. Article de @ribas1975 a @diaridegirona

«Seria un miracle que ens salvéssim»

Oriol Alsina carrega contra l'àrbitre pel gol, mal anul·lat a Imaz i recorda que Ais Reig ja els va perjudicar a Vitòria: «No hem guanyat perquè un senyor ha xiulat una cosa que no s'ha produït»

26.05.2016 | 00:00
«Seria un miracle que ens salvéssim»
«Seria un miracle que ens salvéssim»
Ahir el Llagostera va perdre més que dos punts. Després de l'insuls empat sense gols amb l'Almeria, les cares a la zona mixta de l'estadi Palamós-Costa Brava eren de desolació, ningú ho deia obertament, perquè matemàticament no és un fet, però tots i cadascun dels jugadors del Llagostera marxaven assumint el descens a Segona B.
Els miracles a Lourdes i creure que els blaugrana poden salvar la categoria en les dues últimes jornades és ara sí, impossible. Amb cara de pomes agres i indignat per l'arbitratge de Saul Ais Reig, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va comparèixer davant els mitjans de comunicació amb la sensació de que l'aventura a l'elit s'acaba. Les primeres paraules d'Alsina van ser per descriure que «sento impotència, els jugadors i el cos tècnic estan plorant al vestidor perquè pots perdre perquè el rival és millor que tu, però, no perquè un senyor t'anul·la un gol legal», en referència a una acció de Jesús Imaz abans del descans invalidada per un inexistent fora de joc. El tècnic va recordar que aquest era el mateix àrbitre que a Vitòria va concedir un gol il·legal als bascos i no va xiular un penal sobre Natalio.
A pesar del 0 a 0 i la decepció d'un descens que ja s'olora, Alsina va destacar que «em sento orgullós dels meus jugadors per l'esforç realitzat fins al minut 90, crec que hem fet un dels partits més complets, amb més possessió i l'Almeria ha vingut aquí a defensar-se». Per aquest motiu el tècnic blaugrana considerava que «l'empat és injust, havíem d'haver guanyat però per enèssima vegada un gol mal anul·lat ens ha perjudicat i fins i tot podríem haver guanyat el goal average». Els andalusos també van disposar d'ocasions per batre a René, però, Alsina va explicar que «les han tingut al final i quan nosaltres anavem a l'atac, és més a la primera part no han xutat ni una sola vegada». En joc queden sis punts i la salvació és a cinc. Alsina és realista i ja veu com la flama que han mantingut encesa fins al final s'apaga. «És molt difícil, seria un miracle que ens salvéssim, ja no depenem de nosaltres, els goal average els tenim perduts tots menys amb el Mallorca, però hem d'anar a Leganés a mort». Això sí, va dir que si baixen «ja estic pensant des d'avui com tornar aquí».
Llegir mes / Leer mas...

"Amb regust de descens". Article de @educiu a @lesportiucat

Amb regust de descens

El Llagostera empata contra l'Almeria i queda a cinc punts de la salvació quan només en queden sis en joc

L'àrbitre va anul·lar un gol legal a Imaz i els locals no van definir les poques ocasions que va tenir, com tampoc ho va fer l'Almeria

El triomf ‘in extremis' de la Ponferradina deixa els blaugrana amb un peu i mig a 2a B

Imaz es lamenta després de l'empat contra l'Almeria Foto: QUIM PUIG.
El Llagostera va salvar el primer match ball que tenia de perdre la categoria, però l'empat sense gols contra l'Almeria i la victòria en el temps afegit de la Ponferradina amb l'Albacete (2-1) va deixar els llagosterencs amb un peu i mig a segona B, per no dir tots dos. I és que el conjunt dirigit per Oriol Alsina queda a cinc punts de la zona de permanència quan només en queden sis per disputar-se i necessita un autèntic miracle per conservar la categoria. Aquesta vegada el Llagostera no va poder allargar l'espectacular dinàmica de l'equip a Palamós, en part per culpa de l'àrbitre, que en la primera meitat va anul·lar per fora de joc un gol totalment legal a Jesús Imaz. El Llagostera no baixarà per culpa dels arbitratges, però la veritat és que aquest curs s'ha vist perjudicat en moltes jornades. En termes generals, el partit va ser igualat, amb els dos equips que no van saber aprofitar les ocasions que van tenir, tant els locals (Imaz la va tornar a tenir en la segona meitat) com, sobretot, l'Almeria, que en va fallar unes quantes de clares, sobretot Quique González. Al final, però, ni uns ni altres van sortir satisfets amb el resultat, ja que el Llagostera va quedar gairebé condemnat a segona B i l'Almeria va tornar a ocupar plaça de descens.
Ais Reig els perjudica
Només de començar, l'Almeria va perdonar el 0-1 quan Quique González, normalment infal·lible, va rematar fora la passada de la mort de Dubarbier. El conjunt andalús havia entrat amb més força al partit i els seus jugadors no van tardar a demostrar la seva qualitat individual, com Míchel, que es va inventar una tisora al quart d'hora de joc que va sortir fregant el pal. Pel que fa al Llagostera, ben poca cosa. Els de la Costa Brava estaven més pendents de guardar la porteria que d'atacar, amb les línies massa endarrerides. Però a poc el Llagostera va anar agafant confiança, amb José Carlos desbordant per la banda dreta, encara que normalment li sobrava l'últim driblatge. I poc abans del descans hi va haver la jugada polèmica de la primera meitat, quan l'àrbitre va anular per fora de joc un gol de Jesús Imaz que era totalment legal i que va convertir la cara d'Oriol Alsina en un poema. I d'Imaz a Kalu Uche, que va fer lluir René amb una rematada de cap abans del xiulet de l'àrbitre.
No se'n surten
La segona meitat va començar amb força més igualtat que no pas el primer acte, també pel que fa a les ocasions, ja que no en generaven ni en un costat nien l'altre. L'afició del Palamós-Costa Brava es començava a impacientar, i més quan va saber que la Ponferradina havia marcat contra l'Albacete. Tot i així, el conjunt llagosterenc va fer un pas endavant, conscient que un empat no li servia de res, però ho feia amb més cor que no pas cap. Vist això, Alsina va decidir moure la banqueta i va donar entrada a Fofo (per José Carlos, inèdit després de la represa). Llavors Quique la va tornar a tenir per a l'Almeria, però la seva rematada de cap va sortir fregant el pal. Feia la sensació que els andalusos tampoc patien en excés amb l'empat, tot i que quan faltava un quart d'hora pel final tornaven a posar l'ai al cor a l'afició local amb una rematada de Dubarbier que no va entrar de miracle, coincidint amb l'empat de l'Albacete a El Toralín.
El resultat no es movia i el Llagostera jugava les seves últimes cartes amb un doble canvi (Emilio i Chumbi per Pitu i Imaz), un moviment que no va permetre fer el pas endavant definitiu. I és que els llagosterencs ho van intentar de totes les maneres possibles, però es van veure incapaços de superar el porter Casto, que una mica més i s'empassa un gol olímpic d'Emilio. Just abans d'arribar als noranta minuts reglamentaris Quique González va perdonar novament el 0-1, quan no va aprofitar una assistència al contraatac de Chuli per avançar el seu equip. Molt hi va tenir a veure Escassi, que va arribar a l'esprint, va desviar el xut de l'atacant i va enviar la pilota al travesser. Ja en el temps afegit, el Llagostera ho va continuar intentant a la desesperada, però sense èxit. El punt no millorava res al Llagostera, i menys quan la Ponferradina va marcar el definitiu 2-1 contra l'Albacete en el temps afegit, cosa que gairebé condemnava els llagosterencs a segona B. El pròxim partit contra el Leganés (diumenge a les 20 h a Butarque) fa la sensació que serà el que posarà fi a l'agonia dels gironins.

ALMERIA: Casto, Míchel (Chuli, 70'), Morcillo, Saveljich, Dubarbier, Fran Vélez (Joaquín Fernández, 70'), Lolo Reyes, Ximo Navarro, Azeez Pozo, 87'), Quique González i Kalu Uche.

LLAGOSTERA: René, Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu de los Reyes, Marcos Tébar, Pitu (Emilio, 79'), Imaz (Chumbi, 79'), José Carlos (Fofo, 64'), Juanjo i Natalio.

DE MENYS A MÉS

Al Llagostera li va costar entrar en el partit, però a poc a poc va anar agafant confiança

UN FUNERAL

MINUT A MINUT:
2' José Carlos centra per la banda dreta i Jesús Imaz l'intenta engaltar de xilena, però sense èxit.
5' L'Almeria toca el gol amb una centrada de Dubarbier que Quique González envia fora, tot sol.
9' Dubarbier envia massa alta una falta directa.
18' Fran Vélez ho prova amb la cama esquerra des de lluny i René aconsegueix rebutjar a córner amb la punta dels dits.
19' Míchel fa una tisora que surt fregant el pal.
20' El Llagostera reclama penal sobre Natalio Lorenzo, que el col·legiat no assenyala.
25' El central Morcillo, amb el cap a la sortida d'un córner, remata lleugerament desviat.
29' Samu fa un dels seus característics serveis de banda, connecta amb Juanjo que, amb el cap, remata i toca en Morcillo. La pilota se'n va a córner.
30' A la sortida del córner, Juanjo Expósito torna a impactar amb el cap, i aquesta vegada és Ximo Navarro qui rebutja el perill.
32' Pitu ho intenta en una falta directa, però surt molt fluixa.
38' Molt bona combinació del Llagostera, que acaba amb gol d'Imaz, però amb fora de joc que no era..
44' Míchel la col·loca per la banda dreta i Kalu Uche, amb el cap, fa lluir René.
49' Morcillo s'anima i puja fins a la frontal, però el seu xut surt alt, per sobre del travesser.
58' En una falta molt a prop de l'àrea Alberto Escassi xuta a la barrera i, en el rebuig, el mateix jugador torna a rematar, ara alt.
60' Imaz rep a la frontal i ho intenta amb un xut col·locat que surt fregant el travesser.
66' Quique González la torna a tenir amb una rematada de cap que se'n va al costat del pal.
69' Fofo, que acabava d'entrar al terreny de joc, xuta des de fora l'àrea i obliga Casto a enviar la pilota a córner.
77' Dubarbier està a punt de fer el 0-1 per l'Almeria, però el seu xut no entra de miracle.
84' El porter de l'Almeria Casto està a punt d'empassar-se un gol olímpic d'Emilio Sánchez.
87' Azeez ho prova amb una rematada molt llunyana que surt desviada per damunt del travesser.
88' En una jugada de contraatac, Chuli assisteix Quique González. El xut d'aquest rebota en Escassi i la pilota va al travesser i després a córner.
89' Novament Quique no sap aprofitar una ocasió de gol, quan envia fora una rematada de cap després d'una pentinada d'un seu company.
94' Morcillo, en l'última jugada del partit, remata amb el cap a fora, fregant el pal defensat per René. Just després l'àrbitre assenyala el final del duel.
ÀRBITRE: Ais Reig, del col·legi valencià. T.G.: Als locals Escassi i Chus Herrero, i als visitants Saveljich, Lolo Reyes, Dubarbier i Ximo. T.V.: Cap.
PÚBLIC: 3.512 espectadors al Palamós-Costa Brava.

NO L'ENCERTA

L'àrbitre es va equivocar anul·lant per fora de joc un gol legal a Jesús Imaz

IGUALTAT

En la segona meitat els dos equips es van repartir les ocasions

NO ENTRA

Imaz la va tenir per als locals i Quique per als andalusos, amb un pal inclòs
Només començar l'Almeria va perdonar el 0-1 en una rematada de Quique González
L'empat final i la victòria en l'afegit de la ‘Ponfe' va fer emmudir l'afició de Palamós
Darrera actualització ( Dijous, 26 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

l'Entrenador del Llagostera @oriol_alsina:“Seria un miracle que ens salvéssim”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Seria un miracle que ens salvéssim”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina dóna indicacions en el partit d'ahir Foto: QUIM PUIG.
La conferència de premsa d'Oriol Alsina va sonar a comiat de la categoria: “Hem tocat el cel de segona A i tots els qui em coneixen saben que a partir d'avui ja penso en com hem de tornar aquí i en com ho hem de fer perquè no ens passi això d'aquest any.” El tècnic del Llagostera s'aferra, però, a la mínima possibilitat que podria salvar el seu equip: “Seria un miracle que ens salvéssim amb sis punts en joc, però encara no hem acabat, ho donarem tot i lluitarem fins al final”.
Alsina no es va mossegar la llengua i va carregar contra l'àrbitre pel gol anul·lat per fora de joc: “L'empat és immerescut. Si hagués pujat el gol hauria canviat tot. No hem guanyat perquè un senyor ha assenyalat una cosa que no ha pogut veure perquè no ha existit. El mateix àrbitre ja ens va perjudicar a Leganés. Som els més petits, i perdre així dol molt.” I va continuar la diatriba contra l'arbitratge rebut aquesta temporada: “Això que ha passat avui ha passat molts cops. Entenc que en una temporada poden haver-hi errors a favor i en contra, però quan et penalitzen tant no saps què pensar. Vull creure que la gent és honrada. Sou els mitjans els que ho heu de denunciar, i nosaltres hem d'estar calladets, perquè, si no, segons quin àrbitre encara ve amb fatxenderia.” Alsina va explicar que els jugadors al vestidor estaven capbaixos, i va elogiar-los: “Un cop més la sensació és d'impotència. Els jugadors i el cos tècnic són al vestidor plorant. Pots perdre perquè el rival ha estat millor, però no perquè t'anul·len un gol legal. Estic orgullós dels jugadors, ho han donat tot i han fet un partit molt seriós.”
Pel que fa al partit, va dir que no s'esperava un Almeria tan defensiu: “Ha jugat darrere. En tota la primera part no ha fet res i només al final del partit ha generat dues o tres ocasions.” I, finalment, va tenir paraules d'agraïment per a l'afició: “Estic molt orgullós de tota aquesta gent que ens segueix. L'any que ve seran el nostre suport. És un vertader plaer jugar així. La notícia més bona, ja que baixarem de categoria, és veure com ha crescut l'afició i el suport que ens donen. Són 15 anys de victòries i ascensos. Si baixem serà un èxit total que el Llagostera sigui l'únic equip de Girona a segona B.”

COLL AVALL

“Hem tocat el cel de segona A i els qui em coneixen saben que ja penso a tornar-hi”

L'ÀRBITRE

“No hem guanyat perquè un senyor ha assenyalat un fora de joc que no ha existit”

ELS JUGADORS

“Són al vestidor plorant. No pot ser que perdis perquè t'anul·len un gol legal”
Darrera actualització ( Dijous, 26 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Virtualment descendits a 2a B". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Virtualment descendits a 2a B

Gairebé impossible. El Llagostera hauria d'esperar un miracle en les dues últimes jornades

Juanjo, amb la pilota Foto: Q.P.
El Llagostera va dir pràcticament adéu a la segona A després de l'empat contra l'Almeria (0-0) i de la victòria de la Ponferradina amb l'Albacete (2-1). El conjunt dirigit per Oriol Alsina, vintè classificat amb 41 punts, queda a cinc del Mallorca (17è) i la Ponferradina (18è) i a tres de l'Almeria (19è), així que els llagosterencs haurien d'esperar un miracle en les dues últimes jornades de lliga per salvar-se. I és que d'aquests tres rivals directes en la zona baixa de la taula el Llagostera només té el goal average a favor amb el Mallorca, així que per tenir possibilitats de permanència els d'Alsina haurien de guanyar els dos últims partits contra el Leganés i el Saragossa i esperar que l'Almeria i el Mallorca ensopeguessin (el Bilbao Athletic i l'Albacete ja han baixat).
Amb el goal average particular perdut, el Llagostera tampoc sortiria beneficiat de cap possible triple o quàdruple empat, ja que és l'equip que menys punts suma contra els principals contrincants.

LA PONFE NO FALLA

L'equip del Bierzo va fer els deures contra l'Albacete (2-1) i va deixar
el Llagostera ferit de mort

MOLT DIFÍCIL

Els d'Alsina tenen l'‘average' perdut contra l'Almeria i la Ponfe, per tant no guanyarien cap empat múltiple
Darrera actualització ( Dijous, 26 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Fernando Soriano. Entrenador de l'Almeria:“Mereixíem guanyar”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“Mereixíem guanyar”

Fernando Soriano. Entrenador de l'Almeria

Fernando Soriano va atendre els mitjans de comunicació després del matx. Orgullós del seu equip no es va estar d'etiquetar el seu conjunt com a l'equip mereixedor del triomf final. “Sense gol és complicat guanyar, evidentment, però me'n vaig orgullós del meu equip. Hem generat moltes ocasions i hem merescut guanyar per la lluita i l'entrega durant els 90 minuts”, va comentar l'exjugador a l'Almeria, ara entrenador.
Soriano va reconèixer la força del Llagostera com a local i, fins i tot, la insistència en algun tram: “El Llagostera ha tingut els seus moments, però hem estat concentrats i bé en defensa. És d'elogiar l'actitud del Llagostera, no han baixat encara i els desitjo tota la sort”, va dir Soriano, que va valorar la jugada polèmica del gol mal anul·lat a Imaz: “Què hagués passat si no l'hagués anul·lat? Haguéssim fet canvis ofensius i haguéssim tingut més ocasions de gol.”
Llegir mes / Leer mas...