dissabte, 30 d’abril del 2016

GOLEJADORS D'AHIR I AVUI


Llegir mes / Leer mas...

"L´últim tren s´ha d´agafar ". Article de @ribas1975 i @marc_brugues a @diaridegirona

L´últim tren s´ha d´agafar

El Llagostera necessita guanyar a Osca per seguir ben viu en la lluita per la permanència

30.04.2016 | 07:43
Natalio i Juanjo són les dues referències ofensives del Llagostera.
Natalio i Juanjo són les dues referències ofensives del Llagostera.
Cara a cara el pitjor local de la categoria, l'Osca, davant el pitjor visitant, el Llagostera. Aquesta tarda (18.00) i per dinovena vegada, l'equip d'Oriol Alsina intentarà guanyar el primer partit a domicili. Quan falten set jornades per acabar la Lliga, tot allò que no sigui sumar els tres punts és fer un pas més cap a l'abisme. I si el rival, com passa avui, és un contrincant directe que es troba 6 punts per sobre, l'obligació augmenta espectacularment. Ahir, en la compareixença prèvia realitzada a Palamós i poc abans de marxar cap a terres aragoneses, el tècnic Alsina va voler avisar de la transcendència del matx. "Anem a Osca amb moltes ganes i il·lusió de guanyar i arriscarem per aconseguir-ho". Els gironins van partir ahir amb una convocatòria de 18 jugadors de la qual la gran novetat és el retorn de Fofo, un cop superada la lesió al genoll, que entra en el lloc d'Imaz. En queden fora els habituals Jorge García, Ruymán i Chumbi, a més a més d'Emilio Sánchez, Nico Ratti, Jordi López, Aimar Moratalla i del lesionat Nando Quesada.
Alsina destaca que el Llagostera és l'equip més golejador de les últimes 7 jornades i confia que "d'una vegada això es tradueixi amb una victòria fora de casa". Ensopegar a l'Alcoraz i encaixar-hi la setzena derrota lluny de Palamós, això, suposaria un cop molt dur en les aspiracions de salvació dels gironins. "Perdre a Osca i en funció dels resultats dels altres rivals ens podria complicar molt la vida. Un empat ens donaria vida i una victòria ens obriria les portes del cel". Sigui com sigiu , la realitat és que l'equip cada vegada és més a prop d'estrenar-se a fora. En l'últim desplaçament el Llagostera va tenir a la punta dels dits la primera victòria a fora, però es va haver de conformar amb un empat a Los Pajaritos (1-1). En l'anterior per culpa d'un penal inexistent es va caure a el Toralín (1-0). Alsina es mostra optimista. "He vist els jugadors molt concentrats, il·lusionats i amb ganes d'entrar a l'onze i això vol dir que competirem molt bé". A diferència d'allò que ha anat passant al llarg de la temporada, el Llagostera arriba al tram final del curs amb la infermeria buida, a excepció de Quesada. "Poder disposar de tota la plantilla fa que augmenti la lluita i la competència per entrar a la convocatòria i també és important perquè en funció de com juga el rival podem escollir el jugador més adient". En aquest sentit, el davanter balear Fofo, lesionat fa tres jornades davant el Bilbao Athletic, podria reaparèixer. L'exjugador del Mallorca és una alternativa més tant en punta d'atac com a la banda.
Del rival d'aquesta tarda, l'entrenador dels blaugrana explica que l'Osca és un equip "compacte i ple de caràcter que s'ha reforçat en el mercat d'hivern amb Arruabarrena i tenen Machís per l'esquerra o l'experiència de ?Nagore". L'ofici i la veterania són algunes de les virtuts d'un Osca que, tanmateix, a casa no rutlla. Els aragonesos són el pitjor local de la categoria i és aquí on el Lla?gostera intentarà agafar-se. El fet ?d'avançar-se al marcador o que els minuts vagin passant amb 0-0 podria generar nerviosisme entre els jugadors locals i una graderia que enguany tan sols ha vist ?quatre victòries. Els aragonesos tenen la baixa del defensa cedit pel Las Palmas Jesús Valentín per lesió.
"Jugarem amb dotze"
El club presidit per Isabel Tarragó ha aconseguit omplir un autocar perquè tots aquells socis i aficionats del Llagostera acompanyin l'equip d'Alsina en aquesta final. Amb la seixantena de seguidors de l'autocar més els que es desplaçaran amb cotxes pariculars, ?s'espera que aproximadament siguin un centenar els aficionats blaugrana que donin suport als llagosterencs. El d'Arenys de Mar, celebra poder "jugar amb dotze jugadors gràcies a la bona resposta de la gent que ha fet l'esforç de venir a ajudar-nos fins aquí".
Llegir mes / Leer mas...

La resposta de la UE Llagostera

La resposta de la UE Llagostera


Llegir mes / Leer mas...

"La Liga s’oblida de la UE Llagostera". Article de @elconvocat

El Convocat

El Convocat

Durant aquest divendres per la tarda, La Liga ha publicat un article parlant de la conjura a les xarxes socials dels diferents equips que es juguen la permanència, tant a la Liga BBVA com a la Liga Adelante. S’explica com alguns d’aquests clubs han optat per la creació d’un hashtag per expressar missatges d’ànims dels aficionats cap el seu equip. També es mostren els lemes dels equips com #JuntosPorLaPermanencia (Rayo), #Totsjunts (Mallorca) o #ElAlbaNoSeRinde (Albacete), entre d’altres.
La polèmica ha arribat quan en la imatge ni en el text que adjunten no hi ha ni el Bilbao Athletic ni la UE Llagostera, dos dels equips immersos en la lluita per mantenir-se a la Liga Adelante. El filial basc ja ha comunicat mitjançant un tweet el seu malestar:
La Liga s’ha justificat davant els lleons explicant que només han recopilat els missatges especials que els clubs han fet pels partits d’aquesta jornada.
La UE Llagostera encara no s’ha expressat sobre el tema. Qui sí que ho ha fet és la Penya dels Canyeros de Llagostera demanant respecte i adjuntant els hashtags #HoSomiemHoFem i #TotsAOsca.


Llegir mes / Leer mas...

"L'hora dels valents". Article de @educiu a @lesportiucat

L'hora dels valents

El Llagostera necessita sumar a El Acoraz (18 h) el primer triomf del curs a domicili per aspirar de debò a la permanència

S'enfronten el pitjor local, l'Osca, i el pitjor visitant

Benja, arrollat per Jesús Valentín en el partit de la primera volta jugat a Palamós (2-0) Foto: J.S.
1
Aquesta temporada el Llagostera està fent el ridícul a domicili (3 empats en 18 partits), un mal que l'ha condemnat a transitar per la zona de descens i al qual els llagosterencs volen posar fi avui mateix a El Alcoraz (18 h). Quan falten set jornades per al final de la lliga, el Llagostera, vintè classificat, amb 33 punts, i a sis de la zona de permanència, està amb l'aigua al coll i necessita reaccionar urgentment per continuar viu en la lluita per la salvació. És per això que el partit d'avui és de vital importància per al conjunt gironí, que visita el camp d'un rival directe a la zona baixa de la taula, l'Osca, dissetè, amb 39 punts. El resultat del partit d'avui marcarà en gran part les possibilitats del Llagostera de conservar la categoria, ja que una victòria l'acostaria a l'objectiu i continuaria implicant severament l'Osca, mentre que una derrota gairebé condemnaria els blaugrana a la segona divisió B. Pel que fa a un possible empat, fa la sensació que seria allargar l'agonia.
“Estem en una bona dinàmica de joc i ara anem a Osca amb molta il·lusió i amb ganes de fer-ho bé i de sumar, una vegada per totes, la primera victòria del curs a camp contrari. És un partit molt important per a nosaltres i hi hem d'arriscar; una derrota ens complicaria molt la situació, un empat ens seguiria donant vida i continuaríem depenent de nosaltres mateixos, i un triomf ens obriria les portes del cel”, comenta Oriol Alsina, donant la seva visió de la situació de l'equip. L'entrenador llagosterenc també destaca el fet de conservar el goal average favorable amb l'Osca (els de la Costa Brava van guanyar per 2-0 en el partit de la primera volta), al mateix temps que elogia el potencial del conjunt dirigit per Juan Antonio Anquela: “L'Osca també passa per una bona dinàmica, és un equip compacte que té jugadors que poden ser decisius, com Arruabarrena o Machís, que és un autèntic punyal per la banda. Defensivament és un equip fort, amb caràcter i que no dóna mai cap partit per perdut. Són difícils de guanyar i molt competitius, tant a casa com a camp contrari.”
Pols oposats
A El Acoraz s'enfrontaran curiosament el pitjor equip de la categoria com a local, l'Osca (16 punts en 17 partits), i el pitjor visitant, el Llagostera (3 en 18). El conjunt aragonès només ha sumat quatre victòries davant de la seva afició aquest curs, però el bon rendiment a camp contrari (23 punts, amb un últim triomf de mèrit a Oviedo) ha permès a l'Osca trampejar la situació. En contrapartida, el Llagostera manté esperances de salvació gràcies als números a Palamós (30 punts), però també sap que amb això no en farà prou per assolir l'objectiu. Els llagosterencs, conscients que se'ls acaba el marge d'error, tenen entre cella i cella trencar el malefici a domicili i plantejaran un partit ambiciós des del xiulet inicial. En aquest sentit, Oriol Alsina no va descartar fer alguna variació en l'onze titular, com podria ser fer jugar d'entrada José Carlos, que s'ha destapat com un perfecte revulsiu en les segones parts. També podria tornar a la titularitat al lateral esquerre Álex Cruz, amb un perfil més defensiu que no pas el de Samu, mentre Edu Oriol, Jordi Masó i David Querol es jugaran un lloc al lateral dret, una posició que aquesta setmana tindrà l'afegit d'haver d'aturar la verticalitat del veneçolà Machís.
El Llagostera no estarà sol a Osca, ja que tindrà el suport d'una afició compromesa a El Alcoraz. Una seixantena de seguidors llagosterencs van emplenar l'autocar organitzat pel club, i també s'espera que molts d'altres facin el viatge pel seu compte per tal d'animar l'equip. “Jugarem amb dotze, l'afició ha respost perfectament i els ho vull agrair públicament.”

LA PRÈVIA

És un partit important, cada vegada en queden menys, i tots dos equips necessitem els punts. Segur que serà complicat

BON ‘GOAL AVERAGE'

Una derrota ens complicaria molt la nostra situació, un empat ens seguiria donant vida i un triomf ens obriria les portes del cel
Hem d'arriscar, una victòria ens acostaria a la salvació i, a més, faria que un rival directe no sumés i tindríem el ‘goal average' a favor
Sempre sortim a guanyar i no penso en l'empat, però sumar sempre és important
J.A. Albacete Anquela
entrenador de l'osca
Jugarem amb dotze. L'afició ha respost perfectament i els ho vull agrair públicament
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

QUE NO S'ESCAPIN

2-0
Resultat
del partit de la primera volta jugat al Palamós-Costa Brava, amb gols de Pitu i Juanjo.
El triomf és clau per retallar tres punts de cop a un rival directe com és l'Osca (17è)
El Llagostera està en una bona línia de joc, són perillosos i juguen bé al futbol, segons he pogut veure en els seus últims partits

TRENCAR EL MALEFICI

El Llagostera sap que per salvar-se no en farà prou amb els partits a Palamós
El Llagostera
el pitjor equip a domicili? Això m'és igual, ara mateix és un equip seriós i fort que pot guanyar a qualsevol camp
Estem en una bona dinàmica, tot i que hem merescut més en els últims partits. Ara anem a Osca amb il·lusió i amb ganes de fer-ho bé

Fofo torna a una convocatòria amb vuit descartats

El Llagostera va fer ahir al matí l'últim entrenament de la setmana al Palamós-Costa Brava i, posteriorment, el club va facilitar la convocatòria de divuit jugadors que van viatjar en autocar cap a Osca després de dinar. La principal novetat en la llista va ser la tornada d'Adolfo Enríquez, Fofo, ja completament recuperat de la lesió a la tíbia que es va fer tres jornades enrere contra el Bilbao Athletic, quan estava passant pel seu millor estat de forma. El retorn de l'exjugador del Mallorca permet a Oriol Alsina tenir una alternativa més en atac, ja sigui als extrems o en les dues posicions més avançades. També va viatjar el lateral esquerre Álex Cruz, titular en els dos últims enfrontaments de l'equip a domicili en detriment de Samu de los Reyes. D'altra banda, el Llagostera, que només té la baixa del lesionat Nando Quesada, va haver de descartar fins a vuit jugadors per al partit a El Acoraz, entre els quals Jesús Imaz, un dels jugadors amb més participació de l'equip. Emilio Sánchez, Aimar Moratalla, Jordi López, Jorge, Chumbi, Ruymán i el porter Nico Ratti van ser els altres jugadors llagosterencs que no van entrar en la convocatòria.
Darrera actualització ( Dissabte, 30 d'abril del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...