diumenge, 25 de setembre del 2016

"Cal adaptar-se". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Amb cinc partits a l’esquena, el Llagostera encara no es troba còmode a la Segona B i visita a l’Alcoyano

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Llagostera està necessitat. Tot i arribar d’una categoria superior com és la Divisió de Plata, el conjunt català encara no ha trobat la tecla que faci que l’equip comenci a sumar punts de tres en tres.
Els d’Alsina no han tingut continuïtat en cap partit, i el seu retorn a la categoria de bronze no ha estat l’esperat. En aquestes cinc jornades, només han estat capaços de guanyar un partit –davant l’At. Saguntí–, i empatar-ne dos –els filials de l’Espanyol i el Villarreal–.
Casualment, aquests cinc punts que suma a la taula, han estat guanyats al Nou Estadi de Palamós. Com ja és costum, i com va passar durant la temporada passada, els viatges lluny de la Costa Brava produeix al Llagostera una mena d’al·lèrgia. Dues derrotes i tres gols en contra (cap a favor), són els números que acompanyen al conjunt d’Oriol Alsina quan es desplacen com a visitants.
Encara són a temps de capgirar aquesta situació. És una xifra que ha de canviar ràpid, ja que, com va passar l’anterior temporada, pot fer que l’equip ocupi zones baixes a la classificació.
Els blaugranes segueixen sent un dels principals candidats a lluitar per l’ascens de nou a la Liga 1, 2, 3 però han de començar a millorar com a forasters i fer que les ensopegades davant l’Ebro i l’Hèrcules siguin mera casualitat.
El ‘yin’ i el ‘yang’
Si el Llagostera està en hores baixes, l’Alcoyano pot afirmar tot el contrari. Es troba en una merescuda cinquena plaça, a tan sols tres punts del líder, el Barça B. És dels pocs equips invicte, amb dues victòries –una davant el mateix Barça B– i tres empats.
El conjunt de Toni Seligrat procura donar una bona imatge davant la seva gent a El Collao i espera que aquest diumenge els seus jugadors tornin a crear la màgia que tots els aficionats blanc-i-blaus desitgen.
Diumenge, a les 18:00, la 6a Jornada del grup 3 de la Segona Divisó B arriba a El Collao, on Alcoyano i Llagostera s’enfrontaran a la recerca d’una victòria que, culminaria un gran inici de lliga per uns, i que faria reaccionar als altres.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera visita l'estadi d'El Collao carregat de moral ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera visita l'estadi d'El Collao carregat de moral

Vivancos, Jordà, Diego i Quesada, les baixes Els d'Alsina, a la recerca del primer triomf a fora després de 23 desplaçaments sense guanyar

25.09.2016 | 00:00
Una acció del duel entre el Vila-real i el Llagostera.
Una acció del duel entre el Vila-real i el Llagostera.
Res millor que presentar-se a El Collao, l'estadi d'un equip que té per lema "més moral que l'Alcoià" amb el record ben present de l'empat (2-2) aconseguit davant el Vila-real B fa una setmana. Haver aixecat un 0 a 2 en contra fa que, precisament, de moral els d'Alsina ara en vagin sobrats. Aquest ingredient, però, i uns quants més, faran falta als gironins si volen trencar la llarga i preocupant ratxa sense guanyar que presenten a domicili: 23 partits).
Alsina espera que els seus futbolistes demostrin si la remuntada de fa set dies ha suposat un punt d'inflexió per a un equip cridat a ocupar posicions altes. El tècnic alerta, però, de "la màxima dificultat" del matx i analitza el conjunt valencià dient que "l'Alcoià és un dels màxims exponents a lluitar per pujar de categoria. Tenen jugadors amb molt d'ofici i amb un entrenador experimentat". El duel contra l'equip dirigit per Toni Seligrat serà el tercer desplaçament del curs després de tornar amb les mans buides del camp de l'Ebro (2-0) i l'Hércules (1-0). Segons el tècnic blaugrana, "serà un partit molt complicat, però estem preparats i sabem que caldrà oferir el nostre millor nivell si volem sumar".
L'escenari del matx és d'aquells que imposen per la pressió de la grada: "El Collao és un dels estadis amb més ambient de futbol i la ciutat es bolca amb l'equip, allà les victòries dels rivals tenent un regust d'èpica", puntualitza Alsina. Per mirar de trencar l'eterna dinàmica negativa a domicili, el tècnic, a banda del lesionat de llarga durada Nando Quesada, no pot comptar amb tres peces clau: el central Diego Jiménez, el pivot Albert Vivancos i el davanter Rafa Jordà.
L'Alcoià, invicte després de cinc jornades i que ve de guanyar el Barça B en l'últim partit com a local, tindrà l'única baixa del defensa Mario, que pateix una petita ruptura al soli de la seva cama esquerra.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera B va de més a menys i encadena tres derrotes".Article de @lesportiucat

El Llagostera B va de més a menys i encadena tres derrotes

1a catalana. Els de Pep Triadú s'avancen en el marcador, però acaben perdent a Montgat

FP HERMES 3 LLAGOSTERA B 1

FP HERMES: Yancarlo, Franco, Dijibi, Verges, Cifu, Arnau, Guaje, Manu, Garrido (Negro, 77'), Tomás (Benito, 70') i Baby (Pozzo, 89').
LLAGOSTERA B: Busquets, Pol (Espuña, 67'), Gómez, Mitja, Maynau (Maymí, 89'), Ferrer, Barco (Almendros, 79'), Oriol, Rubén, Gelmà i José Manuel (Carlos Martínez, 67').
GOLS: 0-1 (6') Gómez. 1-1 (18') Guaje. 2-1 (55') Baby, de penal. 3-1 (90') Pozzo.
ÀRBITRE: Mateo Moreno. T.G.: als locals Cifu, Baby, Guaje, Yancar i Franco; i als visitants Ferrer, Gelmà i Almendros.
COMENTARI: El Llagostera B va debutar amb una victòria, però la sort no l'ha acompanyat en els darrers partits i ahir va encadenar la tercera derrota al camp de l'Hermes. Els de Pep Triadú van arrencar el partit amb força i van ser els amos del partit en els compassos inicials. El blaugrana Gómez, al minut 6, va traduir el domini amb el primer gol del partit, que donava avantatge als llagosterencs. Poc després Gelmà, amb un xut de fora l'àrea, va estar a punt d'ampliar l'avantatge. Amb el pas dels minuts el conjunt local es va anar endollant i en el 18' va aconseguir el gol de l'empat etzibant un cop dur al Llagostera B. Guaje va culminar una jugada col·lectiva i va canviar la tendència del partit, que es va igualar. A la represa els llagosterencs van rebre un nou cop, quan Baby va aprofitar un penal per capgirar el resultat (2-1, 55'). El Llagostera B no va abaixar els braços i va buscar l'empat fins que, en l'afegit, l'Hermes va sentenciar amb el 3-1, obra de Pozzo.
Darrera actualització ( Diumenge, 25 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Rafa Jordà, encara no". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Rafa Jordà, encara no

El Llagostera va viatjar ahir amb una expedició de divuit futbolistes en la qual va destacar una nova absència de Rafa Jordà. El davanter de Santa Perpètua de Mogoda continua recuperant-se de la lesió als isquiotibials que es va fer abans del partit de la segona jornada contra l'Ebre i que l'ha mantingut inactiu els últims quatre enfrontaments. Jordà ja està pràcticament a punt, però el cos tècnic llagosterenc no vol arriscar i per això va preferir que l'atacant descansés uns dies més amb la intenció que pugui reaparèixer la setmana vinent contra l'Atlètic Balears, encara que només sigui uns minuts. Tampoc van entrar en la llista els també lesionats Albert Vivancos, Nando Quesada i Diego Jiménez,
a més del davanter Jorge Shafa, aquest últim per
decisió tècnica.
Darrera actualització ( Diumenge, 25 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera visita el Collao amb ganes de destapar-se". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera visita el Collao amb ganes de destapar-se

Exigència. Els llagosterencs es presenten al difícil camp de l'Alcoià (a les 18 h) amb l'objectiu de tornar a sumar de tres en tres i començar així una dinàmica engrescadora i positiva

Cano, Manel i Pablo Sánchez, el diumenge passat contra el Vila-real B Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El Llagostera té cinc punts després de les primeres cinc jornades (una victòria i dos empats) i vol aixecar definitivament el vol. El conjunt dirigit per Oriol Alsina encara no ha trobat la seva millor versió i espera trobar-la avui al camp de l'Alcoià (a les 18 h), un dels més complicats de la categoria i que normalment presenta un gran ambient, amb l'afició molt a sobre del seu equip. El rival també és dels exigents, com ho demostra el fet que l'equip entrenat per Toni Seligrat encara no ha perdut cap partit aquesta temporada (9 punts després de dues victòries i tres empats). “L'Alcoià és un dels favorits a quedar primer de grup i a pujar de categoria. Encara no han perdut cap partit i a casa seva són molt forts. És un equip sòlid, ben treballat i és molt complicat fer-los gols, ja que defensivament sempre solen estar molt ben posicionats. En qualsevol jugada d'estratègia et poden fer mal, i al davant tenen jugadors de molta qualitat i velocitat”, explica Oriol Alsina, que tot i així es mostra ambiciós abans del duel al Collao: “Tot el que sigui puntuar sempre és positiu, i encara més al camp de l'Alcoià, però nosaltres sempre juguem per guanyar el partit. Crec que serà un enfrontament molt complicat, amb qualitat i intensitat, dels bonics de jugar, amb gespa natural i amb una afició entregada que sempre ajuda molt el seu equip.”
Una altre al·licient
A més dels tres punts en joc el Llagostera també espera avui posar fi a la mala ratxa a domicili. I és que els llagosterencs ja acumulen 23 partits sense guanyar fora de casa entre la temporada passada i aquesta.

LA PRÈVIA

Són dos equips amb el mateix objectiu i que encara estan en fase de construcció.
El Llagostera és un clar aspirant a dalt
Toni Seligrat
entrenador de l'alcoià
Crec que serà un partit difícil, amb qualitat i intensitat, dels bonics de jugar
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
El Llagostera també vol posar fi al malefici fora de casa (23 duels sense victòria)
L'Alcoià és un dels favorits a quedar primer de grup i a pujar de categoria. Encara no ha perdut cap partit i a casa seva són molt forts
Tot el que sigui puntuar és positiu,
i encara més al camp de l'Alcoià, però nosaltres sempre juguem per guanyar el partit
Darrera actualització ( Diumenge, 25 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...