divendres, 2 de setembre del 2016

"Un equipàs per greixar". Article de @educiu i @Peresubirana a @lesportiucat

Un equipàs per greixar

2a divisió B. El Llagostera ha configurat una plantilla tant imponent com renovada, però encara necessita acoblament. A més dels vint futbolistes del primer equip, Alsina confia en els jugadors del filial

Un equipàs per greixar Foto: Arxiu.
1 2
Després de viure dimecres un últim dia de mercat frenètic, el Llagostera va donar per tancada la plantilla per a la temporada 2016/17. Ho va fer amb dos fitxatges d'última hora (Jorge Shafa i Pol Calvet), que es van afegir al de Vivi de dimarts, que completen un equip cridat a ser un dels més potents de la segona divisió B. Oriol Alsina i els seus ajudants han construït una plantilla pràcticament nova respecte a la del curs passat (només continuen Moragón, Ratti i Masó) que consta de 20 fitxes (se n'han guardat dues de sub-23), a més de diversos futbolistes del filial de primera catalana que s'espera que puguin reforçar el primer equip sempre que se'ls necessiti. És el cas de futbolistes com ara Pol Busquets, Pol Tarrenchs, Joan Maynau, Marc Ferrer, Marc Gelmà, Jordi Maymí, Soufiane Jebari, Carlos Martínez, Eloi Zamorano i Carlos Cano, que tenen la confiança dels tècnics (Zamorano i Cano han anat convocats en les dues primeres jornades, i el davanter fins i tot va debutar el diumenge passat al camp de l'Ebre).
El Llagostera té d'entrada una plantilla imponent, contrastada i amb totes les posicions perfectament cobertes, però encara li falta una bona dosi d'acoblament. Ho demostra el fluix inici de la competició de lliga, amb un sol punt sumat dels primers sis en joc –empat a casa contra l'Espanyol B (1-1) i derrota a La Almozara (2-0).
Porters
José Moragón
Nico Ratti
Defenses
Carlos Albarrán
Rodri
Samu San José
Diego Jiménez
Valentín Merchán
Migcampistes
Marc Martínez
Jordi Masó
Pol Calvet
Albert Vivancos, ‘Vivi'
Sebas Setti
Álex Colorado
Marc Fernández
Robert Simón
Davanters
Rafa Jordà
Pablo Sánchez
Manel Martínez
Jorge Shafa
Rubén Martínez
Entrenador
Oriol Alsina
S'espera que diversos jugadors sub-23 del filial com ara Busquets, Tarrenchs, Cano, Zamorano, Maynau, Marc Ferrer, Marc Gelmà, Maymí, Soufiane i Carlos Martínez reforcin puntualment el primer equip.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui