dimarts, 23 de febrer del 2016

"L´Alcorcón visitarà el Llagostera el diumenge 27 de març". Article de @diaridegirona

L´Alcorcón visitarà el Llagostera el diumenge 27 de març

El partit, corresponent a la jornada 31 de la Lliga Adelante, donarà el seu tret de sortida a les 5 de la tarda

23.02.2016 | 12:49 El Llagostera rebrà l'Alcorcón l'últim cap de setmana del mes de març, després que la Lliga de Futbol Professional hagi fet públics els horaris corresponents a la jornada número 31 de la Segona Divisió A. El duel es jugarà el diumenge 27 i arrencarà a les 5 de la tarda.
L'equip blaugrana i el conjunt madrileny van empatar sense gols en aquest mateix escenari ara fa una temporada, un resultat que segurament no li serà del tot profitós a un Llagostera que lluita per salvar la categoria.
Aquella jornada, el Girona també jugarà a les 5 de la tarda i el diumenge. El conjunt que dirigeix Pablo Machín ho farà a l'estadi de La Romareda, a Saragossa.
Llegir mes / Leer mas...

Classificacio de tots els equips amb diferencia de punts


Llegir mes / Leer mas...

Els pitxixis del club







Llegir mes / Leer mas...

els liders del club











Llegir mes / Leer mas...

"3-1: Victoria aliñada con polémica". Article de @TintaAmarilla

3-1: Victoria aliñada con polémica

Nano celebra su gol al Llagostera (Sancosta)
El CD Tenerife rompió este domingo la racha de cuatro encuentros sin conocer la victoria y se impuso 3-1, sufriendo, al Llagostera en el Heliodoro Rodríguez en un encuentro en el que el canterano Nano se convirtió en héroe local al firmar un doblete con el que los blanquiazules vuelven a ganar.
Sin embargo hubo la polémica en la prolongación del partido, cuando un remate de cabeza de Fofo fue atajado sobre la misma línea de gol por Dani Hernández. Por la posición del cuerpo parecía gol que reclamaron los catalanes. Dani no esperó, sacó rápido para Suso que recorrió 50 metros para superar a René (3-1, 90+1'). Acción, cuanto menos dudosa y polémica, que pudo ser del empate y terminó siendo la sentencia.
Alineaciones:
CD Tenerife: Dani Hernández; Cristian García (Raúl Cámara, 46'), Germán, Carlos Ruiz, Saúl; Alberto, Ricardo (Javi Lara, 64'), Aitor Sanz; Suso Santana, Moutinho, y Nano (Lozano, 74').
UE Llagostera: René; Aimar (Emilio Sánchez, 76'), Chus Herrero, Escasi, Samu de los Reyes; Marcos Tébar, Pitu; Querol, Natalio, Imaz (Benja, 65'); Juanjo Expósito (Fofo, 57').
Goles: 1-0 (3') Nano. 2-0 (16') Nano. 2-1 (26') Imaz. 3-1 (90+1')
Arbitro: Víctor Areces Franco (colegio asturiano). Asistido en las bandas por Fernández Suárez y Maldonado Urbina. Amonestó a los locales Germán (35'), Saúl (56'), Alberto (90+4'); y a los visitantes Chus Herrero (90+3') y Fofo (90+3').
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera, molest des de fa setmanes amb el criteri arbitral". Article de @diaridegirona

El Llagostera, molest des de fa setmanes amb el criteri arbitral

23.02.2016 | 07:11
El Llagostera, molest des de fa setmanes amb el criteri arbitral
El Llagostera, molest des de fa setmanes amb el criteri arbitral
A Girona encara no s´ha alçat ­gaire la veu, però a Llagostera ja fa temps que els ha pujat la mosca al nas. Les actuacions arbitrals, en general, no estan agradant. Jugadors i cos tècnic han parlat obertament de «decisions injustes» en més d´una ocasió i les xarxes socials fa setmanes que bullen amb tot plegat. El hashtag #BastaYaDeRobarAlLlagostera ha anat guanyant protagonisme al pas de les jornades i la penya Canyeros ha penjat més d´un vídeo en el qual es poden veure les decisions polèmiques que han jugat en contra dels interessos del club blaugrana, que necessita de manera urgent sumar punts per escapar de les posicions de descens, on s´hi troba immers.
L´última jugada per a la col·lecció és el gol fantasma que Benja va anotar al camp del Tenerife, però que l´àrbitre Areces Franco no va voler donar com a vàlid, en entendre que la pilota no havia entrat. En més d´una imatge sembla que el porter Dani Fernández bloca l´esfèrica passada la línia de gol. No és l´única acció que ha crispat jugadors, tècnics i aficionats. Les queixes també es recorden del gol que Gaizka Toquero, de l´Alabès, va marcar ara fa dues setmanes en posició antireglamentària i que va significar la derrota dels gironins a Mendizorrotza (1-0). N´hi ha més: en un Llagostera-Mirandés, que va acabar amb empat (0-0), un defensor visitant va desviar la pilota amb el braç a l´interior de l´àrea a xut de Samu de los Reyes. A Llagostera tampoc va sentar gens bé el gol legal que es va anul·lar al camp del Mallorca i que hauria suposat el 0-1. A Almeria, els andalusos van fer el gol de la victòria en fora de joc, mentre que el Leganés també es va avançar a l´estadi Palamós-Costa Brava en una posició més que dubtosa.
Llegir mes / Leer mas...

Dani Hernández: “Ni jo mirant l'acció per la televisió sé dir si va ser gol”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Dani Hernández: “Ni jo mirant l'acció per la televisió sé dir si va ser gol”

La polèmica acció que hauria suposat l'empat del Llagostera en el darrer sospir a Tenerife continua portant cua. Ahir l'encarregat de valorar el gol fantasma va ser el principal protagonista, el porter Dani Hernández, que tampoc no va posar la mà al foc dient que no va entrar. “En la posició en què estic se'm fa difícil veure-ho. El que és exagerat és dir que va entrar un pam. En cas de dubte, el reglament diu que s'ha de continuar. Ni jo mirant l'acció per la televisió sé dir si va ser gol, però crec que no va entrar”, va explicar Hernández, que també va acceptar que la implantació de la tecnologia solucionaria aquests casos. Les captures de televisió del moment evidencien que si la pilota no va entrar del tot, poc va faltar perquè entrés.
Llegir mes / Leer mas...

"El mal vici d'anar a remolc". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

El mal vici d'anar a remolc

Una constant. Més enllà del fet que a fora de casa el Llagostera mai no s'hagi avançat en el marcador, en la majoria de partits el rival ha aconseguit avantatge en la primera part

Querol rep una falta de Moutinho durant el partit de diumenge passat Foto: AZUL Y BLANCO.
1
La dificultat del Llagostera per obtenir bons resultats a fora de casa és ben coneguda aquest curs, com ho demostren les escasses xifres aconseguides –1 punt sumat de 42 possibles–, però aquesta deficiència ha anat acompanyada d'un problema força recurrent: els de la Costa Brava sempre comencen per darrere lluny de Palamós, i a més, el rival s'ha acostumat a agafar avantatge en l'inici dels partits. I és que sense anar gaire lluny, a Tenerife se'n va viure un clar exemple i l'equip de Pep Lluís Martí havia encarrilat la victòria abans del minut 20.
Massa matiners
Aquesta temporada el Llagostera ha arribat a encaixar a fora de casa –dotze partits– fins a tres gols abans dels deu minuts de joc, fins a cinc quan encara no s'havia superat la mitja hora de joc i dos més en el darrer quart del primer temps. Juanjo Expósito remarcava en acabar el partit contra el Tenerife que havien sortit del tot despistats però que havien aconseguit posar-se les piles i arribar al final del partit amb possibilitats de puntuar. Els únics dos partits a domicili en què el Llagostera no ha rebut cap gol abans de la mitja part van ser els que va disputar a Mallorca i a Vitòria contra l'Alavés.
Remar més del compte
El fet d'encaixar gols a l'inici del partit ha obligat el Llagostera a fer un esforç extra per tornar a entrar en l'enfrontament i poder sumar alguna cosa. La realitat també demostra que en les segones parts, o amb el transcurs dels minuts, els homes d'Oriol Alsina han anat millorant, i sobretot en enfrontaments com els que van disputar a Tenerife o a Còrdova els de la Costa Brava han mantingut les possibilitats d'empatar fins als darrers instants.
D'altra banda, una de les notícies positives del duel a Santa Cruz de Tenerife va ser el fet de tornar a marcar a fora de casa. L'equip llagosterenc no havia perforat la porteria rival a camp contrari des del 3 de gener a Almeria. Diumenge passat l'encarregat de marcar va ser Jesús Imaz, que també feia molt de temps –des del novembre– que no podia celebrar cap gol. “Feia dos partits que tenia ocasions però no marcava. El gol no ha servit de res però espero que em sigui útil per agafar confiança de cara als propers partits”, va explicar el davanter, que ja suma quatre dianes.
J. 4 Albacete-Llagostera
1-0
Primer gol encaixat: minut 39
J. 6 Girona-Llagostera
2-2
Primer gol encaixat: minut 25
J. 10 Alcorcón-Llagostera
6-1
Primer gol encaixat: minut 8
J. 12 Athletic B-Llagostera
2-0
Primer gol encaixat: minut 44
J. 14 Nàstic-Llagostera
2-0
Primer gol encaixat: minut 23
J. 16 Oviedo-Llagostera
2-1
Primer gol encaixat: minut 2
J. 17 Còrdova-Llagostera
2-0
Primer gol encaixat: minut 32
J. 21 Saragossa-Llagostera
1-0
Primer gol encaixat: minut 30
J. 22 Osasuna-Llagostera
3-0
Primer gol encaixat: minut 45+1
J. 26 Tenerife-Llagostera
3-1
Primer gol encaixat: minut 3
Llegir mes / Leer mas...

"Un cartell d'homenatge". Article de @lesportiucat

Un cartell d'homenatge

El Cartell Foto: L'ESPORTIU.
1
El Llagostera ha decidit dedicar el cartell publicitari del derbi gironí d'aquesta setmana a Pompeu Pascual, president d'honor de l'entitat llagosterenca que va morir el cap de setmana. En la imatge, s'hi pot veure la característica boina que solia portar el doctor Pascual. Conegut popularment com a Peio, va ser president del Llagostera en dues etapes (1962-1969 i 1988-1992) i una persona molt vinculada al club de futbol de la població. Des del 2010 era el president d'honor del Llagostera.
Darrera actualització ( Dimarts, 23 de febrer del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...