dissabte, 17 de setembre del 2016

LOTERIA DE NADAL


Llegir mes / Leer mas...

"El Villarreal B pierde a Leo Suárez por cuatro meses". Article de @levante_emv

El Villarreal B pierde a Leo Suárez por cuatro meses

El extremo argentino, que ya estaba habilitado para jugar, sufre una importante lesión en su tobillo derecho

16.09.2016 | 23:42
Leo Suárez, extremo diestro argentino que estaba a punto de volver a jugar en el Villarreal B tras cumplir una sanción de cuatro partidos, ha sufrido una importante lesión en su tobillo derecho que le mantendrá alejado de los terrenos de juego hasta enero, según se conoció en el día de ayer. El joven futbolista iba a ser citado por Paco López para jugar con el filial mañana en el campo del Llagostera.
Así las cosas, el conjunto vila-realenses presentará tres bajas seguras para la cita liguera en tierras gerundenses, en concreto en el Palamós-Costa Brava. A la de Leo Suárez hay que unir la de otros dos futbolistas que se encuentran lesionados como es el caso del centrocampista ruso Anton Shvets y del delantero alicantino Carlitos López.
El Villarreal B irá al campo del Llagostera a por todas, tras romper la mala racha inicial donde no se había ganado en ninguno de los tres primeros partidos de Liga. «Nos hacía falta ganar para ganar confianza. La idea es seguir jugando bien al fútbol porque creemos que es lo mejor para ganar los partidos y lo afrontamos con toda la ilusión del mundo», destacó Paco López.
El preparador de Silla se refirió al próximo rival. Un Llagostera muy seguro en su campo, pero más vulnerable cuando juega lejos de su campo. «Han hecho equipo para subir nuevamente tras haber descendido. En su plantilla hay jugadores de nivel, con mucha experiencia y ha hecho un grupo para volver a Segunda A. Pese a ello, tenemos un equipo para hacerle frente», dijo el técnico del Villarreal B.
Paco López finalizó hablado de lo igualada que siempre es la Segunda B, y en especial el grupo III. «Es complicado ganar los encuentros, hay que estar siempre al cien por cien y mantener la concentración como ya hemos visto en los partidos anteriores», concluyó diciendo el técnico del Villarreal B.
Llegir mes / Leer mas...

"PREVIA DE LA JORNADA 3" #1CAT1 per @regionalfutbol

PREVIA DE LA JORNADA 3

El Vic quiere asaltar el Guinardó
    17/09/2016         16:00
ANDORRA, F.C.,A "A"
LLORET, C.F.,A "A"
Los de Justo Ruiz quieren estrenar su casillero de puntos ante su  afición aunque en frente tendrán a los de Edu Urdiales que suman dos triunfos consecutivos y se sitúan en la zona alta de la clasificación.
    17/09/2016         18:00
AVIA, U.E.,A "A"
GIRONA, F.C.,B "B"
Segundo partido consecutivo de los de Pablo Becerril como locales. Como rival estará el filial gerundense dirigido por Javi García que ha  sumado 4 puntos de los 6 posibles.
    18/09/2016         12:00
LLAGOSTERA, U.E.,B "B"
FARNERS, C.E.,A "A"
Los de Josep Triadú demostraron la pasada semana que su plantilla tiene una gran calidad y deberá demostrarlo ganando al conjunto de Nacho Castro que quiere conseguir su primera victoria de la temporada.
    18/09/2016         12:00
MARTINENC, F.C.,A "A"
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB, "A"
Los de Miguel Pérez quieren romper por los aires la imbatibilidad del conjunto de Xavi Melero y Rafa Rodríguez en el Gunardó para superarles en la clasificación. Bonito choque entre dos buenas
plantillas.
    18/09/2016         12:00
MOLLET U.E.,CF.,A "A"
TONA, U.E.,A "A"
Partido entre dos conjuntos que ansían conseguir su primera victoria. Los de David Ortiz suman dos empates mientras los de Jordi Puigbó necesitan inaugurar su casillero de puntos cuanto antes.

    18/09/2016         12:00
HORTA, U.AT.,A "A"
SANT CUGAT ESPORT, F.C.,A "A"
Los de Xavi Molist, con el pleno de puntos, reciben en el Feliu i Codina a los de José Alcaraz que están imbatidos tras dos empates consecutivos en las dos jornadas disputadas.
    18/09/2016         12:00
MANRESA, C.E.,A "A"
SAN JUAN AT. DE MONTCADA,U.E.,A "A"
Los del Nou Congost quieren sumar su segunda victoria seguida ante el conjunto de "Pinti" que quiere sumar su segundo partido consecutivo a domicilio sumando puntos tras su encuentro en Mollet.
    18/09/2016         12:15
SANTS, U.E.,A "A"
FUNDACION PRIVADA HERMES,A "A"
Los de Tito Lossio quieren sumar los tres puntos para acercarse a la zona alta de la tabla, mientras los de Mario Lamilla quiere alcanzar la primera victoria de la temporada.
    18/09/2016         18:00
RIPOLLET, C.F.,A "A"
MASNOU, C.D. A
Duelo de necesidades en el Vallès, entre los locales y el conjunto del "Rifle" Pandiani ya que ambos equipos han cosechado dos derrotas en este mal inicio de temporada a nivel estadístico.
Llegir mes / Leer mas...

"Els pocs gols no obsessionen els davanters del Llagostera ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Els pocs gols no obsessionen els davanters del Llagostera

L'equip d'Oriol Alsina ha marcat tres dianes en quatre partits, però cap l'ha fet un dels puntes

17.09.2016 | 00:00
Álex Colorado, disparant a porta en el partit contra l´Espanyol B.
Álex Colorado, disparant a porta en el partit contra l´Espanyol B.
El Llagostera ha marcat tres gols en els quatre partits que ha jugat a la Lliga i cap d'ells porta la signatura d'un davanter pur. A més a més, l'inici dels blaugranes no és per tirar coets i amb 4 punts de 12 és evident que l'equip d'Oriol Alsina necessita millorar. Per al mitjapunta procedent del Reus, Álex Colorado, no cal encendre cap tipus d'alarma perquè «l'equip està mentalitzat i treballa bé, però és complicat perquè som un equip totalment nou i ens costa, però, quan arribin les victòries aquest equip guanyarà en confiança i creixerà». En una línia molt semblant parla Manel Martínez, cedit pel Girona, per a qui «no hi ha urgències perquè tot just som a l'inici, estem agafant l'engranatge i confiem a agafar una bona dinàmica per anar cap amunt».
«El Vila-real B és un rival directe i que segur que lluitarà pel play off, però a casa volem sumar sempre els tres punts i no deixar res als rivals», diu Manel Martínez, mentre que, segons Álex Colorado, les altes expectatives que tenen els gironins no és un factor que els pugui acabar jugant en contra: «No crec que ens pesi l'etiqueta de favorits perquè hi ha equips que també la tenen i estàn allà dalt».
La temporada passada el mitjapunta del Llagostera va jugar 38 partits amb el Reus i va marcar 11 gol i, de moment, Álex Colorado no està preocupat perquè els davanters llagosterencs no hagin vist porteria «No ens preocupa que els davanters no haguem marcat perquè el gol va per ratxes i és qüestió de temps», diu una de les moltes cares noves dels blaugranes, abans d'afegir que «l'ambient al vestidor és molt bo i això a la llarga donarà els seus fruits».
Manel Martínez ha fitxat pel Llagostera per gaudir dels minuts que difícilment hauria trobat al Girona a Segona Divisió. L'exdavanter del Sabadell explica que «tinc la confiança del míster i això em fa estar tranquil, però, encara cal rendir a un millor nivell». Com el seu company Álex Colorado, Manel no s'amoïna gens ni mica per la manca de gol: «De moment no arriben els gols dels davanters, però estem tranquils perquè arribaran ocasions i els farem». De la pèssima trajectòria a domicili que tampoc se soluciona, l'atacant cedit pel Girona explica que « la ratxa a fora es va produir en una altra categoria, ara estem a la Segona B i som conscients que aquest any tenim plantilla per sumar els tres punts tant a casa com a fora»
Llegir mes / Leer mas...

"El submarí vol reflotar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El submarí vol reflotar

2a divisió B. El Vila-real B, pròxim rival del Llagostera, disposa de grans individualitats. En l'inici de la lliga, els de Paco López no han tingut gaire sort

Una acció del darrer duel del Vila-real B contra el Sabadell Foto: ROGER BENET.
1
El Llagostera rep demà la visita del Vila-real B, a les 17.00 h (per Esport 3). El conjunt de la Plana Baixa es troba en la dotzena posició, empatat a quatre punts amb els llagosterencs. L'inici de l'equip groguet ha estat irregular i carregat de mala sort. Els de Paco López van perdre en el temps afegit contra el Cornellà (1-0) i el Barça B (3-2), mentre que en l'empat de la segona jornada a casa contra el Gavà (1-1) van haver de jugar 88 minuts amb un home menys després d'un penal i la corresponent expulsió de Ramiro. El Vila-real B va estrenar la casella de victòries la jornada anterior contra el Sabadell (3-1), tot i que va haver de remuntar un 0-1 en la segona meitat. La qualitat individual i la pólvora en atac van ser claus per decantar la balança a favor d'un equip que arribarà al Palamós-Costa Brava amb la moral alta.
Els principals perills
El Vila-real B disposa d'una plantilla compensada i de molta qualitat. En defensa, els groguets tenen jugadors amb experiència i de renom, com ara Peris (exjugador de l'Olímpic i l'Huracán) o Edgar Ié, ex del Barça B. En la zona de tres quarts del camp és on el filial presenta més perill, amb jugadors com Aitor Cantalapiedra, Larrea, Lazo o els davanters Franco Acosta, el català Carlos Martínez, exjugador de l'Olot, Leo Suárez i Carlos López.
A més de la baixa de Carlos López, un dels davanters centre, el Vila-real B no podrà disposar per la cita contra el Llagostera de l'internacional argentí Leo Suárez. L'atacant va ser sancionat amb quatre partits per haver insultat l'àrbitre en el partit de tornada de la primera eliminatòria d'ascens a segona A del curs passat contra el Logronyès –els de la Plana Baixa van ser-ne eliminats– i en aquesta cinquena jornada havia de tornar a estar disponible. Suárez és un jugador diferent que apunta maneres i, fins i tot, el mes d'agost passat va participar en l'eliminatòria de la prèvia de la Champions League amb el primer equip.
Tot i aquestes baixes, els gironins hauran d'estar atents a la qualitat de l'atac del rival, un altre dels múltiples candidats a ocupar la part més alta de la classificació i lluitar per tornar a fer play-off.

QUATRE PUNTS

El Vila-real B ha perdut dos partits en el temps afegit, contra el Cornellà i el Barça B

ATENCIÓ

En un camp com el de Palamós, el filial s'hi sentirà bé i jugarà el seu joc amb molts espais
Leo Suárez, que ja ha complert una sanció, Anton Shvets i Carlos López seran baixa
Darrera actualització ( Dissabte, 17 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...