dijous, 19 de novembre del 2015

Nàstic de Tarragona – UE Llagostera: mucho más que tres puntos

Article de Planeta Deporte

Nàstic de Tarragona y UE Llagostera se verán las caras este fin de semana y los locales tiene que saldar una cuenta pendiente tras el Playoff de 2014.
Nàstic de Tarragona – UE Llagostera: mucho más que tres puntos
Este domingo buena parte de la atención de la 14ª jornada de la Liga Adelante se centrará en el derbi catalán que protagonizarán el Nàstic de Tarragona y la UE Llagostera. La rivalidad de estos dos equipos hace aproximadamente hace año y medio atrás cuándo ambos se jugaron una de las plazas para estar en la Segunda División la temporada siguiente y tras una eliminatoria muy movida los de Girona acabaron ascendiendo. Todo ello comportó una ruptura entre ambas aficiones y que a día de hoy sigue vigente. La realidad es que ambos se tienen ganas, pero esperemos que la rivalidad se quede en tan sólo en el terreno de juego y podamos ver un buen partido de fútbol.

El Nàstic ha sorprendido a todos

Sin duda, el buen arranque de los catalanes con las dificultades de los de Oriol Alsina para sumar puntos y victorias esta temporada, además de jugarse el partido en el Nou Estadi, hace que los locales sean los grandes aspirantes a llevarse el triunfo este domingo. Pero si algo tiene la Liga Adelante es que es absolutamente impredecible y se puede dar cualquier tipo de resultado en cualquier partido.
La igualdad entre el primero y el último -12 puntos tras 13 jornadas- hace que cualquiera pueda estar arriba o abajo en muy poquitas jornadas y esta temporada ya tenemos muchos ejemplos. De ganar, el Nàstic podría volver a las mejores posiciones de privilegio mientras que la UE Llagostera, si asalta el Nou Estadi, podría abandonar la zona de descenso y además alejarse algun puntito con Bilbao Athletic y/o UD Almería, que juegan entre ellos y se quitarán puntos entre ellos.

Nàstic de Tarragona – UE Llagostera : Horario y TV

Día: Domingo 22 de noviembre.
Hora de partido: 17.00 horas. Podréis seguir las evoluciones del encuentro en planetadeporte.es
Televisión: Movistar+ (Canal+Liga2)
Estadio: Nou Estadi
Imagen: Flickr Nàstic de Tarragona
Llegir mes / Leer mas...

David Querol: 'El Nàstic ha echado leña al fuego'

Article de diaridetarragona.com

Entrevista al futbolista del Llagostera y exjugador del Nàstic

Publicado: 12:07 - 18/11/2015

Publicidad
Me ha sorprendido la campaña de la 'vendetta'. No es acertada
- Venvinguts, con V inicial de ‘vendetta’. Así promociona el Nàstic el partido del domingo en el Nou Estadi frente al Llagostera.
- Me ha sorprendido, la verdad . Supongo que lo habrán hecho con la idea de captar mayor atención de sus aficionados; en ningún caso con mala intención, pero para mí no es acertada.

- ¿Qué han comentado en el vestuario al respecto?
- Aún no lo hemos hablado, porque hoy (ayer para el lector) hemos tenido descanso. Pero conociendo a Oriol Alsina (entrenador del Llagostera), seguro que no le hará ninguna gracia. El Nàstic ha echado leña al fuego.

- Usted jugó como grana aquel Llagostera-Nàstic de la eliminatoria final de la temporada 2013/14 en 2ª B. ¿Qué recuerda?
- Las lágrimas y la tristeza que nos quedó a todos. Se nos escapó la posibilidad de poder jugar en Segunda A y a mí, en el equipo de al lado de casa, que era lo mejor que me podía pasar.

- O sea que de ascender se hubiera quedado...
- Entonces me ofrecieron la posibilidad de seguir en 2ª B; imagino que de ascender, también. Al final de la pasada temporada el Nàstic ofreció seguir a todos sus jugadores.

- Su salida, sin embargo, estuvo cargada de polémica...
- Personas del Nàstic explicaron después que me había vendido al Llagostera por 200.000 euros. Es falso.Lo negaré siempre, pero hay aficionados que creen todas esas historias. Aquello me dolió. El Nàstic era mi equipo, incluso estuve a punto de marcar en la prórroga de no ser que Moragón hubiera parado mi remate de tacón...

- En aquella temporada en el Nàstic ejerció un claro papel de revulsivo.
- Sí, Vicente Moreno me lo dijo desde el primer día y no me engañó. Creo que supo exprimirme al máximo. Gestionaba perfectamente el vestuario.

- ¿Con qué se queda de su experiencia como grana?
- Con la increíble racha de victorias que fuimos capaces de encadenar para alcanzar el play-off y con el vestuario supersano y feliz que había.

- ¿Ha hablado ya del partido con alguien del Nàstic?
- Mantengo cierto contacto con Calavera, Molina y Giner...

- ¿Qué le han dicho?
- Giner me ha dicho en broma que vaya con un chaleco antibalas (se ríe)...

- ¿Qué recibimiento espera?
- Al principio pitos... Yo respeto a la afición, pero lo cierto es que muchos ya tenían una mala imagen de mí cuando fiché por el Nàstic, por ser de Reus y exjugador del Reus; por esa rivalidad que existe.

- Llega en buena forma. Marcó el domingo ante el Numancia (2-1).
- Me encontré bastante bien. Volví la semana anterior ante el Athletic B porque estábamos en cuadro, pero me faltaba ritmo. Ante el Numancia marqué y forcé el penalti del 2-0.

- Imagíneses que marca en el Nou Estadi. ¿Lo celebrará?
- Esté donde esté siempre lo celebro, porque dedico mis goles a Jordi Pitarque. Se los merece.

- ¿Cómo ve al Nàstic?
- Muy bien. Sabe a lo que juega porque mantiene la base de su equipo en 2ª B. Si marca primero, sabe defenderse muy bien.

- El Llagostera, en cambio, ha tenido un arranque flojo.
- Nos está costando mucho, sobre todo fuera de casa; es algo habitual en la Segunda A. Sólo hemos sumado un punto de 18 en nuestros desplazamientos, y eso lo dice todo. Pero esta última victoria nos ha dado moral porque hemos abandonado la última plaza.
Llegir mes / Leer mas...

«Possiblement ens hem equivocat amb la campanya de Venvinguts»

Article de @diaridegirona

El Nàstic té una espina clavada amb el Llagostera des que el 21 de juny de 2014 els blaugranes van deixar els tarragonins sense l'ascens a Segona A

19.11.2015 | 08:00
«Possiblement ens hem equivocat amb la campanya de Venvinguts»
«Possiblement ens hem equivocat amb la campanya de Venvinguts»
Josep Maria Andreu, que ja presidia aleshores el club grana, va presentar dilluns una campanya promocional del duel de diumenge que representarà el retrobament dels dos equips on es reclama «Vendetta» (venjança), tot i que ahir rebaixava el to i admetia que ara no farien la promoció.
Per què a Tarragona, un any i mig després, encara no han passat pàgina del «play-off» que van perdre contra el Llagostera?
Aquella tarda del 21 de juny de 2014 va ser molt difícil per a nosaltres, tant en l'aspecte esportiu, perquè les coses no ens van sortir bé i no vam pujar, com social, perquè no vam rebre el millor tracte que esperàvem per part del Llagostera. Però el temps ha passat i crec que és el moment de passar pàgina d'aquell episodi.
El partit de diumenge serà tan calent com els d'aquella eliminatòria d'ascens?
Per al Nàstic és un partit de màxima rivalitat esportiva i prou. Tenim l'espina clavada d'aquell partit a Llagostera. La veritat és que s'havia escalfat molt tot el que el va envoltar, i això és culpa de tots. Però a nosaltres no ens va agradar, per exemple, una fotografia amb els jugadors del Llagostera asseguts a les escales de la tribuna al·legant que no els havíem donat lloc. No va ser així. Nosaltres tenim la tribuna venuda en un 90% i en un partit com aquell no era fàcil col·locar 15 persones juntes, amb la qual cosa les vam haver de separar. Tothom estava col·locat a tribuna. Quan vam anar a Llagostera els directius del Nàstic vam haver de comprar les entrades perquè només teníem cinc invitacions. Després, el que va passar durant el partit, tots ho recordem, no va ser un camí de roses, precisament.
La promoció del partit, amb la campanya «Venvinguts», deixa clar que per a vostès no és un partit qualsevol.
En principi nosaltres volíem fer una campanya simpàtica, divertida, amb un to irònic, i mai pensant en cap vessant violenta. Que potser ens hem equivocat? Possiblement. Li puc assegurar que no hi ha hagut cap mala intenció i, fins i tot, el cartell del partit el vam passar a la Lliga, que no hi va veure res en contra. Vídeos de campanyes com la nostra n'han fet el Barça, el Leganés, l'Alcorcón, el València... buscant fer una cosa simpàtica, divertida i irònica.
Temen haver ferit sensibilitats amb aquesta campanya?
Mai de la vida hem volgut ferir ningú. Insisteixo, nosaltres mai hauríem volgut fer res per generar violència, i menys en el món en què vivim i després dels atemptats de divendres a París. Per a nosaltres són tres punts molt valuosos que ens poden deixar a la part alta de la classificació, en una zona molt tranquil·la, i és el que anirem a buscar. I punt. Ara bé, les relacions amb el Llagostera no són bones? Evidentment que no ho són. Jo em trobo amb la presidenta a Madrid i la saludo i ella em saluda, com persones educades que som, però a partir d'aquí, no hi ha més relació.
Canviaria alguna cosa de la campanya si ara l'hagués de tornar a plantejar?
Possiblement ara no la faríem. Agradi o no agradi és un partit amb morbo i ens va semblar addient buscar una campanya irònica i divertida per promocionar-lo. El Girona-Lugo també devia tenir morbo, no, fa uns dies? Suposo que la gent no devia pas aplaudir el Lugo quan va sortir al camp. El que va passar el dia del Lugo segur que es quedarà clavat per sempre al Girona. En canvi, després els va eliminar el Saragossa i no va passar res, perquè es va perdre al camp. Per a nosaltres el Nàstic-Llagostera, ara, representa el mateix sentiment que pot tenir el Barça quan juga amb el Madrid o l'Espanyol quan s'enfronta al Barça. I això entra dins l'esport, també hi ha d'haver un component de passió, que no de violència.
Quan dilluns denunciava que els van «maltractar» i que el Llagostera havia tingut una actitud «antiesportiva», a què es referia?
En l'aspecte social, no ens va agradar el tracte que va rebre l'afició del Nàstic; en l'esportiu, no vam tenir sort amb l'arbitratge. L'afició del Nàstic ha viatjat a molts camps i mai ha tingut cap problema. Hem jugat play-off amb el Sestao i les dues aficions s'han acabat aplaudint, i la temporada passada vam anar a Osca en l'eliminatòria directa d'ascens amb la màxima cordialitat. En aquell partit de Llagostera hi va haver moltes coses... Si hi havia tants problemes per les entrades, com és que el dia del partit encara se'n venien a la taquilla? Però no vull escalfar-ho més...
Vol dir que el Nàstic, un exprimera d'una capital de província, no va infravalorar el Llagostera, un equip de poble?
No, no, no, de cap manera. Tots érem conscients que ells teníen voluntat de pujar i nosaltres també. Li puc assegurar que no el vam infravalorar en absolut, al Llagostera. Teníem l'equip motivat al màxim i sabíem que ells havien fet una campanya extraordinària. Ara, dit això, tenim una espina clavada des d'aquell dia. Amb el Girona, per exemple, hi hem jugat moltes vegades, ells han vingut aquí aquest any en Lliga i Copa i la cordialitat ha sigut màxima, i quan hem anat a Montilivi els nostres aficionats han dinat amb els d'allà. El Girona com va rebre el Lugo ara fa un parell de jornades, després del que va passar l'any passat? Emprenyats, oi? No els van pas posar una catifa, perquè no estaven contents de l'actitud que van tenir els seus jugadors ni de com va anar tot. Jo vaig veure aquell partit on es jugaven l'ascens i em va fer molta pena que no ascendissin, perquè sé el que és jugar a Primera i tinc amics i família a Girona.
Què demana als seus aficionats de cares al partit?
Els demano violència zero, que donem exemple i demostrem que l'afició del Nàstic ha sigut i és exquisida sempre. Hem jugat partits importants i ens ha anat bé, i ens ha anat malament, però mai hem perdut els papers. Mai no ha passat res ni ha de passar res i sota la meva responsabilitat li asseguro que així serà.
Esperen la millor entrada de la temporada al Nou Estadi?
Possiblement hi hagi la millor entrada de la temporada. Pensi que nosaltres tenim uns 6.000 socis i, per tant, depenem de si vénen o no. Calculo que poden anar al partit uns 8.000 espectadors. Aquesta temporada el màxim han sigut uns 7.000, hem tingut partits amb 6.500, 6.000, 5.000...
Llegir mes / Leer mas...

Els supervivents de l´ascens s´esperen un ambient hostil

Article de @diaridegirona

Pitu pensa que tot i que des de Tarragona s'escalfi el partit «sortirem molt motivats»

19.11.2015 | 00:00
Els supervivents de l´ascens s´esperen un ambient hostil
Els supervivents de l´ascens s´esperen un ambient hostil
Queden molts supervivents, al Llagostera, d'aquella eliminatòria d'ascens a Segona Divisió A del dissabte 21 de juny del 2014 entre els blaugranes i el Nàstic. En concret són nou: Jordi Masó, Aimar, Jordi López, Eloy Gila, Tito, Pitu, Enric Pi, Moragón i Ratti. Aquell dia en un Municipal de Llagostera ple fins la bandera amb 2,300 espectadors, els del Gironès van superar als tarragonins per 3 a 1. Dos dels actuals jugadors del Llagostera van fer un gol, Eloy Gila va obrir la llauna (min.29) i Jordi López va situar el 2 a 0 al minut 47. El jugador del Nàstic Marcos de la Espada situava el 2 a 1 que empatava l'eliminatòria però l'heroi dels blaugrana, Nuha, ara cedit a l'Elx Il·licità, feia el definitiu 3 a 1 a l'inici de la pròrroga. A Tarragona volen revenja com ho expressen mitjançant la campanya del Venvinguts amb amb la ve baixa de Vendetta.
«"bviament tinc un record molt bo d'aquell partit perquè ens va donar l'ascens a Segona A, hi va haver molt d'enrenou extraesportiu però al final tot això ho hem de deixar de banda», explicava ahir després de l'entrenament Jordi López. El migcampista del Llagostera és conscient que a Tarragona aquella eliminació encara cou i per això va dir que «sembla que volen escalfar una mica l'ambient», tot i que es va afanyar a deixar clar que «això és cosa seva perquè a Llagostera ens centrem únicament a guanyar el partit i l'enrenou que el facin ells».
Sobre la campanya de Venvinguts Jordi López va dir que «això no porta enlloc perquè aquestes coses al final tenen poc a veure amb l'esport i nosaltres ens en volem mantenir al marge i no entrar en aquesta guerra». El futbolista blaugrana, autor d'un gol en el partit de l'ascens, va explicar que «va ser molt especial per mi i per al club perquè significava fer el salt al món professional i s'enfrontaven un gran contra un petit. Aquell dia crec que la i·lusió de tot un poble va ser clau per assolir l'ascens».
Ideal per guanyar a fora
«Sí, per descomptat, però no perquè sigui el Nàstic ni per venjances de cap tipus simplement perquè necessitem sumar fora de casa sigui el rival que sigui», responia el migcampista quan se li va preguntar si el Nou Estadi de Tarragona era l'escenari ideal per trencar l'alarmant sequera com a visitants (un punt). Per altra banda també admetia que al vestidor, els jugadors que van viure aquella fase d'ascens, «n'hem parlat perquè encara en som molts a l'equip d'aquella eliminatòria i en guardem un bon record però la nostra opinió ens la guardem al vestidor i únicament la nostra atenció és la de guanyar».
Un altre dels supervivents és Pitu Comadevall. Segons el saltenc «l'eliminatòria se'ns va posar molt de cara amb el gol de Sellarés al seu camp però ells van remuntar fins guanyar-nos 2 a 1 en l'anada. Després a casa amb l'1 a 0 de l'Eloy Gila ja passàvem l'eliminatòria, però ells, amb un gol de Marcos, de penal, van fer el 2-1 i tot es va complicar. I això que ells jugaven amb un home menys. Sort que a la pròrroga el gol de Nuha ens va donar molta vida i crec que vam ser justos guanyadors».
Pitu afegia que «desgraciadament aquella derrota encara els cou a Tarragona, ells no van encaixar bé el no pujar i es van produir fets que en el món del futbol no haurien de passar mai. Fa gairebé dos anys d'aquell partit i nosaltres en guardem un bon record perquè vam pujar de categoria i tot allò extraesportiu ho tenim oblidat». El saltenc no amaga que «ens espera un ambient bastant calent perquè amb el cartell de Venvinguts i les declaracions del president del Nàstic estàn escalfant el partit més del necessari i hauríen de recordar que només es tracta d'un partit de futbol. Aquell mes de juny del 2014 tots dos equips volíem estar a Segona A i ara hi som, a més som dos clubs catalans, crec que els jugadors ens hem de centrar en la pilota i oblidar-nos de tot allò extraesportiu. A més, encara no hem guanyat fora de casa i el millor escenari per fer-ho seria a Tarragona».
Seguint sobre la campanya promocional del partit, el migcampista de Salt va dir que «jo penso que ells ho fan perquè l'afició vagi al camp i doni suport a l'equip, ells sabran els motius però jo prefereixo centrar-me en el partit. Per al jugador, però, és una motivació extra perquè veure un camp ple i que l'afició rival et digui de tot, a vegades t'activa més, crec que en ocasions trobar-te amb un ambient hostil és una motivació més i un punt a favor per al jugador». Sobre la rebuda que espera a Querol (ara al Llagostera i jugador del Nàstic en aquella promoció) va dir que «hauria de ser exquisida, és un gran jugador, ho va donar tot per la samarreta del Nàstic i només li poden estar agraïts».
Llegir mes / Leer mas...

El partit de la discòrdia

L
Article de @lesportiucat

L'últim duel que van jugar el Llagostera i el Nàstic va suposar el trencament total entre els dos clubs

A Tarragona encara cou la derrota a terres gironines i la motivació per diumenge serà alta

, Foto: L.S.
1 2
La tarda del 21 de juny del 2014 és i serà un dia molt recordat per tots els aficionats al futbol català, i en concret per dues aficions: la del Llagostera i la del Nàstic. Per a uns, aquella tarda d'estiu va significar un punt d'inflexió, l'entrada en el futbol professional per a una entitat petita, familiar i modesta, a anys llum de gegants que s'havia anat trobant durant la mateixa temporada. Agafar aire i fregar-se els ulls van ser les accions reflexes més realitzades per l'afició llagosterenca, que va haver de necessitar uns dies per assimilar el que havia aconseguit. Per a l'afició grana, la ràbia i la impotència de veure com un curs brillant se n'anava en orris al municipal llagosterenc va encendre la crispació i l'animadversió cap als gironins, que van celebrar l'ascens al seu propi terreny de joc i davant de la meitat de les grades omplertes per l'afició tarragonina, que va quedar amb un pam de nas. Més enllà de distingir entre guanyadors i derrotats, el partit entre el Llagostera i el Nàstic de l'anada de l'eliminatòria decisiva de la fase d'ascens a segona A va reunir tots els al·licients per ser recordat. La tensió, camuflada amb pressió i obligació per pujar del Nàstic, el camp apamat per als llagosterencs, i l'ambient que es va generar ja en els dies previs –hi va haver falta d'entesa entre les directives a l'hora de repartir les entrades, es va organitzar una fan zone amb una previsió d'afluència de públic d'uns 5.000 aficionats grana, quan la població total de Llagostera és d'uns 8.000 habitants, entre d'altres– van catapultar els sentiments al voltant del duel a nivells insospitats per a uns i altres: “Per a nosaltres els records d'aquell partit són bons. Era una oportunitat única per al Llagostera per fer el salt al futbol professional, i la nostra il·lusió ens va permetre guanyar un club molt més gran. Va ser una eliminatòria molt complicada i tensa, ja que hi va haver certs enrenous extraesportius”, comenta Jordi López, autor del 2-0 del Llagostera just abans del descans, encara membre de la plantilla gironina.
Un record present
Tot i que ja ha passat un any i mig del matx entre els blaugrana i els grana, el record encara està present entre els jugadors que van viure i patir la tensió del moment: “Fos el Nàstic o qualsevol altre, el record que en guardes és bo. El gol de Nuha no s'esborrarà mai, i pel que fa a la intensitat, va ser la normal en partits com aquell. A més, ens enfrontàvem dos equips catalans”, diu Jordi Masó, defensa del Llagostera.
Aquell partit de Llagostera va servir a la plantilla del Nàstic per conjurar-se per a la temporada següent, en què el club va mantenir la majoria de jugadors precisament perquè sabien que el record d'aquella eliminatòria tan tensa i cruel per als tarragonins seria un al·licient per tornar a buscar l'ascens. L'equip grana va fer pinya i, a més, l'experiència de Llagostera els va servir, tant als jugadors com al club, per afrontar l'eliminatòria contra l'Osca amb el cap més fred i centrant-se només en els aspectes esportius. Així, el Nàstic va pujar a segona A i, a la nova categoria, va mantenir molts dels jugadors de l'ascens, deu dels quals ja formaven part de la plantilla de la campanya 2013/14: “La imatge que encara recordo és la del final del partit i la cara d'impotència que ens va quedar. Va ser un partit estrany amb moltes coses rares. Molts d'aquells jugadors que estàvem tocats ens vam aixecar i al final hem aconseguit tornar a segona A. Són tres punts, però mentiríem si diguéssim que no hi ha connotacions especials”, explica un dels capitans del Nàstic,Xisco Campos, que en aquell matx va ser expulsat abans del descans.
Per David Rocha, un altre dels protagonistes, el matx de diumenge pot ser una arma de doble tall per al conjunt tarragoní: “Els que fa temps que estem en el Nàstic sabem què comporta aquest partit. Allò ja és passat, però esperem que ens serveixi d'al·licient i que això no ens faci anar accelerats”, avisa el migcampista, motivat com la resta de companys.

Xisco Campos

Aimar

Enric Pi

Pablo Marí

Tito Ortiz

Jordi Masó

Jordi Calavera

Xavi Molina

Ferran Giner

Pitu Comadevall

David Rocha

Jordi López

David Querol

Jean Luc

Eloy Gila

Marcos Jiménez

Tomeu Nadal

Nico Ratti

Jose Moragón

Manolo Reina

ELS SUPERVIVENTS EN EL LLAGOSTERA

El gol de Nuha no s'esborrarà mai, i pel que fa a la intensitat, va ser la normal en partits com aquell
Jordi Masó
defensa del llagostera
Porter titular durant tota la temporada 2013/14, a 2a divisió A té un paper residual.

ELS SUPERVIVENTS EN EL NÀSTIC

Lateral dret indiscutible la temporada de l'ascens, aquest any no té tant de protagonisme.
El capità era llavors intocable (39 duels), mentre que ara ha jugat la meitat dels partits.
Trenta-tres partits el curs 2013/14. Continua sent important per la seva polivalència.
Aquella temporada va jugar 11 partits. Com llavors, encara alterna el filial i el primer equip.
Es va perdre el tram final del curs (26 partits en total). Aquesta lliga n'ha jugat 9 de 13.
Afectat per les lesions, només va jugar nou partits. Ara té més continuïtat i protagonisme.
Tot i que aquell dia no va ser titular, ho era habitualment (40 partits). Ara manté l'estatus.
Va jugar 11 partits, fins que es va demostrar que no tenia la fitxa en regla. Ara és reserva.
Va jugar 31 partits aquell curs, sobretot a la part final. Titular indiscutible actualment.
Imprescindible per a Vicente Moreno, tant aquella temporada (41 partits) com ara.
Va jugar 29 partits la temporada 2013/14. Aquest curs ha estat titular fins fa poc.

ELS PROTAGONISTES

Va entrar de refresc en la pròrroga del duel contra el Nàstic. Ara és indiscutible al lateral.
Els que fa temps que estem en el Nàstic sabem què comporta aquest enfrontament. Esperem que ens serveixi d'al·licient
David Rocha
Migcampista del nàstic
Va ser un partit estrany amb coses rares. Molts d'aquells jugadors ens vam refer i pujar després
Xisco Campos
Defensa del Nàstic
L'eliminatòria va ser molt complicada i tensa a causa dels enrenous que hi va haver fora del camp
Jordi López
Migcampista del llagostera
La batuta de l'equip en aquell equip. Continua fent valer la seva poderosa cama esquerra.
Va obrir la llauna amb un gol en l'inici del partit. Ara surt d'un període de lesions complicat.
Era el segon porter de la plantilla, un rol que manté després de dues temporades.
Va jugar 29 partits i va marcar 12 gols tot i ser lateral esquerre. Ara no té minuts.
Amb 33 partits en el curs de l'ascens, va ser una peça clau. Aquest any entra i surt de l'equip.
Va marcar un golàs de falta contra el Nàstic. Aquest curs ha perdut molt de pes en l'equip.
Amb els grana va tenir el gol de l'ascens a tocar. És una peça clau del Llagostera.

Oriol Alsina i Vicente Moreno continuen com a tècnics

Tot i que Oriol Alsina no podia exercir com a primer entrenador i formava parella amb Lluís Carrillo a la banqueta del Llagostera, es pot considerar que el duel de diumenge reunirà també els mateixos tècnics que van dirigir aquell matx del 21 de juny del 2014 a Llagostera. Els dos entrenadors sempre s'han mostrat respecte mútuament i en cap de les declaracions prèvies o posteriors al matx es van intercanviar cap mena de retret, tot i l'escalfor i el que estava en joc entre uns i altres. Amb un breu pas de nou jornades de Castillejo a la banqueta llagosterenca, Alsina, ara ja com a primer tècnic, segueix comandant la nau.
Darrera actualització ( Dijous, 19 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Pendents de Valentín

Article de @lesportiucat

Nàstic. El lateral dret altempordanès, que no acaba de recuperar-se del tot d'una lesió que semblava superada, és en principi l'única baixa dels tarragonins per al duel contra el Llagostera

Gerard Valentín, en el duel contra el Girona Foto: E. DURAN.
1
Gerard Valentín no té sort amb les lesions. La temporada passada el jove lateral dret, de 22 anys, es va perdre la part final de la temporada per culpa d'una lesió de menisc i ara fa més de dos mesos que no juga a causa del trencament fibril·lar als isquiotibials de la cama dreta que es va fer el 5 de setembre en el partit contra el Girona. El termini de recuperació marcat inicialment era de dos mesos, i de fet el 4 de novembre ja va participar en l'amistós a Amposta. Després, però, les sensacions del futbolista altempordanès no eren bones i el Nàstic es va estimar més ajornar la seva tornada a la competició per fer net amb la lesió. En principi, aquest cap de setmana tampoc no estarà a punt per jugar, i serà l'única baixa dels grana per rebre diumenge a la tarda la visita del Llagostera. El Nàstic no tindrà baixes per sanció un cop complerta la de Sergio Tejera diumenge passat a Oviedo.
Com sempre amb Vicente Moreno, és aventurat saber si hi haurà molts canvis en l'onze inicial del Nàstic. En els dos últims partits, a casa contra l'Osca i a Oviedo, el tècnic valencià pràcticament ha calcat l'alineació –l'única modificació va ser el retorn de Rocha per Tejera al Tartiere–, i ara el dubte serà saber si manté la confiança en un equip que no va fer un bon partit contra l'Oviedo (2-0) però que sí que va convèncer contra l'Osca (2-0). Fins ara Moreno no ha repetit cap alineació en els catorze partits oficials d'aquesta temporada. El tècnic acabarà de decidir l'onze en els quatre entrenaments previs al partit, demà i divendres a porta tancada.
Darrera actualització ( Dimecres, 18 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...