dijous, 24 de desembre del 2015

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

US DESITGEM
MOLTES GRACIES ALS COL.LABORADORS PER L'AJUDA DONADA , ALS SOCIS PER CONFIAR AMB NOSALTRES, A LA UE LLAGOSTERA PEL SOMNI QUE ESTEM VISQUEN I A LA RESTA DEL POBLE PER LA CONFIANÇA QUE ENS HEU DIPOSITAT.


Llegir mes / Leer mas...

"La connexió Montilivi-Palamós s´amplia amb l´arribada de Tébar ". Article de @diaridegirona

La connexió Montilivi-Palamós s´amplia amb l´arribada de Tébar

Amb el fitxatge del madrileny, el Llagostera ja té a la plantilla sis jugadors que han defensat la samarreta del Girona

24.12.2015 | 00:00
Benja Martínez i?Marcos Tébar es van saludar diumenge a la zona mixta després del partit contra el Mirandés.
Benja Martínez i?Marcos Tébar es van saludar diumenge a la zona mixta després del partit contra el Mirandés.
El transvasament de Montilivi cap a l'estadi Palamós-Costa Brava està més viu que mai i mitja dotzena d'exjugadors Girona juguen enguany al Llagostera. Repeteixen demarcació però canvien de comarca. Amb l'arribada de l'últim fitxatge del Llagostera, el migcampista Marcos Tébar, la nòmina d'ex-Girona que defensen els colors blaugrana ha augmentat a sis. Tres d'ells ja formaven part de la plantilla que va debutar la temporada passada a Segona A. Es tracta dels defenses Aimar Moratalla i Jordi Masó, més el migcampista Pitu Comadevall. Aquest estiu, la secretaria tècnica encapçalada per Oriol Alsina va llançar la seva xarxa en dos homés més amb passat a Montilivi, el davanter Benja Martínez i el defensa Chus Herrero. El sisè a aterrar en feu llagosterenc és el madrileny Marcos Tébar, el nou jugador blaugrana ja sap què és jugar a terres gironines perquè ara farà sis anys, el gener del 2010, va arribar a Montilivi cedit pel Reial Madrid. A Llagostera, Tébar també es retrobarà amb el secretari tècnic Javi Salamero, que va ser qui el va fitxar pel Girona el gener del 2010. ?Salamero també va ser qui va dur a Montilivi Pitu Comadevall el 2006.
Diumenge passat i abans d'encetar les vacances de Nadal, el darrer fitxatge del Llagostera ja va presenciar des de la tribuna de l'estadi Palamós-Costa Brava les evolucions dels seus nous companys. Al final del partit davant el Mirandés, Marcos Tébar va baixar fins a la zona de vestidors per conèixer alguns dels seus nous companys i, per exemple, va conversar amb el davanter Juanjo Expósito. En canvi, a qui no li van haver de presentar va ser a Benja, amb qui va coincidir al Girona en la temporada 2011-12 i 2012-13 i amb qui va conversar durant una bona estona.
De ben segur que Marcos Tébar ja signaria repetir la mateixa sort que els seus cinc predecessors amb passat blanc i vermell. A Llagostera, tots ells s'han erigit en peces importants. Per exemple, Aimar Moratalla aquesta temporada ha jugat nou partits (678 minuts) i enguany compleix la seva setena temporada a les files del Llagostera. El barceloní, que va vestir de blanc-i-vermell en la seva etapa de juvenil, és amb diferència el jugador que acumula més anys al club. Un altre defensa, en aquest cas, el lateral dret Jordi Masó, també és un bon mirall per a Tébar d'un ex-Girona que ha arrelat al Llagostera.?El de Melianta és el futbolista que més ha utilitzat Alsina, amb 16 partits i 1.440 minuts a les cames. El cas del migcampista Pitu Comadevall també reflecteix un altre exemple de minuts i confiança d'un exblanc-i-vermell que poc després va passar a vestir el blaugrana. El saltenc viu la seva quarta temporada a les files llagosterenques i la seva importància per al cos tècnic del Llagostera queda fora de tot dubte. Pitu, de 32 anys, és el ?futbolista que més partits ha jugat (17) i 1.118 minuts. Com va passar la temporada passada, l'esquerrà no falla en la seva cita amb el gol, sobretot, continua fi en la seva especialitat, a pilota aturada. De moment, ja suma els mateixos gols que en el curs passat (3).
Dels dos darrers ex-Girona que han fitxat aquest passat estiu pel conjunt d'Alsina, el davanter Benja, també pot dir a Tébar que l'ha encertada donant el sí a Alsina perquè el sabadellenc ha actuat en 16 de les 18 jornades arribant a la xifra dels 784 minuts. L'exdavanter del Sabadell ha anotat quatre gols, dos a la Lliga i dos més a la Copa. El defensa Chus Herrero també es pot mostrar satisfet de la participació que està tenint a les files del Llagostera, amb qui ha jugat deu partits, sumant un total de 749 minuts. L'aragonès haurà de reposar aproximadament un mes després que dilluns fos intervingut d'un problema a la planta del peu. Chus Herrero va forçar la cinquena targeta groga amb el partit ?acabat contra el Mirandés per complir sanció durant la recuperació.
Tébar no serà a Almeria
D'altra banda, ahir el Comitè de Competició va fer públics els sancionats per a la propera jornada entre les quals hi ha Chus Herrero i Alberto Escassi, per acumulació de targetes. Per al partit al camp de l'Almeria, Oriol Alsina recuperarà Aimar Moratalla i Giva, sancionats diumenge passat i molt probablement també podrà disposar d'Emilio Sánchez, Chumbi i Juanjo, que haurien d'haver deixat enrere els problemes físics. Tébar no podrà debutar contra el seu exequip perquè el mercat no s'obre fins dilluns 4.
Llegir mes / Leer mas...

"En la temporada de l'ascens no es va fer cap retoc". Article de @lesportiucat

En la temporada de l'ascens no es va fer cap retoc


El Llagostera ha reforçat la plantilla sempre que ho ha cregut necessari i això queda ben demostrat amb la temporada de l'ascens. El conjunt llagosterenc va fer un primer tram de temporada 2013/14 molt bo, i més enllà de marxar de vacances com a sorprenent líder de la competició de 2a divisió B, ho va fer amb uns registres que deixaven ben clar que la plantilla construïda a l'estiu funcionava: eren l'equip més golejador, el millor local i un dels menys golejats. Aquest fet va provocar que Oriol Alsina i Lluís Carrillo no es plantegessin fer cap reforç en el mercat hivernal. Aquesta situació només s'ha produït una vegada en els darrers cinc cursos. Tot i que no es va fer cap fitxatge, sí que hi va haver una sortida: Jordi Aumatell va marxar cedit al Girona B de la primera catalana a finals del mes de gener. En la temporada 2013/14, el Llagostera comptava amb vint-i-dos efectius.
Llegir mes / Leer mas...

"Un mercat molt ben aprofitat". Article de @lesportiucat

Un mercat molt ben aprofitat

Llagostera. El club llagosterenc acostuma a moure's a l'hivern i treu suc de les incorporacions que fa


Eloy Gila va arribar en un mercat d'hivern i va passar a ser una peça clau Foto: JOAN SABATER.
1
Amb l'activitat als terreny de joc aturada i amb l'obertura del mercat d'hivern ben a prop, les àrees tècniques dels equips de 2a A estan del tot centrades a buscar reforços de cara al segon tram de la temporada. A Llagostera no és una excepció, i la direcció esportiva que encapçala Oriol Alsina ha estat de les més ràpides de moure's i abans que s'obri oficialment el període de fitxatges ja ha confirmat tres altes en la primera plantilla a partir del gener: Quesada, José Carlos i Marcos Tébar.
No és cap notícia que el Llagostera mogui fitxa en els períodes hivernals, ja que ha estat un fet habitual des del seu salt a categories semiprofessionals en la temporada 2011/12. En els cinc cursos que fa que hi competeix, el club blaugrana ha fet incorporacions en quatre temporades.
No és cap caprici
En el mercat d'hivern és complicat trobar un gran gruix de jugadors que, arribats a mitja temporada a un nou club, aconsegueixin convertir-se en peces fonamentals. L'experiència del Llagostera trenca aquesta tendència, i la majoria d'incorporacions fetes al gener han acabat tenint un paper ben destacat. En el curs del debut a 2a B, Ton Alcover va passar a ser un bon recurs al mig del camp dels blaugrana i va complementar a la perfecció l'únic mig de creació de què disposava Alsina, que era Eloi Amagat. El porter Oliver va ser l'altra fitxatge, i en aquest cas sí que no va tenir oportunitats.
En la temporada 2012/13, les dues incorporacions que es van fer van ser clau: Barón –a qui se li va fer fitxa després d'uns mesos sense estar donat d'alta– i Eloy Gila es van perdre ben pocs partits de lliga en la segona meitat d'aquella temporada. El curs passat, els dos fitxatges que van aterrar a la Costa Brava ho van fer en forma de cessió del Còrdova, i malgrat que la seva participació pel que fa a partits va ser idèntica –17–, en els minuts que va disputar Samu (1.530) va doblar la d'Arturo (760).
El més mogut
Amb tres incorporacions ja confirmades, aquest serà un dels mercats hivernals més moguts de la història del Llagostera. De moment, el club ja ha fet més fitxatges que en cap altre curs, i la intenció és que n'arribin més. La situació de la plantilla, en què estan cobertes les 25 fitxes professionals, obliga l'entitat de la Costa Brava a donar una baixa per cada futbolista professional que arribi. Fins ara, el rècord de sortides eren les quatre que hi va haver el febrer del 2013: Granell, Blanchart, Serramitja i Javi González.

LA DADA


Mercat d'hivern 2011/12
Ton Alcover Participa en 12 partits de lliga de 19 possibles del gener al juny
Oliver Sánchez Participa en 0 partits de lliga de 19 possibles del gener al juny
Mercat d'hivern 2012/13
Andrés Barón Participa en 19 partits de lliga de 21 possibles del gener al juny
Eloy Gila Participa en 16 partits de lliga de 18 possibles del gener al juny
Mercat d'hivern 2014/15
Samu de los Reyes Participa en 17 partits de lliga de 22 possibles del gener al juny
Arturo Participa en 17 partits de lliga de 23 possibles del gener al juny

3
fitxatges
ha confirmat el club de cara al segon tram del curs: Quesada, Marcos Tébar i José Carlos.
Llegir mes / Leer mas...

@fermisantamaria Alcalde de Llagostera:“Amb terrenys propis, ens seria molt més fàcil”. Article de @lesportiucat

“Amb terrenys propis, ens seria molt més fàcil”

Fermí Santamaria Alcalde de Llagostera


Santamaria , a la llotja de Palamós Foto: M. LLADÓ.
1
El municipi de Llagostera va perdre de vista els partits del primer equip arran de l'ascens a segona A, per la falta d'un estadi que respongués a les exigències de la LFP, i podria veure també com el club se'n va a un altre lloc a construir la ciutat esportiva, si és que ho acaba fent. “Nosaltres, de propietat municipal, no tenim els metres quadrats que puguin satisfer les necessitats del club”, reconeix l'alcalde de Llagostera. “Mirem d'ajudar l'entitat en tot el que podem, però si tinguéssim terrenys propis, de l'Ajuntament, ens seria molt més fàcil i podríem accedir amb molt de gust a una cessió. A Llagostera hi ha 36 quilòmetres quadrats, però molta propietat privada”, explica Fermí Santamaria, que admet les limitacions del poble del Gironès per donar resposta a les necessitats d'un club de futbol professional. “Per descomptat que els volem ajudar. La Unió Esportiva està fent molt bona feina i col·laborant de manera innegable en la campanya de promoció del poble. Ens hauria agradat ajudar-los molt més, però som un municipi amb pocs ingressos i recursos i tampoc tenim espais.” En aquest sentit, una de les alternatives que posa sobre la taula l'Ajuntament és adequar una zona al costat del camp municipal. Tot plegat molt verd, perquè els terrenys són de dos propietaris privats. “Estem estudiant la possibilitat de comprar aquests terrenys i cedir-los al club. Seria una mena de pla B per al seu projecte, en una zona que, tard o d'hora, formarà part del complex esportiu municipal. Hauríem de buscar la fórmula per avançar la compra, si és viable.” Hi ha uns altres terrenys que s'han mirat, en una altra zona. “En un futur han de ser municipals, però ara són de l'Incasòl, que encara no s'ha definit. I no s'aixeca de cop un camp en un terreny, perquè s'han d'adequar i subministrar tots els serveis necessaris.”

UNA ALTERNATIVA

“Estem estudiant la possibilitat de comprar terrenys al costat del camp. Seria el pla B”

LIMITATS

“Ens hauria agradat ajudar-los molt més, però tenim poc espai i pocs recursos”
Darrera actualització ( Dijous, 24 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...