Golejadors del cap de setmana

Llegir mes / Leer mas...

"UE Llagostera B 5-1 CE Banyoles". Article de @elconvocat

UE Llagostera B 5-1 CE Banyoles
Golejada del líder de la categoria al tercer classificat. Els homes de Pep Triadú van aprofitar totes i cadascuna de les arribades a la porteria visitant per anar fent un gol rere l’altre. El primer, Dembo (4’); el segon, Peke (40’) de penal i cinc minuts més tard, el mateix jugador posava el 3-0 per arribar al descans. A la represa, Alex Fernández escurçava distàncies (57’). Els visitants van augmentar el ritme i ocasions no els hi van faltar però, no van tenir encert de cara a porteria com el seu rival. Al minut vuitanta, Peke feia el seu hat-trick i Oscar Almendrós posava la cirereta al pastís amb un espectacular gol de falta directa a l’últim minut del temps reglamentari.
Amb aquesta victòria, els llagosterencs donen un cop de puny sobre la taula i es mantenen líders. En canvi, els homes d’Albert Parés encadenen dues derrotes consecutives que els deixen gairebé fora de la lluita per l’ascens.

"SD Ponferradina 1-0 UE Llagostera". Article de @elconvocat

SD Ponferradina 1-0 UE Llagostera

Un gol de penal d’Acorán, dubtós, decanta el partit de les urgències.

El Convocat

El Convocat

La Unió Esportiva Llagostera no va poder fer bona la victòria de la setmana passada a casa i segueix la mateixa història de desamor amb els partits fora de casa on només ha sumat 2 punts.
El conjunt de Ponferrada va sortir a pel partit i ja al minut 5 va tenir una ocasió per poder-se avançar. Poc a poc, va anar perdent gas i els dos equips van preferir estar ben col·locats i especular per tal d’evitar un error que pogués donar avantatge al rival. Emilio es va lesionar i Pitu el va substituir (24’). Abans del descans era Fofo qui ho provava amb una rematada des de fora de l’àrea que va marxar per ben poc.
A la segona meitat el partit es va animar i els equips van tenir varies ocasions per avançar-se, la més clara de Khomchenovsky amb un xut al pal. Natalio també la va tenir però no va estar tant encertat com la jornada passada. Al 70’ es va xiular penal sobre Melero que va xocar amb Masó dins l’àrea. La decisió va ser molt protestada per l’equip visitant que entenia com a fortuïta l’acció. Acorán va marcar la pena màxima fent l’únic gol del partit (71’). El gol va fer el que els de la Costa Brava es buidessin ofensivament en busca de l’empat, que hagués estat el més just, però no van poder canviar el resultat.
Oriol Alsina en roda de premsa es queixava de l’acció del penal: ”Feia setmanes que no passava, el resultat just era el 0-0 però una vegada més hem estat condicionats per un penal inexistent que ens ha condicionat el partit. No queda res més que seguir remant, competir i lluitar. Hem perdut una oportunitat que era bona.”
SD Ponferradina: Santamaría, Diego Seoane. Camille, Raíllo, Ignasi Miquel, Álvaro Antón (Khomchenovsky 46′), Acorán, Jonathan, Melero (Pablo Infante 84′), Alan i Djordjević (William 46′).
UE Llagostera Rene, Chus Herrero, Masó, Tito (Edu Oriol 79’), Álex Cruz, Emilio (Pitu 24’), Fofo, Ríos (Imaz 74’), Tébar, Natalio i Juanjo.
Àrbitre: Rubén Eiriz Mata.
Targetes: A Acorán del Ponferradina. A Masó i Álex Cruz del Llagostera.
Gols: 1-0 Acorán (p) (71’).
Camp: El Toralín – 5000 espectadors.

"La salvació es manté a 5 punts de distància ".Article de Quim Grau a @diaridegirona

La salvació es manté a 5 punts de distància

La derrota de l'Osca i l'empat de l'Almeria mantenen viva l'esperança

04.04.2016 | 07:40
Tot i la derrota al camp de la Ponferradina, la permanència segueix a la mateixa distància.

Vint-i-quatre hores després, i amb tots els partits jugats, el Llagostera pot tornar a mirar la classificació amb una dosi d'optimisme. El polèmic penal de Ponferrada xiulat dissabte per Eiriz Mata i que va condemnar els d'Oriol Alsina a una nova derrota lluny de Palamós és història. La permanència segueix, però, a 5 punts.
Els blaugrana (28 punts) segueixen, per tant, allà on eren. La salvació encara la marca l'Osca, que ahir va caure davant el Numància per 3-2. Això sí, l'Almeria, que va empatar al camp del Valladolid, iguala els 33 dels aragonesos, però per goalaverage es mantenen en zona de descens.
El més preocupant, però, és que ja sembla que l'única plaça de salvació que queda a l'abast és la que ocupa l'Osca, ja que, amb la victòria de dissabte davant els d'Alsina, el Ponferradina se situa a deu punts del Llagostera, cinc per sobre del descens, d'igual manera que el Mallorca, que també dissabte es va desfer (3-0) del Leganés. Mallorca i Ponferradina, doncs, queden ja a una considerable distància dels gironins, que veuen el bloc aragonès com l'únic punt on aferrar-se per mantenir la categoria aquesta temporada.
Per arribar fins al final amb opcions el Llagostera, a més de fer-se fort a casa, com està demostrant les darreres jornades, queda obligat a sumar lluny de Palamós, la gran assignatura pendent aquesta temporada. Amb tot, són més els partits que els queden al Municipal de Palamós-Costa Brava que com a visitant. En primer lloc, la propera jornada reben la visita del cuer el Bilbao Athlètic. Una punxada a casa, a aquestes altures del campionat, tal com està tot, deixaria els d'Alsina a l'espera d'un miracle per aconseguir mantenir-se.
Després de la visita del cuer a Palamós han d'enfrontar un desplaçament complicat, però assequible, la visita al camp del Numància. De la seva banda, l'Osca, en les dues properes jornades, tot i jugar com a local, ho fa davant dos rivals que estan en posicions de promoció d'ascens i que aspiren a atrapar les places d'ascens directe, el Nàstic (jornada 33) i el Còrdova (jornada 34). L'Almeria, empatat amb l'Osca, té un calendari també complicat: rep l'Alcorcón, un dels altres candidats a la promoció i ha de visitar El Toralín. I l'Albacete, el quart en discòrdia per aquesta plaça ha d'afrontar dos desplaçaments molt complicats en les properes jornades, ja que visitarà el camp d'un Tenerife a l'alça (set jornades consecutives sense perdre) i, seguidament, s'enfrontarà amb el Còrdova.
Vistos els enfrontaments de les dues properes jornades, una victòria dels d'Alsina a casa, combinada, com a mínim, amb un empat a Los Pajaritos, donaria possibilitats al Llagostera de mantenir-se en la lluita per salvar la categoria per segon any consecutiu.

"Els resultats acompanyen". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Els resultats acompanyen

Mateixa distància. La derrota de l'Osca al camp del Numància (3-2) i l'empat de l'Almeria a Valladolid (1-1) mantenen el Llagostera a cinc punts de la permanència en la categoria

Juanjo rep la trompada de Raíllo en una acció del matx Foto: LOF.
1
El Llagostera pot estar content de com es van desencadenar els esdeveniments pel que fa als resultats de la jornada dels partits disputats ahir. L'equip gironí començava el dia a cinc punts de la salvació però hauria pogut quedar a sis –si l'Osca empatava i l'Almeria no guanyava–, a set –si l'Osca no guanyava però sí que ho feia l'Almeria– o, fins i tot, a vuit –si guanyava el conjunt aragonès, independentment del resultat de l'Almeria–. Per sort llagosterenca, l'Osca va caure derrotat al camp del Numància (3-2), un contrincant que ja suma 42 punts, inabastable per als d'Alsina, i l'Almeria va empatar a Valladolid (1-1). Els andalusos manaven en el marcador, però un gol de Juan Villar en el minut 93 va engegar en orris el que havia de ser el primer triomf de l'Almeria a fora de casa –l'altre equip, juntament amb el Llagostera, que encara no s'ha pogut estrenar.
L'equip blaugrana es manté, doncs, a cinc punts del divuitè classificat, l'Osca, el primer equip que marca la salvació. I és que, precisament, aquesta posició serà per la qual lluitaran fins a quatre conjunts més –el mateix Osca, l'Almeria, l'Albacete i el Llagostera–, una batalla ferotge per mirar d'evitar el que seria una desgràcia per a qualsevol d'ells. La derrota al camp de la Ponferradina deixa els llagosterencs a deu punts dels d'El Bierzo, la mateixa distància que el Mallorca, vencedor del seu duel contra el Leganés (3-0). Aquests dos rivals ja queden lluny dels gironins, en un cercle que ha quedat reduït i, tot això, tenint en compte que hauran de viatjar a Osca i rebre l'Almeria, partits clau, si es mantenen amb possibilitats.