diumenge, 6 de novembre del 2016

GOLEJADORS D'AHIR


Llegir mes / Leer mas...

"A fora millor que a casa?". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.D. Atlètic Llevant – U.E. Llagostera

La UE Llagostera es desplaça per enfrontar-se a la UD Atlètic Llevant, amb la intenció de seguir sumant punts de cara a l’ascens a la Divisó de Plata

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
D’un dia per l’altre, el Llagostera ha començat a agradar-se quan juga com a visitant. És cert que, anteriorment, la victòria no havia arribat per mala sort, ja que, en alguns partits, els d’Alsina havien merescut endur-se els tres punts; però sempre s’havien quedat amb la mel als llavis.
Ara, els blaugranes no només guanyen lluny de Palamós, sinó que ho fan de manera consecutiva. Primer el Gavà (0-2) i, dimecres passat, el Sabadell (0-3). En poc més d’una setmana els gironins han aconseguit el que no havien estat capaços durant més d’un any.
A més, al club, s’hi respira un nou ambient. Els homes d’Alsina comencen a oferir un bon joc, i els resultats no tarden a arribar. Tot i una arrancada fluixa, els de la Costa Brava estan començant a remuntar places a la taula, i veuen com l’esforç és recompensat amb l’èxit que, jornades abans, la sort havia estat encarregada de treure’ls-hi.
L’equip empat
Al davant, tindran a un equip que fa set partits que no coneix la derrota. Tot i aquestes jornades invicte, l’Atlètic Llevant, només ha aconseguit dues victòries, per sis empats. Per aquest motiu, els de Carlos Granero estan situats a la penúltima plaça de la classificació.
La UD Atlètic Llevant, és un equip segur en defensa i que aprofita les seves ocasions en atac. Costa molt fer-li un gol, i les estadístiques ho reflecteixen. Dels sis empats, en cinc ocasions, el resultat final ha estat 0-0. Tot i les derrotes, els ‘granotes’ no han perdut cap partit per més d’un gol, un símptoma més de la dificultat que tenen els rivals per perforar la seva porteria.
Diumenge, a les 12:00, el filial del Llevant i el Llagostera es veuran les cares a la Ciutat Esportiva de Buñol, al partit corresponent a la 13ª jornada del grup III de Segona Divisió B.
LES CLAUS DEL PARTIT:
  • Seguretat defensiva: els locals són un rival dur de rosegar, i no ho posaran gens fàcil davant la seva afició.
  • Manel, Marc Fernández…: la qualitat dels jugadors de la UE Llagostera és molt alta i, a vegades, un detall d’algun d’aquests ‘craks’ val per endur-se el partit
  • El moment de Moragón: el meta blaugrana està a un moment dolç de la temporada. Està confiat i dóna seguretat sota pals; és una peça clau pels d’Alsina.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera no vol afluixar ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera no vol afluixar

L'equip d'Oriol Alsina busca la tercera victòria consecutiva lluny del Nou Estadi de Palamós
al camp d'un Llevant B penúltim Els blaugranes recuperen Nando Quesada i Marc Martínez

06.11.2016 | 00:00
Marc Martínez, amb la pilota als peus, en un partit a l´estadi palamosí.
Fa unes setmanes, allò que era una missió impossible, guanyar a fora, ha quedat en l'oblit perquè amb els dos triomfs consecutius lluny de Palamós, a Gavà (0-2) i el passat dimecres a Sabadell (0-3), el Llagostera ha espolsat els fantasmes que arrossegava des de temps immemorials i avui, en el segon partit consecutiu a domicili, intentarà enllaçar el tercer triomf seguit a fora.
Per al partit d'avui al camp del Llevant B (12 h), aconseguir la sisena victòria de la temporada, a banda d'enfonsar un xic més al pou els valencians, per als del Gironès suposaria fer un altre pas de gegant cap a l'objectiu de situar-se entre els capdavanters de la classificació. En aquests moments els d'Alsina tenen la quarta plaça a només tres punts de distància. Per a Oriol Alsina, el partit d'aquest migdia davant el penúltim classificat porta l'etiqueta de màxima dificultat i caldrà actuar amb els cinc sentits ben activats si volen els tres punts. "Esperem seguir amb la bona línia a fora, però a la Segona B la igualtat és màxima i pots perdre a qualsevol camp independentment de la classificació del rival", destacava el tècnic.
Alsina valora positivament l'actual vuitena posició del seu equip perquè "estem tirant endavant tot i les absències que hem patit de jugadors importants per culpa de les lesions i sancions". Per al partit d'avui, Alsina activa el senyal d'alerta perquè, tot i la posició de descens dels valencians, "el Llevant fa vuit jornades seguides que no perd i en els últims quatre partits no ha encaixat cap gol", això el converteix, diu el d'Arenys, "en l'equip menys golejat del grup".
Els del Gironès recuperen Nando Quesada, alta després d'un llarg període lesionat, i Marc Martínez, baixa a Sabadell per sanció. D'altra banda, Rodri, Vivi, Diego Jiménez i Rafa Jordà ja es troben a la recta final de la recuperació i en breu podrien estar a disposició d'Oriol Alsina.
Llegir mes / Leer mas...

"L'hora de canviar de marxa". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

L'hora de canviar de marxa

De nou a fora. El Llagostera visita el camp de l'Atlètic Llevant en el que serà el segon duel consecutiu com a visitant. Guanyar permetria als gironins acariciar les places de ‘play-off'

El Llagostera vol confirmar el bon moment que travessa contra l'Atlètic Llevant (a les 12.00 h). El conjunt llagosterenc va oblidar la derrota a casa contra el Barça B (0-2) dissabte passat, gràcies a un partit pragmàtic i efectiu dimecres a la Nova Creu Alta de Sabadell (0-3). Quatre victòries en les sis últimes jornades han permès als gironins distanciar-se de la part més baixa i aproximar-se, a poc a poc, a les posicions de play-off d'ascens, actualment a tres punts. “A Sabadell no vam fer el millor partit fora de casa però quan tens l'efectivitat elevada tot és més fàcil. Hem guanyat quatre dels últims sis partits i això ens dóna una bona oportunitat per apropar-nos a les posicions privilegiades. L'hem d'aprofitar, ja que aconseguir una sèrie positiva semblant costa molt en aquesta categoria”, comenta l'entrenador del Llagostera. Oriol Alsina té la mosca al nas pel fet d'haver d'enfrontar-se a un nou filial, el cinquè, una tipologia d'equip que enguany ha fet la punyeta als gironins –han perdut contra el Mallorca B (4-0) i el Barça B (0-2) i han empatat contra l'Espanyol B (1-1) i el Vila-real B (2-2). “Ens enfrontem a un filial d'un perfil diferent. En defensa són molt sòlids i fa quatre partits que no encaixen cap gol. Tenen rapidesa al davant, intensitat en el joc aeri i molta velocitat en la transició defensa-atac. Haurem d'estar concentrats i atents” avisa el tècnic d'Arenys de Mar.
L'Atlètic Llevant va perdre els quatre primers partits de lliga, però des de llavors no coneix la derrota –sis empats i dues victòries–. “Han encaixat només set gols en total i travessen un moment molt bo. Els està costant veure porteria [només han fet cinc dianes] però els seus registres en les darreres jornades són una animalada. Si ens emportem els tres punts la confiança i la moral de l'equip pujarà molt”, declara Alsina.
La recuperació física
Tots els equips de la categoria acumulen dos enfrontaments de lliga en els darrers set dies. L'equip que afronti amb garanties físiques i frescor a les cames en el màxim de jugadors sortirà amb avantatge. “Hi ha diversos elements clau i un serà com es recuperen els jugadors de l'esforç físic dels dos darrers enfrontaments. Hem jugat dos duels seguits contra dos equips que toquen la pilota i això ens ha fet córrer més. Veurem com arribem al matx i si estem àgils de cos i de ment”, sentencia Alsina, que recupera Marc Martínez després de complir el partit de sanció per acumulació de targetes grogues, però encara no cap dels lesionats: Vivi, Quesada, Diego, Rodri i Rafa Jordà.

LA PRÈVIA

Hem guanyat quatre dels últims sis partits i això ens permet tenir una bona oportunitat per apropar-nos a les posicions de privilegi de la classificació
Serà un partit complicat contra un rival que travessa un bon moment i que encaixa pocs gols
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...