dijous, 4 d’agost del 2016

"Experiència a dojo". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Experiència a dojo

2a divisió B. El Llagostera presenta en societat tres dels jugadors amb més currículum que tindrà a la plantilla: el central Samu San José, el mig Marc Martínez i el davanter Pablo Sánchez

Pablo Sánchez, Marc Martínez, Samu San José i el cadet Joan Carles Palomares ahir Foto: J.S.
1
El Llagostera va presentar en societat tres dels fitxatges amb més experiència per a la seva plantilla: el central Samu San José, procedent de l'Atlético San Luis de Mèxic; el migcampista Marc Martínez, exjugador del Lleida Esportiu, i el davanter Pablo Sánchez (Adelaide). L'acte, que es va fer al restaurant Terrassa dels Pescadors, de Palamós, va servir també per presentar una nova incorporació per al planter blaugrana, un fet que s'està convertint en habitual en els actes d'estiu –el torn en aquest cas va ser per a Joan Carles Palomares, per a l'equip cadet.
La presentació dels futbolistes va estar carregada d'ambició, tant per part dels tres jugadors com dels responsables de l'àrea esportiva Gerard Escoda i Javi Salamero. Sense embuts, cap dels presents va amagar que potenciar el futbol de base i intentar retornar al futbol professional, concretament a la categoria de segona A, que es va perdre malauradament el curs passat, són les fites marcades per l'entitat llagosterenca. “És difícil treure'm l'espina amb el Lleida [van caure en els penals en el darrer partit de la fase d'ascens]. Aquí l'objectiu és tan maco com tornar a segona. No ens hi hem de capficar, però si les coses van bé el projecte està ben consolidat”, comentava Marc Martínez en resposta a les preguntes dels mitjans. “Ho donaré tot per ajudar l'equip a còpia de treball. Els més experimentats ajudarem els joves. El bloc serà competitiu i ja estem comprovant que a dalt tenim jugadors determinants que ens aportaran molt”, explicava Samu San José, que ha arribat a Llagostera procedent de Mèxic per competir per segona vegada en la seva trajectòria a segona B (abans ho havia fet amb la Ponferradina).
Un altre jugador que deixa l'exotisme de l'estranger pel Llagostera és Pablo Sánchez. Amb l'aventura fructífera per Austràlia, on ha guanyat tres títols i ha marcat molts gols tot i no ser un golejador nat, Sánchez arriba carregat d'ambició i autoexigència. “El nivell en l'atac és alt i el tècnic té moltes possibilitats. La competència és sana i ens serveix per créixer a tots. Haurem de treballar de valent per jugar i convèncer”, deia Pablo Sánchez, que com els altres dos companys fitxa per dues temporades.

ELS PROTAGONISTES

Som ambiciosos i l'objectiu és tornar a segona A, però toquem de peus a terra
Marc Martínez
migcampista del Llagostera
La competència és sana i ens serveix per créixer a tots. El nivell en atac de l'equip és molt alt
Pablo Sánchez
davanter del llagostera
L'experiència sempre cal. El bloc serà competitiu i a dalt tenim jugadors molt determinants
Samuel San José
central del llagostera
Darrera actualització ( Dijous, 4 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...