dimecres, 2 de març del 2016

"Les bandes, castigades". Article de @educiu a @lesportiucat

Les bandes, castigades

Els blaugrana s'han vist molt afectats per les lesions a la posició d'extrem al llarg de la temporada, fet que ha obligat a reconvertir jugadors

Edu Oriol es va entrenar ahir amb el grup i podria reaparèixer després de quatre partits de baixa

Imaz, amb Giva en segon pla, en un partit de la primera volta Foto: AGENCIA LOF.
1
El malefici del Llagostera amb les lesions sembla que no tingui fi. A l'espera de conèixer els resultats de les proves mèdiques fetes a Marcos Tébar i Jordi Masó, lesionats diumenge, el conjunt llagosterenc tampoc podrà buidar la infermeria de cara a la propera jornada, ja que jugadors com ara Álex Cruz, José Carlos, Ríos Reina i Jordi López no estaran disponibles per diferents problemes físics. Sí que podrien reaparèixer Chumbi (ja va anar convocat contra el Girona) i Edu Oriol, que ahir ja es va entrenar amb el grup després de quatre setmanes lesionat.
La baixa d'Oriol ha estat una més pel que fa als jugadors de banda del Llagostera, que no han parat de tenir problemes físics al llarg de la temporada. No se n'ha escapat ningú, des de Juanto i Giva, que ja no són al club, passant per Ríos, un habitual amb molèsties, fins a José Carlos i el mateix Edu Oriol, arribats en el mercat d'hivern i que amb prou feines han pogut participar per culpa de les lesions (sumen 182 minuts i 0 gols entre tots dos). Tot aquest cúmul de problemes han provocat que l'entrenador, Oriol Alsina, s'hagi vist obligat a reconvertir jugadors en molts partits. Per exemple, en les últimes jornades el tècnic ha col·locat Jesús Imaz a la banda esquerra, quan el lleidatà sol estar més acostumat a jugar com a mitjapunta.
Per al que faci falta
“Fa molt de temps que tenim aquest problema de les lesions, que anem justos a les convocatòries i amb gent que no pot entrenar-se durant la setmana per intentar arribar al partit, però sembla que a poc a poc ho anirem solucionant buidant la infermeria. Jo sóc més mitjapunta, però per diferents circumstàncies estic jugant a la banda; en el Lleida també ho vaig fer, i la veritat és que m'hi sento còmode. Nosaltres, quan juguem amb un joc més directe, en Juanjo ens dóna molt baixant pilotes i hem d'estar pendents de les caigudes, i és interessant que tingui jugadors més petits al seu costat per poder combinar”, explica Jesús Imaz, pitxitxi de l'equip amb quatre gols, els mateixos que ha marcat David Querol.
Precisament el reusenc és un altre dels futbolistes del Llagostera que han flirtejat amb les lesions al llarg de la temporada. Sense anar gaire lluny, Querol va jugar el derbi gironí infiltrat per culpa d'un problema a l'esquena arran d'un cop fortuït amb Escassi, i ahir el jugador no va completar l'entrenament per culpa d'una contractura cervical. Tot i així, Querol es mostra convençut que no tindrà problemes per arribar al següent partit. “Espero que sí; contra el Girona em vaig trobar bé i ara espero que no sigui res. Pel que fa a les posicions de banda, estem tenint moltes lesions de jugadors molt importants. A poc a poc n'anirem recuperant, i això ajudarà l'equip, però evidentment que ens ha perjudicat fins ara”, explica Querol, que, com Imaz, tampoc juga en la seva posició preferida: “A mi m'agrada jugar en punta, però l'entrenador és qui mana i jo jugaré on se'm necessiti, a l'extrem, al lateral... on sigui, per ajudar l'equip.”
En les últimes jornades també ha actuat a la banda Natalio Lorenzo, segurament el fitxatge d'hivern amb més incidència en el Llagostera juntament amb el migcampista Marcos Tébar. Sí que és veritat que Natalio, que encara no s'ha estrenat de cara a porteria en els cinc partits que ha jugat fins ara (tots cinc de titular), ja jugava d'extrem en el Numància, encara que la seva posició més natural és la de davanter centre.
No tiren la tovallola
Tot i ocupar l'última posició de la taula i tenir la permanència a sis punts, la plantilla del Llagostera es mostra convençuda de poder redreçar el rumb, començant per guanyar el pròxim partit al camp de l'Elx (dissabte a les 18 h), fet que suposaria el primer triomf del curs a domicili. “Queda molta lliga, i guanyar l'Elx pot ser un punt d'inflexió”, diu Querol. “L'equip té capacitat per salvar-se i lluitarem fins al final per aconseguir-ho. El joc sembla que ja ens acompanya, ara només ens falten els resultats”, conclou Imaz.

ELS PROTAGONISTES

A les bandes estem tenint moltes lesions de jugadors molt importants. A poc a poc n'anirem recuperant, i això ajudarà l'equip

ES LESIONEN AVIAT

José Carlos i Edu Oriol, arribats en el mercat d'hivern, només sumen 182 minuts (i 0 gols) entre tots dos

HANDICAP COMÚ

A mi m'agrada jugar en punta, però jugaré on se'm necessiti, a l'extrem, al lateral...
David Querol
atacant del llagostera

RECONVERTIT

Fa molt de temps que tenim aquest problema, però sembla que a poc a poc ho anirem solucionant buidant la infermeria
Sóc més mitjapunta, però per diferents circumstàncies estic jugant a la banda
Jesús Imaz
mitjapunta del llagostera
Ríos i Querol han tingut problemes físics al llarg del curs, com també Juanto i Giva, que ja no són al club
En les últimes jornades Alsina ha col·locat Jesús Imaz a la banda esquerra a causa de les baixes

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui