divendres, 2 de setembre del 2016

"Una aventura històrica que comença amb mal peu".Article de @educiu a @lesportiucat

Una aventura històrica que comença amb mal peu

El rival del Llagostera. L'Atlètic Saguntí, que competeix per primera vegada a segona B, ha perdut contra el Barça B (3-1) i el Sabadell (0-1)

El Llagostera rebrà demà l'Atlètic Saguntí (a les 18.30 h a Palamós) amb l'esperança de sumar la primera victòria de la temporada. Al davant els d'Oriol Alsina es trobaran un rival que tampoc ha pogut celebrar encara cap victòria, després de dues derrotes contra el Barça B (3-1) i el Sabadell (0-1), aquesta última in extremis. Per al conjunt dirigit per David Gutiérrez aquesta és una temporada molt especial, i és que el club de Sagunt competeix per primera vegada en la seva història a segona B.
L'Atlètic Saguntí ha mantingut bona part del bloc del curs passat i ha fitxat jugadors contrastats en la categoria, però de moment ha començat la seva nova aventura amb mal peu. Tot i això, es tracta d'un equip compacte que basa gran part de la seva sort en la solidesa defensiva, sobretot a casa, al Camp Nou de Morvedre, un fet clau per a l'ascens de la temporada passada. Jugadors com Carlos Esteve i David Fas estan cridats a marcar diferències en atac, tot i que fins ara els valencians només han estat capaços de marcar un gol en les dues primeres jornades, els mateixos que el Llagostera.
“L'Atlètic Saguntí és un equip amb ofici, sense gaires fissures, molt ben treballat defensivament. Tenen jugadors amb molta experiència en la categoria i segurament ens trobarem un equip força semblant al de la setmana passada, l'Ebre. Segur que serà un partit complicat, com tots els de segona B”, explica Oriol Alsina.

EL PUNT FORT

L'equip dirigit per David Gutiérrez basa gran part de la seva sort en la solidesa defensiva

FALTA PÓLVORA

1
gol
ha marcat l'Atlètic Saguntí en les dues primeres jornades, els mateixos que el Llagostera
Porters
Adrián Lluna
Marcos Lavín
Defenses
Biao Deng
Oscar López
Marc Trilles
Miguel Ángel Marín
Adrián Salinas
Rafa Gimeno
Enrique Ferreres
Fran Gámez
Ángel Ortega
Isaac Puig
Migcampistes
Pablo Vidal
Adrián Lois
Benito Espinosa, ‘Beni'
Javi Serra
Néstor Querol
Javi Rubio
David Fas
Mario Gallego
Davanters
Carlos, ‘Charly', Meseguer
Javi Boix
Pibe
Carlos Esteve
Entrenador
David Gutiérrez
Darrera actualització ( Divendres, 2 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui