dimecres, 20 de juliol del 2016

CALENDARI DE LA @UELlagostera 2ª divisio B Grup III


Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera se apunta a la moda Pokémon Go". Article de @sport

El Llagostera se apunta a la moda Pokémon Go

La UE Llagostera, uno de los clubes más activos en las redes sociales, se ha apuntado a la moda Pokémon Go.

El Llagostera se apunta a la moda Pokémon Go
La UE Llagostera ha fichado a un personaje de Pokémon Go
sport.es
18-7-2016 | 12:37 H.
La UE Llagostera, uno de los clubes más activos en las redes sociales, se ha apuntado a la moda Pokémon Go. El club cataán se ha inventado un personaje, el 'Llagoskachu', que ha fichado como nuevo integrante del Llagostera. Así lo ha anunciado en las redes sociales como una iniciativa más en su busqueda de nuevos socios.
En la página web de la UE Llagostera incluso podemos encontrar una entresvista con el nuevo fichaje del club catalán, 'Llagoskachu', al que definen con un jugador joven, muy electrico y que en su día llegó a ganar la Liga Pokémon.
Siguiendo la moda del 'Pokémon Go', informan en la UE Llagostera - Costa Brava que "lo hemos podido capturar cuando se paseaba tranquilamente por Palamós. Después de intentarlo con diferentes Pokeballs, hemos tenido que gastar la MasterBall, pero ha merecido la pena".
Recordemos que ahora hace un año, la UE Llagostera ya tuvo una iniciativa en las redes sociales parecida a esta, pero en esa ocasión anunciaban el fichaje de Paul Pogba. Se trató de un tweet que corría como la polvora por las redes sociales y que provocó que la UE Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

"Club de segunda división de España ficha a un Pokémon". Article de @UnivisionSports

Club de segunda división de España ficha a un Pokémon

Club de segunda división de España ficha a un Pokémon
Llagoskachu será el nuevo jugador del equipo catalán que participa en la división de ascenso del balompié ibérico.
Llagoskachu
Llagoskachu
ESPAÑA.- La Unión Deportiva Llagostera-Costa Brava anunció en Twitter y su página la contratación de un Pokémon para reforzar la plantilla de jugadores.
El club español se unió a la fiebre que han causado la serie y ahora la aplicación dedicada a estos seres. En un comunicado el Llagostera dio a conocer a Llagoskachu (una fusión del equipo con Pikachu, el Pokémon más conocido de todos).

“Llagoskachu es nuevo jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. A pesar de su juventud (20 años), es un jugador muy eléctrico que pone los pelos de punta. Después de jugar varios años en las categorías inferiores del Ash Club donde ganó la Liga Pokémon y saltó a la fama, decidió dejarlo. Hoy, la hemos podido capturar cuando paseaba tranquilamente por el Palamós-Costa Brava. Después de intentarlo con diferentes Pokeballs, hemos tenido que gastar la MasterBall, pero ha merecido la pena. Aquí la entrevista con el joven punta japonés”.


Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera regira el mercat buscant davanters golejadors ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera regira el mercat buscant davanters golejadors

El conjunt blaugrana, tot i això, s'ha assegurat un bon potencial en atac amb els extrems Rubén Martínez, Marc Fernández i Robert Simon

20.07.2016 | 00:00
Oriol Alsina, durant el primer entrenament d´aquesta pretemporada.
Oriol Alsina, durant el primer entrenament d´aquesta pretemporada.
Serà difícil fer oblidar els gols de Juanjo Expósito, Natalio o David Querol o els vuit que va celebrar Sergio León en l'estrena del Llagostera a la Segona A.?Tanmateix, els responsables de la secretaria tècnica del Llagostera, Oriol Alsina, Gerard Escoda i Javi Salamero, han regirat de dalt a baix el mercat per fer-se amb jugadors de perfil ofensiu contrastats a la categoria, amb ganes i que garanteixin allò més preuat en el món del futbol: el gol. De les onze noves incorporacions que ha realitzat fins al moment el Llagostera, cinc arriben amb l'aval de ser bons definidors en els últims metres.?Per exemple, com va assegurar el secretari tècnic dels blaugrana, Gerard Escoda, els tres homes de banda que van ser presentats la setmana passada: Rubén Martínez, Marc Fernández i Robert Simón que, tot i ocupar els extrems, veuen porteria amb facilitat. De la seva banda, el mitjapunta Álex Colorado el curs passat amb el Reus va anotar 11 gols en 38 partits amb els del Baix Camp. Finalment i a l'espera de tancar el capítol de les noves incorporacions, la nòmina de nous davanters amb olfacte golejador que s'assegura el Llagostera 2016-17, és la jove promesa, Carlos Cano, qui amb el juvenil de la Damm va marcar 12 gols en 29 partits.
De totes maneres, i malgrat el bon olfacte golejador dels extrems contractats, el club continua la recerca dels davanters centres purs. I és que a hores d'ara, el Llagostera no té cap atacant pur a la plantilla, després de la marxa de Nuha al filial de Osasuna.
L'èxode de futbolistes de la disciplina llagosterenca arran del descens a Segona B era comprensible pel bon cartell dels Juanjo Expósito, David Querol, Natalio Lorenzo, José Carlos, Benja, Jesús Imaz..., però exceptuant la darrera incorporació, Carlos Cano, la resta de nous fitxatges coneixen la Segona B i fins i tot disposen d'experiència en categories més elevades.
D'altra banda i com està succeint darrerament, el Llagostera torna avui a presentar a tres fitxatges de cop, serà aquest migdia (12:30 h) al restaurant Mas del Arcs de Vall-Llobrega. En aquesta ocasió seran Marc Martínez (Lleida), Álex Colorado (Reus) i Roger Barnils (Sevilla Atlètic).
Llegir mes / Leer mas...

"Chus Herrero, a l'Anorthosis Famagusta de Xipre". Article de @educiu a @lesportiucat

Chus Herrero, a l'Anorthosis Famagusta de Xipre

Fins fa pocs dies el Llagostera encara tenia esperances dipositades a retenir Chus Herrero, que va quedar lliure de contracte després del descens. El club llagosterenc havia presentat una oferta de renovació al central aragonès, que finalment s'ha decantat per l'Anorthosis Famagusta de Xipre, club amb el qual fitxa per una temporada amb opció a una altra. Allà es retrobarà amb el també exjugador del Llagostera Ríos Reina. D'altra banda, el Llagostera continua esperant la decisió final de Juanjo Expósito i Marcos Tébar, encara sense equip.
Darrera actualització ( Dimecres, 20 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"A la meitat d'un llarg camí".Article de @educiu a @lesportiucat

A la meitat d'un llarg camí

2a divisió B. Nando Quesada s'està recuperant a la ciutat esportiva del Barça d'una lesió d'encreuats. El mitjapunta del Llagostera està retallant els terminis previstos i espera reaparèixer a principis d'octubre


Quesada, fent exercicis de recuperació Foto: L'ESPORTIU.
1
Nando Quesada difícilment oblidarà la temporada passada, en què va tastar el cel i l'infern en qüestió de dies. El mitjapunta sabadellenc va passar de debutar a segona A en un Llagostera-Albacete a mitjan febrer (2-0) a trencar-se els lligaments encreuats del genoll esquerre només tres setmanes després en un entrenament a Palafrugell. Va ser un cop duríssim per a Quesada, que per acabar-ho d'adobar també va viure el descens col·lectiu a segona B.
Pel que fa a la lesió, Quesada ha tingut la gran sort de poder fer la recuperació a la ciutat esportiva del FC Barcelona, un privilegi que el futbolista, format en les categories inferiors del club blaugrana, agraeix enormement. “Poc després de lesionar-me em va trucar el Barça i em va oferir fer la recuperació allà; vaig parlar amb l'Oriol i no s'ho va pensar ni un moment. És una lesió dura i llarga, però tot va molt bé, a can Barça les facilitats són unes altres i m'estan ajudant molt; al matí vaig allà i a la tarda ho complemento amb un recuperador personal”, explica Quesada, que tot i estar retallant els terminis previstos no vol cremar etapes: “Avui [per ahir] he començat a córrer sense ajuda per primer cop, però encara estic a la meitat del procés. Espero estar plenament recuperat cap a principis d'octubre, però volem fer les coses bé.”
El migcampista no s'entrenarà amb el Llagostera fins que no pugui fer treball de camp amb pilota (s'espera que sigui cap a finals d'agost), però continua molt atent a l'actualitat llagosterenca i es mostra il·lusionat amb el nou projecte a segona B. “És engrescador, de moment s'està fitxant molt bé i ja tinc ganes de poder ajudar l'equip. L'Oriol em va dir que m'està esperant per quan ja estigui a punt”, afirma Quesada, de 22 anys, que aquesta temporada encara ocuparà fitxa sub-23 i que un cop recuperat fins i tot podria començar jugant amb el filial de primera catalana per agafar el ritme.

EL PROTAGONISTA


És una lesió dura
i llarga, però tot
va molt bé, a can Barça les facilitats són unes altres i m'estan ajudant molt

El projecte és engrescador. L'Oriol em va dir que m'està esperant per quan estigui a punt
Nando Quesada
mitjapunta del llagostera

Avui [per ahir] he començat a córrer sense ajuda per primer cop. Espero estar plenament recuperat a principis d'octubre
Darrera actualització ( Dimecres, 20 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...