diumenge, 20 de març del 2016

"El Llagostera perd a Valladolid ". Article de ‎@marc_elpoll

El Llagostera perd a Valladolid

Publicat per  Redacció
El Llagostera perd a Valladolid La Liga
Aquest cap de setmana l’equip llagosterenc ha perdut al José Zorrilla 3 punts molt importants per la salvació.
El Llagostera ha encaixat un gol al minut 33 i ha sabut mantenir la porteria a ratlla amb possibilitats d’empatar, però Vincenzo Renella del Valladolid ha marcat un doblet als últims 20 minuts de partit. El resultat final ha estat de 3 a 0.
Podeu llegir la crònica del partit aquí.
El proper partit serà el diumenge 27 de març a les 17h contra l’Alcorcón a casa. Us animem a assistir a l’estadi a animar l’equip!!
Font: U.E. Llagostera i Liga Adelante
Llegir mes / Leer mas...

Partits fase classificatoria MIC16 al camp del Llagostera


Llegir mes / Leer mas...

Partits de la fase classificatoria MIC16 equips de Llagostera


Llegir mes / Leer mas...

Campionat MIC16 categoria G



Llegir mes / Leer mas...

Campionat MIC16 categoria E




Llegir mes / Leer mas...

Campionat MIC16 categoria D



Llegir mes / Leer mas...

Campionat MIC16 categoria C






Llegir mes / Leer mas...

Campionat MIC16 categoria B





Llegir mes / Leer mas...

Campionat MIC16 Categoria A


Llegir mes / Leer mas...

"La UE Llagostera no agua la fiesta al Real Valladolid". Article de Sara Jorge Rodriguez a @Tercer_Equipo


La UE Llagostera no agua la fiesta al Real Valladolid

Los blanquivioleta se impusieron al equipo gerundense por un contundente 3-0 en el Nuevo Zorrilla gracias al doblete de Rennella en la segunda mitad y el tanto de Roger en la primera

w_900x700_19184917vad_foz7331
Roger, en el suelo, protesta ante Pitu y Chus Herrero / Foto: La Liga

A pesar de las numerosas bajas con las que contaba el Real Valladolid, hasta un total de siete, una defensa donde los únicos que ocuparon su posición natural fueron Moyano (lateral derecho) y Samuel (central) y la fuerte lluvia que arreció en el Nuevo Zorrilla en la tarde de hoy durante los casi 90 minutos de encuentro, los de Miguel Ángel Portugal se impusieron a la Unió Esportiva Llagostera por un contundente 3-0 gracias al gol de Roger en la primera parte y el doblete de Rennella en la segunda.
El partido comenzó con intensidad y con el Pucela enchufando y buscando desde el primer minuto la portería de René. En el minuto cuatro llegó la primera jugada polémica del encuentro cuando Piñeiro Crespo no señaló un penalti sobre Juan Villar.
En el siete Tiba, quien hoy volvió a cuajar un buen encuentro, probó fortuna pero su disparo los mandó Escassi a saque de esquina. Dos minutos después Roger, en boca de gol y tras un balón tocado por Borja, mandó el esférico a la derecha de René.
w_900x700_19183937vad_foz7286
Roger celebra su gol ante la UE Llagostera / Foto: La Liga
A pesar del ritmo, impuesto por el Real Valladolid, no había ocasiones claras. El Pucela lo intentaba. En el dieciocho de juego Piñeiro Crespo invalidó un centro de Mojica que buscaba a Juan Villar. En la jugada siguiente Tiba, desde lejos, se topo con los guantes de René.
Los de Miguel Ángel Portugal buscan el gol con insistencia, tanto que llegó en el minuto treinta y tres de las botas de Roger. Jugada personal de Mojica por banda izquierda, centro del colombiano y el delantero valenciano no desaprovecha la oportunidad y manda el balón al fondo de la portería de René.
A cuatro minutos del descanso, Mojica pudo ampliar distancias pero su disparo, tras una gran asistencia de Juan Villar, se marchó por encima de la meta de René. Con el 1-0 Piñeiro Crespo pitó el final de la primera parte.

Rennella remata a la Llagostera
Oriol Alsina no quiso esperar y en el descanso movió el banquillo. Retiró a Chumbi y dio entrada a Edu Oriol. La Unió Esportiva Llagostera pareció salir con otro aire y en esta segunda mitad inquietó algo más la meta defendida por Kepa aunque sin poner en demasiados apuros al meta y a la zaga blanquivioleta.
Pitu intentó sorprender a Kepa, pero su centro lo atajó sin problemas el guardameta blanquivioleta. Juanjo también lo intentó pero su cabezazo, tras un gran balón puesto por Pitu, salió desviado.
w_900x700_19183931vad_foz7220
René, con el balón en las manos, junto a Rennella / Foto: La Liga
Roger, antes de que fuera sustituido por Rodri en el minuto sesenta y ocho, pudo establecer el 2-0 pero no llegó por muy poco a rematar un centro de Rennella. El franco-italiano fue el gran protagonista de esta segunda mitad.
En el minuto setenta el exblanquivioleta Chus Herrero mandó a córner un pase de la muerte de Rodri que buscaba a Juan Villar. De ese saque de esquina nació el 2-0 del Real Valladolid. Gol olímpico de Rennella.
En el setenta y siete Rodri remató muy forzado desde el interior del área del Llagostera y su disparo salió a la derecha de la meta de René. Un René que instantes después evitó el tercer gol del Real Valladolid tras un mal despeje. En el ochenta, el guardameta de la Llagosterá volvió a salvar los muebles a su equipo.
w_900x700_19200157vad_foz7450
Juan Villar felicita a Rennella por uno de sus goles / Foto: La Liga
El punto y final lo puso Rennella en el noventa cuando mandó al fondo de la red un balón suelto en el área de la Llagostera. El franco-italiano anotó así el segundo en su cuenta particular y el tercero para el Real Valladolid. Con el 3-0 el árbitro decretó el final del encuentro.
Victoria más o menos placida para el Real Valladolid, la Llagostera poco o nada inquietó al Pucela, que le acerca un poco más a los puestos de play off. Los de Oriol Alsina tendrán que seguir remando para salir del descenso.

Ficha técnica:
Real Valladolid: Kepa; Chica, Hermoso, Samuel, Moyano; Mojica (Guzmán min.83), Borja, Tiba (Óscar min.81), Juan Villar; Roger (Rodri min.68) y Rennella. 
Unió Esportiva Llagostera: René; Masó, Chus Herrero, Escassi, Samu; Querol, Marcos Tébar, Pitu (Emilio min.73), Natalio (Benja min.60); Juanjo y Chumbi (Edu Oriol min. 46). 
El colegiado del encuentro, Piñeiro Crespo (C.T Asturiano) amonestó a los locales Samuel, Borja y Juan Villar y a los visitantes Masó, Escassi y Juanjo.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera perd a Valladolid (3-0) on deixa gran part de les opcions de salvar-se". Article de Esport 3

El Llagostera perd a Valladolid (3-0) on deixa gran part de les opcions de salvar-se

Per enèsima vegada, el Llagostera no ha trobat la victòria a domicili. Els d'Oriol Alsina han caigut a Valladolid (3-0) i fan un pas enrere cap al camí de la salvació
El Llagostera no ha fet bona la victòria amb el Mallorca de la jornada passada (LaLiga)
Setzè partit a domicili d'aquesta temporada i el Llagostera encara no ha trobat la clau per aconseguir una victòria fora de Palamós. Precisament, a Valladolid, on els blaugrana van sumar-hi la darrera victòria s'hi han deixat gairebé totes les opcions de salvar-se. El conjunt local s'ha mostrat més intens i ha buscat el gol amb diverses arribades en els primers minuts. La més clara, per a Roger, a la sortida d'un córner. El mateix jugador que havia avisat ha marcat just passada la mitja hora. El davanter de Torrent ha aprofitat una centrada mil·limetrada de Mojica per avançar-se al marcador. I precisament, Mojica ha pogut fer el segon just abans del descans. La passada de Juan Villar ha acabat amb una rematada als núvols.
La pluja ha anat a més al segon temps i el Llagostera ha protagonitzat la primera ocasió clara del partit a través d'Edu Oriol. Ha estat l'única dels d'Oriol Alsina que han vist com el Valladolid buscava sentenciar el partit amb un altre gol. Juan Villar gairebé l'ha trobat, però Chus Herrero se li ha avançat per treure la pilota de just davant del punt de penal. El rival rondava el gol que ha acabat trobant des d'un servei de córner. Rennella, amb la col·laboració involuntària de René, ha anotat un gol olímpic. El segon que deixava encara més tocat el Llagostera que ha hagut de tornar a evitar una embastida dels castellans. René, miraculosament ha tret la pilota a Rennella quan ja gairebé havia fet mig gol. Però no ha pogut evitar que signés el doblet en l'últim minut. L'italofrancès ha aprofitat un refús després d'una centrada de Juan Villar. El Valladolid ha guanyat per primera vegada un Llagostera que veu com la salvació cada cop se li fa més difícil.
Llegir mes / Leer mas...

Una victoria “para ganar confianza” Por Rubén Rodríguez T. en @Blanquivioletas

Una victoria “para ganar confianza”

Los jugadores del Real Valladolid coincidieron en zona mixta en que el necesario triunfo frente al Llagostera les servirá para crecer



Roger, Rennella y Mojica celebran un gol
Roger, Rennella y Mojica celebran un gol
El bigoleador Vincenzo Rennella se mostró satisfecho y muy contento con la victoria del Real Valladolid ante la UE Llagostera: “Era importante volver a ganar en casa, llevábamos mucho tiempo sin hacerlo”. Concretamente, desde el gran triunfo frente al Córdoba el pasado veinticuatro de enero.
Respecto a su gol “olímpico” reconoció que, a pesar de que buscó el primer palo, “no tenía intención de meter. Siempre se intenta que uno la toque o la peine”. El atacante afirmó que anteriormente nunca había lanzado los córners, pero no tiene reparos en hacerlo “si el mister lo ve oportuno”.
En cuanto al partido, admitió que les costó, sobre todo al principio. “Igual ha sido por miedo a fallar, a no rendir en casa. En la primera parte teníamos la posesión del balón, pero no hemos tenido muchas ocasiones claras. Después, el gol nos ha liberado y en la segunda parte hemos dominado, hemos tenido ocasiones para hacer más goles. En el global, hemos controlado bien el partido. También era importante dejar la portería a cero”, finalizó el exdelantero bético.
Mientras, Óscar, que afirmó estar “totalmente recuperado” de su lesión, compareció ante los micrófonos con un discurso breve, pero en la misma línea que su compañero. “Era muy importante para nosotros volver a ganar en casa. Lo hemos conseguido de forma justa y clara y a mirar para arriba. Hay muchos equipos, pero vamos rebajando los puntos, ya estamos a seis del ascenso directo“, dijo con optimismo el salmantino.
El mediapunta reconoce que la victoria les “hacía falta” y les vendrá bien “para ganar confianza”. “Si cogemos una racha buena de varios partidos ganando, nos engancharemos bien arriba”, concluyó el ’10’ pucelano.
Por su parte, Roger corroboró la felicidad que había en la plantilla tras la importante victoria. “Estamos muy contentos. El vestuario está con mucha alegría. Necesitábamos ya una victoria así en casa, con nuestra gente. Esto nos va a dar confianza“, afirmó el ariete, que aprovechará los dos días de descanso para ir a Valencia a ver a la familia.
Respecto a su gol, el quinto en ocho encuentros, se mostró muy contento por “volver a sumar y ayudar al equipo. Necesitábamos ganar sí o sí”. El exlevantinista aclaró que su sustitución fue debida a un golpe en la primera parte. “Tras el descanso, al quedarme frío, fueron a más las molestias”, admitió ‘Billy el Niño’.
Por último, Roger instó a “seguir” por el mismo camino. “Nos han favorecido resultados, pero tenemos que ir partido a partido, sacando los tres puntos cada fin de semana y no miramos más allá. Aún nos queda mucho“, concluyó el delantero.
Llegir mes / Leer mas...

"Roger y Rennella devuelven la ilusión al Valladolid". Article de Ignacio Bailador a @diarioas

VALLADOLID 3 - LLAGOSTERA 0

Roger y Rennella devuelven la ilusión al Valladolid

Los blanquivioletas se acercan a la zona de promoción tras vencer un partido que dominó completamente. Rennella marcó un gol olímpico.



El Valladolid pide paso. Tras ganar al Oviedo, los de Portugal sumaron una nueva victoria ante el Llagostera (3-0) que aguantó 32 minutos hasta que Roger adelantó a los suyos tras una fantástica jugada de velocidad de Mojica que se aprovechó un saque rápido de Kepa. Ya había podido el delantero adelantar a los suyos. En los primeros minutos se encontró un balón perdido a la salida de un córner, pero no acertó. El campo estaba muy mojado, muy rápido lo que beneficiaba a los locales. Mojica tuvo otra clara ocasión antes del descanso, pero su chut se fue muy alto. ¿Y el Llagostera? Desaparecido. No se acercó a Kepa, no tuvo opciones, no probaron a una defensa de circunstancias y no disparó a portería.
En la segunda parte, el partido no cambió demasiado. El Valladolid buscaba el gol de la sentencia, pero con un ojo en no dejarse sorprender a su espalda. Oriol fue el que más cerca estuvo, pero su disparo se fue fuera, como el cabezazo de Juanjo. Entonces, Rennella entró más en juego. Creó ocasiones, repartió juego y marcó de córner directo. Se aprovechó de lo mojado que estaba el césped para anotar lanzando el balón al primer palo justo después de que Escassi sacara el balón debajo de los palos. Samuel también pudo marca a la salida de un córner, pero el balón fue despejado por un defensa. El francoitaliano pudo anotar en un centro, antes de que anotara a centro de Villar. Con esta victoria los pucelanos se acercan a la zona de promoción, por los resultados que se han dado, y el Llagostera ve escaparse las opciones de salvación.
Llegir mes / Leer mas...

"3-0: El Real Valladolid se reencuentra con la victoria en Zorrilla". Article de Ines Morencia a @mundodeportivo

3-0: El Real Valladolid se reencuentra con la victoria en Zorrilla




Inés Morencia
Valladolid, 19 mar (EFE).- El Real Valladolid se ha reencontrado con la victoria en el estadio José Zorrilla, donde no ganaba desde el pasado 24 de enero ante el Córdoba, tras imponerse con autoridad a un Llagostera que salió a defenderse y que no dispuso de ninguna ocasión clara de gol.
El Real Valladolid saltó al terreno de juego dispuesto a dominar el partido, aunque el Llagostera se asentó bien y supo defender su área ante el empuje de los locales que, sin embargo, no encontraban la pegada necesaria y, por tanto, no acertaban a tirar entre los tres palos.
El cuadro catalán se limitaba a defender, en espera de encontrar alguna opción de llegar a la meta blanquivioleta, sin éxito en los primeros compases del encuentro, mientras que los vallisoletanos, conscientes de la importancia de la victoria, no cejaban en su empeño de asediar el área visitante.
Al final esa lucha tuvo su recompensa, tras un gran centro de Mojica que Roger, libre de marca, tan solo tuvo que empujar para subir el primer gol al marcador en el minuto 33, el único de la primera mitad en el José Zorrilla, puesto que solo se produjo una ocasión más para anotar, la que dispuso Mojica en el minuto 40.
Tras la reanudación, el Llagostera puso más ganas y, bajo una intensa lluvia, trató de sorprender a Kepa a través de Oriol, que sustituyó a Chumbi, aunque el balón fue a las manos del portero local.
Los vallisoletanos respondieron con una buena jugada que Juan Villar no consigue solventar, a pesar de plantarse solo delante de René, y que finalizó con caída dentro del área tratando de fingir un penalti inexistente. En el minuto 52, sería Rennella el que lanzó un fuerte disparo que el meta visitante despejó de puños.
Pasado el ecuador de la segunda mitad, y tras dos ocasiones claras del Real Valladolid, Rennella acertó a marcar en un lanzamiento directo desde el córner -gol olímpico- que el portero del Llagostera pudo terminar de empujar al fondo de la red, para situar el 2-0 en el electrónico.
Este tanto azuzó aún más al conjunto blanquivioleta, que contó con una nueva oportunidad a través de un centro-chut de Tiba que atajó René y que, en el minuto 89, lograba marcar de nuevo en una buena jugada de Juan Villar que llega a Rodri para que éste rematara de tacón. El meta catalán rechazó pero encontró en el camino a Renella, quien marcó a placer para establecer el definitivo 3-0.
- Ficha técnica:
3 - Real Valladolid: Kepa; Moyano, Samuel, Hermoso, Chica; Juan Villar, Borja, Tiba (Óscar, min.81), Mojica (Guzmán, min.83); Renella y Roger (Rodri, min.68).
0 - U.E Llagostera: René; Masó, Escassi, Chus, De los Reyes; Pitu (Emilio, min.68), Tébar, Querol, Natalio (Benja, min.60); Chumbi (Oriol, min.45) y Juanjo.
Goles: 1-0, m. 33: Roger. 2-0, m.71: Rennella. 3-0, m.89: Rennella.
Árbitro: Piñeiro Crespo (C.T Asturiano). Amonestó a Samuel, Villar, Borja, del Real Valladolid y a Masó, Juanjo, Escassi, del Llagostera.
Incidencias: Partido correspondiente a la trigésima jornada de la Liga Adelante disputado en el Nuevo Estadio José Zorrilla ante 7.615 espectadores. EFE
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera, sin opción en Pucela". Article de @mundodeportivo

El Llagostera, sin opción en Pucela

  • El Valladolid se impuso con autoridad al equipo catalán, que salió a defenderse y no dispuso de ninguna ocasión clara de gol

Valladolid
Valladolid
3-0
Llagostera
Llagostera
Final
Ver estadísticas
Rennella firmó un doblete en Valladolid
Rennella firmó un doblete en Valladolid
Valladolid


El Real Valladolid se ha reencontrado con la victoria en el estadio José Zorrilla, donde no ganaba desde el pasado 24 de enero ante el Córdoba, tras imponerse con autoridad a un Llagostera que salió a defenderse y que no dispuso de ninguna ocasión clara de gol.
El Real Valladolid saltó al terreno de juego dispuesto a dominar el partido, aunque el Llagostera se asentó bien y supo defender su área ante el empuje de los locales que, sin embargo, no encontraban la pegada necesaria y, por tanto, no acertaban a tirar entre los tres palos. El cuadro catalán se limitaba a defender, en espera de encontrar alguna opción de llegar a la meta blanquivioleta, sin éxito en los primeros compases del encuentro, mientras que los vallisoletanos, conscientes de la importancia de la victoria, no cejaban en su empeño de asediar el área visitante.
Al final esa lucha tuvo su recompensa, tras un gran centro de Mojica que Roger, libre de marca, tan solo tuvo que empujar para subir el primer gol al marcador en el minuto 33, el único de la primera mitad en el José Zorrilla, puesto que solo se produjo una ocasión más para anotar, la que dispuso Mojica en el minuto 40.
Tras la reanudación, el Llagostera puso más ganas y, bajo una intensa lluvia, trató de sorprender a Kepa a través de Oriol, que sustituyó a Chumbi, aunque el balón fue a las manos del portero local. Los vallisoletanos respondieron con una buena jugada que Juan Villar no consigue solventar, a pesar de plantarse solo delante de René, y que finalizó con caída dentro del área tratando de fingir un penalti inexistente.
En el minuto 52, sería Rennella el que lanzó un fuerte disparo que el meta visitante despejó de puños. Pasado el ecuador de la segunda mitad, y tras dos ocasiones claras del Real Valladolid, Rennella acertó a marcar en un lanzamiento directo desde el córner -gol olímpico- que el portero del Llagostera pudo terminar de empujar al fondo de la red, para situar el 2-0 en el electrónico.
Este tanto azuzó aún más al conjunto blanquivioleta, que contó con una nueva oportunidad a través de un centro-chut de Tiba que atajó René y que, en el minuto 89, lograba marcar de nuevo en una buena jugada de Juan Villar que llega a Rodri para que éste rematara de tacón. El meta catalán rechazó pero encontró en el camino a Renella, quien marcó a placer para establecer el definitivo 3-0.
Ficha técnica:
Real Valladolid: Kepa; Moyano, Samuel, Hermoso, Chica; Juan Villar, Borja, Tiba (Óscar, min.81), Mojica (Guzmán, min.83); Renella y Roger (Rodri, min.68).
U.E Llagostera: René; Masó, Escassi, Chus, De los Reyes; Pitu (Emilio, min.68), Tébar, Querol, Natalio (Benja, min.60); Chumbi (Oriol, min.45) y Juanjo.
Goles: 1-0, m. 33: Roger. 2-0, m.71: Rennella. 3-0, m.89: Rennella.
Árbitro: Piñeiro Crespo (Comité Asturiano). Amonestó a Samuel, Villar, Borja, del Real Valladolid y a Masó, Juanjo, Escassi, del Llagostera.
Incidencias: 7.615 espectadores en el Nuevo Estadio José Zorrilla
Llegir mes / Leer mas...

"Paso atrás de un Llagostera muy defensivo". Article de @sport

Paso atrás de un Llagostera muy defensivo

El Valladolid se reencontró con la victoria en casa tras imponerse con autoridad a un Llagostera que salió a defenderse y que no dispuso de ninguna ocasión clara

Paso atrás de un Llagostera muy defensivo
Kepa despeja de puños en un intento de remate de los visitantes LALIGA
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante

Jornada 30

Valladolid

Kepa; Moyano, Samuel, Hermoso, Chica; Juan Villar, Borja, Tiba (Óscar, min.81), Mojica (Guzmán, min.83); Renella y Roger (Rodri, min.68).

Llagostera

René; Masó, Escassi, Chus, De los Reyes; Pitu (Emilio, min.68), Tébar, Querol, Natalio (Benja, min.60); Chumbi (Oriol, min.45) y Juanjo.

Árbitro

Piñeiro Crespo (asturiano). Amonestó a Samuel, Villar y Borja, del Real Valladolid y a Masó, Juanjo y Escassi, del Llagostera.

Goles

1-0, m. 33: Roger. 2-0, m.71: Rennella. 3-0, m.89: Rennella.

Incidencias

Partido disputado en el Nuevo Estadio José Zorrilla ante 7.615 espectadores.
EFE
19-3-2016 | 20:37 H.
El Real Valladolid saltó al terreno de juego dispuesto a dominar el partido, aunque el Llagostera se asentó bien y supo defender su área ante el empuje de los locales que, sin embargo, no encontraban la pegada necesaria y, por tanto, no acertaban a tirar entre los tres palos.
El cuadro catalán se limitaba a defender, en espera de encontrar alguna opción de llegar a la meta blanquivioleta, sin éxito en los primeros compases del encuentro, mientras que los vallisoletanos, conscientes de la importancia de la victoria, no cejaban en su empeño de asediar el área visitante.
Al final esa lucha tuvo su recompensa, tras un gran centro de Mojica que Roger, libre de marca, tan solo tuvo que empujar para subir el primer gol al marcador en el minuto 33, el único de la primera mitad en el José Zorrilla, puesto que solo se produjo una ocasión más para anotar, la que dispuso Mojica en el minuto 40.
Tras la reanudación, el Llagostera puso más ganas y, bajo una intensa lluvia, trató de sorprender a Kepa a través de Oriol, que sustituyó a Chumbi, aunque el balón fue a las manos del portero local.
Los vallisoletanos respondieron con una buena jugada que Juan Villar no consigue solventar, a pesar de plantarse solo delante de René, y que finalizó con caída dentro del área tratando de fingir un penalti inexistente. En el minuto 52, sería Rennella el que lanzó un fuerte disparo que el meta visitante despejó de puños.
Pasado el ecuador de la segunda mitad, y tras dos ocasiones claras del Real Valladolid, Rennella acertó a marcar en un lanzamiento directo desde el córner -gol olímpico- que el portero del Llagostera pudo terminar de empujar al fondo de la red, para situar el 2-0 en el electrónico.
Este tanto azuzó aún más al conjunto blanquivioleta, que contó con una nueva oportunidad a través de un centro-chut de Tiba que atajó René y que, en el minuto 89, lograba marcar de nuevo en una buena jugada de Juan Villar que llega a Rodri para que éste rematara de tacón. El meta catalán rechazó pero encontró en el camino a Renella, quien marcó a placer para establecer el definitivo 3-0.
El conjunto pucelano no ganaba en el Nuevo Zorrilla desde el pasado 24 de enero ante el Córdoba.
Llegir mes / Leer mas...

"El moment de ser forts ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El moment de ser forts

20.03.2016 | 00:00
El moment de ser forts
El moment de ser forts
Al Llagostera semblava que ja havia passat el pitjor, almenys pel que fa a les lesions. Ara que s'arriba al tram final de la temporada i també el mes decisiu, l'equip deixa enrere una llarga llista de baixes que li han acabat passant factura, i a falta de dotze jornades el llast és gran. En la prèvia al partit contra el Valladolid, Oriol Alsina assegurava que havia estat la setmana més difícil a l'hora de fer la convocatòria. El tècnic fins i tot va poder repetir onze inicial per tercera vegada aquest any, una circumstància que no passava des de feia cinc mesos. És justament el que reclamava cada setmana, però coincidint amb el moment en què físicament l'equip ha recuperat la normalitat i que hi ha més competència, va fallar l'aspecte mental. Els gironins van tornar a mostrar una imatge que feia molts partits que no es veia. La d'un equip preocupat i excessivament cohibit. Davant d'un rival amb el potencial i les aspiracions com el que ahir tenien davant, això et condemna a una derrota contundent que pot fer reaparèixer vells fantasmes. Normal, si és té en compte que la situació a la classificació cada cop és més complicada, i que sent realistes amb el que s'ha vist sobre el terreny de joc, el futbol tampoc ha estat del tot just amb els mèrits del Llagostera. Quan mereixien més s'han quedat sense premi, i quan no també. Si l'equip s'acaba salvant serà per una qüestió de creure-hi més que de joc, i és en aquesta idea en què s'han de fer forts. I si "moren" en l'intent, que sigui lluitant fins al final. Si és així ningú els podrà retreure res.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera ofereix la pitjor versió a Valladolid ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera ofereix la pitjor versió a Valladolid

El conjunt gironí va donar una mala imatge en el seu desplaçament al Nuevo José Zorrilla i va caure contundentment derrotat en un partit on no van tenir pràcticament cap ocasió de gol

20.03.2016 | 00:00
Derrota sense pal·liatius del llagostera al camp del valladolid. Mojica, en el moment de la centrada del primer gol del seu equip.
Derrota sense pal·liatius del llagostera al camp del valladolid. Mojica, en el moment de la centrada del primer gol del seu equip.
hir la cara dels jugadors de la UE Llagostera-Costa Brava a la sortida del vestidor ho deia tot. La derrota per 3-0 davant del Valladolid és de les que fa mal, sobretot per la imatge de l'equip. Els d'Oriol Alsina van entregar el partit des del començament, i repassant les ocasions de gol de què van disposar uns i altres, el resultat hauria pogut ser més contundent. La visita al José Zorrilla era una bona oportunitat per fer un pas endavant en les aspiracions per salvar la categoria. Després de l'empat a Elx, i de guanyar el Mallorca, visitaven un rival al que sempre havien guanyat amb claredat. Almenys pel que fa al marcador. És precisament allà on van aconseguir l'última victòria a domicili, el 7 de juny passat.
A més els de Miguel Ángel Portugal acumulaven tres jornades seguides sense guanyar a casa, i les urgències per no despenjar-se de la zona alta de la classificació se'ls podien girar en contra. Per la seva banda el Llagostera podia enllaçar la millor ratxa de resultats de la temporada sumant tres partits sense perdre. Però ahir no era el dia. Des de primera hora del matí la pluja i el fred van enrarir l'ambient. Ja a l'escalfament les sensacions no eren bones, i aquestes es van confirmar en els primers minuts des del partit. Alsina va tornar a confiar en el mateix onze inicial de la setmana passada, un fet que només s'havia repetit dues vegades durant la lliga. L'equip però, canvia molt fora de casa, i encara que Chumbi va intentar sorprendre la defensa local amb una centrada en el primera jugada del partit, els gironins van anar a remolc des de l'inici.
Al minut set va arribar el primer avís del Valladolid. Una centrada de Tiba des de la dreta la va rebutjar Escassi a córner, i en l'acció següent Roger va estar a punt d'avançar al seu equip amb una rematada d'esperó que va sortir fregant el pal de la porteria de René. Dos minuts després va aparèixer Mojica, amb una centrada que no va trobar rematador. Tot i els esforços de Masó, l'internacional colombià va ser un autèntic maldecap per a la defensa gironina, i va ser a partir d'una acció personal de l'extrem que a la mitja hora Roger va marcar el primer gol del partit. Anteriorment, el col·legiat va ensenyar diverses targetes grogues a ambdós costats, perdonant la vermella a Borja Fernández per un cop de cap a Querol un cop s'havia aturat el joc. Finalment l'agressió només es va quedar en una amonestació. Amb desavantatge al marcador, el Llagostera va fer un pas enrere intentant evitar que l'empenta dels locals pogués sentenciar el partit. A punt van estar de fer-ho en un contraatac de Juan Villar que Mojica va enviar per sobre del travesser.
Sense control al centre del camp, ni presència en atac, Oriol Alsina va decidir aprofitar el descans per substituir Chumbi per Edu Oriol. La seva decisió a punt va estar de donar bon resultat en la primera acció de la segona meitat. L'extrem va provar fortuna amb un llançament que va sortir a l'esquerra de la porteria de Kepa. En el primer tram de la represa el joc es va igualar, encara que sense profunditat, i només un xut llunyà de Rennella va obligar a lluir-se René. A partir d'aquest moment, i després del segon canvi dels gironins, el davanter es va erigir en el gran protagonista del partit. Ell va fer el 2-0 a vint minuts del final amb un gol olímpic servint un córner des de la dreta que va acabar d'ensorrar al Llagostera. La jugada venia precedida d'una rematada de Juan Villar, que Chus Herrero va treure de la línia de gol.
Les ganes dels gironins per intentar buscar la porteria del seu rival van coincidir amb l'ambició dels locals per ampliar el marcador. Amb el Valladolid llançat a l'atac primer ho va provar Rodri, després va insistir Juan Villar, i finalment ho va aconseguir novament Rennella. Amb el temps complert el davanter va rubricar una victòria que feia justícia al partit d'uns i altres aprofitant un rebuig a l'interior de l'àrea. El xiulet de l'àrbitre va certificar una nova derrota, la catorzena, del Llagostera fora de cosa, on només han estat capaços de sumar 2 dels 48 punts possibles. Ara hauran d'esperar als resultats d'avui per saber els efectes d'aquesta derrota, que en el millor dels casos mantindrà el Llagostera a set punts de la permanència, i que en el pitjor els allunyarà a vuit. El més negatiu però, és que tenen una jornada menys per intentar salvar la categoria. Amb aquest escenari el partit que la setmana vinent encara guanya més importància. Contra l'Alcorcón els blaugrana juguen l'enèsima final.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina:"s´aferra a sumar el màxim de punts possibles a casa ". Article de @diaridegirona

Oriol Alsina s´aferra a sumar el màxim de punts possibles a casa

El tècnic del Llagostera va considerar que el segon gol dels locals "va sentenciar el partit"

20.03.2016 | 00:00
Jordi Masó va patir moltes dificultats per aturar Mujica, un dels jugadors més actius durant el partit.
Jordi Masó va patir moltes dificultats per aturar Mujica, un dels jugadors més actius durant el partit.
L'entrenador del Valladolid, Miguel Ángel Portugal, es va mostrar molt satisfet per la victòria del seu equip, la segona consecutiva, davant un Llagostera "que no ha pogut controlar-nos". Tal i com destacava poc després Oriol Alsina, Portugal va assegurar que "hem tingut més profunditat per banda i més arribada, sabíem que per bandes els podíem fer mal. Estic molt content amb els meus jugadors". Respecte al partit, el tècnic del conjunt castellà va assegurar que "la pluja ha condicionat una mica el nostre joc però tot i així hem pogut jugar la pilota amb comoditat". Abans de concloure la roda de premsa, Portugal va afegir que "el camí no serà fàcil però volem ser a dalt. Estem en la bona línia". ddg valladolid/girona


Oriol Alsina va sortir a roda de premsa trist per la contundent derrota del seu equip a Valladolid i pel joc ofert pels seus jugadors, sobretot a la primera meitat. "La victòria del Valladolid és molt justa, han estat superior a nosaltres".
I és que la primera part de l'equip gironí no va ser gens bona i això va ser una llosa que l'equip no va saber aixecar. "Ens ha costat arribar, no hem generat ocasions i ells, sobretot per les bandes amb Mujica i Villar ens feien molt mal". A tot això, Alsina afegia que "ni defensàvem ni atacàvem bé". Tot i això, l'entrenador maresmenc va recalcar que "a la segona part hem estat millor però en el moment que ens han fet el segon gol el partit s'ha acabat. Hem intentat arriscar una mica més però no hem tingut el millor dia".
Oriol Alsina tenia clar que el partit a Valladolid "ha estat el pitjor de les últimes quatre sortides que hem fet". Al davant, tenien un equip que lluita per entrar en places de play-off i que "lluitaran fins i tot per ocupar una de les dues primeres posicions". El tècnic del conjunt blaugrana va recalcar que "a la primera part estàvem molt separats. Hi ha hagut jugadors que no han estat en el seu millor nivell. No estan al mateix nivell quan juguen a casa que quan ho fan a fora i això ho hem de gestionar".
El que té clar tant Oriol Alsina com la plantilla, i ho van tornar a destacar un cop finalitzat el partit a Valladolid, va ser que la salvació passa per l'estadi Palamós-Costa Brava. "A casa no podem fallar, això ho tenim clar. Ens marquen pocs gols i som conscients que si fallem a casa hem de sumar a fora per recuperar-ho". L'entrenador va admetre que "el futbol està sent injust per nosaltres" pel què fa als resultats finals de molts partits.
"Prefereixo perdre un partit per 3 a 0 que perdre tres partits per 1 a 0". Oriol Alsina va subratllar que "ara mateix queden 12 jornades per acaba el campionat i juguem 7 partits a casa i 5 a fora. Cada vegada queden menys punts en joc i tot i que portavem dos bons resultats, només vam poder retallar un punt respecte la salvació. Ara toca pensar en l'Alcorcón per sumar sí o sí els tres punts".
El que es va mostrar molt crític en la roda de premsa posterior al partit va ser el defensa Jordi Masó. El català va afirma que "no podem repetir un partit com el d'avui. Tots els jugadors hem de ser humils i fer autocrítica".
A més a més, el lateral del Llagostera va afegir que "o canviem el xip o no aconseguirem el nostre objectiu, la salvació. Arribàvem al partit amb esperances i marxem amb un cop molt dur".
Llegir mes / Leer mas...

"Un pas més cap al clot". Article de @educiu a @lesportiucat

Un pas més cap al clot

El Llagostera és molt inferior al Valladolid, cau golejat al José Zorrilla i es complica encara més la vida en la lluita per la permanència

Els blaugrana, que continuen sense guanyar a fora, es van mostrar estèrils en atac i no van poder frenar el talent ofensiu del conjunt local, liderat per Mojica, Roger Martí i Rennella

Chus Herrero i Alberto Escassi pressionen a Roger Martí, autor del primer gol Foto: R. GÓMEZ.
1
La segona divisió A és una categoria en la qual en la majoria de partits no hi ha grans diferències entre els equips, independentment de la posició que ocupin en la taula, una tendència que ahir van trencar del tot el Valladolid i el Llagostera al José Zorrilla. El conjunt local va superar completament els llagosterencs demostrant un potencial ofensiu envejable, i es va imposar per un clar 3-0 que el reafirma en el seu objectiu d'escalar a les posicions de play-off. En contrapartida el Llagostera, que arribava amb la moral alta després de guanyar clarament el Mallorca (3-0), va evidenciar una falta competitivitat i de pólvora en atac preocupant –en la primera meitat els blaugrana ni tan sols van xutar a porteria– i continua sense guanyar a fora, un handicap que el manté enfonsat en la classificació. Un gol de Roger Martí en la primera meitat i dos de Rennella en la represa –el primer va ser un gol olímpic– van ser suficients per donar la victòria al Valladolid, que fins i tot va fer la sensació que va jugar a mig gas. Vist com li estan anant les coses a camp contrari, molt haurà de remar el Llagostera si vol mantenir la categoria.
Només juga un equip
El començament del partit va coincidir amb l'inici d'una pluja intermitent que no va impedir que el Valladolid disposés de la primera ocasió clara de gol, quan Roger Martí va estar a punt d'avançar els seus amb un toc d'esperó a la sortida d'un córner que va sortir fregant el pal. El conjunt local va controlar ràpidament el partit i fins i tot va reclamar unes mans de Marcos Tébar dins l'àrea que l'àrbitre no va assenyalar. Mentrestant, el Llagostera es dedicava a defensar i només ho provava amb tímids contraatacs que no donaven fruit. De la parsimònia llagosterenca es va passar a la qualitat individual de Mojica, que va originar el primer gol del conjunt dirigit per Miguel Ángel Portugal. El jugador colombià va progressar tot sol des del mig del camp per la banda esquerra i va fer una centrada mil·limètrica a Roger Martí, que només va haver d'empènyer la pilota amb la punta de la bota per avançar els locals (32'). El Valladolid agafava avantatge en el marcador i el Llagostera continuava sent incapaç de crear perill a la porteria defensada per Kepa.
Llavors Mojica va perdonar el 2-0 amb un xut des de dins l'àrea que va sortir desviat per damunt del travesser i el partit se'n va anar al descans amb 1-0 en el marcador. Van ser uns primers quaranta-cinc minuts ensopits en els quals al Valladolid se li va posar el partit favorable i el Llagostera ni tan sols va arribar a xutar a porteria. Una primera meitat inacceptable per a un equip que està amb l'aigua al coll i que es va veure superat en totes les facetes.
Rennella ho remata
El Llagostera sabia que
per poder endur-se alguna cosa positiva del José Zorrilla havia de posar una, dos, o tres marxes més que en la primera meitat. En el descans Oriol Alsina va fer seure Chumbi i va donar entrada a Edu Oriol, que va ocupar la banda esquerra i va recol·locar Natalio a la punta d'atac. Precisament Oriol va protagonitzar la primera ocasió del Llagostera, però el jugador de Cambrils va rematar alta una bona centrada de Natalio. Llavors el Valladolid va reclamar penal de Samu sobre Juan Villar, que va simular, mentre la pluja tornava a fer acte de presència i el Llagostera que semblava donar símptomes de millora, encara que amb un joc lent i travat.
Atesa la falta de perill ofensiu, el conjunt llagosterenc va optar per fer entrar Benja en el lloc de Natalio, però ni així els blaugrana aconseguien inquietar la porteria rival. Poc després els blaugrana van esgotar els canvis –Emilio va rellevar Pitu–, mentre que el Valladolid s'ho prenia amb calma i no aprofitava els contraatacs de què disposava. I quan més estàtic estava el matx el Valladolid va marcar el 2-0 amb un gol olímpic de Vincenzo Rennella, després que ningú de la defensa llagosterenca va ser capaç d'interceptar el llançament de córner directe del davanter (71'). Amb el segon gol local el Llagostera ja va quedar tocat de mort, i encara més quan el mateix Rennella va marcar el definitiu 3-0 a les acaballes de l'enfrontament. René va rebutjar en primera instància una centrada xut de Juan Villar, però va deixar la pilota morta dins l'àrea i l'atacant francoitalià va rematar a pler (89').
Va ser una derrota contundent, merescuda i dolorosa que deixa el Llagostera en una situació crítica quan només queden dotze jornades per disputar-se. Diumenge vinent la visita de l'Alcorcón al Palamós-Costa Brava (a les cinc de la tarda) tornarà a ser una autèntica final per als llagosterencs, que ja només els queda sumar de tres en tres –tant a casa com a fora– per conservar esperances de salvació.

LLAGOSTERA: René, Masó, Escassi, Chus Herrero, Samu, Tébar, Pitu (Emilio, 67'), Querol, Natalio (Benja, 60'), Juanjo i Chumbi (Edu Oriol, 45').

VALLADOLID: Kepa, Moyano, Samuel, Hermoso, Chica, Mojica (Guzmán, 83'), Tiba (Óscar, 81'), Borja, Juan Villar, Roger (Rodri, 67') i Rennella.

L'1-0 (32')

Roger Martí va avançar els locals després d'una gran jugada
de Mojica

LA SENTÈNCIA

MINUT A MINUT:
8' A la sortida d'un córner Roger es troba amb una pilota pentinada i és a punt d'avançar el Valladolid amb un toc d'esperó que surt fora, fregant el pal.
12' Natalio obre a la banda esquerra a Samu, que fa una bona centrada cap a Juanjo, que no hi arriba per ben poc.
19' Tiba ho prova amb la cama dreta des de fora l'àrea, però René atura sense problemes.
20' El Valladolid reclama mans de Marcos Tébar dins l'àrea, però l'àrbitre decideix no assenyalar penal.
25' Xut molt llunyà de Mojica, que surt desviat per sobre del travesser llagosterenc.
27' Tiba xuta amb potència i el rebot a les cames d'Escassi està a punt de sorprendre René, que veu com la pilota va finalment a córner.
32' 1-0 Roger Martí. Mojica travessa mig camp per la banda esquerra i fa una centrada mil·limètrica cap a Roger Martí, que marca l'1-0 empenyent la pilota amb la punta de la bota.
33' Cop de cap de Borja a Querol sense pilota que el col·legiat Piñeiro Crespo només castiga amb una targeta groga.
41' Mojica perdona dins l'àrea amb una rematada que surt alta.
46' Edu Oriol, que havia substituït Chumbi en la mitja part, remata fora una centrada de Natalio.
48' El Valladolid reclama penal de Samu sobre Juan Villar, que simula.
52' Rennella ho prova amb un fort xut des de la frontal amb la cama esquerra que René envia a córner.
57' Juanjo Expósito remata amb el cap una centrada de Pitu, però la pilota surt alta per damunt del travesser de Kepa.
70' Rodri centra per la banda dreta i Chus Herrero salva ‘in extremis' el gol del conjunt local.
71' 2-0 Rennella. Gol olímpic del davanter, després que ningú de la defensa llagosterenca interceptés el llançament de córner directe.
75' Rennella remata molt forçat i envia la pilota fora.
78' Escassi és a punt de fer-se un gol en pròpia porteria, però finalment René rebutja amb els punys.
86' Emilio centra i la defensa del Valladolid rebutja la pilota en última instància i evita la rematada de cap de Benja.
89' 3-0 Rennella. René rebutja una centrada xut de Juan Villar, deixa la pilota morta dins l'àrea i Rennella no perdona, marcant a pler el definitiu 3-0.
GOLS: 1-0 (32') Roger Martí. 2-0 (71') Rennella. 3-0 (89') Rennella.
ÀRBITRE: Piñeiro Crespo, del col·legi asturià. T.G.: als locals Samuel, Juan Villar i Borja, i als visitants Masó, Juanjo i Escassi. T.V.: Cap.
PÚBLIC: 7.165 espectadors al José Zorrilla.

MOLTA DIFERÈNCIA

El Llagostera va acabar la primera part sense xutar a porteria i Mojica va perdonar el 2-0

INSUFICIENT

Els blaugrana van millorar en l'inici de la represa, però va tornar
a faltar pólvora

EL QUE FALTAVA

Rennella va fer
el 2-0 per al Valladolid (71') amb un gol de córner directe
El Valladolid ben aviat va controlar el partit i el Llagostera només es podia defensar
A les acaballes
del partit el mateix Rennella va fer el definitiu
i dolorós 3-0
La derrota deixa molt tocat el Llagostera, que
ja no té marge d'error
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina: “No hem interpretat bé el seu joc”. Article de @educiu a @lesportiucat

“No hem interpretat bé el seu joc”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Moll, a conseqüència de la pluja caiguda durant gairebé els noranta minuts de l'enfrontament, i amb el rostre seriós, arran de la derrota que havia patit el seu equip, Oriol Alsina va atendre amablement els mitjans desplaçats a Valladolid. El tècnic del Llagostera va valorar l'enèsima ensopegada dels seus homes a domicili atorgant tots els mèrits al contrincant: “La victòria és justa per al Valladolid. Han estat superiors a nosaltres, i és que ha estat el nostre pitjor partit dels darrers quatre o cinc, però segurament pels mèrits que ha fet el rival”, deia Alsina, que hi afegia: “A la zona ofensiva disposen de jugadors amb molta mobilitat i perill. No hem interpretat bé aquests moviments dels seus atacants i hem concedit massa espais.”
El Llagostera no va tenir el dia i, després de mostrar inoperància ofensiva durant la primera part, en la segona va millorar lleugerament la imatge: “En la primera meitat Chumbi estava massa aïllat a dalt. No generàvem contraatacs i els interiors estaven més pendents de defensar que d'atacar. En la segona hem millorat però amb el 2-0 s'ha acabat la història. Hem arriscat amb gent ofensiva i fresca però no era el dia”, comentava Alsina, que es mostrava neguitós per la disparitat del rendiment del seu equip jugant a casa o a fora: “Hem repetit onze, fet que no fem habitualment i, amb els mateixos jugadors que vam guanyar bé el Mallorca, a fora no ha estat gens el mateix. Hem de treure'n conclusions i saber que a fora potser hem de fer un equip molt diferent que a casa.”
Esperances intactes
Tot i saber que la salvació és pràcticament un miracle per al seu equip, Oriol Alsina manté l'esperança d'enganxar-se i mantenir-se en la lluita gràcies al rendiment dels seus homes al Palamós-Costa Brava: “Tenim clar que a casa no podem fallar. Som forts davant la nostra afició, ens fan pocs gols i els números són bons. Sabem que hem de patir però esperem tenir el suport de la nostra gent com en l'últim partit i trobar la clau a domicili; hi ha vida i, per tant, esperança”, sentenciava Alsina, que es conscienciava a si mateix: “Hem de seguir treballant fort i al màxim de les nostres possibilitats per fer un bon partit contra l'Alcorcón i guanyar.”

POCA COSA A FER

“Ha estat el nostre pitjor partit dels darrers quatre o cinc, però segurament pels mèrits del rival”

EL MATEIX ONZE

“Hem de treure'n conclusions i saber que a fora potser hem de fer un equip diferent
que a Palamós”

UNA OBLIGACIÓ

“Hem de seguir treballant fort i al màxim per fer un bon partit contra l'Alcorcón i sumar els tres punts”
Llegir mes / Leer mas...

Miguel Á. Portugal:“El rival no ens ha controlat, el nostre joc ha estat vistós”. Article de @educiu a @lesportiucat

“El rival no ens ha controlat, el nostre joc ha estat vistós”

Miguel Á. Portugal Tècnic del Valladolid

Miguel Ángel Portugal, el tècnic del Valladolid, va comparèixer en la sala de premsa del Nuevo Zorrilla per analitzar la victòria del seu equip contra el Llagostera. Portugal va valorar: “El rival no ens ha pogut controlar i el nostre joc ha estat més vistós. Hem pogut jugar amb profunditat per les bandes i estic molt content de l'esforç dels meus jugadors per tirar endavant el matx.” El tècnic del conjunt castellà també va explicar que les condicions meteorològiques havien afavorit els seus jugadors: “La pluja, de vegades, és un factor que dóna velocitat al teu joc. Ens agrada i ens ha sortit bé jugar amb velocitat per sorprendre el rival.” Davant les baixes, Portugal va mostrar-se orgullós de la tasca dels seus jugadors menys habituals, que van fer oblidar els que no hi eren.
Llegir mes / Leer mas...