dijous, 8 d’octubre del 2015

Mosquito s´exposa a una sanció per saltar-se dos entrenaments

Article del Diari de Girona

El davanter brasiler no va exercitar-se ni dilluns, al·legant que tenia malestar, ni dimarts, sense donar cap explicació
més, fins que Javi Salamero el va localitzar a la nit a casa seva a Platja d'Aro Tot i l'acte d'indisciplina ahir va jugar a Rubí

08.10.2015 | 00:00
Mosquito pugna amb un jugador de l´Osasuna en el primer partit de Lliga d´aquesta temporada, l´únic que ha jugat de titular.
Mosquito pugna amb un jugador de l´Osasuna en el primer partit de Lliga d´aquesta temporada, l´únic que ha jugat de titular.
El davanter brasiler del Llagostera Thiago Rodrigues da Silva, Mosquito, s'exposa a una sanció econòmica per part del club després d'haver-se saltat aquesta setmana dos entrenaments de manera injustificada. Dilluns el futbolista es va absentar de la sessió al·legant que tenia malestar general i mal de cap amb un missatge al secretari tècnic, Javi Salamero. El metge del club el va visitar a casa seva, va comprovar que no patia res preocupant, i en principi dimarts l'esperaven a Llagostera per fer el darrer entrenament abans del partit de Copa Catalunya d'ahir a Rubí. Tampoc hi va aparèixer i, per postres, aquesta vegada no va donar ni la més mínima explicació. El club el va intentar localitzar telefònicament però no ho va poder aconseguir fins que el vespre el mateix Salamero es va desplaçar al seu domicili de Platja d'Aro. Mosquito li va tornar a dir que s'havia sentit indisposat per justificar-se.
Finalment ahir sí que es va reincorporar a la feina amb la resta de companys, tot i que abans va haver de donar explicacions al tècnic Oriol Alsina. Per no trencar la planificació que ja tenia feta el va mantenir a la convocatòria pel partit de Copa Catalunya i fins i tot el va acabar situant a l'onze titular malgrat que en principi havia de figurar a la banqueta. L'experiment de recuperar Enric Pi com a punta va quedar aparcat. Darrere de l'acte d'indisciplina del davanter hi podia haver cert sentiment d'enyorança cap al Brasil i el fet que últimament no té minuts. Després de set jornades acumula 114 minuts repartits en tres partits, un de titular (Osasuna) i dos sortint com a suplent. A la Copa va sortir d'inici contra l'Albacete (2-1) fent el primer gol llagosterenc.
Salamero explicava ahir que "aquest és un capítol tancat, dilluns va dir que es trobava malament a través d'un missatge i dimarts no es va entrenar sense donar més senyals. A la nit el vaig localitzar a casa seva i avui (ahir pel lector) va donar les explicacions a l'entrenador". De totes maneres el secretari tècnic no amagava que "la seva actuació pot ser suceptible de rebre una sanció per no avisar". Mosquito va arribar aquest estiu cedit pel Vasco de Gama juntament amb un altre compatriota seu, Giva, que ja porta dos gols i que ens els darrers partits ha aconseguit la titularitat.
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera queda fora de la Copa Catalunya a mans del Rubí, de Tercera

Article del Diari de Girona

Els locals aprofiten una errada en la sortida de pilota de l'equip d'Alsina per fer l'únic gol a la mitja hora

08.10.2015 | 00:00 El Rubí, de Tercera divisió, va eliminar ahir el Llagostera de la Copa Catalunya. Els blaugranes, com va admetre Oriol Alsina als vestidors, van rendir a un nivell molt baix i l'oportunitat que van tenir per reivindicar-se els jugadors del primer equip amb menys minuts va quedar desaprofitada. Els vallesans en van fer prou amb un solitari gol de Grau poc abans de la primera mitja hora de joc per plantar-se a les semifinals del torneig, en una jugada que neix d'un error del Llagostera en la sortida de la pilota, continua amb una pèrdua i acaba amb l'acció franca del davanter local per batre Ratti.
Alsina va situar a l'onze una combinació de jugadors del primer equip amb d'altres del filial com Dembo o Almendros. El Llagostera no es va sentir mai còmode a la gespa artificial de Can Rosés, com si l'eliminatòria de Copa Catalunya no anés amb ells. Amb prou feines els gironins van inquietar la porteria rival i, en canvi, el Rubí sí que va saber aprofitar a la perfecció la seva ocasió per avançar-se.
A la represa el Llagostera va mirar de fer un pas endavant. El tècnic va situar primeres espases com Pitu, Imaz, Juanto i Benja en busca de gols que permetessin capgirar l'eliminatòria, però aleshores l'equip va topar amb el porter local Bracons, sobretot en una acció de Peke i una altre de Jesús Imaz. En l'últim minut va ser Juanto qui, de xilena, va enviar al pal la pilota de l'empat. El Rubí, però, també hauria pogut fer el segon aprofitant que els blaugranes s'havien llançat a l'atac per intentar forçar, com a mínim, l'empat.
El Llagostera s'entrena novament avui pensant en la visita al Mallorca de diumenge en lliga. Dijous vinent disputarà partit de Copa del Rei a Saragossa.
Llegir mes / Leer mas...

Estabornits i eliminats

Article de l'Esportiu

Copa Catalunya. El Llagostera queda fora de la copa Catalunya en un xoc en què els d'Alsina són incapaços de generar perill a un rival de tercera divisió més enllà de l'empenta final

Els jugadors del Llagostera reclamen a l'àrbitre unes mans en una jugada polèmica al final del xoc Foto: JUANMA RAMOS.

El Llagostera va caure eliminat de la copa Catalunya en un partit que se li va entravessar per la poca fluïdesa en el seu joc. El conjunt d'Alsina va dominar només en la primera mitja hora de partit però quan va rebre el gol va quedar estabornit, no va generar ocasions a la porteria de Bracons, a qui només se li van veure les habilitats en els últims minuts i amb l'equip de la Costa Brava abocat a l'atac. El Rubí, un dels equips més joves inexperts de la tercera divisió, va fer valer el factor camp i es va aprofitar d'un gol a la primera mitja hora de joc de Grau. Suficient com perquè el Llagostera digui adéu de la competició en els quarts de final, quan hi acabava d'entrar. Alsina va plantejar un onze sense cap jugador titular respecte al que va treure contra l'Elx (4-1). I no va acabar del tot content amb l'actuació dels seus ahir. El gol a la mitja hora va deixar KO el Llagostera, que fins llavors havia dominat amb tímides arribades. La feina havia de ser de desgast, però durant els primers 45 qui pitjor va acabar van ser els visitants.
Bon inici visitant
En els 20 primers minuts, el porter local Bracons va veure rondar el perill per la seva àrea en tres ocasions: la primera, una centrada de Ríos Reina per la banda esquerra que va acabar en no-res; la segona, en una altra jugada pel flanc esquerre en què el porter gairebé fa entrar la pilota, i la tercera, en un xut desviat de Mosquito. La possessió de pilota era un bon aliat per a l'equip de la Costa Brava, que d'aquesta manera no deixava que el rival passés del mig del camp amb la pilota controlada. Va ser en el minut 25 quan el Rubí va insuflar una mica de perill a la porteria de Ratti en el preludi del gol. Un servei de falta lateral que va acabar en un córner sense perill. Derivat d'aquest servei de cantonada va arribar la diana definitiva en una incomprensible entrega d'Almendros cap a la frontal de l'àrea, amb tot l'equip sortint, i que va engaltar Grau ajustant la pilota a la base del pal. El gol va donar molta moral al conjunt vallesà, que aleshores va pujar les línies i no va permetre al Llagostera arribar a la zona de tres quarts cap endavant. El segon tram del primer temps va ser improductiu per als homes d'Alsina, que s'estavellaven una vegada i una altra contra les compactes línies que plantejava el tècnic Julià Garcia. El segon temps encara va ser pitjor per als visitants. Les úniques ocasions que van arribar, d'entrada, van ser per al Rubí. Marc Uceda va xutar des de la frontal i va aturar Ratti que va haver d'intervenir tres minuts després (50'), en una altra jugada d'Estrada. Alsina se'n va cansar i va decidir posar tota la carn a la graella. Defensa de tres homes just abans d'un reguitzell de canvis que situarien Imaz, Benja i Juanto junts al terreny de joc. Però res de res. La falta d'idees i la bona tasca defensiva del Rubí, que es creixia en veure com el rival no s'apropava a les zones de perill, no inquietaven la parròquia local. I passaven els minuts.
Bogeria final
Ja en el tram final els locals no van poder evitar que les ocasions arribessin quan el Llagostera mirava el rellotge preocupat. Van caure un munt de pilotes penjades, algunes faltes laterals i
córners de Ríos Reina i
Pitu, que van estar a punt d'igualar el partit a mesura que moria. Ríos va tirar desviada per molt poc una falta des de la banda esquerra i Peke va estavellar la pilota al cos de Bracons en l'últim sospir. La darrera ocasió, però, va ser en un córner rematat, després d'un rebot –amb la mà, segons reclamaven els blaugrana–, per Juanto de xilena que no va acabar en gol de miracle.

LLAGOSTERA 0 RUBÍ 1

RUBÍ: Bracons; Kiki, Carrasco, Andreu (Joel, 58'), Richi; Marc Uceda; Max Morell (Campos, 87'), Mendoza, Aleix, Grau (Jimmy, 90'); i Estrada (Campos, 94'). LLAGOSTERA: Ratti; Aimar, Tito (Imaz, 70'), Chus Herrero (Marc Ferrer, 82'), Pi; Dembo (Peke, 46'), Jordi, Nando Quesada (Pitu, 70'), Ríos Reina; Almendros (Juanto, 70') i Mosquito (Benja, 70'). GOLS: 1-0 (27') Grau. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Als locals Andreu, Kiki i Mendoza; als visitants Dembo i Peke. PÚBLIC: Uns 500 espectadors a Can Rosés.

ELS VESTIDORS

Estic molt satisfet. Hem eliminat grans equips com el Sant Andreu, el Terrassa i ara el Llagostera. Tot l'equip ha fet un treball excel·lent
El Rubí no ha sigut superior però sí més efectiu i és el merescut guanyador de l'eliminatòria
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El rival no ha fet ocasions perquè el Rubí ha interpretat molt bé el que calia fer en defensa
Julià Garcia
entrenador del rubí
Els jugadors menys habituals havien de demostrar que m'equivoco quan no els poso en la lliga, i no crec que s'hagi fet un bon partit
Quarts de final
Cornellà-GIRONA
0-1
RUBÍ-Llagostera
1-0
Figueres-BARÇA B
0-0 (1-3 p.)
Reus-SABADELL
1-2
Darrera actualització ( Dijous, 8 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Nando Quesada, titular en la primera oportunitat

Article de l'Esportiu

Aquesta setmana el club llagosterenc va decidir quedar-se al migcampista Nando Quesada, i en la primera oportunitat que va tenir Oriol Alsina de col·locar-lo al terreny de joc així ho va fer. El nou jugador del Llagostera va actuar des de l'inici a Can Rosés fent parella al mig del camp amb Jordi López. Quesada ha estat a prova amb els de la Costa Brava, i fins al gener jugarà amb el filial perquè no pot ser inscrit en la LFP. Això sí, la voluntat de l'equip llagosterenc és que s'entreni amb el primer equip i que a partir de la segona volta pugui comptar per jugar amb el primer equip. Quesada, de 21 anys, es va formar en el Barça però les lesions no li han permès tenir continuïtat. A Rubí, també va debutar Nico Ratti a la porteria i en l'onze titular, i van destacar noms de jugadors del filial com ara Dembo i Òscar Almendros. Jugadors de la primera plantilla amb poca participació fins ara en la lliga també van actuar des de l'inici. Va ser el cas d'Enric Pi i Jordi López.
Llegir mes / Leer mas...

De l'ostracisme a la màxima efectivitat

Article de l'Esportiu

Llagostera. Juanto i Giva no van disposar de gaires minuts en les primeres jornades però a còpia d'encert s'han fet un lloc en l'onze

En les dues últimes setmanes a Llagostera han arribat les bones notícies en forma de bons resultats i també de bon rendiment dels seus jugadors. Dues de les sorpreses més positives d'aquest inici de competició estan sent Giva i Juanto, que amb un protagonisme en forma de minuts escàs estan aprofitant molt bé les oportunitats i ja formen part de la llista de deu futbolistes més efectius de la lliga. El cas més destacable és el de Juanto. L'ex del Sabadell va començar la lliga a la graderia, ja que no va entrar en cap convocatòria fins a la jornada 5 i no va debutar fins a la 6. Quan ha tingut minuts, però, ha anat per feina, ja que contra el Girona va marcar en els 16 minuts que va disputar i en el segon va tornar a veure porteria. Aquest fet el situa en la segona posició pel que fa a efectivitat, només superat pel jugador de l'Elx Vergos, que ha disputat 33 minuts repartits en dos enfrontaments i ja ha vist porteria. Precisament el gol del davanter grec va ser diumenge passat contra el Llagostera.
Qui tampoc ha desaprofitat les ocasions que ha tingut és Giva. L'aparició del davanter brasiler amb el Llagostera va ser la que tot futbolista desitja: va debutar contra l'Alavés en la tercera jornada de lliga i en va fer prou amb un quart d'hora per estrenar-se com a golejador. Aquella diana li va donar confiança i des de llavors ha anat entrant amb regularitat fins al punt d'acumular 214 minuts amb els blaugrana. Diumenge passat Giva va tornar a marcar i més enllà de l'efectivitat que el situa en el desè lloc d'aquesta classificació el brasiler ha demostrat que també sap defensar, lluny dels tòpics que envolten els jugadors del país sud-americà.
Per equips, el Lugo
Més enllà de la relació entre gols marcats i minuts jugats, també és destacable el registre que ha aconseguit el Lugo. Els de Luis Milla han marcat només 5 gols i ja sumen 10 punts. De fet, el Llagostera ja va ser víctima de la màxima eficàcia dels gallecs, que en van tenir prou amb un xut llunyà en l'afegit per sumar els tres punts.

1-Vergos (Elx)
2 partits disputats, 33 minuts, 1 gol 1 gol cada 33 minuts
2-Juanto (Llagostera)
2 partits disputats, 105 minuts, 2 gols 1 gol cada 52 minuts
3-Nano (Tenerife)
5 partits disputats, 112 minuts, 2 gols 1 gol cada 56 minuts
4-Villalibre (Athletic B)
7 partits disputats, 163 minuts, 2 gols 1 gol cada 81 minuts
5-Pozo (Almeria)
1 partit disputat, 84 minuts, 1 gol 1 gol cada 84 minuts
6-Óscar Díaz (Numància)
3 partits disputats, 255 minuts, 3 gols 1 gol cada 85 minuts
7-Borja Valle (Oviedo)
5 partits disputats, 260 minuts, 3 gols 1 gol cada 86 minuts
8-Yuri (Ponferradina)
7 partits disputats, 448 minuts, 5 gols 1 gol cada 89 minuts
9-Choco Lozano (Tenerife)
6 partits disputats, 409 minuts, 4 gols 1 gol cada 102 minuts
10-Giva (Llagostera)
4 partits disputats, 214 minuts, 2 gols 1 gol cada 107 minuts
Darrera actualització ( Dijous, 8 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...