dimarts, 27 de setembre del 2016

"La lesió de Marc Martínez al Collao queda en un ensurt ". Article de @diaridegirona

La lesió de Marc Martínez al Collao queda en un ensurt

Rafa Jordà, de baixa des de la primera jornada, està recuperat i pot tenir minuts contra l'Atlètic Balears

27.09.2016 | 07:13 Al 2-0 en contra amb què l'equip tornava d'Alcoi calia afegir-li una altra mala notícia per al Llagostera. Marc Martínez, un dels indiscutibles al mig del camp, havia hagut de ser substituït per lesió i es temia que el jugador hagués d'encarar un període d'activitat com unes setmanes abans, a la Copa, li havia passat a Albert Vivancos. Però tot i que Marc Martínez va haver de ser substituït al minut 59 per culpa d'un fort cop al genoll (el seu lloc al camp el va ocupar Carlos Cano), tot va quedar en un ensurt. En un principi i si no hi ha cap contratemps de darrera hora, el futbolista estarà a disposició d'Oriol Alsina i "scar Álvarez no només per entrenar-se amb normalitat aquesta setmana, sinó també per enfrontar-se el diumenge a l'Atlètic Balears.
Per aquest partit, el cos tècnic ja podrà comptar de nou amb el davanter Rafa Jordà, absent des que a la primera jornada va patir una lesió que l'ha mantingut allunyat dels terrenys de joc durant aproximadament un mes. Tot i que el vallesà ha deixat enrere els problemes físics que arrossegava, no està al mateix ritme que els seus companys i, per aquest motiu, si reapareix aquesta jornada ho farà durant uns minuts. Són baixes confirmades Nando Quesada, Diego i Vivancos.
Llegir mes / Leer mas...

"A remolc sempre costa més".Article de @educiu a @lesportiucat

A remolc sempre costa més

2a divisió B. El Llagostera ha començat encaixant el primer gol en quatre dels sis partits de lliga, a més del de la copa contra el Racing

Foto: D. I.
1
El Llagostera va viure diumenge una altra patacada a domicili, aquesta vegada caient per 2-0 al camp de l'Alcoià. Amb la derrota al Collao, el conjunt llagosterenc va ampliar fins a 24 els partits consecutius sense guanyar fora de casa (els 21 del curs passat a segona A i tres d'aquest) i va confirmar el seu fluix inici de lliga (5 punts després de les primeres sis jornades que el deixen quinzè i a tocar de la zona vermella de la taula). Avui dia el Llagostera i l'Eldenc, cuer, són els dos únics equips del grup tercer de segona B que encara no han sumat ni un sol punt a domicili.
En el pobre inici dels llagosterencs hi ha tingut molt a veure el fet d'anar a remolc en la majoria de partits, com ho demostra la dada que diu que en quatre dels sis duels de lliga els pupils d'Oriol Alsina han començat encaixant el primer gol, com també va passar en la copa al camp del Racing (2-1). Només en el debut, contra l'Espanyol B a Palamós (1-1), i en la fins ara única victòria, contra l'Atlètic Saguntí (2-0), el Llagostera es va avançar.
“En molts partits els altres equips ens marquen amb molta facilitat, i nosaltres hem de ser Messi per aconseguir-ho”, explica Marc Fernández, màxim golejador del Llagostera amb 3 gols, que, tot i així, confia en el seu equip: “No tenim sort, contra l'Alcoià hauríem d'haver arribat al descans 0-2 i, en canvi, amb mitja errada nostra ens marquen. Però només estaria nerviós si juguéssim malament, i no és així, molts dies hem merescut més.”
Els blaugrana es van entrenar ahir a Llagostera. No hi va participar Marc Martínez, que s'està recuperant del fort cop al genoll que va es va fer contra l'Alcoià. El Llagostera tindrà avui descans i serà demà quan començarà a preparar el pròxim partit a casa, contra l'Atlètic Balears (diumenge a les 12 h).
Lliga
Llagostera - Espanyol B (J. 1)
1-1
1-0 (48') Marc Martínez, de penal. 1-1 (68') Marc Gual.
Ebre - Llagostera (J. 2)
2-0
1-0 (2') Moustapha. 2-0 (93') Gabarre.
Llagostera - Atl. Saguntí (J. 3)
2-0
1-0 (63') Marc Fernández. 2-0 (84') Marc Fernández.
Hèrcules - Llagostera (J. 4)
1-0
1-0 (87') Gaspar.
Llagostera - Vila-real B (J. 5)
2-2
0-1 (25') Franco Acosta. 0-2 (44') Aitor Cantalapiedra. 1-2 (69') Marc Fernández. 2-2 (71') Manel.
Alcoià - Llagostera (J. 6)
2-0
1-0 (14') Ruso. 2-0 (84') Gato.
Copa
Racing - Llagostera
2-1
1-0 (30') Caye Quintana. 2-0 (50') Héber Pena. 2-1 (54') Carlos Cano.
2
equips
del grup 3 de segona B encara no han sumat cap punt a domicili, el Llagostera (15è) i l'Eldenc (cuer).
Darrera actualització ( Dimarts, 27 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...