dissabte, 5 de març del 2016

"El Llagostera ha de puntuar al camp de l'Elx ". Article de Esports 3

El Llagostera ha de puntuar al camp de l'Elx si no vol quedar massa despenjat de la permanència

L'equip d'Oriol Alsina no té gaire marge d'error si vol seguir jugant a Segona la pròxima temporada. Aquest dissabte, al camp de l'Elx, disputarà la primera de les 15 finals que li queden per aconseguir la salvació
Oriol Alsina no té gaire marge (Foto: www.uellagostera.cat)
Oriol Alsina no té gaire marge (Foto: www.uellagostera.cat)
El Llagostera, l'últim classificat de la Segona Divisió, visita aquest dissabte el camp de l'Elx (18.00), un duel que cap dels dos equips pot perdre. Els catalans, evidentment, han de sumar punts per no veure com la salvació de la categoria s'allunya una mica més. Ara mateix és a 6 punts del Mallorca, l'equip que marca el límit de la permanència després de 27 jornades de Lliga.
L'altre objectiu dels d'Oriol Alsina és puntuar fora de casa. En els 14 partits que han jugat lluny de Palamós, només han sumat 1 punt. Per seguir l'any vinent a Segona, és imprescindible millorar aquests registres. Per acabar-ho d'arreglar, l'equip té moltes baixes. Als lesionats Àlex Cruz, Jordi López, José Carlos i Ríos s'han afegit aquesta setmana Marcos Tébar i Masó, dos habituals en l'onze titular d'Alsina. I Nando Quesada haurà de passar pel quiròfan per operar-se del trencament del lligament creuat. Edu Oriol i Jorge són les novetats de la llista de convocats.
L'equip català va superar l'Elx a casa en el partit de la primera volta per un contundent 4 a 1. Aquesta és una dada que ha d'alimentar el seu optimisme, així com el fet que el conjunt il·licità fa 4 jornades que no guanya. L'objectiu del bloc que entrena l'exfutbolista Rubén Baraja és jugar la promoció de l'ascens, però, després de la seva mala ratxa, es troba a 4 punts de la zona de promoció. No es pot permetre el luxe de no sumar els tres punts si no vol quedar massa despenjat. L'entrenador local mirarà el partit des de la grada, en el primer dels dos partits de sanció arran de la seva expulsió al camp de l'Oviedo.
Llegir mes / Leer mas...

"Desestimados los recursos de Alavés y Llagostera por las sanciones a Pelegrín y Aimar". Article de @sport

Desestimados los recursos de Alavés y Llagostera por las sanciones a Pelegrín y Aimar

El Comité de Apelación de la Federación Española de Fútbol (RFEF) ha desestimado el recurso del Alavés contra la sanción de un partido impuesta a su jugador Sergio Pelegrín y el del Llagostera por la amonestación a Aimar Moratalla

Desestimados los recursos de Alavés y Llagostera por las sanciones a Pelegrín y Aimar
Aimar deberá cumplir sanción Pere Serra
3-3-2016 | 21:54 H.
Pelegrín fue expulsado por doble amarilla en el partido entre Leganés y Alavés, jugado el pasado 28 de febrero, la primera por golpear "con la mano el rostro de un contrario de manera temeraria" y la segunda "por disputar un balón aéreo con un rival, con su brazo extendido, llegando a golpearle de manera temeraria".
Apelación ha desestimado la reclamación del Alavés ya que las pruebas aportadas por éste no suponen una prueba concluyente, rotunda, clara y taxativa de que "ponga de manifiesto un claro error arbitral" y "no es posible revocar una decisión arbitral invocando una discrepancia en la interpretación de las Reglas del juego".
El Comité también ha desestimado con argumentos similares el recurso del Llagostera sobre la amonestación a Aimar Moratalla en el partido que le enfrentó al Girona el 27 de febrero, "por derribar a un contrario en la disputa del balón".
Apelación no ha encontrado "incongruencia alguna entre la acción sancionada y la aplicación reglamentaria llevada a cabo por el Comité de Competición", que amonestó al futbolista por juego peligroso.
Llegir mes / Leer mas...

" El Llagostera llega como colista y habiendo obtenido un solo punto como visitante en liga ". Article de @OscarAto_ en @diariofjv

El conjunto de Baraja busca reconciliarse con su afición tras cuatro partidos sin conocer la victoria · El Llagostera llega como colista y habiendo obtenido un solo punto como visitante en liga


El Elche CF vuelve a disputar otro importantísimo partido en el Martínez Valero. Tras dos empates como local que supieron a poco, el equipo de Rubén Baraja, ahora sancionado, se ha alejado del vagón de playoff. Para volver a verlo de cerca deberá ganar al Llagostera, último clasificado y peor visitante de la categoría.
El reto parece asequible, pero la grada anda algo descontenta con las últimas actuaciones de sus futbolistas y el mínimo error o síntoma de desacierto podría generar un ambiente de nerviosismo que complicaría las cosas. Para evitarlo, el Elche recupera a Mandi y Eldin, siendo Armando el único jugador no disponible.
Se espera que el once franjiverde presente una cara más reconocible a lo largo de la temporada, con la vuelta del canario al doble pivote y la presumible vuelta de Espinosa de la partida. Hugo Fraile y Pelayo podrían caerse de la alineación. El Llagostera, por su parte, tendrá mayores dificultades para conformar un equipo de plenas: Álex Cruz, Jordi López, Ríos, Tébar, José Carlos y Masó son las bajas azulgrana.
Si para el equipo palmerero se trata de un duelo de peso, los catalanes están ante una auténtica final. Así serán todos los partidos que quedan, ya que se encuentran a seis puntos de Huesca y Mallorca, 17º y 18º clasifiados respectivamente que además tienen un partido pendiente. Los fichajes de invierno Natalio y Fofo intentarán contribuir a batir a Javi Jiménez.
Ya queda menos para saber con precisión si el Elche podrá aspirar a algo más que conseguir la permanencia. El partido que nos ocupa será clave en este sentido y, aunque hay motivos para ser optimistas en clave franjiverde, es cierto que este grupo no siempre da lo mejor de sí ante rivales modestos. Necesitarán del calor de su afición para revertir la actual mala racha.

Posibles alineaciones:

Elche: Javi Jiménez; Isidoro, Caro, Lolo/J. Ángel, Álex Martínez; Lolo/Pelayo, Mandi; Espinosa, Álvaro, Álex Moreno; Sergio León.
Llagostera: René; Aimar, C. Herrero, Escassi, Samu; Pitu, Imaz, Tito, Querol; Juanjo y Fofo/Natalio.
Árbitro: Francisco Manuel Arias López (comité cántabro).
Estadio: Martínez Valero.
Hora: 18:00.
Llegir mes / Leer mas...

"Edgar Juan toma hoy el relevo a Carlos San José". Article de @informacion_es

Edgar Juan toma hoy el relevo a Carlos San José

La Federación de Peñas elige esta tarde, en el «Punto de Encuentro», a su presidente para los dos próximos años

05.03.2016 | 01:04
La Federación de Peñas del Elche celebra esa tarde sus elecciones a la presidencia después de que hace una semana dimitiera de su cargo Carlos San José, después de diez años.
La urna estará situada en el «Punto de Encuentro» del estadio franjiverde antes y después del partido ante la Llagostera. Los representantes de las 20 peñas con derecho a voto, pertenecientes a la Federación, tendrán la oportunidad de votar hoy desde las 17 a las 17.45 y, una vez acabado el encuentro, hasta las ocho y media. A esa hora se conocerá de forma oficial el nombres del nuevo presidente de la Federación.
Únicamente se ha presentado una candidatura encabezada por Edgar Juan Pascual, de la peña Gafarrons, y que está conformada por Mario Payá (Franjiverdes de Petrer), Fini López y Rosana Jaén (Peña Gafarrons), Ismael Ruiz (Portus de Santa Pola) Rubén Nortes (Camí Ilicità) y Braulio Patiño (Furia Franjiverde).
Primera visita de la Llagostera
La UE Llagostera visitará esta tarde por primera vez en Segunda División el estadio Martínez Valero, aunque el conjunto catalán ya ha jugado sobre el césped del coliseo franjiverde. Fue en la temporada 2013-2014, en el partido que le enfrentó al Elche Ilicitano, y que terminó con resultado de 2-2. Pero sí que será la primera vez que el primer equipo ilicitano reciba en casa al conjunto dirigido por Oriol Alsina. El primer equipo franjiverde ha disputado hasta la fecha un total de once partidos de Liga en Segunda División en casa ante rivales gerundenses, contra Girona FC, Palamós CF y UE Figueres, con un bagaje de 4 victorias ilicitanas, 5 empates y 2 derrotas, según los datos de Antonio Pamies.
Llegir mes / Leer mas...

Guanyar lluny de Palamós: més que una necessitat, una obligació . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Guanyar lluny de Palamós: més que una necessitat, una obligació

El Llagostera, amb l'aigua al coll i moltes baixes, ha de superar avui l'Elx si no vol complicar-se encara més l'existència

05.03.2016 | 01:29
UNA NOVA FINALAl Llagostera se li esgoten les oportunitats. La Lliga, de mica en mica, va encarant els seus darrers mesos de competició i l'equip blaugrana segueix sense poder treure el cap de la part baixa. En té la culpa una nefasta ratxa de resultats i el fet que encara no sap el
que és guanyar a domicili. Avui juga al camp de l'Elx, de nou amb unes quantes baixes, però amb la imperiosa necessitat de guanyar.
Prohibit tornar amb les mans buides. El Llagostera ja no pot fallar més perquè la competició avança sense descans i amb ella es modifiquen les possibilitats de permanència per segona temporada consecutiva a la Segona Divisió A. És cert que les lesions no els respecten, que els arbitratges perjudiquen més que no pas beneficien i que el joc en massa ocasions no és just amb els mèrits dels d'Alsina, però, la realitat és la que és i amb quinze finals per endavant, la reacció en forma de victòries ha de començar al crit de ja. I l'operació escalada hauria de començar avui mateix davant un Elx (10è) que tot i les aspiracions de retornar a la Primera Divisió ara passa per un moment delicat, amb quatre jornades sense vèncer amb derrota inclosa en l'última jornada per 3 a 0 al Carlos Tartiere d'Oviedo.
Davant tot plegat, el màxim responsable de la banqueta blaugrana, Oriol Alsina, reconeix que «el principal favorit és l'Elx perquè està fent una bona temporada, però, si competim com ho fem darrerament no descartem res». Per als llagosterencs és una condició innegociable tornar cap a la Costa Brava amb un botí en forma de punts i si pot ser amb els tres del Martínez Valero; abans de marxar cap a terres alacantines, Alsina, va destacar que «el nivell de joc és bo, intentarem fer mèrits per guanyar». El maresmenc va explicar també les virtuts del rival dient que «l'Elx té jugadors amb velocitat i desequilibrants com Sergio León o Álex Moreno, que tenen arribada i generen fàcilment perill». Del conjunt de Rubén Baraja lloava també la seva «intensitat i el bon rendiment a casa, per tant, segur que serà complicat».
Els llagosterencs es podran emmirallar en el partit de la primera volta, quan els d'Alsina van superar clarament els il·licitans per un contundent 4-1 amb dianes de Juanto Ortuño (ara a l'Os Belenenses portuguès), Imaz, Benja i Giva (també fora de l'equip). Amb aquella victòria, l'equip va aconseguir sortir de les posicions de descens, on va tornar a caure al cap de poc.
Un altre cop, amb baixes
Nando Quesada ha estat el darrer jugador blaugrana a engreixar la llista de lesionats. Les baixes, una setmana més, acaparen bona part de protagonisme abans d'afrontar el matx de torn. En aquesta ocasió tampoc són una excepció i Marcos Tébar, Masó, José Carlos, Quesada, Ríos Reina, Álex Cruz i Jordi López han quedat fora de la convocatòria. Únicament, l'extrem de Cambrils Edu Oriol és la novetat en l'expedició gironina, que a partir de les 18 hores intentarà acabar amb la malastrugança dels partits a fora.
El quinzè desplaçament
Amb només 1 punt de 42 possibles dels disputats lluny de Palamós i sense conèixer el significat de la paraula victòria a domicili, Oriol Alsina reconeixia igualment que cal canviar aquesta dinàmica ràpidament. «Som conscients i estem mentalitzats que la Lliga avança i que cada vegada queden ?menys partits». El d'Arenys de Mar explicava també que «allò que em deixa entre cometes tranquil és que generem ocasions de gol, que la salvació la tenim a sis punts i que dels sis últims sis partits, quatre seran a casa».
Referent a les darreres actuacions arbitrals que han tret de polleguera la plantilla llagosterenca (l'últim cas, dissabte passat en el derbi davant el Girona quan un polèmic penal d'Aimar sobre Mata va acabar costant la derrota al seu equip) Alsina va dir que «hem callat durant tot l'any amb el tema dels àrbitres i tenim prohibit parlar-ne, però, aquesta setmana vam explotar una mica». «Nosaltres no n'hem de parlar i si n'hem parlat és perquè els mitjans no ho fan», va afegir.
La mala ratxa de l'Elx
El 2016 del Llagostera fins a la data és per oblidar, però la situació de l'Elx tampoc és per llançar coets. L'equip de Rubén Baraja fa quatre setmanes que no guanya (només ha estat capaç d'arreplegar 2 punts dels últims 12 que hi ha hagut en joc) i ve de caure golejat al camp de l'Oviedo (3-0). El tècnic complirà a la graderia el primer dels dos partits de sanció amb els quals ha estat castigat per l'expulsió de l'última jornada. El central Armando Lozano és baixa per una lesió al soli, mentre que Eldin Hadzic, Isidoro Gómez i Mandi tornen a estar a disposició.
Llegir mes / Leer mas...

"Amb set baixes i els dinou disponibles". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Amb set baixes i els dinou disponibles

Oriol Alsina va confeccionar dijous uns llista de dinou jugadors, precisament la totalitat dels futbolistes que té a plena disposició per al matx contra l'Elx. Les lesions han estat un dels contratemps més importants que ha hagut de regatejar l'equip tècnic. Per al duel contra els il·licitans, Oriol Alsina no va poder citar Jordi López, Álex Cruz, José Carlos, Ríos Reina, Marcos Tébar, Jordi Masó i Nando Quesada, tots ells per lesió. L'única notícia positiva durant la setmana va ser el retorn d'Edu Oriol a la dinàmica del grup, tot i que serà una incògnita saber en quines condicions físiques estarà l'extrem de Cambrils. Com a nota positiva, en la llarga llista de lesionats que té en l'actualitat el Llagostera, hi ha molts jugadors que en els propers dies s'haurien d'incorporar al grup i agafar el ritme de competició. Qui no ho podrà fer segur serà Quesada, que té una lesió de llarga durada –es va trencar els lligaments encreuats de la cama esquerra.
Llegir mes / Leer mas...

"Per la via imperativa". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Per la via imperativa

El Llagostera visita l'Elx en un matx que ha de significar un punt d'inflexió si es vol mantenir viu en la lluita per la salvació

Els pèssims números dels llagosterencs a domicili i el bon nivell del rival, tot i no passar un bon moment, no permet ser gaire optimistes

.
1 2
El Llagostera visita l'estadi Martínez Valero per enfrontar-se amb l'Elx (a les 18 h). El conjunt llagosterenc viatja cap a terres alacantines amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria com a visitant del curs, fet que ja s'ha convertit en una obligació per als jugadors dirigits per Oriol Alsina si volen seguir tenint possibilitats i esperances de salvar la categoria. El Llagostera sap que bona part dels arguments que expliquen la seva mala classificació –cuers amb 21 punts– són els números que firma lluny de l'estadi Palamós-Costa Brava. I és que haver sumat només un punt de 42 possibles a domicili és un llast massa pesant per a qualsevol equip, jugui en la categoria que jugui: “A fora hem merescut molts més punts dels que hem sumat. Esperem que el futbol sigui just i que al final de temporada tinguem els punts que ens mereixem fora de casa. Per tal que això passi hauríem de començar a guanyar partits immediatament”, comenta el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, pel que fa al pèssim bagatge fora de casa.
El contrincant del Llagostera, l'Elx, no passa el seu millor moment del curs. Els il·licitans van estar nou jornades sense conèixer la derrota, fet que els va acostar a les posicions de play-off d'ascens a primera divisió. Després de la bona dinàmica, però, els jugadors dirigits per Rubén Baraja, que per al duel arrossega una sanció i haurà de dirigir l'equip des de la graderia, s'han encallat de mala manera fins al punt de sumar només dos punts dels darrers dotze possibles. “L'Elx és un equip veloç i ben treballat. Hi destaquen Sergio León i Alex Cruz, dos exjugadors nostres, amb velocitat i arribada a dalt. Sobretot al principi de temporada van estar encertats en l'estratègia i sempre generen perill en aquests aspecte. A casa estan donant un molt bon rendiment i sabem que serà complicat batre'ls”, va dir Alsina sobre el rival.
Esperança intacta
El tècnic d'Arenys de Mar, optimista de mena, es mostra esperançat per la línia que està traçant el seu equip, tot i no enllaçar una sèrie de bons resultats, que permetria revifar i agafar moral al grup: “Esperem estar al nivell dels últims partits a fora de casa pel que fa al joc. L'equip ha estat bé i volem mantenir el bon to. També ens cal que la sort ens acompanyi una mica, però l'objectiu és fer prou mèrits per guanyar i guanyar. Si no els fem, com a mínim empatar”, afegeix Alsina, positiu, però alhora conscient de la situació extrema: “Som conscients que cada vegada tenim menys oportunitats, però l'equip està mentalitzat i treballa molt bé en els entrenaments i en els partits”, va sentenciar l'entrenador del Llagostera.
Una victòria a Elx permetria als llagosterencs afrontar el duel contra el Mallorca, un rival directe per la salvació, carregat de confiança.

LA VALORACIONS DE RUBÉN BARAJA

La realitat del club ara és l'estabilitat, intentar guanyar el Llagostera i apropar-nos una mica més a l'objectiu, els 50 punts
L'Elx és un equip veloç i ben treballat. Destaquen Sergio León i Alex Cruz, dos exjugadors nostres, amb velocitat i arribada a dalt
Els gironins volen sumar els tres punts per així agafar aire i evitar més nerviosisme

LA VALORACIONS D'ORIOL ALSINA

Intentarem enganxar l'afició des del primer minut. Hi anirem amb tot, perquè és un partit que necessitem guanyar
El Llagostera només ha sumat un punt dels 42 possibles fins a la jornada 27
El 4-1 de la primera volta ens ha de servir d'avís. Ens ha de servir per respectar un rival que, tot i ser cuer, sap sempre a què juga

EL BALANÇ A FORA

Jo sóc el més ambiciós de tots, però cal ser realista i pacient. Som on
som i veurem
fins on podem arribar

ANSIETAT?

Esperem estar al nivell dels últims partits a fora de casa pel que fa al joc. L'equip ha estat molt bé i volem mantenir el bon to
Som conscients que cada vegada tenim menys oportunitats, però l'equip està mentalitzat i treballa bé en els partit i els entrenaments
Esperem que el futbol sigui just i que al final de temporada tinguem els punts que ens mereixem fora de casa. Per això hem de guanyar ja
Llegir mes / Leer mas...