dijous, 18 de febrer del 2016

"Solucionar els mals números a domicili, el repte immediat de l´equip". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Solucionar els mals números a domicili, el repte immediat de l´equip

18.02.2016 | 00:00 El transcendent triomf davant l'Albacete (2-0) va significar un alliberament en molts sentits per als jugadors del Llagostera. La victòria posava el punt i final a un munt d'estadístiques negatives que a mesura que anaven augmentant provocaven una disminució de les possibilitats de salvació. La motxilla dels d'Alsina començava a pesar considerablement. Tothom era conscient que encetada la segona volta la reacció no podia esperar més i calia donar un cop de puny damunt la taula que servís de revulsiu. Aquells tres punts d'una tacada acabaven de cop i volta amb nou jornades sense conèixer el significat de la paraula victòria, amb gairebé tres mesos sense celebrar un triomf amb l'afició, amb cinc partits sense perforar la porteria rival i a més a més, la primera victòria de l'any ha permès als blaugranes abandonar la posició de cuer i retallar punts amb la salvació, una distància que s'ha reduït de 8 a 5 punts.
Les cares de satisfacció eren ben visibles entre els jugadors llagosterencs, que s'havien tret de sobre una llosa ben pesada. Tot i això, en les seves ments i discursos eren ben conscients que aquesta victòria només és un petit pas d'un llarg camí. Els futbolistes d'Oriol Alsina saben que ara cal aprovar una assignatura que se'ls resisteix. Les sis victòries a la Lliga s'han produït a Palamós i a domicili no hi ha manera. És per això que ara tots tenen entre cella i cella trencar els pèssims números lluny de l'estadi Palamós-Costa Brava. La salvació passa per fer-se forts a casa, però també per esgarrapar punts a domicili.
La realitat diu que el Llagostera és el pitjor equip a domicili amb un balanç de 0 victòries, 1 empat i 12 derrotes, amb l'afegit de ser els menys golejadors (5) i els més golejats (26). Per aquest motiu, els jugadors llagosterencs, just després de valorar els tres punts sumats davant l'Albacete s'afanyavent a dir que ara calia fer-los encara millors estrenant-se per fi a fora. El davanter David Querol, l'autor del segon gol contra l'Albacete, destacava que «cada vegada som més sòlids i als rivals els costa més fer-nos gols». Explicava també que «amb el pas dels partits cada cop ens assemblem al Llagostera de la temporada passada». El màxim golejador dels blaugranes amb quatre dianes considera que el partit de diumenge a Tenerife «és complicat, però, al camp del líder tot i perdre vam plantar-los cara i si mostrem aquesta competitivitat sabem que podem guanyar a on sigui».
El repte de la salvació continua essent difícil però a tossuts no els guanya ningú. És per això que l'ex del Nàstic recorda que «la temporada passada també ho teníem complicat i vam salvar-nos realitzant una segona volta molt bona». Per tant, Querol conclou que «mentre les matemàtiques no diguin el contrari continuarem lluitant». La sequera de les cinc jornades sense fer gols que arrossegàven els gironins no preocupava al jugador:?«Personalment, jo no tenia cap angoixa pel fet que l'equip no marqués gols. L'important és que genera ocasions i si seguim així a Tenerife també les tindrem».
Llegir mes / Leer mas...

"El retorn de Ruymán allà on va començar el seu calvari ". Article de @carlesrosell a @diaridegirona

El retorn de Ruymán allà on va començar el seu calvari

El Llagostera no ha guanyat a fora i és el visitant que menys gols marca (5) i
que més n'encaixa (26)

18.02.2016 | 00:00
Ruymán Hernández, just en el moment de lesionar-se de gravetat al camp del Tenerife.
Ruymán Hernández, just en el moment de lesionar-se de gravetat al camp del Tenerife.
El que més desitja un futbolista és, òbviament, jugar. Per tant, haver-se d'estar aturat durant gairebé un any és quelcom que cap jugador desitja. Li ha passat a Ruymán Hernández i no ho recomana a ningú. El defensa del Llagostera fa una desena de mesos que s'ho mira des d'un segon pla. Es va lesionar de gravetat al genoll l'abril de l'any passat i fins ara encara no ha reaparegut. Ha viscut, com ell mateix confessa, el «pitjor moment» de la seva carrera esportiva. Una autèntica muntanya russa en què les ha vist de tots els colors. Finalment, ha fet net de la seva lesió, però és a l'espera que Oriol Alsina li ofereixi una oportunitat. Són dues les convocatòries consecutives, però encara no hi ha minuts. Podrien arribar aquest diumenge. Precisament, allà on va començar tot. A?Tenerife.
«No em fa cap por tornar-hi perquè em podria haver lesionat en qualsevol camp», confessa Ruymán. Ell, canari de naixement, originari de Gran Canaria i exjugador del Las Palmas, es pren amb sentit de l'humor el fet que, curiosament, es lesionés a l'Heliodoro Rodríguez López. Allà, fa deu mesos i després de topar amb un jugador local, va patir un trencament del lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre que l'ha obligat a passar per la sala d'operacions i a viure un veritable calvari. «Se m'ha fet molt llarg i m'ha passat de tot. L'operació va sortir bé, però cada genoll és un món. Primer, el líquid que hi tenia no em marxava. I?quan va passar, vaig patir una petita tendinitits. He anat endavant i endarrere. S'ha allargat una mica més del compte», recorda. Admet haver passat «mals moments» i assegura que l'ajuda de la «família» i també del «vestidor» l'ha ajudat a superar-los. Ara, tot això ja és història:?«Havia d'estar a punt abans del 2016 però no ha estat així. Se m'ha allargat i més quan la situació de l'equip no ajudava i jo acabant contracte. Ha estat un moment complicat. Ara ja estic bé. Fa un mes que m'entreno amb l'equip i espero la meva oportunitat». Diu Ruymán que tot això li ha servit per «aprendre» i que ha estat «una pedra més en el camí» que ha pogut «superar». «La meva experiència al futbol mai ha estat fàcil i mai m'ha somrigut la sort. No rendir-me i treballar sense descans m'ha permès superar aquest obstacle i tots els que m'han anat venint», afegeix.
Encadena dues convocatòries seguides sense minuts i confia que a la tercera sigui la vençuda. Encara que li toqui reaparèixer a Tenerife, precisament el mateix camp que aquesta última temporada va obligar-lo a aturar-se en sec. «Només hi penso quan algú m'ho recorda. No li tinc cap por. Em podria haver passat en qualsevol camp. Són casualitats de la vida. Tan bon punt pugui jugar el diumenge d'entrada i que l'equip guanyi». Perquè Ruymán, al cap i a la fi, vol jugar. Té ganes de sentir-se de nou futbolista, sobretot després d'estar-se tant de temps inactiu. «Estic disponible des de fa un mes, sense problemes i esperant la meva oportunitat. Necessito jugar. Per mi, però també per intentar treure aquesta situació endavant i ajudar l'equip a sortir del descens», confessa. Ara bé, ell és dels que avantposen la situació del Llagostera als maldecaps personals. «M'és igual jugar més o menys, ara mateix. Preferiria que l'equip estigués en una situació més bona i que jo tingués el mínim protagonisme». I de les opcions de permanència, té molt clar que l'equip es pot salvar. «N'estic convençut. No tenim tanta sort com l'any passat i l'estratègia no funciona tant, però ens en sortirem».
Llegir mes / Leer mas...

"Les sancions de Jorge García i Tito obren la porta a Chus Herrero i Escassi ". Article de @diaridegirona

Les sancions de Jorge García i Tito obren la porta a Chus Herrero i Escassi

17.02.2016 | 07:14 La infermeria del Llagostera segueix plena de gom a gom. Segurament més que en cap altre equip de Segona A. Oriol Alsina s'ha acostumat a conviure amb l'allau de baixes que està patint aquesta temporada però qualsevol alta mèdica és veure sortir el sol per al tècnic. De mica en mica la infermeria del Llagostera va perdent efectius i, de fet, alguns dels homes que no van poder jugar contra l'Albacete (Jordi López, Chumbi, Ríos, José Carlos, Edu Oriol i Álex Cruz) compleixen termini de recuperació aquesta setmana. Caldrà veure, però, com es troben físicament i si Alsina opta per comptar-hi per jugar diumenge al camp del Tenerife. Els que hi seran segur seran Aimar , Chus Herrero i Escassi, de qui Alsina ja podrà disposar. El madrileny ha complert ja els dos partits de sanció, mentre que l'aragonès ha superat la seva intervenció a la planta del peu i contra l'Albacete ja va ser a la banqueta. Aimar també estarà disponible després de complir cicle de targetes. Tots tres es jugaran els dos llocs a l'eix de la defensa que deixaran buits Tito i Jorge García, que contra l'Albacete van veure la cinquena targeta.
Qui també opta a entrar a l'equip tot i que sembla menys probable degut a la llarga inactivitat, és Ruymán. El canari va tornar a la convocatòria diumenge un cop ha deixat enrere el calvari de la lesió que es va fer el curs passat precisament a finals del mes d'abril l'Heliodoro contra el Tenerife. De la seva banda, el Tenerife no podrà comptar amb Vitolo, indiscutible al pivot, per sanció.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera fa la millor entrada del curs abans de rebre el Girona ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El Llagostera fa la millor entrada del curs abans de rebre el Girona

El central asturià es perfila com l'acompanyant d'Escassi a l'eix central diumenge a Tenerife

17.02.2016 | 09:51
Tébar pressiona Portu en una acció del partit contra l´Albacete on es va veure la millor entrada del curs.
Tébar pressiona Portu en una acció del partit contra l´Albacete on es va veure la millor entrada del curs.


En el transcendental partit contra l'Albacete (2-0), el suport de l'anomenat jugador número 12 al qual feia referència el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, en la prèvia del matx, va ser clau per empènyer els seus jugadors cap al triomf. Un resultat que els blaugrana feia nou jornades que no assaborien. El fet que des de la directiva encapçalada per Isabel Tarragó dies abans del duel davant els manxecs es fes públic que tot aquell que observés un cartell anunciador del partit en un establiment i demanés una invitació se li bescanviaria per una entrada gratuïta va tenir l'efecte desitjat. La millor entrada de la temporada quan més escalf necessita l'equip. La campanya va tenir una bona acollida i amb 2.126 espectadors a les grades el Nou Estadi va presentar la millor afluència del curs.
Si retrocedim un xic, comprovarem que la pitjor entrada al recinte palamosí en la competició domèstica es va registrar als inicis de la Lliga quan en la tercera jornada i coincidint amb la visita de l'Alabès, tan sols, 1.115 aficionats van presenciar la victòria dels d'Alsina per un contundent 3 a 0. Encara pitjor va ser la resposta dels aficionats a la Copa del Rei. Pocs dies després de la visita de l'Alabès a la Lliga, els llagosterencs iniciaven l'aventura en aquest torneig davant l'Albacete. Aquell dimecres 9 de setembre, només 812 espectadors es van apropar a l'estadi per veure l'emocionant eliminatòria que es va resoldre a favor dels gironins a la pròrroga (2-1).
Posteriorment, la visita del Deportivo en els setzens de final de la competicó del ko, tot i tractar-se d'un Primera Divisió, tampoc va animar excessivament els aficionats blaugranes i davant els gallecs les grades van presentar una entrada de 1.806 aficionats, (1-2). Catorze partits ha hagut d'esperar el Llagostera per veure com l'estadi palamosí presentava el millor color i aspecte de la temporada just en el moment més crucial per als del Gironès. Amb la quarta jornada de la segona volta l'inici de la reacció camí de la salvació no es podia demorar més.
El derbi omplirà el camp
La temporada passada, els dos equips que van despertar més interès als aficionats de la Costa Brava van ser el derbi contra el Girona (3.576) i la visita del Betis (3.568). Aquell dia, davant els andalusos amb el mèrit afegit de venir a l'estadi malgrat el diluvi que va caure abans i durant el partit. Precisament, el proper rival dels d'Oriol Alsina a Palamós, el proper dissabte 27 de febrer a les 18 hores, serà el Girona del seu amic Pablo Machín. És un dia marcat en vermell en el calendari de la directiva del Llagostera perquè s'espera que la visita dels blanc-i-vermells superi amb escreix el número d'espectadors que van venir a l'estadi de Palamós contra l'Albacete.
Amb la instal·lació de seients a totes les grades com mana la normativa de la LFP que es va fer el passat estiu a l'estadi Palamós-Costa Brava, la instal·lació on actuen de local el Palamós CF i la UE Llagostera ha passat gairebé d'una capacitat propera als 6.000 espectadors a una de fixa: 3.724 localitats, si fa no fa, el mateix número del darrer Llagostera-Girona a l'estadi. Tot fa indicar que la imminent visita dels de Machín, garanteix el primer ple a l'estadi en les dues temporades dels llagosterencs a la categoria d'argent.
En aquest sentit, el club ja té definits els preus de les entrades per al partit contra el Girona, que serà de franc per als abonats blaugrana. Així, les entrades de tribuna costaran 30 euros, les dels gols 12 i les de Preferent, 20. El Llagostera té determinat que la grada de Preferent sigui la destinada a l'afició visitant i, per aquest motiu, els seguidors del Girona que es desplacin fins a Palamós seran ubicats en aquell sector. S'espera una bona presència d'aficionats blanc-i-vermells ja que, amb el descens del Sabadell i del Barça B la temporada passada, el camp del Llagostera, juntament amb el del Nàsitc, és dels desplaçaments més propers que hi ha aquest curs a la categoria. Esportivament parlant, un derbi comporta genèticament emoció i tensió però depenent dels resultats de diumenge, en joc hi pot haver molt més. Sobretot si tant Girona com Llagostera guanyen els seus partits contra Oviedo i a Tenerife. Això faria que els de Machín s'acostessin al play-off i que els d'Alsina fessin un altre pas de gegant cap a la salvació i dibuixaria un derbi d'alt voltatge.
Llegir mes / Leer mas...

Natalio Lorenzo: "Cuando voy al Heliodoro, parece como si hubiese matado a alguien". Article de @la_opinion

Natalio Lorenzo: "Cuando voy al Heliodoro, parece como si hubiese matado a alguien"

El futbolista del Llagostera afirma que "es de ilusos pensar que solo Julio Álvarez y yo fuimos los que bajamos al Tenerife a Segunda B"

18.02.2016 | 01:27 El valenciano Natalio Lorenzo vuelve al Heliodoro por segunda vez en lo que va de temporada –la anterior fue con el Numancia– y habla tan claro como nunca. El exblanquiazul dice estar harto de que le insulten cada vez que visita la Isla y subraya que no fue el único responsable de que el Tenerife cayera del fútbol profesional, hace ahora cinco años. En cuanto al choque del domingo, afirma que el Llagostera vendrá "a ganar, no a empatar", y anuncia que no habrá excesos en la posible celebración de un gol suyo en el Rodríguez López.
¿Aún tiene la espinita clavada por lo que pasó en el Tenerife el año del descenso a Segunda B?
Sí, yo y supongo que los otros veintipico futbolistas que estábamos en aquel vestuario. Todos deben estar como yo, con esa espina clavada. Todos formamos parte de aquel año que tan mal se nos dio. Ojalá no hubiera pasado nunca.
¿Entiende que la afición no le perdone a usted lo que pasó en aquella temporada?
Sí, puedo entender que estén enfadados, pero hasta el punto de insultarme no. Parece que Julio álvarez y yo somos los únicos artífices del fracaso. Pienso que esa gente que piensa así debe abrir los ojos y darse cuenta de que no solo dos futbolistas bajan a un equipo. Formábamos parte de un grupo de muchos jugadores, varios entrenadores, club, directiva. Los ilusos que siguen pensando que solo dos jugadores bajamos al Tenerife a Segunda B, que se lo hagan mirar. Ahora bien, si tengo que volver y me van a silbar, yo me voy a callar. Soy respetuoso. La gente maleducada que viene a insultarme, pues que venga y se desahogue. Es la msima gente que seguramente en casa ni abre la boca. Siento malestar ante los cuatro que se comportan así, pero yo seguiré guardando un buen recuerdo de la gente y de la Isla. A mí ese escudo y ese club no me sudaban la polla.
¿Pero no se siente responsable?
Dejé un contrato de Primera División para ir allí. ¿Que hice cosas mal? Todos hicimos cosas mal porque no supimos sacar partido del grupo ni resolver el problema, más bien al contrario. Pero no fuimos solo uno ni dos.
¿Qué pasó para que todo saliera tan mal desde el principio hasta el final?
Pasó que el equipo no se trabajó bien. Venía un entrenador y parecía que lo arreglaba, pero luego no. Y lo echaban. El club sufría una inestabilidad grande en todos los sentidos. Éramos favoritos para subir a Primera División y pasó justo lo contrario, que bajamos a Segunda B. No supimos sacar la personalidad necesaria en los momentos difíciles y cuando parecía que podíamos sacar un poco la cabeza, echaron a Tapia y volvimos a la misma senda de las derrotas y los malos resultados. Nunca tuvimos regularidad.
Además hubo problemas en el vestuario. Por ejemplo una trifulca en Elche con Ricardo y el propio Julio Álvarez como protagonistas.
Hay vestuarios donde hay grupos pero luego en el campo todos remamos en la misma dirección. Es verdad que ese año hubo tensión, que no se ganaban partidos y no había relación entre los futbolistas. Y sí, paso algo más de lo normal, un rifirrafe en Elche que tal vez se exageró un poco. Pero Ricardo es un tío de p.. madre y Julio, también. ¿Qué había grupos? Sí. El problema es que en el campo no sacábamos las cosas adelante.
¿Cuándo cayó en la cuenta de que sería imposible lograr la salvación?
Cuando echaron a Tapia. Mantuve ciertas esperanzas, pero al ver que no rompíamos la dinámica percibimos que no había marcha atrás.
Su trayectoria posterior demostró que no era usted un mal futbolista. Más bien al contrario, se hizo indiscutible en Soria y marcó muchos goles.
Sí, luego Julio y yo nos fuimos a Soria y el equipo se salvó cinco años seguidos sin ningún tipo de problemas. Ahora he cerrado esa etapa y me he venido al Llagostera, que ha apostado fuerte por mí. Trataré de aportar mi granito de arena aquí para salvar la categoría.
Hablemos del partido del domingo. ¿Es una final para el Llagostera?
Lo que más me llama la atención de este vestuario es que estamos contentos y con confianza. Y eso que estamos en descenso. Es porque el equipo está mentalizado en lograr la permanencia y solo quiere que llegue ya el domingo. Todo serán finales a partir de ahora. Y a Tenerife no iremos a empatar, iremos a ganar.
¿Qué tipo de partido esperan?
No sé, pero saldremos a marcar desde el minuto uno. Estamos con muchas ganas.
Si marca, ¿lo celebrará?
No haré nada del otro mundo y respetaré a todo aquel que me ha respetado. También al escudo, por supuesto. Eso sí, de los que me insultan paso completamente.
Se le nota resentido. ¿Sigue pensando que le cargaron todas las culpas de aquel fracaso?
Así es. Cre que en esta entrevisa más claro no he podido ser. Cada vez que vamos al Heliodoro parece que hayamos matado a alguien. Y no fuimos nosotros los únicos responsables. Había más futbolistas en aquel vestuario. Y también entrenadores, directivos... Había mucha gente en aquel proyecto.
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio está cansado de que lo insulten". Article de @diariodeavisos

Natalio está cansado de que lo insulten

Natalio junto a Julio Álvarez  | FRAN PALLERO
Natalio junto a Julio Álvarez | FRAN PALLERO
Julio Álvarez y Natalio son dos de los jugadores más odiados en la actualidad por la hinchada blanquiazul. Cada vez que pisan el Heliodoro, hasta hace poco lo hacían juntos porque ambos militaban en el Numancia, eran objeto de burlas, pitos e insultos que le recordaban el nefasto paso que ambos tuvieron por la entidad. Ambos ayudaron, y mucho, a que el equipo aquel trágico año bajase a Segunda División B. Natalio, ahora rival del Llagostera, próximo rival del Tenerife, se ha cansado esta situación y ayer estalló.
En diversos medios de comunicación se quejó del trato que se le dispensa siempre que regresa a la Isla para jugar en el Heliodoro Rodríguez López. “Puedo entender que estén enfadados por lo que ocurrió, pero no hasta el punto de que cuando voy para allá a jugar me insulten y se metan conmigo. Parece que fuimos Julio y yo los artífices”, apuntó el atacante, quien se quejó de que el ambiente enrarecido que había en torno al equipo, les perjudicó. “Fue triste. Tenía contrato en Primera y lo rescindí para fichar tres años por el Tenerife, era un proyecto muy atractivo para volver a Primera División y todo fue al revés”, explicó Natalio, quien apuntó a la destitución de Arconada como una de las claves que argumentan aquella triste campaña: “El entrenador que lo planeó todo solo duro un mes, luego vino otro entrenador y no supimos encajar. Cuando con otro entrenador parecía que sacábamos la cabeza lo volvían a echar y el equipo no hizo grupo. Éramos un grupo de futbolistas que no supimos sacar lo mejor de sí para sacar adelante la situación. Es triste porque íbamos con ilusión y salió todo al revés”.
Natalio Lorenzo desea que no hubiese pasado “nunca”, lo que pasó, pero pide que la gente “abra los ojos y que vea que no fueron dos futbolistas los que bajaron a un equipo”.
El partido de este domingo lo cataloga como “una final”, pues se miden dos rivales que intentan evitar el descenso de categoría. “Cada partido lo es de aquí al final, estamos en una situación complicada pero nos estamos acercando a los equipos que están fuera de descenso. Nuestra idea es ganar en todos los campos”, señaló el ariete, quien está convencido además de que al Tenerife “podemos hacerle daño el domingo, ya que no están en su mejor momento”.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera empató en su única visita al Heliodoro". Article de @eldia

El Llagostera empató en su única visita al Heliodoro

Santa Cruz de Tenerife, EFE
16/feb/16 10:20
eldia.es

El Llagostera solamente ha visitado en una ocasión el Heliodoro Rodríguez López para jugar ante el CD Tenerife en un partido oficial, que se saldó con empate sin goles.
La única oportunidad en la que se han enfrentado en la isla canarios y catalanes data de abril de 2015, en la jornada 35 de la temporada pasada en la Liga Adelante.
El Llagostera, actual colista de la Segunda División, entonces ocupaba la octava plaza de la categoría y tenía los puestos de promoción a dos puntos, mientras que el CD Tenerife trataba de alejarse del descenso, después de la llegada de Raúl Agné al banquillo.
Los otros dos enfrentamientos entre ambos contendientes, que se verán las caras el próximo domingo en la isla, se produjeron en Palamós, con un balance de una victoria para cada equipo.
En la quinta jornada de esta temporada el conjunto blanquiazul firmó ante el Llagostera su primera victoria de la temporada, gracias a un doblete del capitán del equipo insular, Suso Santana.
Mientras tanto, el primer antecedente data de la decimotercera jornada del curso pasado, cuando el conjunto catalán ganó con dos tantos de Pitu de falta directa.
Llegir mes / Leer mas...

Juanjo Expósito: "Fue muy duro salir del CD Tenerife" . Article del @ELDORSAL

Juanjo Expósito: "Fue muy duro salir del CD Tenerife"

Juanjo, en el Tenerife-Llagostera del curso pasado. | @jacfotografo Juanjo, en el Tenerife-Llagostera del curso pasado. | @jacfotografo
AUDIO
El CD Tenerife recibe la visita este domingo (16 horas) del UE Llagostera, conjunto que sorprendió la temporada pasada en su debut como equipo de Segunda División. Juanjo Expósito, uno de los exblanquiazules que pisarán el Heliodoro con la camiseta azulgrana, recordó este martes en Radio Club Tenerife los buenos momentos que pasó en la Isla, así como su sorpresiva salida. 
VUELTA A TENERIFE: "Con ganas de volver a Tenerife y de crear una racha después de ganar el domingo. Queremos salir de los puestos de abajo ya".
RECUERDOS: "Siempre que sale Tenerife en la televisión nos llegan los recuerdos, mi mujer y yo recordamos los buenos momentos que pasamos en la Isla. Fue duro irme, no se lo esperaba nadie, pero las cosas son así y estoy muy contento de recalar en el Llagostera. Quería cumplir mi contrato pero no pudo ser"
LO MEJOR DE SU ETAPA BLANQUIAZUL: "Todo fue bonito hasta la última semana. Entré con buen pie, el equipo fue a más y escaló puestos hasta casi entrar en play-off".
LO PEOR: "Mi salida del club no me la esperaba y mi familia tampoco. Lo pasé bastante mal, era la primera vez que me decían que me tenía que ir de un equipo"
CÓMO ES EL LLAGOSTERA: "Un club muy familiar, cercano y humilde. Viene de muy abajo para hacerse un nombre. Es un club peculiar, pero no peor ni mucho menos. Los fichajes, una vez conocen el club les encanta. Nos ha costado coger el timón de la competición, pero el equipo está en muy buena línea de juego ahora, y pienso que haremos algo parecido que la temporada pasada".
PARTIDO CRUCIAL: "El CD Tenerife nos saca muchos puntos, pero si sacamos otros tres puntos meteríamos en problemas a muchos equipos, uno el Tenerife. No tendrá problemas para salvarse, pero sabemos que esta liga es muy perra y como te descuides te metes en un lío. El equipo llega con mucha moral".
NATALIO: "Estuvo en la época en la que se hizo un equipo para ascender fácil a Primera División, totalmente distinta a la mía. Nos ha venido muy bien, nos está dando mucho y creo que nos aportará mucho al equipo".
JAVI LARA: "Hablo bastante con él, le suelo llamar para ver cómo le va. Lleva desde noviembre sin jugar, necesita entrar poco a poco en el equipo, y a partir de esta semana jugará. Es un jugador de Primera División, por la condiciones que tiene".
Llegir mes / Leer mas...

"Así llega la UE Llagostera a su cita con el CD Tenerife ". Article del @ELDORSAL

Así llega la UE Llagostera a su cita con el CD Tenerife

La UE Llagostera celebra uno de sus goles al Albacete. | @LaLiga La UE Llagostera celebra uno de sus goles al Albacete. | @LaLiga
Tras un nuevo partido sin conseguir ganar, en este caso frente al Real Oviedo en Asturias, el CD Tenerife recibirá la visita de una de los más humildes de esta Liga Adelante, la UE Llagostera. Ganar o ganar, aunque suene a tópico, es la única opción de unos pupilos de Martí de nuevo con el agua al cuello tras un mes sin conseguir enganchar 3 puntos de una tacada.
La UE Llagostera por su parte, una entidad que el año pasado logró la proeza de la Permanencia cuando ya todos la daban por desahuciada (meritorio 9º puesto), hace 7 años militaba en las categorías territoriales de Cataluña. Sin lugar a dudas, una evidente progresión que desde la directiva catalana dirigida por Isabel Tarragó quieren que se materialice en un una nueva salvación por los pelos en la edición 15/16. De momento, las complicaciones son más que evidentes para los locales del Municipal de Palamós.
ASÍ LLEGA A LA CITA CON EL TENERIFE
Si hay algo evidente es que el equipo preparado por Oriol Alsina se ha mostrado como una escuadra incapaz aún de adaptarse a esta exigente edición de la Liga Adelante. Prueba de ello es la luctuosa racha de 9 partidos sin ganar, claudicada la semana pasada con la victoria en casa frente al Albacete (2-0), que viene a ser para los azulgranas el atisbo para la esperanza y ha otorgado un nuevo plazo al bueno de Alsina, uno de los estandartes del ascenso meteórico de los catalanes pero últimamente en la cuerda floja por los balances deportivos.
Así lo cual, desde Girona, con uno de los presupuestos más bajos de la categoría, se aferran a repetir la gesta de la 14/15, en la que los catalanes terminaron como ya habíamos comentado en la 9ª posición de la tabla después de que cogiera el equipo Lluís Carrillo en la jornada 10 y acabara con el desastroso comienzo de campaña y lo terminara colocando entre los 10 primeros con victorias tan sonadas como los choques de ida y vuelta ante el Real Valladolid.
Una losa bastante pesada: No ha ganado fuera
Con esta “inspiración”, los jugadores de Alsina se encuentran encuadrados en una preocupante 21ª plaza de la tabla con 21 créditos, a 5 de la Permanencia. Para más inri, hay que recalcar que la entidad gerundense no ha ganado aún lejos del recinto de Palamós, un dato que no se puede permitir ningún equipo que luche por permanecer en la Segunda División. Asimismo, son junto a Almería (35) y Albacete (36), el conjunto con más goles encajados en su haber, 35.
En lo que respecta a los antecedentes entre catalanes y canarios, es preciso citar que pese a que la situación de los azulgranas en la temporada anterior 14/15 era igual o más apurada que la de la presente 15/16, los blanquiazules no pudieron ganar a los gerundenses ni en Palamós (cayeron 2-0 en una de las estocadas al técnico Cervera) ni en el choque de vuelta en el Heliodoro donde el resultado fue 0-0.
JUGADORES A DESTACAR
El equipo de la provincia de Girona ha intentado mover ficha en este mercado invernal con el fin de intentar mejorar su potencial de cara a conseguir nuevamente la Permanencia. En este sentido, la llegada más sonada es la del ex blanquiazul Natalio y el joven extremo catalán Edu Oriol, que vienen a complementar un equipo en donde ya destacan efectivos como el centrocampista Querol o el canterano madridista Tébar.
VIEJOS CONOCIDOS
En el plantel del Llagostera se hallan dos jugadores con pasado tinerfeñista. Por un lado, hallamos a Juanjo, delantero que consiguió dejar huella en su breve estancia en el club insular y por otro, el ya comentado fichaje de Natalio, calificado como “verdugo” por la hinchada blanquiazul y que ya esta semana ha sido protagonista de unas controvertidas declaraciones.
LA IDA
Jornada 5. UE Llagostera 0, CD Tenerife 2. Goles de Suso ambos.
ONCE TIPO
René; Masó, Jorge, Tito, Samu; Pitu, Marcos Tébar, Querol, Imaz; Juanjo y Natalio.
EL APUNTE
La victoria frente al Albacete en Palamós del pasado fin de semana puso fin a tres meses sin ganar.
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio titlla d´«il·lús» qui el culpi del descens del Tenerife ". Article de @diaridegirona

Natalio titlla d´«il·lús» qui el culpi del descens del Tenerife

18.02.2016 | 00:00 El davanter del Llagostera i exjugador del Tenerife, Natalio, ha admès que té l'«espineta clavada» del descens que va patir a Segona B amb el conjunt blanc-i-blau tot i que va assegurar que «són il·lusos» els aficionats que segueixen pensant que l'equip insular va perdre la categoria per culpa seva i de Julio Álvarez. «Puc entendre que estiguin enfadats pel que va passar, però no fins al punt que quan vaig cap allà a jugar m'insultin i es fiquin amb mi. Sembla que vam ser Julio i jo els artífexs del descens», va subratllar. Natalio va dir que «tant de bo» que el que va passar la temporada 2010/2011 no «hagués passat mai», i va demanar a la gent que «obri els ulls i vegi que no van ser dos futbolistes els que van baixar un equip».
Llegir mes / Leer mas...

"Tébar agafa la batuta". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Tébar agafa la batuta

Consolidat. El migcampista s'ha convertit des de la seva arribada en una peça important en la medul·lar del Llagostera. El madrileny, que millora en cada partit, demostra la seva vàlua

Tébar en acció, durant l'enfrontament que el Llagostera va jugar contra el Lugo al Palamós-Costa Brava Foto: QUIM PUIG.
1
En els darrers enfrontaments, el Llagostera està notant una lleugera milloria en el seu joc i en el rèdit de punts que està aconseguint. El conjunt gironí ha sumat quatre dels últims nou punts possibles –va empatar contra el Lugo (0-0) i va guanyar en el darrer matx contra l'Albacete (2-0), i entremig, va perdre al camp del líder, l'Alavés (1-0), en un partit en què es mereixia alguna cosa més– i ha vist retallada la distància respecte a la salvació de vuit a cinc punts, un bri d'esperança entre els despropòsits que ha viscut recentment. Un dels jugadors que plasmen damunt el terreny de joc un millor rendiment del bloc és Marcos Tébar. Arribat en els darrers dies de l'any, el madrileny no va poder debutar fins al 10 de gener, jugant la segona part completa del matx a casa contra el Leganés (0-1). Reconegut pel mateix futbolista, Tébar ha hagut d'agafar el ritme de la competició de manera exprés, i és que els llagosterencs necessitaven, i encara necessiten, el rendiment més immediat possible de les noves incorporacions del mercat d'hivern. “Em trobo millor. Feia molt de temps que no jugava partits complets de competició amb regularitat i estic agafant el millor ritme a poc a poc. Cada vegada arribo als finals de partit en millors condicions i intento ajudar l'equip en aquesta missió complicada que tenim de salvar la categoria. Queden moltes jornades i s'estan fent les coses bé, hem canviat la dinàmica que teníem per revertir la situació, n'estic convençut”, explica el migcampista madrileny del Llagostera.
Indispensable al mig
Des del seu debut contra el Leganés, fa poc més d'un mes, Tébar ja no ha tornat a sortir de l'equip i ha encadenat cinc enfrontaments jugant els 90 minuts. El futbolista s'ha convertit en una peça important per a Oriol Alsina, que ha vist com s'ha adaptat a meravella a les exigències del Llagostera. “Tornar a jugar i sentir-me futbolista, això és el que volia i necessitava. Feia massa temps que no jugava i que no em sentia important dins un equip. Estic molt content; a més, hi ha molt bon grup i amb el tècnic hi ha complicitat. Estic gaudint de nou del futbol”, comenta l'exjugador del Girona, l'Almeria i el Brentford, que no té cap dubte que la victòria contra l'Albacete serà un punt d'inflexió per a l'equip. “La victòria contra l'Albacete era molt necessària, a més de ser contra un rival directe, fet que ens va donar el goal average, que serà important al final de la lliga. Sobretot el que havíem de fer era canviar la dinàmica de resultats. Ara el cap torna a començar de zero i ja pensant només en el Tenerife i intentar aconseguir dues victòries seguides, el pròxim objectiu que ens marquem”, sentencia Tébar, que amb només sis partits defensant la samarreta del Llagostera ja ha enlluernat amb el seu joc i rigor tàctic els seus companys, l'afició i el cos tècnic llagosterenc.

EL PROTAGONISTA

Tornar a jugar i sentir-me futbolista, això és el que volia i necessitava. Feia temps que no jugava i que no era important en un equip
Des del seu debut contra el Leganés en la segona part, Tébar ha encadenat cinc partits jugant
Hem canviat la dinàmica que teníem per revertir la situació, n'estic convençut
Marcos Tébar
migcampista del llagostera

Pitu, al seu costat en la majoria dels 494 minuts de joc

Marcos Tébar ha compartit amb Pitu Comadevall la majoria dels seus minuts de joc en la medul·lar de l'equip. Menys en els tres primers partits, en què el saltenc va descansar obligatòriament per una sanció per acumulació de targetes i només van coincidir catorze minuts al camp, en els darrers tres enfrontaments els dos jugadors han format part gairebé en tots els minuts de les dues posicions al mig del camp. Els dos jugadors es compenetren molt bé i aporten equilibri en dues posicions crucials en el futbol. “M'estic trobant molt bé amb en Pitu. Ens compenetrem molt bé, ja que ell és més ofensiu i jo intento guardar més la posició. Hi ha diversos perfils al mig i tots podem ajudar l'equip”, diu Tébar.
Llegir mes / Leer mas...

"Natalio es desfoga·. Article de @lesportiucat

Natalio es desfoga

Records. El futbolista del Llagostera, que va jugar el curs 2010/11 a les files del Tenerife, va repassar i criticar el seu pas pel club en un mitjà local

El davanter del Llagostera Natalio Lorenzo es va desfogar en una entrevista que li va fer la Ser de Tenerife. L'atacant, que va militar en el club insular el curs 2010/11 –els de Tenerife van baixar a segona B–, va repassar i criticar durament algunes situacions que va viure l'entitat de l'Heliodoro Rodríguez López. “Puc entendre que l'afició recordi aquell descens, però que cada cop que hi vagi m'insultin i demostrin odi costa d'assimilar. No només els futbolistes vam baixar al club. Hi havia una directiva, diversos entrenadors, etc. La gent, que vingui a desfogar-se contra mi, segur que aquests a casa ni obren la boca”, deia Natalio, que sentenciava: “Vaig firmar molts anys amb el Tenerife i anava a un projecte il·lusionant. A mi no m'era igual que es baixés de categoria com alguns pensen. Sempre serè respectuós amb el club.”

EL PROTAGONISTA

Vaig firmar molts anys amb el Tenerife i anava a un projecte il·lusionant. A mi no m'era igual que es baixés de categoria com alguns pensen
La gent, que vingui a desfogar-se contra mi, segur que aquests mateixos a casa ni obren la boca
Natalio Lorenzo
davanter del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Armats de paciència amb els lesionats". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Armats de paciència amb els lesionats

A poc a poc. L'equip va tornar a la feina sense la inserció de cap dels lesionats al grup

El Llagostera va tornar ahir a la feina després de gaudir del dimarts de festa. Els jugadors dirigits per Oriol Alsina van fer una sessió preparatòria sobre la gespa del municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. En la sessió, els lesionats Chumbi i Jordi López no van sortir a exercitar-se, mentre que Álex Cruz, Edu Oriol i José Carlos, que s'estan recuperant de les lesions, es van entrenar a part. Ríos Reina va acabar abans, encara amb alguna petita molèstia física.
Llegir mes / Leer mas...