dijous, 8 d’octubre del 2015

De l'ostracisme a la màxima efectivitat

Article de l'Esportiu

Llagostera. Juanto i Giva no van disposar de gaires minuts en les primeres jornades però a còpia d'encert s'han fet un lloc en l'onze

En les dues últimes setmanes a Llagostera han arribat les bones notícies en forma de bons resultats i també de bon rendiment dels seus jugadors. Dues de les sorpreses més positives d'aquest inici de competició estan sent Giva i Juanto, que amb un protagonisme en forma de minuts escàs estan aprofitant molt bé les oportunitats i ja formen part de la llista de deu futbolistes més efectius de la lliga. El cas més destacable és el de Juanto. L'ex del Sabadell va començar la lliga a la graderia, ja que no va entrar en cap convocatòria fins a la jornada 5 i no va debutar fins a la 6. Quan ha tingut minuts, però, ha anat per feina, ja que contra el Girona va marcar en els 16 minuts que va disputar i en el segon va tornar a veure porteria. Aquest fet el situa en la segona posició pel que fa a efectivitat, només superat pel jugador de l'Elx Vergos, que ha disputat 33 minuts repartits en dos enfrontaments i ja ha vist porteria. Precisament el gol del davanter grec va ser diumenge passat contra el Llagostera.
Qui tampoc ha desaprofitat les ocasions que ha tingut és Giva. L'aparició del davanter brasiler amb el Llagostera va ser la que tot futbolista desitja: va debutar contra l'Alavés en la tercera jornada de lliga i en va fer prou amb un quart d'hora per estrenar-se com a golejador. Aquella diana li va donar confiança i des de llavors ha anat entrant amb regularitat fins al punt d'acumular 214 minuts amb els blaugrana. Diumenge passat Giva va tornar a marcar i més enllà de l'efectivitat que el situa en el desè lloc d'aquesta classificació el brasiler ha demostrat que també sap defensar, lluny dels tòpics que envolten els jugadors del país sud-americà.
Per equips, el Lugo
Més enllà de la relació entre gols marcats i minuts jugats, també és destacable el registre que ha aconseguit el Lugo. Els de Luis Milla han marcat només 5 gols i ja sumen 10 punts. De fet, el Llagostera ja va ser víctima de la màxima eficàcia dels gallecs, que en van tenir prou amb un xut llunyà en l'afegit per sumar els tres punts.

1-Vergos (Elx)
2 partits disputats, 33 minuts, 1 gol 1 gol cada 33 minuts
2-Juanto (Llagostera)
2 partits disputats, 105 minuts, 2 gols 1 gol cada 52 minuts
3-Nano (Tenerife)
5 partits disputats, 112 minuts, 2 gols 1 gol cada 56 minuts
4-Villalibre (Athletic B)
7 partits disputats, 163 minuts, 2 gols 1 gol cada 81 minuts
5-Pozo (Almeria)
1 partit disputat, 84 minuts, 1 gol 1 gol cada 84 minuts
6-Óscar Díaz (Numància)
3 partits disputats, 255 minuts, 3 gols 1 gol cada 85 minuts
7-Borja Valle (Oviedo)
5 partits disputats, 260 minuts, 3 gols 1 gol cada 86 minuts
8-Yuri (Ponferradina)
7 partits disputats, 448 minuts, 5 gols 1 gol cada 89 minuts
9-Choco Lozano (Tenerife)
6 partits disputats, 409 minuts, 4 gols 1 gol cada 102 minuts
10-Giva (Llagostera)
4 partits disputats, 214 minuts, 2 gols 1 gol cada 107 minuts
Darrera actualització ( Dijous, 8 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui