diumenge, 20 de març del 2016

"El Llagostera perd a Valladolid (3-0) on deixa gran part de les opcions de salvar-se". Article de Esport 3

Per enèsima vegada, el Llagostera no ha trobat la victòria a domicili. Els d'Oriol Alsina han caigut a Valladolid (3-0) i fan un pas enrere cap al camí de la salvació
El Llagostera no ha fet bona la victòria amb el Mallorca de la jornada passada (LaLiga)
Setzè partit a domicili d'aquesta temporada i el Llagostera encara no ha trobat la clau per aconseguir una victòria fora de Palamós. Precisament, a Valladolid, on els blaugrana van sumar-hi la darrera victòria s'hi han deixat gairebé totes les opcions de salvar-se. El conjunt local s'ha mostrat més intens i ha buscat el gol amb diverses arribades en els primers minuts. La més clara, per a Roger, a la sortida d'un córner. El mateix jugador que havia avisat ha marcat just passada la mitja hora. El davanter de Torrent ha aprofitat una centrada mil·limetrada de Mojica per avançar-se al marcador. I precisament, Mojica ha pogut fer el segon just abans del descans. La passada de Juan Villar ha acabat amb una rematada als núvols.
La pluja ha anat a més al segon temps i el Llagostera ha protagonitzat la primera ocasió clara del partit a través d'Edu Oriol. Ha estat l'única dels d'Oriol Alsina que han vist com el Valladolid buscava sentenciar el partit amb un altre gol. Juan Villar gairebé l'ha trobat, però Chus Herrero se li ha avançat per treure la pilota de just davant del punt de penal. El rival rondava el gol que ha acabat trobant des d'un servei de córner. Rennella, amb la col·laboració involuntària de René, ha anotat un gol olímpic. El segon que deixava encara més tocat el Llagostera que ha hagut de tornar a evitar una embastida dels castellans. René, miraculosament ha tret la pilota a Rennella quan ja gairebé havia fet mig gol. Però no ha pogut evitar que signés el doblet en l'últim minut. L'italofrancès ha aprofitat un refús després d'una centrada de Juan Villar. El Valladolid ha guanyat per primera vegada un Llagostera que veu com la salvació cada cop se li fa més difícil.