dilluns, 11 de gener del 2016

"El Llagostera, candidato a la investidura de Degunda B". Article de @LlagosteraVAVEL

El Llagostera, candidato a la investidura de Degunda B

Victoria del CD Leganés en Palamós (0-1), que deja en una situación muy difícil a la UE Llagostera. Los locales jugaron a remolque de un ordenado y robusto Leganés todo el partido. El equipo catalán, mereció mejor premio pero su falta de acierto, le condenó a una nueva derrota. Debut de Tébar, aún falto de ritmo.

El Llagostera, candidato a la investidura de Degunda B
La UE Llagostera, por los suelos. (foto de la UE Llagostera)
UE Llagostera
0 1
CD Leganés
UE Llagostera: René; Aimar (Chumbi, min. 74), Escassi, Samu, Masó; José Carlos (Juanto, min. 65), Pitu (Tébar, min. 46), Tito, Imaz; Benja y Juanjo.
CD Leganés: Serantes; Albizua, Pablo Insua, Víctor Díaz, Luis Ruiz, Mantovani; Omar (Bustinza, min. 84), Miramón, Sastre, Gabriel (Alberto Martín, min. 76); Rubén Peña (Symanowski, min. 85).
MARCADOR: 0-1, min. 5. Rubén Peña.
ÁRBITRO: Sr. Areces Franco (comité asturiano). Amonestó con tarjeta amarilla a Insúa (min. 18), Luis Ruiz (min. 36), Pitu (min. 40), Juanjo (min. 49), Aimar (min.50), Víctor Díaz (min. 54), Escassi (min. 57), Mantovani (min. 65), René (min. 90+3). Expulsó con roja directa a Insúa (min. 80)
INCIDENCIAS: Partido correspondiente a la 20ª jornada de la Liga Adelante disputado en el Estadio Municipal de Palamós Costa-Brava ante 1303 espectadores.
La UE Llagostera, ha presentado con la derrota de hoy, la candidatura firme y sin pactos para la investidura a final de temporada a equipo de Segunda División B. Para ello, cuenta con los votos suficientes y casi asegurados de la falta de gol, los despistes defensivos, la falta de intensidad en algunas fases del partido, la falta de concentración en otras y el nerviosismo de la clasificación.
Si el Llagostera quiere seguir siendo una república de la Liga Adelante, tendrá que pactar con total seguridad con la suerte. Es una alianza complicada, ya que la suerte se niega en rotundo a negociar con el equipo de la Costa-Brava y por tanto, habrá que ofrecer algo más que coraje, orgullo y casta. Habrá que ofrecer algo más de fútbol.
Ayer, nada más comenzar el partido, el CD Leganés ya ganaba por 0-1, resultado a la postre definitivo. Cierto que el gol vino precedido de un fuera de juego que se produjo justo cuando el linier, en lugar de estar atento a ésta circunstancia, se despistó tanto como la defensa local. Un saque de banda, una defensa despistada, un linier igual de despistado y un tipo listo, Rubén Peña, que con muy poco ángulo batió por bajo a René y de paso le dio tres puntos a su equipo.
Después del gol, los madrileños jugaron su mejor fútbol. Combinaciones, velocidad, presión asfixiante y descaro. Tuvieron ocasiones suficientes para sentenciar el choque, gol anulado incluído por fuera de juego y por exceso de generosidad del delantero que prefirió pasar el balón en lugar de marcar un gol casi hecho. O un mano a mano clarísimo de Rubén Peña que René salvó milagrosamente. Además demostró ser un equipo muy rocoso atrás y no permitió al Llagostera terminar sus jugadas con claridad, al menos hasta el ecuador del primer tiempo.
Poco a poco el conjunto catalán empezó a darse cuenta que el tiempo pasaba y que los puntos podían marcharse de casa. Comenzaron a salir de la presión visitante y a crear peligro. Primero Pitu, luego Juanjo y después Escassi, probaron a Serrantes que realizó intervenciones de mucho mérito. Después Imaz fue testigo directo de una mano dentro del área. El colegiado vio algo raro. Dudó. Pero pitó falta del Llagostera en ataque y no se sabe por qué. El propio Imaz sufrió otro penalti en un balón que se marchaba fuera y que luchó hasta el final, provocando la estirada de Serrantes que derriba al jugador sin tocar el balón. El peligro real que llevaba el Llagostera al área pimentonera, no se tradujo en gol y la primera mitad acabó con el único gol de Rubén Peña en el marcador.

El Llagostera, a por el partido con todo

El  segundo tiempo comenzó con el Leganés presionando otra vez la salida del balón del Llagostera. Con mucha menos pólvora arriba y dando un pequeño paso atrás, el Leganés comenzó a pensar más en lo que podía perder que en lo que tenía ganado. Y el Llagostera, a pecho descubierto, con tres defensas y todos arriba. Debutó Tébar, que puede dar mucho en éste equipo, y destacó Juanto Ortuño, que con su salida dotó a los locales de mucha más mordiente y peligro.
Ocasiones claras del Llagostera para empatar el partido, hubo. Serrantes intervino en varias ocasiones y tanto Benja como Chumbi o el propio Juanto, tuvieron su oportunidad, pero la desesperación hace a veces la portería más pequeña y al portero más grande.
Así pues, con todos éstos factores en contra del Llagostera, la legislatura en la Liga Adelante puede ser corta. El plazo para la investidura a equipo de Segunda B se acaba y el equipo gerundense tendrá que conseguir apoyos y pactos en forma de goles y victorias, si no, será uno de los candidatos con más posibilidades.
Llegir mes / Leer mas...

"UE Llagostera 0 – 1 CD Leganés: Rubén Peña lleva al play-off al Leganés". Article de @Losotros18


UE Llagostera 0 – 1 CD Leganés: Rubén Peña lleva al play-off al Leganés


ruben-peña-llagostera-leganes
Por

Victoria del CD Leganés en su visita a la UE Llagostera. En un duelo de objetivos contrapuestos, el equipo pepinero hizo valer su mejor momento de forma para conseguir los tres puntos ante el cuadro catalán. Una victoria clave, que deja al equipo de Asier Garitano en puestos de play-off de ascenso a Primera División. Por su parte, el equipo local se mantiene en posiciones de descenso a Segunda B.
Ante las ausencias de sus dos delanteros, Garitano apostó por Rubén Peña como hombre más adelantado en el Nou Stadi de Palamós. La apuesta del técnico pepinero funcionó a la perfección: el abulense fue el encargado de abrir el marcador, nada más iniciarse el partido. En el minuto 3 de juego, el jugador blanquiazul aprovechó la asistencia en el área de Gabriel Pires para batir a René, con un disparo cruzado que resultó inalcanzable para el portero local.
Con el marcador a favor, el CD Leganés se sintió aún más cómodo sobre el terreno de juego, disfrutando de la posesión del balón y marcando el ritmo del partido. Enfrente, una UE Llagostera que atacaba al contragolpe, aunque sin acercarse con demasiado peligro a los dominios de Jon Ander Serantes. De este modo, las mejores oportunidades de gol del primer período corrieron a cargo del conjunto pepinero.
Los madrileños pudieron aumentar su ventaja en el marcador en el minuto 16 de partido, cuando Martín Mantovani remató a gol ante René. Sin embargo, la acción quedó invalidada por posible fuera de juego del capitán pepinero. Dos minutos después, llegó la ocasión más clara de la UE Llagostera en el primer período: Escassi trató de sorprender a Serantes con un peligroso libre directo. Sin embargo, el meta vasco estuvo muy atento, consiguiendo repeler el lanzamiento del jugador del cuadro catalán.
Antes del descanso, el CD Leganés pudo marcar en otras dos ocasiones, que tuvieron como protagonistas a los dos jugadores que fabricaron el primer gol del encuentro. Gabriel Pires lanzó en ambas ocasiones a Rubén Peña, que no logró batir a René. Primero, con un disparo en un uno contra uno que el cancerbero local sí consiguió detener. Luego, con un lanzamiento cruzado que se marchó rozando el poste.
El segundo período comenzó con el mismo guión que los primeros 45 minutos de partido, si bien Oriol Alsina movió ficha en la UE Llagostera para reactivar el juego de su equipo. Las primeras llegadas al área fueron del CD Leganés, que no supo concretarlas en gol. Por su parte, el cuadro local fue estirándose poco a poco, llegando con peligro a los dominios de Serantes. En el minuto 71, Imaz estuvo muy cerca de empatar: su remate con rosca, se marchó rozando el poste.
En la recta final del encuentro, el CD Leganés tuvo que jugar con un hombre menos sobre el terreno de juego. Insua derribó a Benja, viendo la roja directa por parte del colegiado. Así, Asier Garitano se vio obligado a recomponer el equipo para mantener el resultado. La UE Llagostera no pudo aprovechar esta circunstancia, encajando una nueva derrita esta temporada.
Ficha técnica
UE Llagostera: René, Aimar (Chumbi, 72’), Tito, Pitu (M. Tebar, 45’), Juanjo, José Carlos (Juanto Ortuño, 65’), Masó, Imaz, Benja, Escassi y Samu de los Reyes.
CD Leganés: Serantes, Luis Ruiz, Albizua, Mantovani, Miramón, Víctor Díaz, Insua, Rubén Peña (Szymanowski, 84’), Sastre, Omar Ramos (Bustinza, 82’) y Gabriel (Alberto Martín, 77’).
Árbitro: Areces Franco (Colegio asturiano). Amonestó a Juanjo, Aimar, Escassi y Pitu en la UE Llagostera y a Insua, Luis Ruiz y a Víctor Díaz, y expulsó con roja directa a Insua en el CD Leganés.
Goles: 0-1, Rubén Peña (3′)
Estadio: Nou Stadi.
Llegir mes / Leer mas...

"Rubén Peña coloca al Leganés en posiciones de playoff". Article de @diarioas

Rubén Peña coloca al Leganés en posiciones de playoff

Un gol del centrocampista a los cinco minutos de partido sitúa a los pepineros en los puestos de promoción y deja en descenso a la Llagostera.


Actualizado:
Rubén Peña coloca al Leganés en posiciones de playoff Ampliar
Jugadores de la Llagostera y del Leganés pelean un balón durante el partido que ambos equipos han disputado en Liga BBVA. |

Un gol de Rubén Peña al inicio del partido dio la victoria por la mínima (0-1) al Leganés sobre el Llagostera, que se hunde un poco más en la clasificación y ya está a cuatro puntos de la salvación.
El conjunto madrileño, en cambio, cierra la jornada sexto en la tabla, en la zona que da acceso a la eliminatoria de ascenso.
El partido no pudo empezar peor para los intereses visitantes. Cuando tan solo se llevaban cuatro minutos de partido, Rubén Peña aprovechó un balón a la espalda de la defensa catalana para rematar cruzado y superar con un poco de fortuna a René, que pudo hacer algo más para impedir que el balón besara el fondo de la red.
El tanto dejó tocado al Llagostera, que estuvo a punto de encajar el segundo gol en otro remate de Rubén Peña, pero el balón se le fue arriba por poco.
Los madrileños querían aprovecharse del mal inicio catalán y Luis Ruiz lo intentó desde muy lejos, pero René mandó el balón a córner. En la acción siguiente, el colegiado anuló un gol a Mantovani por fuera de juego.
El primer disparo a puerta para los locales no llegó hasta pasado el cuarto de hora, en un libre directo de Escassi que obligó a Serantes a hacer una gran intervención para evitar el gol del empate.
A medida que avanzaba la primera mitad, el Llagostera quería proponer y hacer su fútbol pero, en cuanto llegaba a la zona de tres cuartos, no tenía la profundidad necesaria para crear peligro.
A la media hora, tras un centro por la izquierda de Samu, el balón tocó en la espalda de Mantovani y salió rozando el palo derecho de la portería de Serantes.
Y poco después, Rubén Peña, el hombre más peligroso de los visitantes, tenía otra oportunidad para ampliar distancias pero René adivinaba sus intenciones en el uno contra uno y atajaba el peligro.
En el descanso, Oriol Alsina tuvo que introducir un cambio por lesión. Pitu se marchó con problemas en el gemelo y entró Marcos Tébar, que debutaba con el Llagostera.
Los catalanes ponían empeño en intentaban generar ocasiones pero sin ningún acierto. El Leganés, por su parte, basaba la gran mayoría de su juego ofensivo en mandar balones a Rubén Peña que, a los cinco minutos de la reanudación y tras superar a René, tuvo otra vez la opción de hacer el 2-0, pero su tiro salió rozando el poste derecho de la portería.
Por los locales, la primera aproximación clara de peligro en el segundo tiempo llegó a balón parado, en un libre directo que ejecutó el recién entrado Juanto y que golpeó en el lateral de la red de la portería de Serantes.
Con la entrada de Juanto, el Llagostera fue un poco más al ataque e Imaz tuvo la más clara del partido para los catalanes, con un disparo desde la frontal que rozó el larguero.
En el minuto ochenta, Juanto puso un balón al espacio para Benja, que se marchaba solo frente a Serantes, pero Insúa le zancadilleó justo en el momento en el que iba a entrar al área y vio la roja directa.
A partir de la expulsión, y siguiendo con la tónica del segundo tiempo, el Leganés se encerró en su área para defender el 0-1, que acabó siendo definitivo.
Llegir mes / Leer mas...

"0-1. Un gol temprano de Rubén Peña hunde un poco más al Llagostera". Article de @mundodeportivo

0-1. Un gol temprano de Rubén Peña hunde un poco más al Llagostera



Palamós (Girona),10 ene (EFE).- Un gol de Rubén Peña al inicio del partido dio la victoria por la mínima (0-1) al Leganés sobre el Llagostera, que se hunde un poco más en la clasificación y ya está a cuatro puntos de la salvación.
El conjunto madrileño, en cambio, cierra la jornada sexto en la tabla, en la zona que da acceso a la eliminatoria de ascenso.
El partido no pudo empezar peor para los intereses visitantes. Cuando tan solo se llevaban cuatro minutos de partido, Rubén Peña aprovechó un balón a la espalda de la defensa catalana para rematar cruzado y superar con un poco de fortuna a René, que pudo hacer algo más para impedir que el balón besara el fondo de la red.
El tanto dejó tocado al Llagostera, que estuvo a punto de encajar el segundo gol en otro remate de Rubén Peña, pero el balón se le fue arriba por poco.
Los madrileños querían aprovecharse del mal inicio catalán y Luis Ruiz lo intentó desde muy lejos, pero René mandó el balón a córner. En la acción siguiente, el colegiado anuló un gol a Mantovani por fuera de juego.
El primer disparo a puerta para los locales no llegó hasta pasado el cuarto de hora, en un libre directo de Escassi que obligó a Serantes a hacer una gran intervención para evitar el gol del empate.
A medida que avanzaba la primera mitad, el Llagostera quería proponer y hacer su fútbol pero, en cuanto llegaba a la zona de tres cuartos, no tenía la profundidad necesaria para crear peligro.
A la media hora, tras un centro por la izquierda de Samu, el balón tocó en la espalda de Mantovani y salió rozando el palo derecho de la portería de Serantes.
Y poco después, Rubén Peña, el hombre más peligroso de los visitantes, tenía otra oportunidad para ampliar distancias pero René adivinaba sus intenciones en el uno contra uno y atajaba el peligro.
En el descanso, Oriol Alsina tuvo que introducir un cambio por lesión. Pitu se marchó con problemas en el gemelo y entró Marcos Tébar, que debutaba con el Llagostera.
Los catalanes ponían empeño en intentaban generar ocasiones pero sin ningún acierto. El Leganés, por su parte, basaba la gran mayoría de su juego ofensivo en mandar balones a Rubén Peña que, a los cinco minutos de la reanudación y tras superar a René, tuvo otra vez la opción de hacer el 2-0, pero su tiro salió rozando el poste derecho de la portería.
Por los locales, la primera aproximación clara de peligro en el segundo tiempo llegó a balón parado, en un libre directo que ejecutó el recién entrado Juanto y que golpeó en el lateral de la red de la portería de Serantes.
Con la entrada de Juanto, el Llagostera fue un poco más al ataque e Imaz tuvo la más clara del partido para los catalanes, con un disparo desde la frontal que rozó el larguero.
En el minuto ochenta, Juanto puso un balón al espacio para Benja, que se marchaba solo frente a Serantes, pero Insúa le zancadilleó justo en el momento en el que iba a entrar al área y vio la roja directa.
A partir de la expulsión, y siguiendo con la tónica del segundo tiempo, el Leganés se encerró en su área para defender el 0-1, que acabó siendo definitivo.
- Ficha técnica:
0 - Llagostera: René; Masó, Escassi, Aimar (Chumbi, min.73), Samu, Pitu (Marcos Tébar, min.45), Tito, José Carlos (Juanto, min.64), Imaz, Juanjo y Benja.
1 - Leganés: Serantes; Víctor Díaz, Insúa, Albizua, Mantovani, Luis Ruiz, Sastre, Gabriel (Alberto Martín, min.75), Miramón, Omar Ramos (Bustinza, min.82) y Rubén Peña (Szymanowski, min.84).
Goles: 0-1: m.4: Rubén Peña.
Árbitro: Areces Franco (Comité asturiano). Mostró tarjeta amarilla a los locales Aimar, Juanjo, Escassi, Pitu y René y a los visitantes Luis Ruiz, Mantovani y Víctor Díaz. Expulsó con roja directa a Insúa.
Incidencias: Partido de la vigésima jornada de la Liga Adelante disputado en el Municipal de Palamós-Costa Brava ante 1.303 espectadores. EFE
Llegir mes / Leer mas...

"El Leganés hunde más al Llagostera". Article de Pere Subirana a @mundodeportivo

El Leganés hunde más al Llagostera

  • Bastó un gol de Rubén Peña a los cuatro minutos de partido para sentenciar
El Llagostera no levanta cabeza y sumo una nueva derrota en casa ante el Legané
El Llagostera no levanta cabeza y sumo una nueva derrota en casa ante el Legané (Pere Puntí - MD)
Palamós


El Llagostera perdió ayer en casa ante el Leganés (0-1) y continua en caida libre tras sumar la quinta jornada consecutiva sin ganar en las que ha sumado un solo punto tras un empate y cuatro derrotas en estos últimos cinco encuentros.
El Leganés marcó tan solo iniciarse en el encuentro en un disparo de Rubén Peña, desde el interior del área en el que el guardameta del Llagostera, René no supo atajar. Los de Asier Garitano tuvieron más posesión de balón y las mejores ocasiones en este primer tiempo.
Al margen del gol de Rubén Peña, el Leganés estuvo a punto de ampliar la diferencia. Primero con un gol anulado por fuera de juego de Mantovani (16’) y después en un mano a mano de Ruben Peña que salvó René (32’) y un disparo cruzado del mismo Rubén Peña que salió rozando el palo. La ocasión más clara del Llagostera fue un potente lanzamiento de falta de Escassi en el que Serantes sacó una mano que evitó el empate (18’).
En la segunda parte, Oriol Alsina dio entrada al debutante Marcos Tebar y a Juanto Ortuño para oxigenar al equipo y buscar mayor profundidad por dentro. El Leganés continuó apretando y dominando el partido ante un Llagostera con pocas ideas ofensivas para lograr el tanto del empate. A pesar del dominio el equipo madrileño creó poco peligro ante la meta de René.
El Llagostera tuvo la mejor oportunidad en una rosca de Imaz que salió fuera por muy poco (71’). El Leganés se quedó con diez por roja directa a Insúa por una clara falta a Benja cuando era el último hombre en la defensa madrileña. A pesar de la superioridad numérica los de Oriol Alsina fueron incapaces de crear ocasiones para lograr el tanto del empate. Al final justa victoria del conjunto madrileño.
Llegir mes / Leer mas...

'Pepinazo' del Llagostera ante los pepineros. Article de Pau Planas a @sport

'Pepinazo' del Llagostera ante los pepineros

Un gol de Rubén Peña fue insalvable para un Llagostera que no sale del pozo. El Leganés se llevó los tres puntos y deja a los de Alsina a cuatro de la salvación 

'Pepinazo' del Llagostera ante los pepineros
El Llagostera no puede con el Leganés Diari de Girona
FICHA TÉCNICA

Liga Adelante

Jornada 20

Llagostera

René, Masó, Aimar (Chumbi, 73¿), Escassi, Samu, Tito, Pitu (Tébar, 45¿), José Carlos (Juanto, 64¿), Imaz, Juanjo y Benja

Leganés

Serantes, Mantovani, Insúa, Albizua, Luis Ruiz, Sastre (Szymanowski, 85¿), Omar Ramos (Bustinza, 82¿), Víctor Díaz, Miramón, Gabriel (Alberto Martín, 75¿) y Rubén Peña.

Goles

0-1 M. 4 Rubén Peña.

Árbitro

Areces Franco (asturiano). TA: Pitu, Rene, Aimar, Escassi, Juanjo/Víctor Díaz, Mantovani, Rubén Peña y Luis Ruiz. TR: Insúa (79’).

Campo

Palamós-Costa Brava. 1303 espectadores
Pau Planas
10-1-2016 | 21:28 H.
El Llagostera no consigue levantar cabeza. Un gol en el minuto cuatro valió al Leganés para llevarse el triunfo en el Municipal y dejar a los gerundenses en una situación crítica. Los visitantes se pusieron por delante con un disparo prácticamente sin ángulo de Rubén Peña que no pudo parar René a pesar de tocar el balón y obligaron al Llagostera a remar a la contra todo el encuentro.
Los azulgranas eran conocedores de la importancia del choque, pero no conseguían imprimir su ritmoo. A pesar de esto, conseguían generar ocasiones, la más clara, una falta de Escassi que obligó a estirarse a Serantes. Pero también los visitantes gozaban de oportunidades para aumentar las distancias. A falta de un cuarto de hora para el descanso, Rubén Peña se plantó solo ante René pero el guardameta pudo resolver el mano a mano.
ESTRENO
El debut de Tébar tras el descanso no sirvió a los azulgranas para conseguir el control del partido. El nerviosismo hizo acto de presencia en las filas locales, provocando un juego de despropósitos que los visitantes tampoco sabían aprovechar.
La entrada de Juanto dio cierto aire al Llagostera. Una falta botada por el mismo jugador que se marchó por poco fue el primer avisó. Poco después, Imaz también tuvo su oportunidad. La expulsión de Insúa pudo haber significado un punto de inflexión, pero los de Alsina no consiguieron aprovecharlo y, con un punto de los últimos 15, se complican la vida.
Llegir mes / Leer mas...

"Un nou pas enrere ". Article de Alfons Arcas a @diaridegirona

Un nou pas enrere

El Llagostera cau contra el Leganés, que en fa prou amb un gol de Peña només començar (4')

11.01.2016 | 08:18
Jesús Imaz es lamenta després de desaprofitar una bona oportunitat davant la porteria de Serantes.
Jesús Imaz es lamenta després de desaprofitar una bona oportunitat davant la porteria de Serantes.
Amb el canvi d'any, més d'un esperava que el Llagostera fes bona la dita: any nou, vida nova. A l'hora de la veritat, d'això, res de res. De moment, el cert és que les victòries no només segueixen sense arribar lluny del Palamós-Costa Brava (desfeta la setmana passada al camp de l'Almeria per 2 a 1), sinó que a més, ara els d'Oriol Alsina tampoc guanyen a casa. Ahir, sense anar més lluny, el Llagostera va caure davant el Leganés per la mínima (0-1) amb un gol de Rubén Peña només començar el partit. I és evident que aquesta combinació no pot ser bona de cap de les maneres.
Els de la Costa Brava continuen sense reaccionar, i això significa que les dificultats per sortir de la zona de descens cada vegada seran més grans. El camí de la victòria no arriba, i els gols encara menys. Ahir, es va poder tornar a comprovar que l'artilleria continua sense pólvora. En canvi, el Leganés va sortir per feina, i en un tres i no res, ja havia fet bona part de la feina. Rubén Peña no va perdonar en la primera gran ocasió que va tenir, i després d'una gran assistència de Gabriel, el davanter del conjunt madrileny va batre René Román amb un xut creuat que no va poder aturar. Autèntic gerro d'aigua freda que encara hauria pogut ser pitjor, si en el minut 16, el Leganés mitjançant Mantovani no hagués estat en situació de fora de joc. Amb el marcador advers, i per si això fos poc, el vent tampoc ajudava. Poc després (18'), el guió del partit hauria pogut canviar si el col·legiat del partit Areces Franco hagués expulsat Pablo Insúa, que finalment només va veure la targeta groga, quan va estirar Imaz que es plantava en solitari davant Serantes.
La conseqüència? La falta que va executar Escassi i que va sortir fregant el pal després d'una bona estirada del porter del Leganés. Abans (12') Juanjo ho havia intentat sense massa perill. Tocava remar contra corrent, i amb la pressió d'haver de remuntar, Samu de Los Reyes ho va tornar a provar sense encert pel Llagostera a la mitja hora de joc. Tres minuts més tard (33'), Rubén Peña, autor de l'únic gol del partit, va tenir a les seves botes la sentència. Per sort, René Román va poder tornar a salvar un gol cantat quan Peña ja havia aconseguit quedar sol davant René a passada de Gabriel.
Tot i les adversitats, el Llagostera ho va seguir provant. En el 36', Pitu ho va provar de falta, però l'esfèrica, un cop més, va sortir fora, aquest cop per damunt del travesser. La sort continuava sense arribar. Era un voler i no poder. A les acaballes del primer temps (38'), el 20 del Leganés va intentar tornar a fer mal, aquest cop amb un xut creuat que per bé del Llagostera va acabar sense èxit. D'aquesta manera, i amb una targeta groga a Pitu es van acabar els primers 45 minuts del partit.
La segona part va arrencar amb canvis en l'onze del Llagostera. Oriol Alsina va fer entrar en el lloc de Pitu, un dels fitxatges d'aquest mercat d'hivern, l'exGirona Marcos Tèbar que d'aquesta manera s'estrenava amb la samarreta de la Unió Esportiva Llagostera. El segon temps havia de ser el de l'esperança, el temps de retrobar-se amb la il·lusió. I a partir d'aquí, Alsina ho va intentar de totes, totes. En el 64' va fer entrar Juanto Ortuño per Jose Carlos conscient que només el gol permetria sumar el primer punt d'aquest 2016. Aquest, malgrat tots els intents no va acabar arribant mai. I ja se sap, sense gol, és impossible que arribi la desitjada reacció.
Ho va provar en el 72' Imaz amb un xut que va acabar sortint per damunt del travesser. El temps passava i ja a la desesperada Oriol Alsina va fer el tercer i definitiu canvi. Rafa Chumbi va substituir Aimar Moratalla: més llenya al foc. Els canvis i l'esforç -el Llagostera va ser l'amo i senyor de la segona part- no van tenir la seva recompensa. Tampoc a partir del 80' quan Areces Franco va expulsar amb vermella directa Pablo Insúa després que aquest bloquegés de forma descarada Jesús Imaz que ja s'havia plantat en solitari davant Serantes. Quedaven deu minuts més l'afegit per intentar trobar com a mínim un gol que permetés igualar el matx, i treure un punt, però el gol no va acabar arribant. Segurament hauria estat el més just, però ja se sap, l'esport és injust, i de moment només una cosa està clara. Les jornades passen, i el Llagostera ?se?gueix sense trobar el camí de la reacció, mentre la permanència ja es troba ara a quatre punts.
Dissabte (18.00 h) a Saragossa, el Llagostera tindrà l'enèsima oportunitat per fer dues coses. La primera, sumar el primer triomf de la temporada a domicili, i la segona, retrobar-se d'una vegada per totes amb la victòria, i és que de l'última ja fa massa temps. Va ser a finals de novembre al Palamós-Costa Brava davant l'Osca (2-0). Des de llavors només un punt de quinze possibles, gràcies a l'empat abans de Nadal contra el Mirandés (0-0).
Llegir mes / Leer mas...

"entre somriures i llàgrimes". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

entre somriures i llàgrimes

11.01.2016 | 00:00
entre somriures i llàgrimes
entre somriures i llàgrimes
Un nen no hauria de plorar per un partit de futbol. De fet, no hauria de plorar per cap esport, sigui quin sigui el resultat. Amb 8 anys, l'objectiu de la pràctica esportiva hauria de tenir el lleure com a meta, i alguna cosa fem malament si els somriures i llàgrimes d'un infant poden dependre de guanyar o perdre. La competició pot resultar molt cruel.
Aquest cap de setmana es reprenia l'activitat de l'esport base, i en un partit entre els benjamins de la UE Llagostera i Global Palamós, es va originar una situació que bé mereix una reflexió. Els locals van guanyar 11-4. Durant el partit, l'eufòria dels pares va anar creixent amb cada gol, sempre donant suport als seus. Va ser així que fins el porter rival es va desfer en plors després d'encaixar l'últim gol, víctima de la impotència. Aquest fet va provocar un canvi de comportament per part de la graderia, que va decidir animar-lo per alleugerir-li el desconsol. Sovint les actituds dels pares són raó d'avergonyiment i denúncia, per això també és de rebut destacar les bones pràctiques. Amb el xiulet de l'àrbitre el nen va respirar alliberat d'un càstig que només ell pot comprendre. Va ser llavors que el David, també porter i de la mateixa edat va sortir al terreny de joc per encoratjar-lo a continuar. Mentre aquí hem normalitzat que els nens plorin per un resultat, en zones desfavorides com Sanyang (Gàmbia) somriuen només per l'oportunitat de jugar a futbol. Allà els nens són molt aficionats a aquest esport, i gràcies a iniciatives solidàries com les de La Taverna d'en Pou podran fer-ho amb el material necessari. En aquest restaurant de Llagostera recullen tot tipus de material en desús per fer-los-hi arribar. També botes de futbol.
Llegir mes / Leer mas...

"Marcos Tébar juga els seus primers 45 minuts amb el Llagostera ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Marcos Tébar juga els seus primers 45 minuts amb el Llagostera

11.01.2016 | 00:00 Ja en tenia ganes Marcos Tébar d'enfundar-se la samarreta blaugrana del Llagostera i jugar els primers minuts amb el seu equip. Des que a finals del mes de desembre va estampar la seva signatura amb el club gironí, que esperava aquest moment. No va poder estrenar-se al camp de l'Almeria, però les baixes federatives d'Enric Pi i Mosquito han deixat prou fitxes lliures perquè el madrileny fos inscrit aquesta passada setmana. No està al cent per cent de forma, tot i que Oriol Alsina advertia en roda de premsa que "ben aviat" podria arribar l'estrena del migcampista. El dia va ser ahir. No va ser d'inici, però Tébar va saltar a l'inici de la segona meitat per Pitu Comadevall. Va completar els seus primers 45 minuts com a blaugrana i tot i que no va poder ajudar el seu equip a guanyar cap punt, amb ell al camp els llagosterencs van oferir una versió més positiva que no pas la mostrada abans del descans.
"Amb una derrota no és la millor manera de debutar. M'ha costat entrar en els primers 15 o 20 minuts, perquè sortir al camp al segon temps sempre és més complicat, però a mesura que ha anat passant l'estona m'he trobat més a gust", reflexionava Tébar a la zona mixta, on va voler mostrar-se optimista davant les opcions de permanència: "Hi ha matèria prima, bons jugadors i un grup amb cara i ulls per tirar això endavant. Estem tots molt implicats amb el projecte i el nostre únic objectiu és salvar-nos". Després del 0-1 en contra, admetia que el vestidor estava "decaigut", però no amagava que "el calendari ens permet d'immediat dues bones oportunitats per estrenar-nos per fi a fora", referint-se als compromisos consecutius davant el Saragossa i l'Osasuna. Del matx, va parlar d'un bon segon temps dels gironins, però sense fortuna. "Ells s'han tancat al darrere i ens han cedit la pilota. Hem tingut alguna ocasió, però la pilota no ha volgut entrar".
José Carlos, titular
Una de les altres novetats va ser la titularitat de José Carlos, que va jugar 64 minuts abans de ser subs?tituït per Juanto Ortuño. L'extrem va declarar estar "content" per haver debutat com a titular. "M'he trobat bé, amb bones sensacions. Espero que el míster segueixi confiant en mi", va afegir.
Llegir mes / Leer mas...

"El 0-1 és injust, però hem fet un dels pitjors partits". Article de @diaridegirona

"El 0-1 és injust, però hem fet un dels pitjors partits"

"Amb una derrota no és la millor manera de debutar", reconeix el migcampista madrileny en zona mixta

11.01.2016 | 00:00
"El 0-1 és injust, però hem fet un dels pitjors partits"
"El 0-1 és injust, però hem fet un dels pitjors partits"
Oriol Alsina és d'aquells entrenadors que sol veure llum on sembla només haver-hi foscor. Moltes vegades, tot i perdre, és capaç de veure la part positiva de les coses. Per això, quan parla d'"un dels pitjors partits", és que el Llagostera, realment, ho ha fet malament. No va acabar massa content ahir. Ni pel joc dels seus, ni tampoc pel resultat. Perquè tot i que "hem estat millors en d'altres dies", Alsina va titllar d'"injust" el 0-1 final. "El Leganés ha estat molt afortunat. Amb una vegada i mitja ens han fet un gol. Nosaltres hem sigut superiors al primer temps i també al tram final del segon. Hem gaudit de bones ocasions", va justificar.
Es manté convençut que tard o d'hora l'equip se'n sortirà, però al maresmenc li comença a pujar la mosca al nas. "Contra el Mirandés vam estar bé i només vam empatar. A Almeria, tres quarts del mateix i vam perdre. Plou sobre mullat i crec que ja ens mereixem guanyar. La sort no ens està acompanyant", va explicar, abans d'admetre que ara el Llagostera encara "dos desplaçaments supercomplicats". "Esperem que ara sí que aconseguim la victòria a domicili. No hi ha volta de full. El que perdem a casa, ens toca guanyar-ho a fora. No hi ha volta de full".
Considera que la pressió i la necessitat comença a afectar alguns dels seus jugadors, als qui comença a veure "una mica tocats". A més, es queixava de la poca punteria davant la porteria rival. "Estem maleïts", va deixar anar. I va afegir que "no ens esperàvem aquesta derrota". A part d'elogiar Marcos Tébar i José Carlos, dels qui espera que siguin "jugadors molt importants" en el segon tram de temporada, també va parlar de Pitu Comadevall, que va ser ?subs?tituït al descans. "Ens ha demanat el canvi perquè ha notat una punxada al bessó. No estem tenint sort en aquest aspecte. També tenim l'Emilio (Sánchez) lesionat i sense jugar durant quasi tota una volta completa. Esperem recuperar jugadors i que els futbolistes importants no se'ns lesionin més".
Asier Garitano, l'entrenador del Leganés, se'n fa creus de veure el seu equip en zona de play-off d'ascens a la Primera Divisió. Ahir, després de vèncer per la mínima a Palamós, reconeixia estar "ple d'il·lusió" per aquest últim resultat. "No és només per estar a dalt, sinó sobretot per tenir 31 punts a la primera volta. Per un club humil com el nostre, això és molt important", deia el de Vergara, que parlava de "tres punts importantíssims" sobretot per haver-los sumat "contra un rival i en un camp molt complicat". Del matx, va reconèixer que "esperàvem més dificultats" per part del Llagostera i també pel vent, però que sobretot als primers compassos i durant "20 o 25 minuts" del segon acte havien tingut el duel "bastant controlat".
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera: “Una vegada més ens ha faltat tenir fortuna i encert”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Una vegada més ens ha faltat tenir fortuna i encert”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, al centre de la imatge, a la banqueta del Llagostera ahir contra el Leganés Foto: G.S/ICONNA.
1
Visiblement afectat per la derrota del seu equip, Oriol Alsina va mostrar resignació per haver deixat escapar tres punts més que continuen deixant el Llagostera com a penúltim classificat. “Avui segurament hem jugat un dels pitjors partits a casa dels últims temps però, tot i així, no crec que el resultat sigui just, una vegada més ens ha faltat tenir fortuna i encert. Ells han arribat una vegada i mitja i ens han fet un gol en fred que ha fet mal; nosaltres hem tingut ocasions molt clares, però continuem amb el malefici del gol i hem acabat perdent, una derrota que no esperàvem. És l'assignatura que tenim pendent, la d'empatar els partits que no podem guanyar”, va començar explicant el tècnic del Llagostera, que també va fer referència a l'aspecte anímic per explicar el mal moment que viu el conjunt blaugrana: “Plou sobre mullat. Ja en l'últim partit a casa només vam poder empatar, tot i merèixer més, i a Almeria, tot i estar bé i tenir ocasions clares, vam perdre... alguns jugadors estan una mica tocats perquè veuen que fan les coses bé però no guanyem. En aquesta lliga quan encadenes dos o tres bons resultats tot canvia i hem d'intentar revertir la situació; ara ens vénen dos desplaçaments complicats i esperem que comencem a reaccionar a fora de casa.”
Oriol Alsina també va reconèixer que la falta de gol del Llagostera en els últims partits està restant moltes opcions a l'equip. “Tot i no fer un gran partit, hem tingut ocasions claríssimes, sobretot una d'Imaz cap al final i també faltes molt perilloses que no han entrat, però el que importa és posar-les a dins i no ho estem aconseguint. Vam començar la lliga molt bé, encaixant gols però també marcant-ne, però això ha canviat i no estem afortunats. Els jugadors ho necessiten psicològicament, marcar els faria guanyar autoestima.”
Content amb els nous
Alsina també va tenir paraules positives cap als dos últims reforços del Llagostera, José Carlos (ahir titular per primera vegada) i Marcos Tébar (va debutar). “En Marcos és un jugador força complert, treballa bé i té ordre tàctic, pot arribar, tocar... En José Carlos té molt desequilibri, qualitat en l'1x1 i capacitat per donar assistències i també fer algun gol. Però tots dos jugadors feia temps que no jugaven i els falta una mica de ritme de competició, que l'agafaran jugant.”
Sobre la inacabable llista de baixes que està patint el Llagostera des de principi de temporada (ahir Pitu es va fer mal al bessó i Querol no va ni poder jugar per culpa d'un procés febril que el va debilitar durant la setmana), Alsina va demanar tenir una mica més de sort d'ara en endavant: “Esperem recuperar jugadors, tot això no ens està ajudant gens i esperem que canviï, però si tenim tantes lesions també deu ser que estem fent alguna cosa malament”.

SENSE PÓLVORA

“El que importa és posar-la a dins i no ho estem aconseguint, no tenim fortuna”

TOT SUMA

“Ens falta empatar més partits d'aquests que no podem guanyar”

RESIGNAT

“No hem jugat un gran partit, però el resultat no és just, hem tingut més ocasions”
Darrera actualització ( Dilluns, 11 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"La pitjor història possible". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

La pitjor història possible

El Leganés va mostrar les seves virtuts i, amb un gol matiner i una bona defensa, va aconseguir els tres punts

El Llagostera va tornar a tenir problemes massa habituals: desconnexions fatals en defensa i falta d'encert en els metres finals

Benja lluita una pilota amb Insua del Leganés en el duel d'ahir Foto: GLÒRIA SÁNCHEZ / ICONNA.
1
El duel del Llagostera tornava a ser una petita final. Com havien fet fins ara, els de la Costa Brava necessitaven recuperar a casa el que no havien pogut sumar a fora, però aquesta vegada va sortir creu. Oriol Alsina va explicar en els dies previs al duel contra el Leganés que qui marqués primer faria un gran pas cap a la victòria i que si el conjunt madrileny s'avançava –tot i venir sense davanters– seria molt complicat foradar la millor defensa de la competició. També va posar molt d'èmfasi en el fet de ser intensos, i sobretot efectius, ja que l'equip venia d'unes jornades en què es generaven ocasions, però no es transformaven. Doncs ahir, a Palamós, va sortir tot al revés, i el Llagostera va encaixar un gol ben matiner i evitable –Rubén Peña va agafar badant la defensa en el minut 5–, va remar tot el partit per superar una defensa de cinc homes molt ben col·locada i, les vegades que va arribar davant del porter Serantes, la definició no va ser la més correcta. Amb aquesta ensopegada, el Llagostera encadena cinc jornades sense guanyar, ha sumat un punt de quinze possibles i la zona de permanència s'allunya un punt i ja és a quatre de distància.
Inici condicionant
Si hi havia un guió que no es podia produir en el partit d'ahir era que el Leganés, la millor defensa de
la competició, s'avancés aviat. Doncs dit i fet: l'equip madrileny, que es presentava a la Costa Brava sense els únics davanters purs que té a la plantilla –Guillermo i Borja Lázaro–, va ser efectiu al màxim quan Rubén Peña va fer pujar el 0-1 en el minut 5. La veritat és que el ràpid atacant blanc-i-blau va aprofitar la falta de tensió de la defensa llagosterenca per plantar-se davant René i afusellar el porter local, que, tot sigui dit, va tocar la pilota, però no la va poder frenar.
A la banda, el tècnic del Leganés, Asier Garitano, es fregava les mans de satisfacció, ja que el maldecap que li suposava la parcel·la ofensiva en el duel d'ahir quedava resolt ben d'hora. Amb la diana, el rendiment del Llagostera es va poder dividir en dues parts: en defensa, l'equip no va acabar de funcionar; primer Mantovani –l'argentí va marcar en el minut 17, però el gol no va pujar al marcador per fora de joc– i després Rubén Peña en diverses ocasions van sorprendre una defensa en què van actuar dos futbolistes que no són centrals purs i que ben poques vegades havien actuat junts com Escassi i Aimar.
En atac, els més encertats van ser José Carlos i Pitu, que amb la pilota als peus van intentar fer el joc combinatiu per dins que Alsina havia anunciat que seria efectiu per fer mal al Leganés. Els llagosterencs van fer alguna acció de mèrit, però en els últims metres la pólvora va continuar mullada. De fet, la millor ocasió local es va produir a pilota aturada, amb un llançament de falta d'Escassi. L'acció va venir precedida de polèmica, ja que Benja va rebre falta, però el col·legiat la va xiular quan el davanter encara tenia possibilitats de rematar i marcar. El xut de falta d'Escasssi, molt ajustat al pal, va fer lluir Serantes amb una gran mà (19').
En el tram final de la primera meitat, el Llagostera va tenir més temps la pilota, però sense generar gran perill, mentre que el Leganés ho intentava amb fogonades al contraatac que obligaven els blaugrana a estar ben atents.
En la segona part, els primers moviments a les files del Llagostera per buscar la reacció no es van fer esperar i Tébar va debutar amb la samarreta del Llagostera en el lloc de Pitu. L'entrada del madrileny no va tenir l'efecte efervescent esperat –ben segur que el mig encara
ha d'agafar molts automatismes del joc blaugrana–; en canvi, amb l'aposta per Juanto, el conjunt d'Oriol Alsina sí que va guanyar una marxa més en la parcel·la ofensiva. I és que el Leganés va ser dominat de manera clara en el segon temps i pràcticament no van arribar als dominis de René. Amb cinc defenses i un mig del camp ben poblat, però, els d'Asier Garitano es van adaptar bé a la situació i tampoc van passar penúries aturant les escomeses dels llagosterencs. Això sí, els de Butarque no van xutar entre els tres pals en els segons 45 minuts.
Juanto, en la primera pilota que va tocar, va aconseguir marxar dels defenses i va rebre una falta a la frontal. Ell mateix la va executar, però la pilota es va estavellar al lateral de la xarxa (66'). Poc després va ser Imaz qui es va emportar la pilota aprofitant un parell de rebots i el seu xut de rosca va passar fregant l'escaire (72').
Ni contra un menys
La insistència del Llagostera –no se'ls pot retreure que no ho intentessin, però en els últims metres els falta encert– i el desgast en defensa del Leganés van deixar més espais als blaugrana. En una de les poques ocasions en què Benja va aconseguir guanyar l'esquena a la defensa per velocitat i encarar Serantes, Insua el va frenar a la frontal de l'àrea amb una falta que li va suposar l'expulsió amb vermella directa. La falta resultant la va tornar a xutar Juanto, que aquest cop va voler sorprendre amb un xut ras sense èxit (80'). Aquesta va ser l'última ocasió clara d'un partit que suposa una derrota dolorosa per al Llagostera i que obliga a la reacció lluny de casa per no quedar enclotat en el pou del descens.

LEGANÉS: Serantes, Víctor Díaz, Albizua, Insua, Mantovani, Luis Ruiz; Sastre, Gabriel (Alberto, 76'); Miramón, Omar Ramos (Bustinza, 83'); Rubén Peña (Szymanowsky, 85').

LLAGOSTERA: René; Samu de los Reyes, Aimar (Chumbi, 73'), Escassi, Masó; Tito, Pitu (Marcos Tébar, 46'); Imaz, José Carlos (Juanto, 65'); Juanjo i Benja.

NO PERDONEN

Rubén Peña (5') va marcar per al Leganés en la primera ocasió clara del partit
4' Pitu arriba a la línia de fons, però la seva centrada topa amb un defensa que envia la pilota a córner. 5' Jugada embolicada que acaba amb un xut de Benja desviat. 5' 0-1 Rubén Peña aprofita una passada en profunditat i la badada de tota la defensa per encarar René i afusella el porter. 10' Primer córner favorable al Llagostera, que l'executa molt tancat i ningú aconsegueix rematar. 12' José Carlos fa una bona paret amb Benja que acaba amb una bona centrada que obliga Serantes a intervenir per evitar la rematada de Juanjo. 15' Luis Ruiz força el primer córner per al Leganés, que acaba rebutjant la defensa. 19' Escassi executa molt bé una falta des de la frontal i Serantes fa una gran aturada. 31' Rematada forçada de Samu que un defensor envia a córner. En el llançament, Escassi remata al primer pal desviat. 32' Rubén Peña supera la defensa amb una paret, però topa amb una ràpida intervenció de René. 36' Falta des de l'escaire de l'àrea que xuta Pitu, però ho fa amb massa potència i es perd per sobre del travesser. 38' Rubén Peña torna a ser més ràpid que la defensa i aquest cop, davant de René, xuta massa desviat. 45' Sastre connecta un potent xut des de la frontal, però la pilota surt molt per sobre de la porteria de René. 45'+1' Falta lateral des de la zona de tres quarts que acaba a les mans de René. 49' Omar Ramos pica una falta molt escorada que rebutja bé la defensa llagosterenca. 53' Rubén Peña disposa d'una nova ocasió per marcar, però la seva rematada davant la sortida de René surt desviada. 63' Xut de volea de Miramón des de la frontal que s'escapa per sobre de la porteria de René. 66' Falta sobre Juanto a la frontal de l'àrea que executa ell mateix. La pilota acaba ben ajustada, però al lateral exterior de la porteria. 70' Juanto fa una bona acció i la seva centrada acaba amb la intervenció providencial d'un defensa que rebutja a córner. 72' Imaz s'emporta a la frontal de l'àrea la pilota fruit d'un seguit de rebots i el seu llançament s'escapa ben a prop de l'escaire. 74' Benja es regira a l'àrea i el seu xut es passeja per la línia de gol sense que ningú l'empenyi cap a dins. 78' Chumbi remata des de l'interior de l'àrea, però ho fa alt. 80' Benja encara Serantes i rep la falta d'Insua, que és expulsat. Juanto busca el xut ras, però no sorprèn Serantes. 85' Córner desaprofitat a favor del Llagostera. Cap possibilitat que un jugador local remati. 88' Falta lateral des de l'esquerra que acaba amb Benja intentant col·locar la pilota a l'àrea amb el cap en fora de joc. 90' Rematada amb el cap des de l'interior de l'àrea d'Escassi que Serantes bloca sense gaires problemes. 93' Xut de Chumbi des de massa lluny que ni inquieta el porter del Leganés.
GOLS: 0-1 (5'), Rubén Peña. ÀRBITRE: Areces Franco (col·legi asturià). T.G.: A Pitu (40'), Juanjo (48'), Aimar (49'), Escassi (57') i René (91'), del Llagostera, i a Insua (18'), Luis Ruiz (36'), Díaz (54') i Mantovani (66'), del Leganés. T.V.: Directa a Insua, del Leganés (80'). PÚBLIC: 1.303 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

DOMINI AMB PERILL

El Llagostera tenia la possessió, però el rival arribava amb ràpids contraatacs

NO HI HA MANERA

Tot i tenir algunes ocasions clares per empatar, la tònica de la falta d'encert es manté

FA MÉS PUJADA

La permanència queda a quatre punts i l'equip afrontarà ara dos partits a fora
Darrera actualització ( Dilluns, 11 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Un debut amarg". Article de @educiu a @lesportiucat

Un debut amarg

Marcos Tébar. El mig va entrar al descans en el lloc de Pitu, que no va poder continuar per culpa d'unes molèsties

Tébar, a l'esquerra, ahir a Palamós Foto: G.S/ICONNA.
1
Marcos Tébar, l'últim fitxatge llagosterenc, va disputar ahir els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana. El migcampista, que no va poder debutar diumenge passat a Almeria perquè el mercat d'hivern encara no estava obert, va substituir al descans Pitu Comadevall, que no va poder continuar per culpa d'unes molèsties físiques als bessons que, en principi, no haurien de ser greus (tot i així el saltenc va veure la cinquena targeta groga del curs i serà baixa en el següent partit).
Tébar va ocupar el doble pivot juntament amb Tito i, a poc a poc, va començar a entrar en joc. El migcampista madrileny va enllaçar amb els puntes i els extrems, i fins i tot, va provar un xut des de fora l'àrea que va anar alt. Però l'angoixa per capgirar el resultat advers va perjudicar Tébar i tot l'equip en general, que es va mostrar imprecís i poc efectiu, també jugant amb superioritat numèrica. “No és la millor manera de debutar. Volíem guanyar, però s'han defensat bé i potser hem abusat del joc directe i no hem pogut fer el gol de l'empat, que ens hauria donat moltes possibilitats. M'ha costat entrar en els primers minuts, ja que és complicat sortir a la mitja part, però a poc a poc m'he anat trobant millor i ara el que vull és anar agafant ritme de competició”, va afirmar el jugador just després del partit.
José Carlos, titular
El partit d'ahir també va ser el primer que va jugar de titular José Carlos, que en els dos anteriors duels –a casa contra el Mirandés (0-0) i a Almeria (2-1)– havia disputat un total de 44 minuts, sempre sortint des de la banqueta. L'extrem va jugar els primers 64 minuts, a un nivell força discret, abans de ser substituït per Juanto Ortuño.

LES REACCIONS

No és la millor manera de debutar. Volíem guanyar, però s'han defensat bé i potser hem abusat del joc directe i no hem pogut empatar
M'ha costat entrar en els primers minuts, però a poc a poc m'he anat trobant millor
Marcos Tébar
migcampista del llagostera
Darrera actualització ( Dilluns, 11 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Asier Garitano. Entrenador del Leganés:“31 punts són molts”. Article de @educiu a @lesportiucat

“31 punts són molts”

Asier Garitano. Entrenador del Leganés

L'entrenador del Leganés, Asier Garitano, es va mostrar molt satisfet amb la victòria contra el Llagostera, i més tenint en compte que el seu equip va jugar els últims deu minuts amb un home menys. “Hem començat molt bé i hem tingut l'encert de marcar just al principi, que això en aquesta categoria és fonamental, i més en aquest camp. A partir d'aquí hem continuat bé i fins i tot hem pogut fer el 0-2 abans del descans, però sabíem que en la segona meitat patiríem. Tot i així, hem controlat el joc, sense tenir massa ocasions, però ells tampoc ens arribaven, i amb deu jugadors hem competit bé”, va començar explicant el tècnic.
Garitano també va fer una valoració general de la trajectòria de l'equip, que acaba la jornada en posicions de play-off: “Estem molt contents, més que per ser sisens per sumar 31 punts, que són molts per a un equip com el Leganés quan queda un partit per acabar la primera volta.”
Llegir mes / Leer mas...