dissabte, 6 de febrer del 2016

"Ver fútbol en directo Alavés – Llagostera online gratis". article de @sportmaniaticos

Ver fútbol en directo Alavés – Llagostera online gratis

Dónde ver el partido de fútbol Alavés Llagostera 7 febrero

Nos vamos a toda prisa al partido Alavés vs Llagostera online gratis de esta tarde, menudo encuentro de la liga Adelante tenemos para visualizar. 
Previo del Alavés vs Llagostera por internet
El flamante líder recibe a la Llagostera, penúltima, con ganas de dar un golpe sobre la mesa y abrir hueco en su viaje sin vuelta atrás hacia la Primera división. Los vitorianos han aprovechado los pinchazos de sus rivales directos, pero sólo empatando y no ganando, por lo que son conscientes de que están dejando escapar oportunidades de oro para volver a la élite del fútbol español por la vía directa y antes del final de la temporada. Por eso Mendizorroza se volcará con su equipo este domingo ya que son conscientes de la transcendencia de la fase de la temporada que atraviesan.

Claves del partido

Los catalanes, sin embargo, no son la perita en dulce que parece. El pasado fin de semana volvieron a empatar y sacaron un punto que les mantiene en la lucha por la permanencia, a pesar de que la salvación les queda a seis puntos. Por lo tanto, si los vascos se juegan la vida este domingo, los de Alsina no se quedan atrás y también tienen la obligación de puntuar en Mendizorroza si no quieren ceder la cuchara antes de tiempo.
Se espera por tanto un partido intenso en Vitoria en el que los locales intentarán dominar el encuentro desde el inicio en busca de un gol oportunista de Toquero, como todos los que ha marcado hasta ahora y que siempre están significando puntos para los de Bordalás. Los catalanes por su parte intentarán aguantar como sea los arreones vascos intentando rascar un punto y aprovechar a la desesperada algunas de sus opciones en ataque, que las tendrá. Además, los numerosos refuerzos que han llegado en este mercado invernal cambiarán la dinámica del equipo y pueden volver a hacer soñar a los aficionados con que la salvación no es una utopía, sino un hecho factible que requiere esfuerzo.

Posible resultado

2-1.

Dónde ver el Alavés vs Llagostera gratis?

Entra a visualizar online el partido de Mendizorroza en este link.
Llegir mes / Leer mas...

"Alavés – UE Llagostera: Previa, horario y tv".Article de Planeta deporte

Alavés – UE Llagostera: Previa, horario y tv

Este domingo nos espera un partido con intereses para ambos clubes, debido a que a los locales les interesa hacer bueno el punto sumado la semana pasada en Oviedo y los catalanes necesitan con urgencia sumar puntos para poder salir de la zona de descenso.
  • La grada alavesista espera el debut de los nuevos fichajes.
  • El Llagostera con hambre de puntos y sed de victoria.
  • El Deportivo Alavés cuenta con todos sus hombres para el partido.
Alavés – UE Llagostera: Previa, horario y tv
PRECEDENTES PARA EL PARTIDO
El domingo se enfrentan en Mendizorroza el Deportivo Alavés y la U.E. Llagostera.
El conjunto catalán viene de empatar ante el Lugo, un empate posiblemente injusto, que los dos pagaron la falta de puntería. El Llagostera sigue sin conocer la victoria en este 2016 y que actualmente se encuentra en los puestos de descenso muy hundido, solo una posición por delante del colista, el Bilbao Athletic.
En cambio, el Alavés, viene de empatar ante el Oviedo, un punto sumado en un campo aparentemente complicado, que se puede hacer aun más valioso este domingo con una victoria contundente en la que se demuestre el auténtico espíritu de un líder de esta complicada competición.

NUEVAS INCORPORACIONES PARA LA U.E LLAGOSTERA

Los catalanes han hecho oficial varias incorporaciones en este mercado invernal. Esta semana han hecho ofical la incorporación de Fofo, quién h dicho que “ el objetivo es complicado pero hay que ir partido a partido”. Además, Fran Cruz ha dejado de ser azulgrana y ha anunciado su desvinculación del club azulgrana

JULI: “EL DOMINGO TENDREMOS QUE SER PACIENTES, EL LLAGOSTERA NOS LO PONDRÁ DIFÍCIL”

El media punta confía en el equipo para sacar el partido adelante.
Juli confía en el equipo para conseguir la victoria “Estamos acostumbrados a partidos difíciles” el equipo esta centrado en trabajar duro a cada entrenamiento, para poco a poco dar un paso más hacia adelante y reafirmarse como líderes en la clasificación y al poder ser dar un paso de gigante ante el Llagostera.
CONOCE LOS DETALLES DEL PARTIDO
Hora: 17:00
Dia: domingo 7-2-16
Estadio: Mendizorroza
Tv: canal + liga 2
Llegir mes / Leer mas...

"La LFP descobreix Evan Dimas mig any després de la seva estada al Llagostera perquè ara s´entrenarà amb l´Espanyol B". Article de @diaridegirona

La LFP descobreix Evan Dimas mig any després de la seva estada al Llagostera perquè ara s´entrenarà amb l´Espanyol B

06.02.2016 | 00:00
La LFP descobreix Evan Dimas mig any després de la seva estada al Llagostera perquè ara s´entrenarà amb l´Espanyol B
La LFP descobreix Evan Dimas mig any després de la seva estada al Llagostera perquè ara s´entrenarà amb l´Espanyol B
La LFP va anunciar ahir a bombo i platerets que el jugador indonesi Evan Dimas s'incorpora a la disciplina de l'Espanyol en el marc del projecte de la Lliga per potenciar el desenvolupament del joc en diversos països. Curiosament, Dimas ja havia tastat abans la LFP. I és que l'estiu passat el futbolista indonesi va estar-se unes setmanes entrenant-se amb el Llagostera amb qui fins i tot va disputar un amistós. Dimas s'entrenarà amb l'Espanyol B però en principi no disputarà cap partit de competició oficial. L'operació va ser trending topic a Indonèsia.
Llegir mes / Leer mas...

@oriol_alsina nega que el partit de Vitòria sigui "l´últim tren" . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Alsina nega que el partit de Vitòria sigui "l´últim tren"

El tècnic del Llagostera considera que el duel contra l'Alabès "és una final més" però no la definitiva L'equip marxa avui carregat de baixes

06.02.2016 | 00:00 No és l'últim tren però sí que el de Mendizorrotza porta penjada l'etiqueta de final. Res de nou des de fa una pila de setmanes. L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, treu dramatisme a la situació que viu el seu equip enfonsat des de fa una bona colla de jornades al pou de la categoria. La penúltima posició i el fet de tenir a set punts la preuada permanència és un pes a la motxilla considerable però d'aquí a perdre molts números de cares a la salvació, res de res. "El de Vitòria no és l'últim tren però sí que és una més de les dinou finals que ens queden", explicava ahir. Alsina afegia que davant el líder "ens espera el partit més complicat fora de casa perquè l'Alabès és el màxim favorit per quedar primer".
Els bascos són un dels equips que més i millor competeixen de la categoria i això s'accentua si actuen a Mendizorrotza. Així analitza Alsina l'equip basc i a més a més aprofundeix en les virtuts de l'equip de Pepe Bordalás. El maresmenc assegura que "és un equip molt competitiu, que sap a què juga amb homes perillosos com Toquero i també té una seguretat defensiva important". Tot i la transcendència del matx, Alsina treu ferro a les conseqüències d'una possible derrota. "No és l'últim tren perquè si no estaríem fotuts. És més, no descartem donar-hi la sorpresa".
Sense saber que vol dir la paraula victòria lluny de la Costa Brava, per a Alsina l'escenari de demà seria l'ideal per donar la campanada i fer saltar totes les apostes de la majoria d'aficionats que marquen un 1 a la travessa. "Guanyar al camp del líder seria un punt d'inflexió molt important perquè ens carregaríem de moral i una demostració a tothom que si tombes al primer pots guanyar qui sigui". Ambiciós de mena, el tècnic blaugrana assegura que "cada vegada estem més a prop de guanyar a fora i no descartem fer-ho diumenge a pesar de les dificultats del rival".
Pel que fa al rival, ahir el davanter Manu Barreiro alertava del perill del Llagostera. "No ens hem d'equivocar. S'han reforçat bé i volen sortir de baix. Haurem de tenir molta paciència i moure la pilota fins a desequilibrar-los".
Llegir mes / Leer mas...

MANU BARREIRO DAVANTER DE L'ALAVÉS:“Pot ser un partit trampa”. Article de @educiu a @lesportiucat


“No ens podem confiar, el Llagostera vol sortir de la zona baixa, té bons jugadors i s'ha reforçat bé a l'hivern”

“Tenim possibilitats de pujar, som líders, però ho hem de culminar”

Manu Barreiro, aquesta temporada amb l'Alavés Foto: EL CORREO.

De l'eliminatòria d'ascens a segona B amb el Cerceda (2010/11), recordo que el Llagostera va ser molt superior a nosaltres
No serà la primera vegada que els camins del Llagostera i Manu Barreiro (Santiago de Compostel·la, 8/7/1986) es creuen. El primer cop va ser la temporada 2010/11, quan el jugador jugava al Cerceda (tercera divisió) i es va enfrontar als llagosterencs en l'eliminatòria de campions que finalment va donar l'ascens a segona B al conjunt d'Oriol Alsina. Ara es tornaran a veure les cares en el futbol professional, el davanter a les files del líder, l'Alavés, i el Llagostera, enfonsat en la penúltima posició de la taula. Tot i això, Manu no vol ni sentir a parlar de favoritismes i no té cap dubte que serà un partit disputat.
Quina gran temporada, la de l'Alavés. De moment sembla que van ben encaminats per pujar.
Fins ara tot va rodat, estem guanyant partits tant a casa com a fora i som un equip bastant sòlid, que suma moltíssims punts. Esperem que la bona ratxa continuï.
Són líders en solitari i tenen la tercera plaça a quatre punts. Arribats a aquest punt és inevitable no pensar en l'ascens directe.
Quan et veus a dalt sempre hi penses, a pujar. L'equip no és inferior a cap altre de la categoria i això és el més important, que competim en cada jornada i estem tirant els partits endavant contra rivals complicats. Crec que tenim possibilitats de pujar.
L'afició deu estar entusiasmada amb la possibilitat de tornar a primera divisió.
Sí, aquí la gent està molt contenta amb l'equip, per tot el que donem al camp, independentment de si guanyem o no, però evidentment aquest any les coses estan anant molt bé i això ho fa més fàcil. Però de fet només ens demanen treball, que ho donem tot.
Quina és la clau d'aquest equip? Estan bé en defensa, en atac, en els partits a casa, també a camp contrari... Ho tenen tot.
Crec que sobretot ens fa forts ser sòlids al darrere, tots correm i defensem, també els davanters, i això pot ser una mica la clau, intentar no encaixar gols i aprofitar les ocasions que tinguem.
Han guanyat molts partits per la mínima, que també són tres punts. Treuen molta rendibilitat dels gols que marquen.
Sí, en molts partits no hem encaixat gols i a segona A si aconsegueixes això tens molt de guanyat. Saps que alguna en tindràs a dalt i tenim la sort que entren, que també és un aspecte molt important.
El tècnic, José Bordalás, també deu tenir un paper destacat en l'èxit de l'equip.
I tant, des que va venir va deixar molt clar el que volia, té les idees molt clares. Crec que els que no el coneixíem ho vam entendre tot molt de pressa i s'està demostrant amb el bon any que estem fent. Tot és gràcies a l'equip que ell va confeccionar i és clar que el tècnic també té part de culpa de la bona trajectòria que tenim.
Ara reben el penúltim classificat, el Llagostera. A priori hauria de ser un duel desigual, i més jugant a Mendizorrotza.
Pot ser un partit trampa, no ens podem confiar. El Llagostera vol sortir de la zona baixa, té bons jugadors i s'ha reforçat bé en el mercat d'hivern, no crec que sigui un partit desigual perquè estan demostrant que han agafat el ritme de la categoria i que competeixen en tots els partits. Segur que vindran aquí a intentar guanyar.
Tot i això, a Palamós van perdre per 3-0. Només per això ja els deuen tenir un mínim respecte.
Sí, qualsevol equip et pot guanyar, a cada jornada hi ha sorpreses. Allà ens van guanyar 3-0, sí que és cert que hi va haver circumstàncies que van incidir en el partit, però ens van guanyar bé i ja tenim ganes de tornar a jugar per poder refer-nos de la derrota.
El Llagostera pot ser ara un equip imprevisible. Està enfonsat en la taula però s'ha reforçat a consciència en el mercat d'hivern, sobretot en atac.
S'han reforçat bé, amb bons jugadors que coneixen la categoria. Per mi tenen un bon equip i segur que lluitaran fins al final per no baixar. Ens donaran molta feina, n'estic convençut.
Ja s'hi havia enfrontat amb el Cerceda la temporada 2010/11, en l'eliminatòria de campions que va donar l'ascens a segona B als llagosterencs. Què en recorda?
Exacte. Recordo que ells van ser molt superiors, ens van guanyar 2-0 en el partit d'anada en aquell camp petit i de gespa artificial i també a casa nostra, per 0-1. Ja fa força anys d'això i les coses han canviat molt.
Ha jugat 673 minuts repartits en 18 partits i ha marcat dos gols, tots en les últimes tres jornades de lliga. Ha anat de menys a més.
Sí, ara estic tornant a trobar el meu nivell i a comptar una mica més, perquè al principi de curs vaig tenir algun problema de lesions i em va costar agafar la forma. L'equip no nota els jugadors que entren nous i el més important és això, que tenim una plantilla en la qual treballen tots.
Com bé diu, ha anat entrant i sortint de l'equip, en part per la gran competència que té a la davantera amb jugadors com Juli i, sobretot, Toquero. Tot i això, han demostrat que poden jugar junts perfectament.
Sí, en l'últim partit vam jugar junts en Gaizka, en Juli i jo. És fàcil entendre's amb els bons jugadors, i ells són dos dels millors.
La seva ha estat una carrera de picar pedra fins a consolidar-se en el futbol professional. No tirar la tovallola i tenir constància ha estat vital en el seu cas.
Penso que sí, vaig tenir l'oportunitat de debutar a segona A quan era molt jove amb el Cadis, i potser la joventut em va passar factura en aquell moment. Després vaig acostar-me a la meva terra, amb el suport de la meva família, i vaig ser encertat de cara a gol, cosa que em va permetre anar escalant posicions fins a arribar a l'Alavés. Ara ho vull aprofitar i disfrutar al màxim de la segona A.
Jugar a primera divisió seria la culminació perfecta.
En el meu cas sí, perquè pensa que fa pocs anys jugava a segona B i pujar a primera divisió seria un somni. Som líders, però ho hem de culminar.
Llegir mes / Leer mas...

"Tébar, el fitxatge que progressa més adequadament".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Tébar, el fitxatge que progressa més adequadament

Dels sis fitxatges que ha fet el Llagostera en el mercat d'hivern, Marcos Tébar és el que millor rendiment està donant d'entrada als gironins. El madrileny pràcticament no havia jugat amb el seu equip anterior, el Brentford, en el darrer curs i mig, però en quatre partits ha començat a demostrar la seva qualitat al mig del camp. Tébar va jugar 45 minuts en la seva estrena contra el Leganés, quinze dies després d'haver fitxat pels blaugrana, i ha jugat tots els minuts des de llavors.
“Tébar està demostrant que cada dia que passa és més important. És un bon exemple de rendiment immediat”, afirma Oriol Alsina.
Llegir mes / Leer mas...

"Rendiment poc immediat". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Rendiment poc immediat

El risc. Els problemes físics impedeixen al Llagostera treure, de moment, tot el suc dels sis fitxatges d'hivern. A excepció de Tébar, Natalio i Fofo –que va arribar dilluns–, la resta s'han lesionat

Jose Carlos, en acció durant el partit contra el Mirandés al Palamós-Costa Brava Foto: J.R./ICONNA.
1
El Llagostera ha estat un dels clubs de segona A que més moviments va fer en el mercat d'hivern que es va tancar dilluns passat. En la situació en què està el conjunt llagosterenc, no va estranyar a ningú que la direcció esportiva del club intentés donar un cop de timó per fer una sacsejada a la plantilla que permetés revertir la situació. El problema am què es troba Oriol Alsina, l'entrenador del Llagostera, són les lesions i la poca continuïtat que estan tenint les incorporacions. Els únics que no han tingut problemes físics que els hagin obligat a aturar-se han estat Marcos Tébar, Natalio i Fofo –que tot just va arribar dilluns; Fofo sí que ha estat malalt un parell de dies, tot i que ahir ja va fer una part de l'entrenament amb els seus companys–. Els altres fitxatges –Álex Cruz, Edu Oriol i José Carlos– han interromput el procés d'acoblament a l'equip per diferents lesions. Als problemes físics que han tingut una part dels fitxatges del conjunt llagosterenc, s'hi ha d'afegir el fet que algun d'ells arrossegava un llarg període d'inactivitat, i és que, tot i treballar pel seu compte, al nivell òptim s'hi arriba amb el treball en grup amb la resta de companys –Tébar, Edu Oriol i José Carlos feia mesos que no competien–. “Si no s'haguessin lesionat ja tindrien un bon estat de forma. És normal que al començament s'entrenin a un altre ritme que els companys, però de seguida s'agafa la força i el to per arribar a un bon nivell. Les inoportunes lesions, però, han aturat la seva progressió física i d'acoblament dins l'equip i fan que hàgim de tornar a començar. Ni en això no tenim gaire sort”, analitza Oriol Alsina, que hi afegeix: “Amb Natalio i Fofo no sembla que hàgim de tenir aquest problema, ja que jugaven amb els seus equips i seguien una dinàmica d'entrenaments amb els seus exequips.”

EL PROTAGONISTA

Si no s'haguessin lesionat ja tindrien un bon estat de forma. És normal que a l'inici s'entrenin a un altre ritme, però de seguida s'agafa el bon to
Les inoportunes lesions han aturat la seva progressió física i d'acoblament amb la resta de l'equip
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Ruymán, disponible". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Ruymán, disponible

Acaba el malson. El central canari rep l'alta i podria entrar en la llista de dinou jugadors que farà el Llagostera per desplaçar-se a Vitòria i jugar contra l'Alavés (demà a les 17 h)

Ruymán en un entrenament de recuperació recent Foto: M. LLADÓ.
1
Entre tots els maldecaps que té el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, per fer una llista de divuit en condicions per afrontar cada partit del cap de setmana, el d'Arenys de Mar va rebre una bona notícia per part de l'equip mèdic. El central canari, Ruymán Hernández, va rebre l'alta després de poc més de nou mesos. A prop de casa seva, a Tenerife, el 19 d'abril passat, el futbolista del Llagostera es va fer una greu lesió al genoll que l'ha mantingut fins al dia d'avui de baixa –el defensa fa setmanes que agafa el to físic al costat dels seus companys–. El calvari per a Ruymán arriba a la fi, i és que l'exjugador del Recreativo o el Las Palmas podria entrar en la llista de dinou jugadors –Alsina n'haurà de descartar un, ja que Fofo viatjarà sense estar en les millors condicions per culpa d'una malaltia que fa dies que li fa la guitza– ja que ha rebut l'alta mèdica per començar a ajudar l'equip en tot el que pugui per treure el cap del fons de la classificació. “No acabem de tenir sort amb les lesions ja que afrontem el partit amb moltes baixes. Per sort, comencem a tenir notícies agradables com l'alta de Ruymán, però, tot i això, segurament viatjaran dinou jugadors ja que hi haurà algun jugador que fins a última hora no sabrem si estarà en plenes condicions”, explica l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.
Un retorn necessari
Després de 293 dies sense poder competir, la disponibilitat de Ruymán arriba en un moment vital per al Llagostera. Sense ser un futbolista imprescindible, per la posició en què juga, el canari aportarà una nova opció a l'eix de la defensa, que amb la baixa per lesió de Chus Herrero, la baixa per sanció d'Alberto Escassi –encara que no és central per naturalesa– i la baixa federativa que el club va donar a Fran Cruz, ha quedat amb Jorge García com a únic component fix. Ben segur que el cos tècnic del conjunt gironí ha vist que l'evolució de la recuperació de Ruymán és del tot correcta, i és que, en el dia d'avui, encara sembla una decisió arriscada haver prescindit del central andalús, Fran Cruz.
Entri o no en la llista de dinou, Ruymán, ara sí, veu la llum del que semblava un túnel sense final.
Llegir mes / Leer mas...

“El que ha fet el comitè és una barbaritat”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“El que ha fet el comitè és una barbaritat”

Indignació. Alsina, resignat, no comprèn la decisió respecte a la sanció a Escassi

Oriol Alsina Foto: J.SABATER.
1
L'endemà que el comitè d'apel·lació desestimés el recurs que va presentar el Llagostera per la sanció de dos partits que va rebre Alberto Escassi arran d'una entrada del jugador blaugrana sobre David Ferreiro en el darrer matx contra el Lugo, Alsina va valorar aquest fet amb un to de resignació i a l'hora incredulitat: “El que ha fet el comitè és una barbaritat. No seré jo qui digui el que és just o no, això ho ha de jutjar la gent”, deia Alsina, que no podrà comptar amb Escassi per al matx contra l'Alavés de demà, ni per al de l'Albacete del cap de setmana que ve.
Llegir mes / Leer mas...