ESTADISTIQUES JUVENIL A

ESTADISTIQUES FILIAL

"UN PUNT DE MALA SORT". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera 1-1 V.C.F. Mestalla

El Mestalla salva ‘in extremis’ un punt a Palamós en un partit dominat pels catalans, que van poder sentenciar el matx instants abans que Carlos Soler anotés l’empat.

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Si hagués pogut, el Llagostera hauria acordat amb l’àrbitre que el partit de dissabte hagués durat només vuitanta-tres minuts. I és que va veure com, a cinc minuts d’arribar al final del matx, Carlos Soler va igualar amb un magnífic llançament de falta el gol inicial de Manel.
Els d’Alsina van dominar el partit i van gaudir de més ocasions fins que els visitants van equilibrar el marcador. Tot i això, van haver de demanar l’hora, ja que el Mestalla va intentar aprofitar l’expulsió per doble groga de Masó per donar la volta al resultat; sense èxit.
Amb les idees clares
L’equip d’Alsina va saber com jugar-li al Mestalla, un dels equips que havia començat la temporada a un gran nivell. D’aquesta manera, al primer acte, els gironins van gaudir de diverses ocasions per avançar-se. Quan encara no havien transcorregut dos minuts, el meta visitant va salvar als valencians al rebutjar tres remats a la sortida d’un córner.
Més tard, Colorado va estar a punt d’aprofitar una errada d’Ayala, però el seu xut amb rosca va impactar al pal dret de la porteria de Sivera. Els blaugranes van poder marxar amb avantatge al descans però, altra vegada el porter visitant, va desviar la rematada de Rubén Martínez.
A la represa, el Mestalla va millorar respecte als primers 45’. Nacho Gil va poder avançar als seus, però va trigar massa a definir en un mà a mà davant Moragón. En un moment en el qual els ratpenats semblaven despertar, va aparèixer Manel (60’). El davanter va aprofitar una gran passada de Pablo per, en carrera, definir amb un xut creuat i fer l’1-0.
Reacció ‘che’
Quan més controlat tenia el partit el conjunt d’Alsina, va arribar l’expulsió de Masó. Per doble groga, el jugador llagosterenc va haver d’abandonar el terreny de joc; i l’equip ho va notar. Semblava que, tot i les ocasions desaprofitades per sentenciar o el gol anul·lat al primer temps, el Llagostera s’enduria els tres punts.
Però va arribar el moment de Carlos Soler (84’). Amb una qualitat de primera, va col·locar la pilota a l’esquadra de la porteria de Moragón, que res va poder fer per evitar l’empat visitant. Aquest gol va fer molt mal als de la Costa Brava, que van haver de patir fins a l’últim moment, i van estar debilitats als darrers minuts a causa de la baixa de Masó. El filial valencianista va poder marxar amb el triomf, però l’àrbitre va anul·lar un gol d’Aridai per posició il·legal.
Una de les notes positives pel club gironí, és el retorn de Vivancos, qui va poder disputar els últims deu minuts. Amb aquest empat, el Llagostera es manté a mitja taula, i perd fil amb els equips que lluiten per l’ascens a Segona Divisió A. El Mestalla, per la seva part, veu com és superat pel Badalona –que va derrotar per 1-3 al Barça B– i pot quedar fora del playoff.

FITXA DEL PARTIT:
1 – UE LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Rodri, Samu, Valentín, Masó, Martínez (Vivi, 78´), Rubén Martínez, Colorado (Pol Gómez, 86´), Pablo Sánchez (Fernández, 62´) i Manel
1 – VCF MESTALLA: Sivera, Nacho Vidal, Javi Jiménez, Ayala (Alberto Gil, 78´), Lato (Charlie Dean, 45´), Carlos Soler, Quim Araujo, Eugeni (Sito, 63´), Aridai, Nacho Gil i Jordi.
Gols: 1-0 (Manel, 60’); 1-1 (Carlos Soler, 84’).
Àrbitre: Daniel David Baiges Dones.
Targetes: Albarrán, Valentín, Pol Gómez i Jordi Masó (expulsat per doble groga) pel Llagostera; Ayala, Nacho Gil, Nacho Vidal, Aridai i Carlos Soler pel Mestalla.
Estadi: Nou Municipal de Palamós (696 espectadors).

"Vivancos reapareix amb sensacions agredolces".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Vivancos reapareix amb sensacions agredolces

El migcampista cedit pel Girona al Llagostera s'havia perdut per lesió 11 partits de lliga i un de Copa i s'ofereix per ser titular contra l'Eldenc

14.11.2016 | 07:10
Va patir un esquinç al turmell esquerre quan amb prou feines s'havien jugat trenta minuts de la primera eliminatòria de la Copa del Rei que el Llagostera disputava al Nuevo Sardinero de Santander i des d'aleshores, com recordava Albert Vivancos, "gairebé he estat tres mesos aturat". Des d'aquell partit disputat a principis de setembre que el bescanoní no havia tornat a jugar amb els blaugranes. El pivot defensiu Albert Vivancos, Vivi, va veure, el passat dissabte davant el València Mestalla, la llum al final del túnel quan al minut 78 va rellevar Marc Martínez. Han estat onze partits els que s'ha perdut Vivi, deu de Lliga i un de Copa Catalunya. "Estic content de tornar a jugar, però trist per l'empat perquè mereixíem guanyar", afirmava als vestidors.
El jugador cedit pel Girona es va mostrar "feliç de reaparèixer després de tants dies de no poder jugar". Per al migcampista de Bescanó, l'alegria no va ser completa perquè pocs minuts després del seu ingrés al rectangle de joc, el València Mestalla va empatar el matx a les acaballes: "És una llàstima perquè vaig entrar al camp i el resultat es va capgirar en un moment", va lamentar.
La quarta victòria de la temporada a casa no va arribar perquè segons Vivi, "el València Mestalla és un dels rivals més forts de la categoria amb una mescla de gent jove i veterana". Tot i això, el bescanoní considera que van volar dos punts per demèrits propis "perquè no vam saber matar el partit quan tocava i els filials com que compten amb bones individualitats ens van clavar un gol de falta increïble".
Vivi feia dues setmanes que s'exercitava a un bon nivell i finalment Alsina davant els valencianistes va decidir donar-li minuts per agafar ritme de competició. En el proper compromís a domicili davant el cuer Eldenc i amb Masó fora de l'equip per sanció, tot indica que Vivi tindrà molts números per saltar a l'onze titular. "Per mi encantat perquè em sento bé i preparat, així que si el míster ho creu convenient jo estaré a punt", va declarar.

"L'empat de dissabte deixa el Llagostera desè a la lliga ".Article de @diaridegirona

L'empat de dissabte deixa el Llagostera desè a la lliga

L'empat a un de dissabte contra el Mestalla deixa el Llagostera en la desena posició de la lliga de Segona B, amb 18 punts. En els partits jugats ahir cal destacar la victòria del Gavà contra el Lleida (3-1), que deixa molt tocats els del Segrià, en zona de descens, i l'empat a Sabadell (1-1) de l'Eldenc, el proper rival de l'equip d'Oriol Alsina, tot i que es manté amb molta diferència a la cua de la categoria amb només cinc punts.

"Oportunitat perduda de fer el salt a la zona noble ". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Oportunitat perduda de fer el salt a la zona noble

Llagostera. Després de l'empat contra el València Mestalla a Palamós (1-1), els llagosterencs són desens, amb 18 punts, a 6 de la quarta posició

El Llagostera no acaba de trobar la regularitat necessària en els resultats per instal·lar-se definitivament en la zona noble de la taula. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va fer un bon partit contra el València Mestalla dissabte a Palamós, però després d'avançar-se mitjançant Manel (60') i de perdonar diverses ocasions per sentenciar el matx, els blaugrana van cedir dos punts en els instants finals després d'un gran gol de falta de Carlos Soler (84').
L'empat contra el filial valencianista (1-1) deixa el Llagostera novament en la meitat de la taula, com a desè classificat, amb divuit punts, a sis de la zona de promoció d'ascens. A més, els de la Costa Brava no podran disposar de Jordi Masó per al partit següent al camp de l'Eldenc (diumenge, 17 h), ja que el jugador va ser expulsat en el tram final del duel per doble amonestació.
El Llagostera va tenir festa ahir i serà avui quan reprendrà l'activitat amb un partit d'entrenament contra el filial de primera catalana, que aquesta jornada no va jugar el seu corresponent enfrontament contra l'Andorra perquè va ser ajornat.

DOBLE PATACADA

El Llagostera va deixar escapar dos punts en el tram final i Masó va ser expulsat