diumenge, 17 de juliol del 2016

"Segueixen els moviments al mercat". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera segueix modelant la plantilla pel següent curs.

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
La oficina no para. Alsina i els seus, duen setmanes preparant la propera temporada i han aparegut nous noms als últims dies.
Un reforç al lateral dret i a l’extrem
Carlos Albarrán és l’últim jugador que ha arribat a les files del conjunt blaugrana. Malgrat la seva joventut, Albarrán té una gran experiència al futbol català. Prové del Prat, on ha estat escollit millor lateral dret de la Tercera Divisió. A més del Prat, el jove jugador ha passat per l’Espanyol B i el Sant Andreu.
‘‘Tinc moltes ganes de començar a treballar’’, deia Albarrán, ‘‘i espero aportar el màxim a l’equip’’. El lateral afronta la temporada amb bones sensacions i espera ajudar al Llagostera a obtenir l’ascens a Segona A.
També enganxat a la banda juga Rubén Martínez, nou jugador de la Costa Brava procedent de La Hoya Lorca de Segona Divisió B. Rubén arriba al Llagostera amb ganes d’aportar i treballar per l’equip i sobretot amb Il·lusió per tornar a la categoria de plata.
“El meu desig és clar: aconseguir l’ascens a la Segona Divisió A. Tant de bo al final de temporada puguem celebrar-ho.” expressava el jugador.
José Carlos, s’acomiada
A través de les xarxes socials, el Gimnàstic de Tarragona ha anunciat el fitxatge de l’extrem llagosterenc, José Carlos. L’ex-jugador del Llagostera és la segona incorporació del conjunt grana per la següent temporada, després de Djetei. El polivalent futbolista firma per una temporada, més una opcional.
D’altra banda, Brian Canalejo, que retornava al club després de passar una temporada cedit al Sant Andreu, es desvincula de l’equip de la Costa Brava. El rendiment de l’atacant durant el curs passat va ser prou bo, però el seu camí i el del Llagostera no seguiran els mateixos passos.
Llegir mes / Leer mas...

"Jordi Masó, el supervivent". Article de @educiu a @lesportiucat

Jordi Masó, el supervivent

2a divisió B. Jordi Masó encetarà la seva sisena temporada consecutiva en el Llagostera, on serà el més veterà de la plantilla, després de la marxa de jugadors il·lustres com Aimar i Tito


Masó, el curs passat contra el Tenerife Foto: JOAN CASTRO / ICONNA.
1
Després del descens, el Llagostera ha anat veient com la majoria dels jugadors quedaven lliures de contracte i anaven desfilant de mica en mica cap a altres equips. Alguns d'ells portaven molt de temps al club, com Aimar Moratalla (7 temporades), que era l'únic supervivent de l'etapa a tercera divisió. També han marxat Tito Ortiz (5), Pitu Comadevall (4) o Jordi López (3), jugadors il·lustres del Llagostera i molt estimats per l'afició. La desbandada general ha provocat que actualment només quatre jugadors continuïn en l'equip respecte a la temporada passada: Jordi Masó, Nando Quesada, Jose Moragón i Nico Ratti, amb l'afegit que el futur dels dos porters encara és incert. Quesada, que s'està recuperant d'una llarga lesió de lligaments encreuats al genoll, encetarà la seva segona temporada al club (el curs passat, abans de lesionar-se, va debutar testimonialment a segona A), mentre per a Ratti i Moragón seria la cinquena i per a Masó, la sisena, fet que el converteix en el jugador més veterà de la plantilla.
Il·lusionat
“Sempre he estat molt content aquí, llàstima del descens de la temporada passada, però al Llagostera hi estic com a casa, visc a prop i també tinc la universitat al costat [està en el segon curs d'economia]. Ara seré el més veterà de l'equip. Si m'hagués arribat alguna oferta, evidentment que l'hauria escoltat, però aquí hi estic molt bé”, diu Masó, que tampoc dóna gaire importància a la marxa dels companys que feia més temps que eren a l'equip: “Havíem compartit molts anys i moltes coses junts, però això és futbol i a tots ens passarà tard o d'hora.” Sobre el nou projecte del Llagostera a segona B, Masó es mostra optimista, al mateix temps que és previngut a l'hora de posar-se l'etiqueta de favorits a l'ascens: “L'equip fa bona pinta, s'estan fent bons fitxatges i les sensacions són bones, però tot això no vol dir res, perquè s'ha de traslladar al camp. No ens podem confiar, però, si som treballadors i fem el que hem de fer, crec que podem formar un grup molt competitiu, amb jugadors contrastats en la categoria.”
Masó, que està en l'últim any del seu contracte, tindrà ara la competència de Carlos Albarrán en la posició de lateral dret. “És un jugador jove i que ha estat important en el Prat les dues últimes temporades. Segur que ve amb moltes ganes, però serà una competència molt sana i això farà que la posició millori i no es relaxi”, comenta Masó, que veu positiu continuar jugant com a local al Palamós-Costa Brava: “S'agrairà, per la mida del camp, per la gespa natural... Tot això et fa sentir més futbolista i, evidentment, és diferent que jugar al municipal de Llagostera.

EL PROTAGONISTA

Amb el descens han marxat jugadors de la casa com Pitu, Jordi López, Tito o Aimar

La competència amb Carlos Albarrán serà sana i segur que millorarà la posició de lateral dret
Jordi Masó
lateral dret del llagostera

Ara seré el més veterà. Si m'hagués arribat alguna oferta, evidentment que l'hauria escoltat, però aquí hi estic molt bé, com a casa
Darrera actualització ( Diumenge, 17 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a

Llegir mes / Leer mas...