diumenge, 31 de juliol del 2016

"Una nova prova de nivell".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Una nova prova de nivell

2a divisió B. El Llagostera visita el Sagnier per enfrontar-se amb el Prat (19.30 h). Els jugadors dirigits per Oriol Alsina afronten el segon amistós contra un nou rival que es trobaran en la lliga

Jugadors del Llagostera durant un entrenament Foto: M.LLADÓ.
1
El Llagostera es desplaça fins al municipal Sagnier per disputar el segon enfrontament amistós de la pretemporada, contra el Prat, un contrincant que també es trobaran en la competició de lliga, després d'haver ascendit el curs passat a segona B.
Dimecres els llagosterencs es van estrenar contra el Barça B amb una victòria per la mínima al Palamós-Costa Brava (1-0), que va deixar bones sensacions a la parròquia gironina. Serà en un terreny de joc diferent, amb herba artificial i en un estadi de bons records, encara que ja llunyans. I és que, al Sagnier, un gol de Pitu en la pròrroga va donar el pas als setzens de final al Llagostera en la copa 2012/13 que li va permetre disputar una eliminatòria contra el València. D'aquells partits només Jose Moragón, Nico Ratti i Jordi Masó en són supervivents. Els nouvinguts al club tindran un nou test per adaptar-se als conceptes tàctics d'Alsina, a les superfícies artificials i dispars que es trobaran enguany en el grup tercer i, de retruc, apropar-se a un millor to físic.
Darrera actualització ( Diumenge, 31 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...