divendres, 2 de setembre del 2016

"ADN Barça per al Llagostera". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

ADN Barça per al Llagostera

Format a la pedrera blaugrana, Pol Calvet va coincidir a La Masia amb Samper, Deulofeu, Denis Suárez, Sandro i Munir Alsina veu difícil que jugui contra el Saguntí però Vivi estarà convocat

02.09.2016 | 00:00
Pol Calvet, al costat d´Isabel Tarragó i Gerard Escoda, en la presentació.
Pol Calvet, al costat d´Isabel Tarragó i Gerard Escoda, en la presentació.
Format al planter del FC Barcelona, on va arribar amb 13 anys, Pol Calvet va militar la temporada passada al Deportivo de la Corunya B i ara arriba al club d'Isabel Tarragó i Oriol Alsina per donar un cop de mà i ajudar a l'equip a retornar a la Segona Divisió A. Com va explicar el secretari tècnic, Gerard Escoda, el nou futbolista dels gironins és «un producte del planter del Barça».
El darrer fitxatge llagosterenc va explicar que «arribo a un club amb un projecte il·lusionant, ambiciós, amb bons jugadors i crec que el salt a nivell competitiu que buscava el Llagostera m'ho ofereix». El barceloní aterra al conjunt del Gironès assegurant que «vull posar el meu granet de sorra per ajudar a complir els objectius».
El jove migcampista del Llagostera ha viscut la cara amarga del futbol amb dues greus lesions als isquiotibials que l'han obligat a passar pel quiròfan i, afortunadament, com explica Pol Calvet, «ara estic net, fa mig any que competeixo bé, he fet la pretemporada amb el primer equip del Deportivo i tinc moltes ganes de passar pàgina i jugar a futbol».
Calvet és d'aquells futbolistes amb ADN Barça a qui li agrada el bon tracte a la pilota i ahir, en la seva presentació amb el color blaugrana del Llagostera, va dir que «al planter del Barça vaig ?coincidir amb Samper, Deulofeu, Denis Suárez, Masip, Dongou, Sandro, Munir... i amb els actuals companys al Llagostera Pol Busquets i Nando Quesada».
L'adaptació del nou futbolista s'anirà coent a foc lent i ahir Pol Calvet ja es va exercitar amb els seus nous companys. Va explicar que les primeres sensacions «han estat molt bones tot i que encara estic coneixent els meus nous companys». Respecte a les ambicioses aspiracions del Llagostera, Pol Calvet va dir que «tenim jugadors i plantilla per aspirar al màxim possible, ara bé, en el món del futbol no només serveixen els noms, cal que siguem una família i estar units».
Per la seva banda, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va explicar que amb l'incorporació de Pol Calvet «ens assegurem polivalència perquè pot actuar en moltes posicions i és un jove que arriba amb ganes de créixer». Segons el maresmenc, «amb Pol Calvet tanquem un estiu amb una feina complicada de fitxar a molta gent nova, i ara cal acoblar a totes aquestes bones individualitats a l'entorn d'un equip».
De les possibilitats que els tres darrers fitxatges (Vivancos, Jorge Shafa i Pol Calvet) debutin demà davant l'Atlètic Saguntí, Alsina va avisar que a dia d'avui, «en Pol i en Shafa és complicat perquè acaben d'arribar, però en Vivi té opcions d'entrar a la convocatòria per al partit de dissabte».
Llegir mes / Leer mas...

Pol Calvet: “És un pas endavant”.Article de @educiu i @Peresubirana a @lesportiucat

Pol Calvet: “És un pas endavant”

Pol Calvet va ser l'últim fitxatge anunciat pel Llagostera dimecres, i ahir mateix ja va ser presentat. El migcampista va agrair la confiança que li ha donat el club després de jugar mig any a tercera amb el Deportivo B. Calvet, format a les categories inferiors del Barça, va passar un calvari de lesions, i l'etapa al club gallec li ha servit per tornar a sentir-se futbolista. “Després de fer la pretemporada amb el primer equip del Deportivo volia fer un pas endavant, i venir a Llagostera m'oferia aquesta possibilitat”, va destacar Calvet.
Darrera actualització ( Divendres, 2 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Un equipàs per greixar". Article de @educiu i @Peresubirana a @lesportiucat

Un equipàs per greixar

2a divisió B. El Llagostera ha configurat una plantilla tant imponent com renovada, però encara necessita acoblament. A més dels vint futbolistes del primer equip, Alsina confia en els jugadors del filial

Un equipàs per greixar Foto: Arxiu.
1 2
Després de viure dimecres un últim dia de mercat frenètic, el Llagostera va donar per tancada la plantilla per a la temporada 2016/17. Ho va fer amb dos fitxatges d'última hora (Jorge Shafa i Pol Calvet), que es van afegir al de Vivi de dimarts, que completen un equip cridat a ser un dels més potents de la segona divisió B. Oriol Alsina i els seus ajudants han construït una plantilla pràcticament nova respecte a la del curs passat (només continuen Moragón, Ratti i Masó) que consta de 20 fitxes (se n'han guardat dues de sub-23), a més de diversos futbolistes del filial de primera catalana que s'espera que puguin reforçar el primer equip sempre que se'ls necessiti. És el cas de futbolistes com ara Pol Busquets, Pol Tarrenchs, Joan Maynau, Marc Ferrer, Marc Gelmà, Jordi Maymí, Soufiane Jebari, Carlos Martínez, Eloi Zamorano i Carlos Cano, que tenen la confiança dels tècnics (Zamorano i Cano han anat convocats en les dues primeres jornades, i el davanter fins i tot va debutar el diumenge passat al camp de l'Ebre).
El Llagostera té d'entrada una plantilla imponent, contrastada i amb totes les posicions perfectament cobertes, però encara li falta una bona dosi d'acoblament. Ho demostra el fluix inici de la competició de lliga, amb un sol punt sumat dels primers sis en joc –empat a casa contra l'Espanyol B (1-1) i derrota a La Almozara (2-0).
Porters
José Moragón
Nico Ratti
Defenses
Carlos Albarrán
Rodri
Samu San José
Diego Jiménez
Valentín Merchán
Migcampistes
Marc Martínez
Jordi Masó
Pol Calvet
Albert Vivancos, ‘Vivi'
Sebas Setti
Álex Colorado
Marc Fernández
Robert Simón
Davanters
Rafa Jordà
Pablo Sánchez
Manel Martínez
Jorge Shafa
Rubén Martínez
Entrenador
Oriol Alsina
S'espera que diversos jugadors sub-23 del filial com ara Busquets, Tarrenchs, Cano, Zamorano, Maynau, Marc Ferrer, Marc Gelmà, Maymí, Soufiane i Carlos Martínez reforcin puntualment el primer equip.
Llegir mes / Leer mas...

"Una aventura històrica que comença amb mal peu".Article de @educiu a @lesportiucat

Una aventura històrica que comença amb mal peu

El rival del Llagostera. L'Atlètic Saguntí, que competeix per primera vegada a segona B, ha perdut contra el Barça B (3-1) i el Sabadell (0-1)

El Llagostera rebrà demà l'Atlètic Saguntí (a les 18.30 h a Palamós) amb l'esperança de sumar la primera victòria de la temporada. Al davant els d'Oriol Alsina es trobaran un rival que tampoc ha pogut celebrar encara cap victòria, després de dues derrotes contra el Barça B (3-1) i el Sabadell (0-1), aquesta última in extremis. Per al conjunt dirigit per David Gutiérrez aquesta és una temporada molt especial, i és que el club de Sagunt competeix per primera vegada en la seva història a segona B.
L'Atlètic Saguntí ha mantingut bona part del bloc del curs passat i ha fitxat jugadors contrastats en la categoria, però de moment ha començat la seva nova aventura amb mal peu. Tot i això, es tracta d'un equip compacte que basa gran part de la seva sort en la solidesa defensiva, sobretot a casa, al Camp Nou de Morvedre, un fet clau per a l'ascens de la temporada passada. Jugadors com Carlos Esteve i David Fas estan cridats a marcar diferències en atac, tot i que fins ara els valencians només han estat capaços de marcar un gol en les dues primeres jornades, els mateixos que el Llagostera.
“L'Atlètic Saguntí és un equip amb ofici, sense gaires fissures, molt ben treballat defensivament. Tenen jugadors amb molta experiència en la categoria i segurament ens trobarem un equip força semblant al de la setmana passada, l'Ebre. Segur que serà un partit complicat, com tots els de segona B”, explica Oriol Alsina.

EL PUNT FORT

L'equip dirigit per David Gutiérrez basa gran part de la seva sort en la solidesa defensiva

FALTA PÓLVORA

1
gol
ha marcat l'Atlètic Saguntí en les dues primeres jornades, els mateixos que el Llagostera
Porters
Adrián Lluna
Marcos Lavín
Defenses
Biao Deng
Oscar López
Marc Trilles
Miguel Ángel Marín
Adrián Salinas
Rafa Gimeno
Enrique Ferreres
Fran Gámez
Ángel Ortega
Isaac Puig
Migcampistes
Pablo Vidal
Adrián Lois
Benito Espinosa, ‘Beni'
Javi Serra
Néstor Querol
Javi Rubio
David Fas
Mario Gallego
Davanters
Carlos, ‘Charly', Meseguer
Javi Boix
Pibe
Carlos Esteve
Entrenador
David Gutiérrez
Darrera actualització ( Divendres, 2 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...