dissabte, 8 d’octubre del 2016

Resultats del grup, classificació, golejadors, proxima jornada i acta ultim partit @UELlagostera CADET C






Llegir mes / Leer mas...

resultats d'avui i partits de dema


Llegir mes / Leer mas...

Resultats del grup, classificació, golejadors, proxima jornada i acta ultim partit @UELlagostera ALEVI A







Llegir mes / Leer mas...

"La prèvia de Primera Catalana #1 – Jornada 6".Article de @elconvocat

El Convocat

El Convocat

Vèncer l’invencible | Prèvia del C.E. Farners – U. AT. Horta
Visita del líder a Santa Coloma. Demà, a les 16.00, els homes de Nacho Castro buscaran la primera victòria com a locals davant l’Horta, equip que suma tots els seus partits per victòries. L’equip visitant arriba amb la moral pels núvols després de sumar una altra victòria a casa davant el Vic, un dels conjunts més durs de la categoria i al qual van guanyar per un ajustat 2 a 1. Dels hortolans és ben conegut el seu joc col·lectiu, però si hem de destacar un dels seus jugadors, aquest no pot ser un altre que en Sergi Arranz, pitxitxi de la categoria amb 6 gols i una mitjana d’1,2 gols per partit, un autèntic caçagols. Pel que fa al Farners, el tècnic no podrà comptar amb Toumani, que continua sense debutar oficialment per culpa d’una pubàlgia, no obstant això, la resta d’homes estaran disponibles per dissabte.
Els de Santa Coloma continuen desens, una posició que veuen injusta segons el joc mostrat als diferents camps on han jugat fins ara. És sabut que el matx s’anticipa difícil, però al Farners li van aquests enfrontaments i esperen donar la campanada davant l’imbatut Horta.

El ‘filialasso’ ha de despertar | Prèvia U.E. Llagostera ‘B’ – F.C. Martinenc
Els de Pep Triadú necessiten obtenir els tres punts si volen respirar durant les següents jornades. Des de la primera jornada de lliga, no aconsegueixen un triomf, i ja va sent hora de canviar aquesta mala estadística.
Al davant, tindran al Martinenc; un equip semblant als blaugranes, quant a resultats. Igual que els locals, només han guanyat una vegada. Acumulen tres jornades sense poder endur-se el paquet dels tres punts, però ocupen una còmoda onzena plaça a la taula.
Capacitat de canviar
Tot i els mals resultats, estem encarant la sisena jornada de la Primera Catalana i en qualsevol moment pots passar d’ocupar posicions baixes a la classificació a pujar-ne algunes.
Si fem una comparativa entre ambdós conjunts, ens adonem de la igualtat entre tots dos equips. Tots dos, duen una victòria. La diferència arriba quan parlem d’empats i derrotes. Mentre que el Martinenc ha ‘salvat’ un punt en tres ocasions, els blaugranes no ho han fet cap ni una. D’aquesta manera, els de la Costa Brava han encaixat quatre dures derrotes, per una de l’equip de Sevillano.
Dissabte, a les 16:00, es disputarà un gran duel al Municipal de Llagostera, corresponent a la 6ª Jornada de Primera Catalana.
Ratxes contraposades | Prèvia del C.F. Lloret – U.E. Sants
El Municipal de Lloret de Mar viurà dissabte (17.00 h) un enfrontament entre dos conjunts amb ratxes ben diferenciades. Per una banda, la històrica UE Sants arriba amb un bon estat de forma per aquest partit. L’equip comandat per Henry i Miguel García, segon a la classificació, suma un empat i dues victòries durant les tres últimes jornades, però els barcelonins no en tenen prou i viatjaran a Lloret per continuar sumant punts i no perdre de vista a l’Horta, líder de Primera. Per altra banda, el selvatencs no saben el que és guanyar des de la jornada 2, quan van vèncer al Ripollet a casa per un contundent 4 a 2. Edu Urdiales espera que els seus tinguin un bon dia i donin un cop d’efecte per tornar a les posicions capdavanteres, lluny de l’octava posició que ocupen actualment. El tècnic lloretenc tornarà a tenir disponible a Puntí, ara bé, no podrà alinear a Jordi Valls, baixa per una ruptura fibrilar.
La UE Sants és un os d’ur defensivament, però al Municipal esperen que Bader i companyia facin la seva feina i així tornar a cantar una victòria que semblava oblidada.
Tocant de peus a terra | Prèvia del C.D. Masnou – Girona ‘B’
El Girona B s’enfronta aquest dissabte (19h) contra el Masnou en el municipal d’esports del conjunt masnoví. Després de la tempesta de gols que es va veure a Sant Ponç la setmana passada, els homes de Javi Garcia es planten a la sisena jornada del campionat amb l’objectiu entre cella i cella de ser més consistents al darrere sense deixar de banda les bones sensacions en l’aspecte ofensiu.
Per la seva banda, el Masnou, un dels equips que han ascendit recentment a la categoria, ha començat amb mal peu la seva aventura a la primera catalana, que tan sols ha aconseguit sumar un punt de l’empat a casa de l’Avià després d’encadenar quatre derrotes consecutives en les primeres quatre jornades. L’equip entrenat per Juan Ibarra encara no coneix la victòria i encara menys jugant com a local on ha perdut contra el Manresa i l’Andorra, tanmateix, això no ha de suposar un factor avantatjós pels de Javi Garcia. Han de tocar de peus a terra.
Pel que fa als gironins, després del resultat descomunal de l’última jornada, l’objectiu es concentra a millorar la intensitat al darrere i disminuir el bagatge de gols en contra, del qual n’és el que més n’ha rebut a la part alta de la taula. Al davant, tornaran a confiar amb l’eficàcia de Nahuel, Obeng i Traoré per sumar els tres punts per segona jornada consecutiva.

Llegir mes / Leer mas...

"PREVIA DE LA JORNADA 6". Article de @regionalfutbol

PREVIA DE LA JORNADA 6

El Andorra aplazó su partido [Twitter @CFA_oficial]
      08/10/2016             16:00
FARNERS, C.E.,A "A"
HORTA, U.AT.,A "A"
Los de Nacho Castro acumulan cuatro jornadas sin perder y quieren
aumentar dicha racha dando un disgusto a los de Xavi Molist que
suman todos los puntos disputados y con un indiscutido liderato.
      08/10/2016             16:00
LLAGOSTERA, U.E.,B "B"
MARTINENC, F.C.,A "A"
Dos conjuntos en dificultades buscarán tres puntos de oro este
sábado. Los de Josep Triadú acumulan cuatro derrotas seguidas,
mientras los de Miguel Pérez suman tres partidos sin obtener los tres
puntos.
      08/10/2016             17:00
LLORET, C.F.,A "A"
SANTS, U.E.,A "A"
Los de Tito Lossio están dispuestos a todo para defender la segunda
plaza en campo del equipo de Edu Urdiales que acumula tres jornadas
 sin ganar.
      08/10/2016             18:30
FUNDACION PRIVADA HERMES,A "A"
MOLLET U.E.,CF.,A "A"
Los de Mario Lamilla llega al duelo en su mejor momento tras cuatro
partidos sin perder y dos triunfos consecutivos, mientras los de David
Ortiz suman 7 puntos y llegarán imbatidos a Mongat.
      08/10/2016             19:00
MASNOU, C.D. A
GIRONA, F.C.,B "B"
Los locales sumaron su primer punto en Liga la pasada semana y
deberán sumar su primer triunfo cuanto antes. Por su parte, el filial de
 Javi García quiere acercarse a las primeras plazas.

      09/10/2016             11:45
TONA, U.E.,A "A"
RIPOLLET, C.F.,A "A"
Ambos contendientes parecen dar la vuelta a sus malas dinámicas
iniciales ya que los locales querrán su segunda victoria consecutiva,
mientras los visitantes acumulan seis puntos en las últimas tres
jornadas.
      09/10/2016             12:00
SAN JUAN AT. DE MONTCADA,U.E.,A "A"
AVIA, U.E.,A "A"
Ambos conjuntos llegan al encuentro con cuatro puntos pero con
diversos datos interesantes. Los locales de "Pinti" han sumado un
triunfo y una derrota como locales, mientras los de Pablo Becerril
suman sus partidos como empates (4).

  09/10/2016      16:30
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB,A "A"
MANRESA, C.E.,A "A"
Dos equipos con aspiraciones quieren retornar a la senda de los
triunfos después que los locales suman tres jornadas sin ganar y los
visitantes dos derrotas seguidas.

  03/12/2016      18:00
SANT CUGAT ESPORT, F.C.,A "A"
ANDORRA, F.C.,A "A"
Partido aplazado.

CLASIFICACIÓN

Llegir mes / Leer mas...

"Un dia per reivindicar-se ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un dia per reivindicar-se

1a catalana. El Farners, el Llagostera B i el Lloret reben la visita del líder, l'Horta, el Martinenc i el Sants respectivament, mentre que el Girona B juga contra el Masnou, dirigit per Pandiani

Avui es disputa la sisena jornada del campionat de lliga per als quatre representants gironins a la categoria. El Farners serà l'equip que tindrà un duel més exigent, i és que el conjunt dirigit per Nacho Castro rep la visita del líder en solitari del grup 1, l'Atlètic Horta (a les 16 h). Els barcelonins no han perdut cap enfrontament i compten els partits en victòries –sumen els quinze punts possibles–. Els de Santa Coloma, però, estan aconseguint ser un bloc difícil de batre, només han perdut un partit, en la primera jornada, i volen oferir el primer triomf de prestigi a la seva afició.
També a les 16 h, el Llagostera B intentarà fer esvair contra el Martinenc els dubtes generats després de perdre quatre partit seguits. Els de Pep Triadú van començar el campionat guanyant, però des de llavors no han conegut res més que la derrota. El conjunt barceloní també arriba al duel amb alguna urgència després d'haver sumat només dos dels darrers nou punts en joc.
El Lloret rep el Sants (a les 17 h). Els jugadors dirigits per Edu Urdiales van vèncer en les dues primeres jornades, però en els darrers tres partits només han sumat un punt. Al davant els lloretencs tindran el segon classificat de la taula i un dels quatre equips invictes del grup, una bona prova de foc.
Per acabar la jornada, pel que fa als equips gironins, el filial del Girona visita el Masnou (a les 19 h). L'equip maresmenc, que té l'exjugador professional Walter Pandiani com a tècnic, és el cuer després d'haver sumat només un punt. Amb molta necessitat i la pressió de veure's a la cua de la taula, el Masnou serà un contrincant perillós per a l'equip dirigit per Javi García, que amb la victòria de la jornada passada s'ha situat cinquè.

REDREÇAR EL RUMB

El Llagostera B
ha de posar fi a la ratxa de quatre derrotes seguides per sortir del pou
El Farners vol ser el primer equip que fa perdre algun punt al líder, l'Atlètic Horta
Llegir mes / Leer mas...