dissabte, 24 de setembre del 2016

"El Llagostera haurà de tenir més moral que l'Alcoià". Article de @tvcostabrava

El Llagostera haurà de tenir més moral que l'Alcoià


El Callao dirimirà si el punt d'inflexió que preguntaven els Periodistes diumenge, és de veritat o només un 'wishful thinking'. Després de remuntar contra el Villareal B els homes d'Oriol Alsina visiten Alcoi en un d'aquells camps on pots perdre bou i esquetlles i on cada punt es lluita amb sang, suor i llàgrimes.

El Llagostera arriba amb la moral alta després del 2-2 de diumenge però al davant es trobarà un equip rocós en un camp d'aquells quadrats a l'estil britànic. Un habitual de la Segona Divisió B i amb molta moral, com resa el lema del club i dita clàssica del món del futbol. Caldrà doncs, que el Llagostera tingui 'Més moral que l'Alcoià'.

L'Alcoià està invicte a la lliga amb 2 victòries i 3 empats i el Llagostera encara no ha guanyat a domicili. Dinàmiques diferents per dos equips que aspiren a la part alta de la classificació.
Llegir mes / Leer mas...

"PREVIA DE LA JORNADA 4". Article de @regionalfutbol

PREVIA DE LA JORNADA 4

El Vic quiere alcanzar el liderato
        24/09/2016      17:00
LLORET, C.F.,A "A"
AVIA, U.E.,A "A"
Los de Pablo Becerril suman dos empates en otros tantos encuentros  mientras los de Edu Urdiales esperan recuperar la senda del triunfo tras su derrota de la pasada semana.

         24/09/2016      18:00
SANT CUGAT ESPORT, F.C.,A "A"
MANRESA, C.E.,A "A"
Los de Dani Fernández aspiran a obtener su tercer triunfo consecutivo  en el Jaume Tubau ante los de José Alcaraz que quieren mostrar su  potencial a la afición y sumar su primera victoria liguera.

        24/09/2016      18:30
FUNDACION PRIVADA HERMES,A "A"
LLAGOSTERA, U.E.,B "B"
Partido interesante en Mongat entre los de Mario Lamilla y los de Josep Triadú que están separados por un solo punto a favor del filial. El  ganador del choque se alejará de la zona baja de la clasificación.

        24/09/2016      18:30
FARNERS, C.E.,A "A"
MARTINENC, F.C.,A "A"
Los de Nacho Castro quieren mantener su buena dinámica de resultados tras un empate y un triunfo, mientras los de Miguel López llegan al duelo invictos con cinco puntos.

        24/09/2016      19:00
MASNOU, C.D. A
ANDORRA, F.C.,A "A"
Los de Justo Ruiz llegarán al Maresme con cuatro puntos en dos partidos y serán recibidos por los locales del "Rifle" Pandiani que acumulan tres derrotas consecutivas.

         25/09/2016      11:45
TONA, U.E.,A "A"
HORTA, U.AT.,A "A"
Los de Jordi Puigbó no han sumado ningún punto mientras los visitantes de Xavi Molist han obtenido el pleno de puntos. Salida trampa para los barceloneses y oportunidad para los locales.

         25/09/2016      12:00
SAN JUAN AT. DE MONTCADA,U.E.,A "A"
RIPOLLET, C.F.,A "A"
Los de "Pinti" quieren obtener su primera victoria en Primera Catalana y, para ello, deberá superar al conjunto de David Cruz que aspira a su segunda victoria consecutiva.

         25/09/2016      12:00
GIRONA, F.C.,B "B"
SANTS, U.E.,A "A"
Dos conjuntos igualados se enfrentarán para aspirar a la zona alta de la tabla. Ambos suman cinco puntos y dos empates consecutivos.

         25/09/2016      16:00
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB, "A"
MOLLET U.E.,CF.,A "A"
El conjunto de Osona está en una destacada segunda posición y querrá seguir imbatido ante el equipo de David Ortiz que llega también sin ninguna derrota en su haber pero con dos puntos menos.

CLASIFICACIÓN

Llegir mes / Leer mas...

"La prèvia de Primera Catalana #1 – Jornada 4".Article de @elconvocat

El Convocat

El Convocat

La prèvia dels equips gironins de Primera Catalana #1. Jornada 4 de la U.E. Llagostera ‘B’, el Girona F.C. ‘B’, el C.E. Farners i el C.F. Lloret. 

Recuperar sensacions | Prèvia del F.P. Hermes – U.E. Llagostera ‘B’

Tot i iniciar-se a la nova categoria amb una victòria, el Llagostera B no acaba de trobar la peça clau per seguir sumant punts. Els de Pep Triadú van estrenar-se derrotant 2-0 al Tona, però als dos últims partits han caigut per la mínima davant el Vic i el Farners.
Toca recuperar sensacions
Per aquest motiu, el ‘filialasso’ ha de començar a remuntar el vol i anar retrobant-se amb aquestes magnífiques sensacions que van exhibir a l’estrena de la temporada.
Ara mateix, els blaugranes ocupen l’onzena plaça a la taula, amb una victòria al seu caseller. És hora, doncs, que els joves jugadors de la Costa Brava, demostrin el que valen i que comencin a transformar les bones idees en bon futbol i gols.
El rival, en una situació similar
Amb dos punts, i ocupant la catorzena plaça, la Fundació Hermes necessita una victòria i confia en què el Municipal de Montgat es converteixi en un fortí.
Els dos únics punts que ha collit, han estat a fora, davant el Sants i el Farners –l’últim equip en derrotar al Llagostera B–. El conjunt de Manuel Alonso van caure derrotats al primer partit de la lliga, al Municipal, davant el Vic.
Dissabte, a les 18:30, ambdós equips tenen l’oportunitat de recuperar forces i, endur-se el primer triomf de la temporada (Hermes), o tornar a assaborir el gust de la victòria (Llagostera B).
Sants tornem-hi | Prèvia del Girona F.C. ‘B’ – U.E. Sants
El filial del Girona encara aquesta quarta jornada amb l’objectiu de guanyar els primers tres punts com a local. A banda de seguir amb la bona dinàmica de resultats, que els ha mantingut invictes fins a dia d’avui, la primera victòria a casa refermaria les bones sensacions deixades en aquests primers partits. Al davant es trobaran al Sants que comparteixen balanç amb els gironins, una victòria i dos empats, i es plantaran al camp de Sant Ponç amb la mateixa meta que els de Javi Garcia: no deixar escapar cap punt.
L’entrenador gironí podrà comptar amb tots els seus efectius de cares al partit que es jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia. En canvi, l’equip barceloní tindrà la baixa d’un fix al darrere, Cristian Faura. Els de Sants es caracteritzen per un joc defensiu, a la italiana, i molt intens en el cos a cos. Prova d’això en són les catorze targetes grogues que els hi han ensenyat en tan sols tres partits, a les que també hi hem de sumar les dues expulsions, l’última la de Faura. La temporada passada la igualtat al terreny de joc es va fer palesa al marcador amb un empat a dos aferrissat fins als últims instants.
Els ulls han d’estar posats altra vegada en la victòria, la imbatibilitat és el de menys. La bona dinàmica i l’estil de joc de les últimes jornades han de persistir. A això, la competitivitat asfixiant del Sants no donarà cap treva de la mateixa manera que no deixarà que li trenquin la imbatibilitat que també mantenen. S’haurà de tornar a suar sang per arrencar punts. La mateixa guerra però una altra batalla per la que lluitar.
Continuar progressant | Prèvia del C.F. Lloret – U.E. Avià
Dissabte, a les 17.00, l’equip del tècnic Edu Urdiales s’enfrontarà a la UE Avià, conjunt establert a la tretzena posició amb només dos punts i que buscarà el seu primer triomf al Municipal de Lloret, una fita que s’anticipa més que difícil. Donada la derrota al camp de l’Andorra, els jugadors lloretencs arriben amb molta ambició per aquesta jornada. Els locals tenen la confiança de tornar a assaborir una victòria que els tornaria a situar al podi de Primera, ara bé, hauran d’estar atents al partit que es jugarà al Municipal Jaume Tubau entre el Sant Cugat i el Manresa. La UE Avià no ha tingut un inici de temporada gens fàcil, però els tècnics Pablo Becerril i Gerard Del Cuerpo compten amb una plantilla ben equilibrada i contrastada, amb la qual intentaran posar en més d’un compromís a l’equip selvatenc.  
Estrenar-se a casa | Prèvia del C.E. Farners – F.C. Martinenc
Duel directe al Municipal de Santa Coloma. Aquest dissabte (18.30 h) es disputarà un partit entre dos rivals directes que lluitaran per les posicions capdavanteres del grup 1, el CE Farners, situat en la desena posició de la taula, i el FC Martinenc, setè a la classificació. I és que, després de la gran victòria de la darrera jornada a camp contrari, els de Santa Coloma volen tornar a mostrar-se igual d’eficaços de cara a porteria i sumar uns altres tres punts que els portarien a la zona noble de Primera. No obstant això, el matx es preveu d’allò més igualat, amb dos equips que compten amb plantilles de gran qualitat i comandats per tècnics molt experimentats, ingredients que, de ben segur, ens brindaran una bonica tarda de futbol català.
Llegir mes / Leer mas...

"Les il·lusions ben intactes".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Les il·lusions ben intactes

1a catalana. El Lloret i el Farners reben la visita de l'Avià (a les 17 h) i el Martinenc (18.30 h) respectivament, mentre que el Llagostera B visita la Fundació Privada Hermes, també a les 18.30 h

Una nova jornada de primera catalana, la quarta, es posa en marxa aquest cap de setmana. Fins a tres dels quatre representants gironins disputaran avui els seus partits. El Lloret, el Farners i el Llagostera B tenen l'objectiu de sumar punts per mantenir així les posicions més baixes allunyades i les il·lusions intactes de firmar un bon curs.
El Lloret rep la visita de l'Avià (a les 17 h). El conjunt dirigit per Edu Urdiales va perdre el primer partit de la campanya en la darrera jornada, en el desplaçament més feixuc de tots, a Andorra (2-1). Amb la intenció de redreçar el rumb, a casa els selvatans s'hi senten de meravella, tot i que rebran un conjunt necessitat que en els dos partits que ha jugat només ha pogut empatar.
El Farners rep el Martinenc (a les 18.30 h), un dels vuit equips que encara es mantenen invictes després de tres jornades. El conjunt dirigit per Nacho Castro va guanyar el primer matx en el duel gironí contra el Llagostera B (0-1) i, en plena festa major, intentarà oferir el primer triomf a la seva afició.
Encara en el dia d'avui, el Llagostera B visita la Fundació Privada Hermes (a les 18.30 h). L'equip de Pep Triadú ha encadenat dues derrotes i intentarà de totes les maneres possibles vèncer per fer un bon salt qualitatiu en la classificació. El contrincant dels llagosterencs és un dels sis equips que encara no ha pogut guanyar cap partit, però en l'actualitat encadena dos empats.
El Girona B s'hi posarà demà per rebre el Sants (a les 12 h) i intentar mantenir-se invicte.

FARNERS

Els colomencs volen confirmar les bones sensacions després del triomf a Llagostera (0-1)

GIRONA B

L'únic equip gironí invicte vol sumar els tres punts després d'empatar dos partits seguits
Els d'Edu Urdiales intentaran tornar al camí del triomf després d'encaixar la primera derrota

LLAGOSTERA B

Dues derrotes per la mínima han frenat en sec la progressió del filial llagosterenc
Darrera actualització ( Dissabte, 24 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Un record inesborrable". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un record inesborrable

2a divisió B. El Llagostera visita el Collao per enfrontar-se amb l'Alcoià (demà a les 18 h). El conjunt llagosterenc ja va assaltar un dels camps mítics de la categoria l'any de l'ascens (0-1)

Rubén amb la samarreta de l'Alcoià en la darrera visita del Llagostera al Collao Foto: L'ESPORTIU.
1
El Llagostera visita demà el Collao per enfrontar-se amb l'Alcoià (a les 18 h). El conjunt llagosterenc haurà de mostrar la seva millor versió si vol tenir possibilitats de puntuar en un dels estadis amb més pressió ambiental de la categoria i, per conseqüència, dels més complicats per als visitants. Un dels jugadors de la plantilla gironina que coneix més l'Alcoià i tot l'entorn del club blanc-i-blau és l'extrem dretà Rubén Martínez. El futbolista nascut a Maó va defensar l'escut del club d'Alcoi durant les campanyes 2013/14 i 2014/15, i és que, precisament en la darrera visita del Llagostera al Collao, l'actual extrem blaugrana va ser testimoni de la victòria gironina –el 3 de novembre del 2013–, gràcies a un solitari gol de Jordi López: “Ho recordo perfectament. El Llagostera va acabar pujant a segona A i sabia molt bé el que feia. En una errada nostra en la sortida de la pilota ens van fer l'únic gol del matx. Em va fer mal aquell resultat, però ara només desitjo repetir-lo”, comenta Rubén Martínez, que avisa dels perills de l'Alcoià, un equip temible sobretot quan juga al Collao, davant de la seva afició: “Serà un partit especial, ja que allà hi vaig passar un bon any en l'aspecte personal i professional. El Collao sempre és un camp complicat per al rival. L'afició pressiona molt, ja que les grades estan a prop del terreny de joc”, diu l'extrem, que afegeix: “Enguany és un equip molt més rocós, ja que agafa les característiques que té el seu entrenador [Toni Seligrat]. Tenen jugadors contrastats, però estem preparats per a la guerra i volem sumar els tres punts per trencar la ratxa negativa a domicili.”
Fe màxima tot i el mal inici
Després de sumar cinc punts en les primeres cinc jornades de la competició, el Llagostera ocupa la catorzena posició i els equips capdavanters comencen a allunyar-se: “Hem de mantenir la calma, ja que estem treballant molt i bé per acoblar les peces. Som molts fitxatges i, tot i que ara no acaben de sortir bé les coses, segur que les corregirem i enllaçarem bons resultats per començar a mirar més amunt”, comenta Rubén Martínez, que ha estat titular en quatre dels cinc primers partits –hi ha participat en tots– i acumula 316 minuts de joc: “El grup és bo i tenim gent prou contrastada per aixecar el vol i escalar posicions. Cada dia entenem més les idees que l'entrenador espera implantar. L'equip està molt unit, i segur que d'aquí a unes jornades estarem amb els automatismes molt més assumits per tothom”, sentencia l'exjugador del Celta B, l'Alcoià i el Sant Andreu, que aquest estiu, procedent de La Hoya Llorca, va aterrar a Llagostera per ser un jugador important en l'engranatge ofensiu dels d'Oriol Alsina.

03-11-2013

Un gol de Jordi López va servir als llagosterencs per vèncer en un dels camps més difícils
Serà un matx especial. El Collao és un camp complicat per al rival. L'afició pressiona, ja que les grades estan a prop del terreny de joc
El grup és bo i tenim gent prou contrastada per aixecar el vol i escalar posicions
Rubén Martínez
atacant del llagostera
Recordo l'última victòria del club al Collao, l'equip sabia bé el que feia. Em va fer mal aquell resultat, però ara només desitjo repetir-lo
Darrera actualització ( Dissabte, 24 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...