dimarts, 5 de gener del 2016

"Oficial: Llagostera, rescinden Eric Pi y Mosquito". Article de Nuevofutbol.com

Oficial: Llagostera, rescinden Eric Pi y Mosquito




El UE Llagostera rescinde el contrato de Eric Pi y Mosquito, ambos finalmente rescinden con el club catalán: "La Unión Deportiva Llagostera llega a un acuerdo con Enric Pi para rescindir el contrato del jugador de Granollers. El Club quiere desearle lo mejor en el futuro. Además, el Club ha llegado a un acuerdo con el Deportivo Maldonado para dar por finalizado el contrato de cesión de Thiago Mosquito. Le auguramos un gran futuro".
Llegir mes / Leer mas...

«Sense guanyar a fora, és impossible que ens salvem». Article de @diaridegirona

«Sense guanyar a fora, és impossible que ens salvem»

05.01.2016 | 07:08 Passen les jornades i el Llagostera que continua sense veure la llum. No guanya a fora de cap de les maneres, ni jugant prou bé, com va passar diumenge al camp de l'Almeria. I?tampoc se'n surt a la classificació. Superat el Nadal i amb aquests números, el vestidor és conscient que cal treure el cap al més aviat possible perquè de mantenir aquesta dinàmica, la salvació es convertirà en una missió més que complicada. Un dels que així ho veu és David Querol, l'autor de l'estèril gol a l'estadi Juegos Mediterráneos. El reusenc és del parer que no només s'ha de fer fort l'equip a Palamós, sinó que ja és hora de sumar de tres en tres a domicili.
«Si no guanyem fora de casa, és impossible aconseguir la salvació». Amb aquestes paraules expressava la situació que ara mateix viu el Llagostera. Té la permanència encara a prop, però fa massa jornades que no se'n surt i la necessitat comença a collar ben fort. «Només amb els bons resultats a casa no ens en sortirem. És cert que a Palamós l'equip rutlla, però tard o d'hora tornarem a perdre a casa. I llavors què?». Per a Querol, el que han de fer ell i els seus companys de vestidor és «guanyar a fora sigui com sigui», una missió que és veu complicada, però que no és pas una utopia:?«L'Almeria portava un grapat de jornades sense ?gua?nyar i ha aconseguit tallar aquesta dinàmica. A nosaltres ens toca fer-ho ja perquè guanyant només a casa estic convençut que no ens salvarem».
Aquest cap de setmana l'equip rep el Leganés abans de disputar dos desplaçaments de manera consecutiva. Primer, visitarà el camp del Saragossa el dissabte 16 de gener i després jugarà contra l'Osasuna al Sadar el diumenge següent, dia 24 d'aquest mateix mes. c.r. girona
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera confirma les sortides de Mosquito i Enric Pi". Article de @diaridegirona

El Llagostera confirma les sortides de Mosquito i Enric Pi

Giva podria ser el següent a prendre la porta de sortida pel seu retard injustificat en les vacances

05.01.2016 | 08:19


Tres aparicions, un total de 114 minuts i poc més. Aquest és el testimoni que Thiago Rodriguez, més conegut amb el nom de Mosquito, ha deixat a la Costa Brava. A?l'estiu va ser presentat enmig d'una notable expectació mediàtica, però uns mesos després marxa per la porta del darrere i sense fer soroll. El Llagostera ha decidit trencar el vincle que l'unia amb el davanter, que mai s'ha arribat a adaptar i que a l'octubre ja va posar-se el club d'esquenes quan va decidir saltar-se dos entrenaments. El filial del Getafe es presumeix com el seu destí.
«L'acord es mutu i ell no ha posat cap obstacle», explica el secretari tècnic Javi Salamero, qui reconeix que a Mosquito li ha «costat moltíssim» adaptar-se. «La urgència dels resultats immediats no ens permet tenir atencions individualitzades. És evident que nosaltres hem fet tot i més perquè això funcioni. Sabíem que podia passar i assumíem el risc. Per sort, la cosa no s'ha allargat massa». Cedit pel Maldonado uruguaià al Llagostera, l'etapa de Mosquito a Palamós ha quedat vista per sentència. La seva fitxa l'ocuparà Marcos Tébar, incorporat ara fa poc més d'una setmana. La del brasiler no serà l'únic adéu en aquest mercat d'hivern. També marxa Enric Pi, que ahir va signar la seva rescissió. A tots dos els podria seguir Givanildo Pulgas da Silva, Giva.
Com Mosquito, també va ser un dels fitxatges mediàtics de l'estiu. I?malgrat tenir més minuts (628 minuts i 11 partits), el seu acte d'indisciplina (va presentar-se als entrenaments cinc dies després) el pot haver condemnat. «Estem estudiant el seu cas. Se li ha fet un pla específic i esperem les seves explicacions. Ha comès una falta greu. Necessitem un nivell de compromís alt de tota la plantilla», deia Salamero respecte a això.
Llegir mes / Leer mas...

"Jugadors i tècnics fan una visita a l´hospital de Palamós ". Article de @diaridegirona

Jugadors i tècnics fan una visita a l´hospital de Palamós

05.01.2016 | 07:08
Jugadors i tècnics fan una visita a l´hospital de Palamós
Jugadors i tècnics fan una visita a l´hospital de Palamós
Just després d'entrenar-se al Municipal Josep Pla i Arbonés de Palafrugell, els membres de la primera plantilla del Llagostera, acompanyats d'alguns membres del cos tècnic, van desplaçar-se fins a l'hospital de Palamós per repartir il·lusió entre els nens i nenes que hi estan ingressats. Allà, a mitja tarda, van ser els autèntics protagonistes d'una visita d'allò més especial en la qual van signar autògrafs, van repartir regals i es van fotografiar amb els més menuts.
Llegir mes / Leer mas...

"Contra el Leganés no poden fallar". Article de @lesportiucat

Contra el Leganés no poden fallar

El Llagostera va sortir molt tocat de l'última derrota al camp de l'Almeria (2-1). Els llagosterencs van continuar amb el malefici a camp contrari –són el pitjor equip de la categoria fora de casa amb un sol punt– i ja són els penúltims classificats. El consol és que, tot i la mala dinàmica de l'equip, la zona de permanència està només tres punts per sobre, una distància assumible quan encara queda molta lliga. Tot i així, el Llagostera sap que no pot continuar amb l'actual mitjana de puntuació si vol aspirar a la salvació a final de curs, així que el pròxim partit a casa, contra el Leganés (diumenge a les cinc de la tarda), tornarà a ser una final per als blaugrana, que a Palamós sí que estan obtenint un bon rendiment.
Llegir mes / Leer mas...

"Mosquito i Pi, desvinculats". Article de @educiu a @lesportiucat

Mosquito i Pi, desvinculats

Oficial. El brasiler podria acabar al Getafe B (2a B) i Pi, mentre busca equip, s'entrenarà amb el Granollers (3a). El club també estudia donar de baixa Giva i continua buscant reforços al mercat

Mosquito Foto: QUIM PUIG.
1 2
El Llagostera va fer oficial ahir el que era un secret de domini públic des de feia dies, la desvinculació del club de Mosquito i d'Enric Pi, dues baixes que han servit per fer lloc a José Carlos –ja ha disputat dos partits després que es retirés la fitxa federativa a Pi– i Marcos Tébar, que ja podrà debutar diumenge que ve contra el Leganés. En el cas de Mosquito es va trencar la cessió amb el club que en té la propietat, el Deportivo Maldonado de l'Uruguai, i sembla que el davanter brasiler podria continuar la seva carrera al Getafe B, de 2a B. Quant a Pi, que ahir va fer pública una emotiva carta de comiat a les xarxes socials, s'entrenarà a partir d'ara amb el Granollers –va néixer i viu allà–, equip de tercera, mentre busca una altra destinació.
Volen pescar més
Després de les desvinculacions de Mosquito i Pi, el següent jugador que podria deixar el Llagostera és Giva, l'altre brasiler de la plantilla. L'extrem, que s'està entrenant a un ritme més baix per agafar la forma física, va arribar tard de les vacances de Nadal i el club està molt molest per l'actitud del jugador, així que està estudiant la manera de trencar la seva relació contractual –a l'estiu va firmar per dos anys–. La de Giva seria una rescissió molt benvinguda en el Llagostera, ja que a hores d'ara l'equip torna a tenir les 25 fitxes professionals completes i estaria obligat a donar tantes baixes com nous fitxatges arribessin.
El club continua explorant el mercat a la recerca de més reforços, amb un lateral esquerre, un jugador de banda i un punta com a prioritats, encara que sembla difícil que puguin arribar tots tres perfils. Amb qui s'està negociant des de fa setmanes és amb l'extrem Edu Oriol, actualment sense equip, una incorporació que es podria dur a terme sempre que no sorgís una altra oportunitat en el mercat. Pel que fa al lateral esquerre –l'opció desitjada era Saúl García, del Dépor, però el jugador es va decantar per sortir cedit al Tenerife–, el Llagostera veuria amb bons ulls incorporar un futbolista que afegís competència a Samu de los Reyes, i no es descarta que arribi provinent de 2a B. La possibilitat de fitxar un davanter centre ja és més difícil, ja que aquesta figura sempre és la més cobejada i, en la majoria dels casos, també la més cara en el mercat d'hivern.
En tot cas la direcció esportiva llagosterenca no es vol precipitar a l'hora de prendre cap decisió, conscient que encara queda gairebé un mes perquè es tanqui el mercat hivernal de fitxatges. El Llagostera tampoc descarta que algun jugador de la plantilla que està tenint poca participació demani sortir a la recerca de minuts.

GIVA, EN ‘STAND BY'

El brasiler s'entrena a un ritme més baix en espera de saber si continuarà o no

ELS DESITJOS

El Llagostera voldria un punta, un lateral esquerre i/o un banda (Edu Oriol)

ESTAN COMPLETS

Els blaugrana, sense fitxes lliures, hauran de donar tantes baixes com fitxatges arribin
Sense les dues baixes el club no podria haver inscrit José Carlos i Marcos Tébar
Darrera actualització ( Dimarts, 5 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera visita els nens de l'Hospital de Palamós". Article de @lesportiucat

El Llagostera visita els nens de l'Hospital de Palamós

.

Una representació del Llagostera, encapçalada pels jugadors del primer equip Juanjo, Emilio, Fran Cruz i René, va visitar ahir els nens de l'Hospital de Palamós. Els futbolistes van repartir obsequis entre els infants i no van dubtar a fotografiar-se amb tothom qui ho desitjava, pares i mares inclosos. Una bona iniciativa en unes dates tan assenyalades.
Darrera actualització ( Dimarts, 5 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...