dijous, 3 de desembre del 2015

Resultats jugador Canyero del dia del Osca i Classificació


Llegir mes / Leer mas...

"Remontada de mérito". Article de Opión de A Coruña

Remontada de mérito

El Deportivo encarrila la eliminatoria de Copa ante el Llagostera con un partido muy completo en el que respondieron los menos habituales - Cardoso y Cartabia dieron la vuelta al marcador

03.12.2015 | 09:43
Remontada de mérito
Una remontada y un partido muy completo de los jugadores con menos presencia en las alineaciones le sirvieron ayer al Deportivo para dar un primer paso hacia los octavos de final de la Copa en su estreno en la competición frente al Llagostera. El equipo se sobrepuso al tanto inicial de los locales y también a la expulsión de Luisinho para ganar sin demasiado brillo, pero con autoridad.
Estaba por ver de qué modo respondían los menos habituales en las alineaciones, de comprobar hasta qué punto ha calado en la plantilla el ideario de Víctor Sánchez del Amo y de averiguar si la implicación se reparte por igual entre todos los jugadores.
El carrusel de rotaciones implantado por el técnico desde el comienzo de la temporada dejaba pocos inéditos para una competición de entrada reservada para los jugadores con menos minutos, pero existía la incógnita del momento en el que se encuentran futbolistas como Medunjanin, Juan Domínguez, Cardoso o Riera. El compromiso de ayer en Llagostera podía representar un espaldarazo para ellos o bien un nuevo disgusto.
Respondieron de manera desigual, igual que el equipo en un partido que abría el camino en la Copa con un encuentro incómodo. La responsabilidad era toda del Deportivo en esta eliminatoria inaugural para los blanquiazules y trataron de llevar la iniciativa desde el comienzo. Con un esquema menos habitual de lo que acostumbra Víctor en la Liga, el técnico le otorgó el manejo del equipo a Juan Domínguez como único pivote. El que llevó el pulso en la primera parte fue sin embargo Cardoso.
El portugués tenía ante sí la oportunidad de reivindicarse después de una temporada anónima. Por contrato tiene un hueco en la primera plantilla y no encontró acomodo en otro lugar para continuar su crecimiento, pero todavía debe demostrar si posee una plaza por derecho futbolístico en el conjunto de Víctor.
Casi todo el peligro que llevaron los deportivistas en la primera mitad llegó a través de las intervenciones del portugués, que consiguió asociarse con Luisinho y poner la iniciativa que le faltaba al resto de sus compañeros.
El equipo, sin embargo, fue reconocible de nuevo por lo que le ha distinguido desde el arranque del curso. Fue un conjunto competitivo, trabajado y con la mirada puesta en un duelo de entrada menor. Donde no recordó al equipo que acostumbra fue en la defensa.
El equipo se mostró endeble en algunas acciones, especialmente en las jugadas a balón parado, y se encontró con un tanto en contra cuando tenía el partido completamente dominado. El balón era de los deportivistas y el control del juego también, pero se vio por debajo en el marcador después de un lanzamiento de falta que la zaga no acertó a despejar. Lopo midió mal el fuera de juego en el rechace y se encontró con el remate de Juanjo solo ante Manu Fernández.
Antes habían sido Medunjanin y Oriol Riera los que lo habían probado, había sido el Deportivo el que acumuló las mejores oportunidades, pero se dio de bruces con la necesidad de remontar un compromiso que tenía controlado.
Aún tendría algún susto más Manu después de una indecisión con el canterano Róber. Eran los minutos en los que el conjunto blanquiazul se mostraba más débil, víctima de esa tiritona defensiva que le había entrado.
El equipo necesitaba calma, pero no la encontró en un Juan Domínguez que volvió a mostrarse perdido, errático en un compromiso en el que debía reivindicarse como el que más. Quizá gafado, como resumió el jugador esta semana en sala de prensa, pero seguro que sin la confianza que necesita un futbolista que se desempeña en una posición de la responsabilidad que tiene la suya en el campo.
Perdió la partida frente a Cardoso, Oriol Riera y también ante Medunjanin, los señalados ayer como los más necesitados de reconocimiento y minutos de juego. El bosnio, inédito desde el arranque del campeonato, participó y se mostró enchufado. Combinó con asiduidad en una segunda parte en la que al equipo le faltó la intensidad de la primera, pero en la que estuvo mucho más efectivo.
Encontró el empate después de una buena jugada de Cardoso por la banda izquierda en la que el portugués superó a un rival hasta meterse en el área y conectó un centro que golpeó en un defensa antes de caer a los pies de Cartabia. El argentino, también ávido de buenas sensaciones, envió la pelota a la red con un golpeo fortísimo.
A los deportivistas les quedaba media hora por delante para encarrilar por completo la eliminatoria y dejar en un trámite el encuentro de vuelta en Riazor, pero de nuevo un error propio colocaba al Llagostera en una posición de ventaja.
Luisinho, con una amarilla anterior, arriesgó en exceso en una entrada y se encontró con la expulsión. Quedaba entonces la duda de cómo reaccionaría Víctor, ver si el técnico escogía conservar el resultado o dejaba una defensa de tres. La entrada de Saúl García por Cardoso dejó clara la opción escogida, pero una gran jugada de Fayçal y un remate a la altura de Oriol Riera colocaron el marcador definitivo y el pase en bandeja para los deportivistas. El francomarroquí alumbró un pase por encima de la defensa y el delantero reaccionó con un disparo con la izquierda lejos del alcance del portero para completar una remontada de mérito para los deportivistas ayer en Palamós que volverá a dar la alternativa a los menos habituales dentro de quince días en Riazor.
Llegir mes / Leer mas...

"La pierna ‘mala’ define". Article del Ideal de Galicia

La pierna ‘mala’ define

| Actualizado 03 Diciembre 2015 - 01:00 h.
Fayçal Fajr abraza a Oriol Riera tras el 1-2, obra del espigado punta catalán alfaquí
Fayçal Fajr abraza a Oriol Riera tras el 1-2, obra del espigado punta catalán alfaquí

El RC Deportivo dio un paso de gigante hacia los octavos de Copa al imponerse con justicia al Llagostera en un partido extraño, en el que se fue en desventaja al descanso a pesar de haber firmado un extraordinario primer tiempo y en el que se adjudicó la victoria en inferioridad y con dos dianas logradas con la pierna ‘mala’ de Cartabia y Oriol Riera.
El trabajado 1-2 cosechado en el desangelado Costa Brava pone en bandeja el acceso a la siguiente ronda, que debe ser completado el martes 15 en el estadio de Riazor a las 20.00 horas.
El bloque de Víctor Sánchez del Amo tiró de raza para remontar un marcador tan adverso como injusto de 1-0 con el que se fue al descanso. Dos zurriagazos de Fede y Oriol recompensaron la propuesta de toque coruñesa.
En los primeros 45 minutos el Deportivo fue incapaz de trasladar al marcador del gélido Costa Brava de Palamós su superioridad y se vio penalizado por un tanto de oportunista de Juanjo, que le ganó la partida a Lopo tras un rechace de una falta, colgado al área en el minuto 21.
El Llagostera pudo aumentar su cuenta en la jugada siguiente, aprovechando la ‘pájara’ blanquiazul, en una indecisión entre Manu y Róber, que Benja envió por encima del travesaño.
Salvando las dos llegadas de los locales, el dominio fue aplastante de un Depor que repitió hasta la saciedad el parámetro de ocasión generada y su consiguiente fallo en la definición.
Con el control de balón casi absoluto y con una banda izquierda dinamizada por Luisinho y un eléctrico Cardoso, la escuadra de Víctor marró una tras otra hasta diez aproximaciones nítidas a la meta de René.
Especialmente romo se mostró de nuevo Oriol Riera, que en los 45 primeros minutos remató en tres ocasiones sin encontrar la meta de René.
En el segundo lance la entrada del extremo Querol generó superioridades para los de Oriol Alsina, que cargaron de amarillas al costado izquierdo coruñés (Luisinho y Cardoso). Cuando el Llagostera amenazaba con el que sería un peligrosísimo 2-0, el Depor se sacudió el dominio rival y llevó las tablas gracias a una internada de Cardoso, cuyo centro se envenenó al tocar en un rival y que Cartabia empaló con la derecha a la red.
Acto seguido, Luisinho cayó en la trampa de Querol y no pudo evitar su segunda tarjeta; con diez hombres desde el 64' el Depor no se amilanó. Una contra letal de Fajr dejó a Riera en posición franca para una soberbia que hacía añicos una sequía de casi ocho meses.
Con la zurda y orientando el balón a la escuadra el ariete daba alas a un Depor que aguantó con oficio los últimos coletazos de un voluntarioso rival.
Llegir mes / Leer mas...

"El Deportivo remonta ante la Llagostera y acaricia el pase en la Copa del Rey". Article de la Voz de Galicia

El Deportivo remonta ante la Llagostera y acaricia el pase en la Copa del Rey

El equipo coruñés desperdicia numerosas ocasiones pero consigue ganar pese a comenzar perdiendo y la expulsión de Luisinho
La Voz / Redacción, 03 de diciembre de 2015. Actualizado a las 02:52 h.
4

Los secundarios del Deportivo se dieron un chute de autoestima en Palamós. Una buena remontada ante la Llagostera, con un juego pintón y numerosas ocasiones al limbo, desembocó en el 1-1 que pone al equipo coruñés en clara franquicia para meterse en la siguiente ronda de Copa del Rey. Ni el tanto inicial de Juanjo en pleno bombardeo blanquiazul sobre la portería rival, ni la expulsión de Luisinho en el segundo acto fueron capaces de frenar a los actores de reparto del Dépor, que dieron un buen nivel y probaron que el fondo de armario de Víctor está preparado para las contingencias de la temporada.
La Copa del Rey ofrece al Dépor el reto de medir la profundidad de su plantilla. A Víctor le está gustando variar semana tras semana convocatorias y alineaciones (menos en las últimas semanas) sacando músculo de las opciones de su fondo de armario. Ante la Llagostera, quizás el club más modesto de la Segunda división, dio minutos a suplentes y canteranos. Róber y Cardoso se estrenaron en el primer equipo, Medunjanin y Juan Domínguez salieron del ostracismo, Fajr recobró la titularidad y Lopo y Riera volvieron a tener minutos. El resultado fue que Manu apenas tuvo trabajo en su reestreno con la camiseta del Dépor. De ahí la incredulidad del asturiano al recoger del fondo de las mallas el 1-0. 
La Llagostera, que sólo mantuvo a tres titulares de la última victoria liguera, se vio rebasado por un Dépor que, lejos de la versión más trabajadora y contragolpeadora de los últimos partidos, manejó la pelota con gusto, desbordó por bandas, llegó de segunda línea con sus centrocampistas y remató de todos los colores. Participó mucho y bien Medunjanin, desbordó Cardoso con calidad y suficiencia, bien apoyado por Luisinho, se desmarcó con sentido Oriol Riera, quien sigue sin suerte en el remate... Gustó el Dépor, afilado con la pelota, eficiente en la presión, ahogando desde el primer minuto a la Llagostera, soltando un bombardeo sobre el portero René. Oriol Riera tuvo dos grandes remates a centros de Cardoso y Luisinho, tras sendos desmarques de buen delantero sin suerte en la ejecución. Medunjanin chutó hasta en cuatro ocasiones con peligro desde la frontal. Cardoso lo intentó también con su diestra. Lopo llegó a rematar en la frontal, de cabeza, cuando era más difícil despejarla que embocarla.
No había forma. Uno de los partidos más atractivos con la pelota de la temporada se estrellaba ante René y la falta de puntería. Era un tirano el Dépor en el partido, con Juan Domínguez creciendo con el paso de los minutos y Cartabia poco a poco reclamando protagonismo en la banda derecha. Pero un error en la defensa de la pelota parada propició el sorprendente gol local. No lo esperaba ni la Llagostera cuando Juanjo controló ante Lopo el centro de Jordi y fusilaba a Manu. Poco después, la única duda de Róber en todo el partido, esperando la salida de Manu, casi la aprovecha Juanjo metiendo la puntera.
Fueron las únicas llegadas locales en el mar de ocasiones del Dépor. Ni siquiera acusó el cuadro coruñés el impacto de llevarse un gol en contra con todo lo bueno que había mostrado hasta entonces. Siguió como si nada, con Cardoso agitando y sacando de quicio a Masó, con Cartabia chutando con peligro desde su costado, Fajr sumando opciones a la actividad de Medunjanin. Llegaron menos opciones para Oriol, pero no perdió su compostura y su buen gusto el Dépor. Tras el descanso, sin embargo, los cambios de la Llagostera (Querol e Imaz) reactivaron al equipo local y variaron el panorama. Sufrió el Dépor sobre todo en transición, se llenó de amarillas y acabó perdiendo a Luisinho por dos tarjetas. Pero aún así consiguió darle la vuelta al marcador con solvencia. Le costó engancharse al partido tras el descanso, menos activos Medunjanin y Cardoso, pero a la que el luso desbordó por la izquierda con una gran finta, permitió el golazo de Cartabia para el empate. 
Fusiló el argentino con violencia y su pierna mala, y desde entonces se adueñó del partido para el Dépor. Fede desahogó a su equipo y pudo correr para echar atrás a la Llagostera. En una contra, fue Riera quien encontró el premio a su trabajo. Fajr le habilitó al límite del fuera de juego, el catalán recortó a su zurda y la puso en la escuadra. Se reivindicaba así Oriol tras otro partido de trabajo y poca fortuna. El partido se ponía muy de cara al Dépor a pesar de la expulsión de Luisinho. Pero el cansancio propio de la inactividad pesó y Víctor tuvo que prescindir de Cardoso y Cartabia, sus futbolistas más habilidosos, por amenaza de segunda amarilla. Medunjanin acusó el esfuerzo y el Dépor se quedó sin la pelota. No pasó grandes apuros hasta que en el minuto 93, Manu metió una mano salvadora a disparo de Pitu dentro del área. Los secundarios se vuelven a casa con la autoestima alta y un buen resultado.
Ficha técnica
1 - Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Jorge, Ríos; Jordi López (Pitu, min.67), Escassi, Eloi Gila (Querol, min.45), Juanto (Imaz,min.45); Juanjo; y Benja.
2 - Deportivo: Manu Fernández; Laure, Lopo, Rober. Luisinho; Medunjanin, Juan Domínguez, Fayçal, Cardoso (Saúl García, min.70), Fede Cartabia (Cani, min.80); y Oriol Riera (Jonathan Rodríguez, min.87).
Goles: 1-0, min.21: Juanjo, 1-1, min.60: Cartabia, 1-2,min.73: Oriol Riera.
Árbitro: Juan Martínez Munuera (comité alicantino.). Amonestó a los locales Escasi y Fran Crux y a los visitantes Cardoso y Fede Cartabia. Expulsó a Luisinho por doble amonestación.
Llegir mes / Leer mas...

"Cartabia y Oriol Riera acercan al Deportivo a octavos de final". Article de @diarioas

Cartabia y Oriol Riera acercan al Deportivo a octavos de final

El Llagostera se adelantó por medio de Juanjo Expósito, pero los goles de Cartabia y de Oriol Riera le dieron el triunfo al conjunto coruñés


Cartabia y Oriol Riera acercan al Deportivo a octavos de final Ampliar
Oriol Riera pelea un balón con Fran Cruz y Jordi Marsó, durante el partido entre el Llagostera y el Deportivo de la Coruña |

El Deportivo se impuso por 1-2 a un Llagostera combativo pero manifiestamente inferior que sin embargo se adelantó en el marcador. Los gallegos encarrilan un pase que podrían haber sentenciado el miércoles.
Que sobre el papel el Depor es mejor equipo que el Llagostera es una evidencia, y ayer lo demostraron desde el pitido inicial. Los gallegos gozaron de numerosas ocasiones en los primeros minutos, Cardoso y Cartabia centraron a placer y Oriol Riera siempre le ganó la espalda a Jorge y Fran Cruz. Riera, de hecho, tuvo la mejor en el minuto 6, en el que su remate se marcó cruzado. Medunjanin, en el 17’, pudo inaugurar el marcador pero René salvó, una vez más, al Llagostera. Pero en el fútbol solo vale el gol y ese lo logró el Llagostera: Juanjo cazó un balón dentro del área y batió a Manu tras la indecisión de la defensa. Era el primer remate a puerta de los catalanes, que estuvieron a punto de marcar el segundo en la jugada inmediatamente posterior. El Depor titubeó unos minutos, pero antes del descanso volvió a gozar de numerosas opciones para marcar.
Publicidad
Reacción. Tras 15 disparos en los primeros 45 minutos todo hacía presagiar que el vendaval de Depor iba a tener continuidad tras el descanso. Nada más lejos de la realidad: A los gallegos les costó mucho más llegar a portería, el Llagostera tocó más balón y las primeras amarilla cayeron del lado del Depor. Pero fue precisamente entonces cuando empató Cartabia al aprovechar un centro de Cardoso que rebotó en un defensa. Con el gol el Depor ganó en tranquilidad y, pese a la expulsión de Luisinho, siguió buscando la meta rival. Y finalmente Oriol Riera, que había gozado de buenas ocasiones, marcó un auténtico golazo con un tiro a la escuadra haciendo justicia al fútbol visto durante el partido.
Llegir mes / Leer mas...

"Mucho Depor para un Llagostera que no aprovechó sus opciones". Article de Mundo Deportivo

Mucho Depor para un Llagostera que no aprovechó sus opciones

  • El conjunto gallego, que jugó los últimos veinte minutos con diez, deja prácticamente encarrilado su pase a octavos
Palamós


El Deportivo se impuso por 1-2 en Palamós frente al Llagostera y dejó casi sentenciada la eliminatoria de dieciseisavos de final de la Copa del Rey. Los catalanes se adelantaron en el marcador, pero un gol de Cartabia y otro de Oriol Riera dieron la victoria a los gallegos que jugaron los últimos veinte minutos con diez.
El Llagostera recibía al Deportivo conocedor de la condición de favorito con la que el equipo gallego llegaba a Palamós. Los visitantes se hicieron con el control del esférico des del primer momento y la primera ocasión no tardó en llegar, en el minuto cinco Oriol Riera remató de cabeza un buen centro de Cardoso, pero el balón salió por poco desviado a la izquierda la meta de René.
Los gallegos mantenían casi el cien por cien de la posesión y creaban peligro mediante sus media puntas Rober y Fede Cartabia muy activos en el inicio del partido. El Llagostera por su parte se limitaba a intentar abortar los ataques visitantes y en buscar algún contragolpe para intimidar la meta de Manu Fernández. En el minuto 17 René tuvo que sacar una mano providencial para evitar el gol de Medunjanin, que lo había intentado desde fuera del área.
La sorpresa saltó en el minuto 21 cuando Juanjo aprovechó un rechace dentro del área para superar a Manu Fernández y poner el 1-0 en el marcador. Dos minutos más tarde, en una acción desafortunada para la defensa gallega, Benja pudo poner el segundo en el marcador, pero su balón salió por poco a la derecha de la meta de Manu. El dominio de los visitantes no cesaba pese a ir perdiendo y en el treinta y dos Lopo cabeceó un centro lateral de Fajr que rozo el larguero de René.
El Deportivo seguía intentado buscar el gol y primero Juan Domínguez y más tarde Cartabia golpearon des de lejos pero sin fortuna. En el inicio del segundo tiempo el Llagostera mostró una cara totalmente distinta a la de la primera mitad, nada más empezar los catalanes empezaron a presionar arriba con intensidad, Ríos recuperó un balón en el vértice del área y busco la escuadra pero le falto precisión.
El Deportivo consiguió empatar el partido cuando menos lo merecían, en el minuto 60 Cartabia aprovechó una buena jugada por la izquierda de Cardoso que le llego al argentino y este no perdonó ante René. En el minuto 65 el colegiado expulsó a Luisinho por doble amonestación, con lo que los gallegos tuvieron que afrontar los últimos veinte minutos de partido con un hombre menos.
Pese a estar con inferioridad numérica el Deportivo no se echó atrás y no se conformaba con el empate, mientras el Llagostera buscaba mediante balones largos a Juanjo para que diese aire al equipo. En el setenta y tres Oriol Riera aprovechó un excelente balón a la espalda de la defensa catalana para superar a René con una gran definición por toda la escuadra y dejar la eliminatoria muy encarada para los intereses de su equipo.
Pocos minutos más tarde el colegiado anuló un gol a Juanjo por fuera de juego. Al verse por debajo en el marcador los catalanes dieron un paso al frente y Querol en el ochenta y dos pudo marcar pero su chut salió a la derecha de la portería de Manu, en el último segundo el mismo Manu sacó una gran mano a Pitu que hubiese significado el gol del empate.
Ficha técnica:
Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Jorge, Ríos; Jordi López (Pitu, min.67), Escassi, Eloi Gila (Querol, min.45), Juanto (Imaz,min.45); Juanjo; y Benja.
Deportivo: Manu Fernández; Laure, Lopo, Rober. Luisinho; Medunjanin, Juan Domínguez, Fayçal, Cardoso (Saúl García, min.70), Fede Cartabia (Cani, min.80); y Oriol Riera (Jonathan Rodríguez, min.87).
Goles: 1-0, min.21: Juanjo, 1-1, min.60: Cartabia, 1-2,min.73: Oriol Riera.
Árbitro: Juan Martínez Munuera (comité alicantino.). Amonestó a los locales Escasi y Fran Crux y a los visitantes Cardoso y Fede Cartabia. Expulsó a Luisinho por doble amonestación.
Incidencias: Partido correspondiente a la ida de los dieciseisavos de final de la Copa del Rey disputado en el municipal de Palamós-Costa Brava ante 1805 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera no puede con el Deportivo". Article de l'Sport

El Llagostera no puede con el Deportivo

El Llagostera ve como sus ilusiones en la Copa del Rey se desvanecen tras perder con el Deportivo

El Llagostera no puede con el Deportivo
El Llagostera no pudo con el Deportivo EFe
Efe
2-12-2015 | 23:32 H.
El Deportivo se impuso por 1-2 al Llagostera en Palamós, en el partido de ida de la eliminatoria de dieciseisavos de final de la Copa del Rey. Un duro golpe para el Llagostera que pierde muchas de sus opciones de poder superar la ronda en la vuelta.
Y eso que el Llagostera se adelantó en el marcador, pero un gol de Cartabia y otro de Oriol Riera dieron la victoria a los gallegos que jugaron los últimos veinte minutos con diez.
El Llagostera recibía al Deportivo conocedor de la condición de favorito con la que el equipo gallego llegaba a Palamós. Los visitantes se hicieron con el control del esférico des del primer momento y la primera ocasión no tardó en llegar, en el minuto cinco Oriol Riera remató de cabeza un buen centro de Cardoso, pero el balón salió por poco desviado a la izquierda la meta de René.
PUBLICIDAD
Los gallegos mantenían casi el cien por cien de la posesión y creaban peligro mediante sus media puntas Rober y Fede Cartabia muy activos en el inicio del partido. El Llagostera por su parte se limitaba a intentar abortar los ataques visitantes y en buscar algún contragolpe para intimidar la meta de Manu Fernández.
En el minuto 17 René tuvo que sacar una mano providencial para evitar el gol de Medunjanin, que lo había intentado desde fuera del área.
La sorpresa saltó en el minuto 21 cuando Juanjo aprovechó un rechace dentro del área para superar a Manu Fernández y poner el 1-0 en el marcador.
Dos minutos más tarde, en una acción desafortunada para la defensa gallega, Benja pudo poner el segundo en el marcador, pero su balón salió por poco a la derecha de la meta de Manu.
El dominio de los visitantes no cesaba pese a ir perdiendo y en el treinta y dos Lopo cabeceó un centro lateral de Fajr que rozo el larguero de René. El Deportivo seguía intentado buscar el gol y primero Juan Domínguez y más tarde Cartabia golpearon des de lejos pero sin fortuna.
En el inicio del segundo tiempo el Llagostera mostró una cara totalmente distinta a la de la primera mitad, nada más empezar los catalanes empezaron a presionar arriba con intensidad, Ríos recuperó un balón en el vértice del área y busco la escuadra pero le falto precisión.
El Deportivo consiguió empatar el partido cuando menos lo merecían, en el minuto 60 Cartabia aprovechó una buena jugada por la izquierda de Cardoso que le llego al argentino y este no perdonó ante René.
En el minuto 65 el colegiado expulsó a Luisinho por doble amonestación, con lo que los gallegos tuvieron que afrontar los últimos veinte minutos de partido con un hombre menos.
Pese a estar con inferioridad numérica el Deportivo no se echó atrás y no se conformaba con el empate, mientras el Llagostera buscaba mediante balones largos a Juanjo para que diese aire al equipo.
En el setenta y tres Oriol Riera aprovechó un excelente balón a la espalda de la defensa catalana para superar a René con una gran definición por toda la escuadra y dejar la eliminatoria muy encarada para los intereses de su equipo.
Pocos minutos más tarde el colegiado anuló un gol a Juanjo por fuera de juego. Al verse por debajo en el marcador los catalanes dieron un paso al frente y Querol en el ochenta y dos pudo marcar pero su chut salió a la derecha de la portería de Manu, en el último segundo el mismo Manu sacó una gran mano a Pitu que hubiese significado el gol del empate.
FICHA TÉCNICA:
LLAGOSTERA: René; Masó, Fran Cruz, Jorge, Ríos; Jordi López (Pitu, min. 67), Escassi, Eloi Gila (Querol, min. 45), Juanto (Imaz, min. 45); Juanjo; y Benja.
DEPORTIVO: Manu Fernández; Laure, Lopo, Rober. Luisinho; Medunjanin, Juan Domínguez, Fayçal, Cardoso (Saúl García, min. 70), Fede Cartabia (Cani, min. 80); y Oriol Riera (Jonathan Rodríguez, min. 87).
GOLES: 1-0: Juanjo, min. 21. 1-1: Cartabia, min. 60. 1-2: Oriol Riera, min. 73.
ÁRBITRO: Juan Martínez Munuera (comité alicantino.). Amonestó a los locales Escasi y Fran Crux y a los visitantes Cardoso y Fede Cartabia. Expulsó a Luisinho por doble amonestación.
CAMPO: Municipal de Palamós-Costa Brava ante 1805 espectadores.
Llegir mes / Leer mas...

"Una hora somiant contra un Primera que tampoc engresca del tot l´afició ". Article de @diaridegirona

Una hora somiant contra un Primera que tampoc engresca del tot l´afició

03.12.2015 | 07:17 No hi va haver ni de bon tros la bogeria de fa quatre anys contra el València al Municipal de Llagostera ni tampoc els 1.806 espectadors que es van acostar a Palamós per veure la visita d'un Primera Divisió com el Deportivo de la Corunya van ser de ben segur els que esperava el club gironí. Tot i això l'entrada a l'estadi Palamós-Costa Brava no va ser de les pitjors de la temporada i tan sols va ser superada per la de l'Osasuna i el Valladolid, en què s'havien superat els dos milers. Malgrat el ruixat inicial dels gallecs, que tot sigui dit el primer quart d'hora podrien haver sentenciat l'eliminatòria, el gol de Juanjo en la primera aproximació del Llagostera va animar i escalfar l'ambient a les graderies. Fins aleshores, eren el mig centenar de seguidors del Deportivo els que portaven la veu cantant en la gèlida nit palamosina. Arribats des de Barcelona i voltants, diverses penyes del conjunt gallec no van deixar escapar l'oportunitat de veure en directe el seu equip.
El resultat mantenia el caliu a la tribuna palamosina que xalava veient com el Llagostera dominava en el marcador a tot un Dépor. El somni era ben viu i ho seguiria sent malgrat l'empat de Fede Cartabia. L'expulsió de Luisinho tornava fer il·lusionar tant la parròquia com uns jugadors blaugrana que, tot i això començaven a notar el desgast físic. L'entrada de Pitu al camp era un avís que el Llagostera no se conformava amb l'empat. Era un dia històric i volia guanyar. El Deportivo no va notar la inferioritat numèrica i Oriol Riera, l'osonenc que estiuejava de petit a Palamós, va despertar del somni els llagosterencs. Va ser bonic veure durant una hora de joc l'1-0 al marcador. Amb la derrota, les opcions de mantenir viva la flama del somni a la tornada són mínimes.
Llegir mes / Leer mas...

"Somiant fins al darrer sospir ". Article de @diaridegirona

Somiant fins al darrer sospir

Els blaugrana s'avancen amb un gol de Juanjo però acaben perdent contra un rival que capgira el marcador tot i jugar amb deu per encarrilar l'eliminatòria

03.12.2015 | 08:34
Somiant fins al darrer sospir
Només un miracle justifica que el Llagostera aconseguís no només mantenir-se amb vida al primer acte, sinó també que pogués marxar al descans amb avantatge en el marcador. Disposat com sempre a fer-la grossa allà on sigui, aquest equip s'encomana al que sigui per fer saltar la banca cada dos per tres. I ahir, contra un Deportivo que va demostrar estar uns quants esglaons per sobre, els gironins van poder mantenir el tipus. Perquè René va aparèixer en els moments clau, perquè els davanters del conjunt gallec no van tenir el punt de mira afinat, i possiblement també perquè la sort va estar del bàndol blaugrana. Només això pot explicar que als 10 minuts de partit, el marcador no fos escandalosament a favor dels visitants. Si així hagués estat, ningú s'hauria estranyat. Adormit, glaçat i superat va sortir el Llagostera, que va veure com el seu rival li generava infinitat d'oportunitats en un tres i no res. Fins a sis aproximacions clares van acumular els gallecs abans del primer quart d'hora. Ni una més, ni una menys. Sense mig del camp, amb la dupla de centrals veient-les passar i amb els dos laterals contínuament superats, el Deportivo es va fer un tip de rondar la porteria de René. En només 10 minuts, l'eliminatòria hauria pogut quedar vista per sentència. Però no va ser així.
Quan alguns espectadors encara buscaven el seu seient a les graderies, Mendujanin va provar si René estava o no despert amb un xut des de fora de l'àrea que el porter andalús va blocar sense problemes. El gadità va ser un dels millors homes del partit i l'encarregat de mantenir a ratlla les insistents arribades dels foranis. És cert que Jorge Garcia, al 4, no va arribar per poc a rematar una falta botada des de tres quarts de camp en el primer avís local. Però era el conjunt de Víctor Sánchez l'amo i senyor del partit. Tenia la pilota, triangulava al seu gust i arribava amb moltíssima facilitat a l'àrea rival. D'aquesta manera, al 5, Mendujanin repetia l'acció d'uns minuts abans i es tornava a trobar amb René. Un instant després, era Oriol Riera el que fregava el 0-1, però la seva rematada de cap va llepar el pal esquerre. Encara més: Fede Cartabia, un corcó per la banda dreta, es va internar en solitari a l'àrea, però la seva rematada va sortir massa creuada. Al 9, va ser una altra vegada Oriol Riera el que va provar sort, però la seva rematada tampoc va trobar els tres pals.
No hi havia color. El Deportivo tenia el partit on volia i no havia decantat la balança cap al seu favor perquè no havia estat encertat en els últims metres. Al Llagostera, la pilota no li durava ni un segon als peus. Juanjo i Benja es feien un tip de buscar una esfèrica que gairebé mai els arribava; Escassi i Jordi López s'havien de multiplicar per poblar un mig del camp en inferioritat, perquè Eloy Gila i Juanto, massa ofensius, estaven més per córrer la banda que no pas per ajudar en tasques de creació. I a tot això, el Dépor tocava i tocava. Però va ser superar el quart d'hora, que l'escenari va canviar. Potser va ser el possible penal sobre Eloy Gila el que va encendre els ànims d'una aficio fins llavors força silenciosa. Però el cert és que Palamós va despertar i amb això, també va fer-ho l'equip, que va saber treure petroli de les poques aproximacions de les que va disposar. En una d'elles, al 22, va veure porteria. En una falta fora de l'àrea, la pilota es va estavellar a la tanca, però va quedar morta a peus dels blaugrana. L'esfèrica va volar cap a l'àrea, on la va collir Juanjo. El càntabre es va generar l'espai, va lluitar la seva posició i es va plantar davant Manu Fernández, a qui va afusellar (1-0). Els jugadors del Deportivo no s'ho podien creure. Tant els va afectar el gol que, durant uns minuts, van desconnectar. El públic va apujar els decibels i, per uns moments, el Llagostera s'ho va creure. Fruit de tot plegat, a punt va estar d'arribar el 2-0. Un malentès entre el central i Manu Fernández quasi li genera un gran maldecap a l'equip gallec en un remat de Benja.
Va ser un oasi enmig d'una veritable tempesta que ben aviat va tornar a caure. Els gallecs van despertar i van armar de nou l'ofensiva. Mendujanin va rematar a fora a la mitja hora i després va ser Lopo, de cap, el que a punt va estar d'empatar. També Juan Domínguez i Fede Cartabia van tenir el gol a les seves botes, però sense sort. Una de molt clara va ser per a Fajr, però el seu xut, al llindar del descans, el va rebutjar a córner un René molt inspirat.
Un 1-0 contra un Primera és motiu suficient per estar satisfet, però Oriol Alsina no havia acabat del tot satisfet amb el primer temps dels seus homes. El resultat era excel·lent, però el Deportivo havia fet el que havia volgut i calia retocar alguna cosa. L'entrada d'Imaz i Querol per Eloy Gila i Juanto només arrencar el segon temps va donar ales al Llagostera, que va sortir dels vestidors força entonat i amb la mirada posada a la porteria rival. Si al primer acte no havies tingut bandes, a la represa l'escenari va canviar. Més vertical i amb més presència, l'equip d'Alsina es va espolsar els nervis o els possibles temors que i podia generar un equip superior i va llençar-se en tromba a ampliar el marcador. Ríos, de falta directa, va buscar l'escaire i a punt va estar de fer el segon. El partit havia canviat. Però el que són les coses: si el Deportivo havia marxat de buit al descans tot i generar una infinitat d'ocasions, va ser letal en la primera que va tenir passat el descans. Una centrada passada al segon pal li va caure a Fede Cartabia, que va rebentar la pilota al fons de la porteria (1-1).
Clatellada. I de les fortes. És cert que el Deportivo mereixia marcar, però ho va fer en el pitjor moment possible. El Llagostera es va arronsar. Li havia fet mal l'empat; va tornar a recular uns metres i per moments, el panorama es va assemblar al del primer temps. Fins que a Luisinho se li van creuar els cables. En només un quart d'hora, el lateral del conjunt gallec va veure dues targetes grogues i va deixar el seu equip amb 10. L'heroica era encara possible. Amb inferioritat, els de Víctor Sánchez van baixar una marxa, mentre que Alsina feia entrar Pitu al mig del camp. Tot i així, en un contracop visitant al 74, la pilota va caure a peus d'Oriol Riera. El català es va inventar una rematada creuada i col·locada davant la que René ben poc hi va poder fer (1-2).
La resposta, un Llagostera a la desesperada buscant un resultat que permetès somiar a Riazor. Pitu va buscar el gol des de la frontal i a punt va estar d'aconseguir-lo (min. 75), l'assistent va anul·lar un gol de Juanjo per fora de joc (79); Querol, a boca de canó, no va trobar porteria (82); i ja al descompte, Pitu va obligar Manu Fernández a evitar l'empat amb una gran mà.
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina "Hem tingut les nostres opcions per guanyar". Article de @diaridegirona

Oriol Alsina "Hem tingut les nostres opcions per guanyar"

El tècnic acaba satisfet amb la imatge oferta per l'equip i no dóna per perduda l'eliminatòria

03.12.2015 | 07:17 "A competir i a veure que passa", deia Oriol Alsina dimarts en la prèvia del partit d'ahir. El tècnic llagosterenc era conscient de la dificultat que representava enfrontar-se a tot un Deportivo de la Corunya però confiava en les possibilitats d'uns seus homes que no el van decebre. "Hem tingut les nostres opcions de guanyar el partit, reconeixia satisfet malgrat la derrota final. I és que tot i la superioritat tant física com tècnica que va demostrar el Dépor, el Llagostera es va avançar i va arribar fins al minut 60 amb avantatge. "Al final la diferència de categoria s'ha evidenciat i en dues genialitats ens han fet dos gols", lamentava un Alsina que va destacar que a la segona part, el Llagostera havia estat "superior" i gaudit de "més i millors ocasions". El tenic recordava sobretot la mà de Manu a l'últim instant a una rematada de Pitu. "És un porter de Primera". Alsina va recordar que el gol de l'empat gallec havia arribat en els millors minuts dels gironins al terreny de joc. "Quan més bé estàvem i més tranquil em trobava a la banqueta, ens han agafat en una contra per la banda quan buscàvem el 2-0. Hem de ser més intel·ligents pero de vegades pot més el cor i la il·lusió", explicava. Alsina afegia que al final del partit va mirar "als ulls als seus homes i veure que ho havien donat tot".
El tècnic llagosterenc admet de la dificultat que suposarà intentar remuntar l'1-2 a Riazor però no llança la tovallola. "Hem de sortir amb la mateixa mentalitat que avui (per ahir). Alla arriscarem perquè no hi tindrem res a predre. Serà una experiència única i potser irrepetible per al Llagostera", destacava el tècnic que obria una porta a l'esperança. "És complicat perquè hem de fer dos gols sí o sí però en futbol tot pot passar".
"El premi havia d'arribar"
De la seva banda, el tècnic del Deportivo Víctor Sánchez del Amo va marxar més que satisfet tant de la imatge com del resultat. "Estem molt contents del partit des del primer minut fins a l'últim tant quan jugavem amb deu com amb onze", assegurava en la conferencia de premsa posterior al partit. Per a Víctor Sánchez, el partit dels seus va ser l'esperat i el preparat. Fins i tot quan a la primera part el Llagostera es va avançar al marcador. "Hem gaudit de moltes ocasions i tot i no aprofitar-les hem seguit confiant perquè el premi havia d'arribar", destacava un Víctor que va elogiar la capacitat dels seus de no perdre la paciència en cap moment. "A la mitja part he vist les cares de tristesa dels meus home si els he dit que no calia corregir res que el gol arribari. Tot i els molts minuts de superioritat sobre el terreny de joc, Víctor no va voler afirmar-ho públicament. "Valoro objectivament els números i les ocasions. N'hem creat creat moltíssimes. El Llagostera només el gol. A la segona part, amb un jugador més és lògic que ens collessin més", destacava.
Llegir mes / Leer mas...

"Bon joc però mal resultat". Article de @lesportiucat

Bon joc però mal resultat

El Llagostera planta cara al Deportivo, s'avança en el marcador però acaba cedint en la segona part davant d'un Deportivo pràctic i efectiu

El club llagosterenc haurà de guanyar d'aquí a quinze dies a Riazor si vol continuar viu en la copa del Rei

Juanjo , autor del gol, lluita amb Lopo, durant el partit d'ahir Foto: QUIM PUIG.
La dinàmica del Llagostera a casa també fa efecte en la copa. El conjunt llagosterenc va fer un bon partit contra tot un Deportivo, actual cinquè classificat de la primera divisió, i l'única cosa que va fallar va ser el resultat. El conjunt que dirigeix Oriol Alsina va pagar massa cara la falta d'encert en accions puntuals, i també li va passar factura el desgast físic. El que és clar és que el Llagostera va donar la cara i pot anar a Riazor amb el cap ben alt i, per què no?, intentar la gesta d'aquí a quinze dies.
El guió del Llagostera va funcionar a la perfecció en la primera part. L'equip d'Oriol Alsina va ser capaç de contenir les envestides dels gallecs, i amb una sala de màquines que va funcionar a la perfecció –Jordi López i Escassi van formar un mig del camp inèdit en la lliga que va donar un bon rendiment tant en atac com en defensa– van ser capaços de posar la por al cos al Deportivo. Això sí, els blaugrana van començar patint i sense poder controlar el referent ofensiu de l'equip de la Corunya, Oriol Riera. El davanter vigatà va ser capaç de fer ballar els dos centrals llagosterencs, i abans dels primers 10 minuts ja havia aconseguit rematar fins a tres vegades de forma clara però sense punteria.
El Llagostera va saber corregir bé aquesta fuga, i va ser l'aparició d'Eloy Gila en el minut 17 el que va donar una marxa més al partit i sobretot als llagosterencs. El de Sabadell va marxar molt bé de dos defenses, i un cop a l'àrea va ser objecte d'un penal que el col·legiat no va xiular. L'acció va continuar amb un contraatac del Deportivo que va estar a punt d'acabar amb el gol visitant i que també va encendre els ànims de l'afició local.
Com en la lliga
Si una cosa ha demostrat el Llagostera a casa és que és un equip efectiu, i això es va tornar a produir en la lliga. En la primera arribada clara dels de la Costa Brava, Juanjo va baixar una pilotada procedent d'una falta llunyana –enguany el cantàbric està fent un recital en aquest aspecte– i va connectar un xut que va superar Manu (20'). Amb el Deportivo encara grogui, Benja va disposar d'una ocasió per marcar el segon quan, ràpid i murri, va posar la punta de la bota davant de la sortida de Manu, però la vaselina es va perdre a l'esquerra de la porteria (23').
La reacció dels gallecs va ser lluitar pel domini de la pilota, i els de Víctor Sánchez ho van aconseguir. Davant seu, però, es van trobar una defensa
llagosterenca molt atenta i disposada a fer un gran esforç físic per tapar tots els forats. El Deportivo va aconseguir posar a prova René fent valer la velocitat i precisió de Fayçal i Cartabia per les bandes, però al descans els llagosterencs hi van arribar amb la satisfacció d'haver fet la feina molt ben feta i, sobretot, d'anar a davant en el marcador.
Ell Llagostera va començar el segon temps a veure-les venir, però amb la idea de fer mal al contraatac. De fet, al descans Alsina va introduir dos homes de refresc especialistes a sortir al contraatac com són Querol i Imaz. L'estratègia li va sortir bé, i d'entrada els blaugrana van disposar d'algunes arribades, però també va quedar clar que la frescor en el joc dels locals no seria la mateixa que en els primers quaranta-cinc minuts, i homes com ara Juanjo i Eloy Gila no van poder entrar tant en joc.
El camí fa pujada
El Deportivo va recuperar el control del joc superats els primers vint minuts i amb la pilota als peus va ser capaç d'anar desgastant els llagosterencs. Aquest fet va quedar ben clar en la jugada que va suposar l'empat dels gallecs: el Llagostera no es va replegar ràpidament, no va aconseguir rebutjar la pilota a l'àrea i Fede Cartabia va afusellar René.
L'aspirina per al Llagostera va arribar en forma d'expulsió de Luisinho, però contra deu els d'Oriol Alsina van topar una vegada i una altra contra la defensa gallega, i en les ocasions que arribaven a porteria el que fallava era l'encert. Precisament si a la primera part tota l'efectivitat havia sigut llagosterenca, en la segona el màxim encert el va posar el Deportivo. En un nou contraatac –l'equip blaugrana, força cansat, es va trencar en l'últim quart de partit– Oriol Riera va controlar en una de les cantonades de l'àrea i va connectar un magnífic xut de rosca que va entrar per tot l'escaire de la porteria de René.
El gol suposava massa càstig pels mèrits que havia fet el Llagostera, i això de ben segur que va remoure l'orgull dels locals, que en els darrers minuts es van llançar a l'atac buscant un empat que hauria estat més just. D'ocasions per fer-ho no en van faltar, i la més clara va ser una rematada en planxa de Juanjo que el jutge de línia va anul·lar per un fora de joc força just (80'). Abans del xiulet final, Querol, amb una rematada molt desviada quan ho tenia tot a favor per marcar, i Pitu, amb un potent llançament que es va perdre a prop del pal, van tenir a tocar la diana llagosterenca.
El Llagostera va ensenyar les dents a un equip de primera, però el resultat fa que el passi a vuitens sigui força complicat. La tornada es jugarà el dimarts 15 de desembre

DEPORTIVO DE LA CORUNYA: Manu, Laure, Lopo, Róber, Luisinho; Juan Domínguez, Medunjanin; Fede Cartabia (Cani, 81'), Fayçal; Cardoso (Saúl, 70'), Oriol Riera (Jonathan, 87').

LLAGOSTERA: René; Ríos Reina, Jorge, Fran Cruz, Masó; Jordi López (Pitu,, 68'), Escassi; Eloy Gila (Imaz, 46'), Juanto (Querol, 46'); Benja i Juanjo.

EFECTIUS DE NOU

Com en la lliga, el Llagostera va marcar en una de les primeres arribades a l'àrea
MINUT A MINUT: 1' Medunjanin busca un xut des de la frontal que arriba amb poca força a les mans de René. 4' Ríos Reina col·loca una falta llunyana a l'àrea del Deportivo on Juanjo no arriba a rematar per molt poc. 6' Oriol Riera aconsegueix rematar amb el cap una bona centrada de Fayçal que s'escapa ben a prop del pal. 8' Fede Cartabia entra a l'àrea amb la pilota controlada però el xut de voleia se li escapa molt desviat. 9' La defensa bloqueja bé la rematada d'Oriol Riera, que reclama penal.. 10' Riera torna a disposar d'una bona oportunitat per rematar des del punt de penal, però ho fa desviat. 14' Falta lateral favorable al Deportivo que remata Lopo a l'interior de l'àrea però ho fa en fora de joc. 16' Juanjo pressiona bé la sortida de la pilota sobre el porter Manu i està a punt de robar-la-hi. 17' Eloy Gila marxa bé de dos defensors i un cop a l'àrea rep un penal que el col·legiat no xiula. 17' En el contraatac resultant, Medunjanin obliga René a fer una gran estirada per evitar el gol. 22' 1-0 Juanjo baixa la pilota procedent d'una falta llunyana i aconsegueix superar Manu amb una bona rematada. 23' Benja posa la punta de la bota davant la sortida de Manu però la rematada surt desviada. 27' Cardoso intenta un xut des de fora l'àrea que no troba els tres pals. 30' Córner favorable al Deportivo que acaba amb un xut de Medunjanin des de la frontal que es perd fora de banda. 32' Falta lateral que executa l'equip gallec molt tancada. Lopo remata a fora des del primer pal. 38' Fede Cartabia busca el llançament de falta directa però la pilota marxa per sobre del travesser. 42' Cartabia connecta un xut amb molta rosca des de la banda que passa fregant el travesser. 45+1' Juan Domínguez remata des de la frontal i René rebutja bé a córner. 46' El Llagostera disposa de dos córners consecutius però en cap dels dos pot rematar cap jugador local. 52' Querol executa una falta lateral molt tancada que es perd a pocs centímetres de l'escaire. 55' El Deportivo disposa d'un córner que la defensa rebutja al primer pal. 61' 1-1 Fede Cartabia caça una pilota morta al segon pal i afusella René, que no té cap possibilitat d'aturar-la. 72' Rematada molt forçada de Juanjo des de l'interior de l'àrea i el col·legiat li xiula falta en atac. 75' 1-2 Oriol Riera finalitza un contraatac amb un gran xut de rosca des d'una de les cantonades de l'àrea. 76' Pitu sorprèn amb un xut sec des de la zona de tres quarts però s'escapa a l'esquerra de la porteria de Manu. 80' Juanjo remata a gol una falta lateral però el col·legiat l'anul·la per un fora de joc força rigorós. 82' Juanjo reclama que és objecte de penal després de no poder fer la rematada des de l'interior de l'àrea. 83' Querol arriba a la rematada a pocs metres del pal però li surt un xut molt desviat i defectuós. 90+2' Pitu envia un llançament a la base del pal, on Manu posa una mà providencial.
GOLS: 1-0 (22') Juanjo. 1-1 (61') Fede Cartabia. 1-2 (75') Oriol Riera. ÀRBITRE: Martínez Munuera (col·legi valencià) T.G.: A Escassi (69') del Llagostera i a Luisinho (51'), Cardoso (56') i Fede Cartabia (80') del Deportivo. T.V.: A Luisinho (65') per doble amonestació. PÚBLIC: 1.806 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

CORRECCIÓ A TEMPS

Riera va generar molt perill en l'inici, però la defensa el va poder controlar

LA FACTURA

El desgast del primer temps va pesar massa en el segon i el Dépor va remuntar

LA GESTA

L'equip va acabar amb bones sensacions però el resultat complica el passi
Darrera actualització ( Dijous, 3 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

“No puc demanar res més a l'equip”. Article de @lesportiucat

“No puc demanar res més a l'equip”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina va assumir que “la diferència de qualitat” havia quedat en evidència a Palamós, on el Deportivo va encarrilar l'eliminatòria gràcies a dos bonics gols en la segona meitat. “Hem fet molt més bona segona part que ells, però ambdues genialitats han marcat dos gols”, va explicar l'entrenador del Llagostera, que no va tenir cap retret cap als seus homes: “Hem generat ocasions potser més clares que les seves, i potser no hem escollit bé les últimes accions, però al final he d'estar orgullós perquè hem competit molt i molt bé i hem tingut les nostres possibilitats per tirar endavant el partit, cosa que crec que té molt de mèrit. No puc demanar res més als jugadors, que hi han posat intensitat i caràcter guanyador fins al final.” Alsina va admetre que el Deportivo havia estat millor durant la primera part. “Són jugadors més forts i poderosos físicament, i també tècnicament superiors. Ho podem igualar amb il·lusió, i arriscant-nos més, com hem fet en la segona part. Hem estat encertats perquè hi ha hagut un abans i un després. Però quan més tranquil estava, ens han agafat en una jugada per banda. Segurament hauríem d'haver estat més intel·ligents, però a vegades el cor guanya.” Amb l'1-2, el Llagostera té l'eliminatòria molt costa amunt. “Ens arriscarem perquè no tenim res a perdre. Serà una experiència única i potser irrepetible. Està molt complicat, però coses pitjors han passat.”
Poc públic
Pel que fa a l'assistència de públic, Alsina va dir: “Estem molt contents i orgullosos dels 1.800 que han vingut, però esperàvem més gent. Felicito els que han vingut, i que cadascú faci les seves lectures de si n'hi havia d'haver més”.

LA QUALITAT RIVAL

“Hem fet molt més bona segona part que ells, però en dues genialitats han fet dos gols”

A RIAZOR

“Ens arriscarem, no tenim res a perdre. Serà una experiència única, potser irrepetible”
Darrera actualització ( Dijous, 3 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Ni el Dépor emplena l'estadi de Palamós". Article de @lesportiucat

Ni el Dépor emplena l'estadi de Palamós

Poca afició. El Palamós-Costa Brava va registrar una entrada de 1.806 espectadors, la tercera millor del curs

Una perspectiva general de l'estadi Foto: QUIM PUIG.
El Llagostera tenia l'esperança que la visita d'un històric del futbol estatal i de la primera divisió com el Deportivo de la Corunya ajudaria a omplir l'estadi Palamós-Costa Brava, però la realitat va ser que l'afició no es va desplaçar en massa per seguir en directe el partit d'anada dels setzens de final de la copa. Ni l'hora del partit (21 h) ni les baixes temperatures eren excusa per perdre's una cita tan atractiva per al club –s'enfrontaven per segona vegada en la seva història a un equip de primera divisió en competició oficial–, però l'entrada final va ser de 1.806 espectadors. Gairebé 700 menys que els 2.500 que hi va haver en l'eliminatòria de setzens de l'any 2012 contra el València, quan els llagosterencs, aleshores equip de 2a B, van rebre els valencianistes al municipal de Llagostera en un vespre en què, a més, va ploure a bots i barrals. Per la part visitant, el Deportivo va tenir el suport d'una cinquantena d'aficionats, la majoria d'ells membres de la Peña Deportivista
de Barcelona, que van estar concentrats a la zona de preferent i van animar el seu equip de forma intermitent.
Així doncs, ahir a Palamós hi va haver un entrada només un pèl superior a la que hi sol haver en els partits de lliga –de fet, no va ser ni la millor entrada de la temporada, sinó la tercera, ja que va quedar darrere dels 2.103 espectadors del dia del debut contra l'Osasuna (0-2) i dels 2.082 del partit amb el Valladolid–, i això que el club s'havia encarregat de promocionar el partit a través de les xarxes socials i oferint les entrades a un preu molt raonable.
L'escassa entrada, però, no va evitar que l'afició llagosterenca es fes notar i disfrutés de valent amb l'entrega del seu equip.
Darrera actualització ( Dijous, 3 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

“Hem competit de manera fantàstica”. Article de @lesportiucat

“Hem competit de manera fantàstica”

Víctor Sánchez del Amo Entrenador del Deportivo

L'entrenador del Deportivo va elogiar el partit que van fer els seus jugadors. “Estem molt contents, perquè des del primer minut fins a l'últim, i tant jugant amb onze com amb deu, hem competit de manera fantàstica”, va explicar Víctor Sánchez del Amo. El tècnic va valorar que el seu equip no hagués perdut el nord malgrat haver rebut l'1-0. “Hem rebut el gol tot i estar jugant molt bé i crear nombroses ocasions, però hem continuat insistint. Amb molt bon joc entre línies, amb bones possessions i amb arribades. Era qüestió de confiar que el premi acabaria arribant.” De fet, l'exjugador va assegurar que no havien fet correccions al descans: “Era injust veure les cares de tristesa, però és que no s'havia de corregir res. Simplement, no ens havíem de desesperar i havíem d'insistir en el que estàvem fent. No m'agraden les comparacions de superioritat, sinó dades més objectives, com el nombre d'ocasions”.
Víctor Sánchez considera “normal” que el Llagostera s'estirés més en la segona part, sobretot arran de la superioritat numèrica. El tècnic també va parlar del gol local: “Ho teníem previst perquè el Llagostera treballa bé aquestes accions, però Juanjo es mou de manera fantàstica”.

L'1-0 AL DESCANS

“Era injust veure les cares de tristesa, però havíem d'insistir en el que fèiem”
Darrera actualització ( Dijous, 3 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...