divendres, 9 d’octubre del 2015

Nando Quesada llega con la carta de libertad al Llagostera

Article de l'AS

El centrocampista se crió en La Masia y tendrá ficha del filial hasta enero porque ahora no puede ser inscrito en la LFP. El miércoles debutó en Rubí.


Nando Quesada ya es nuevo jugador del Llagostera. El centrocampista llevaba semanas ejercitándose con el conjunto azulgrana y finalmente ha convencido a un Oriol Alsina que ha dado el visto bueno a su fichaje. Llega libre y tendrá ficha del filial hasta enero porque antes no puede ser inscrito en la LFP.
Publicidad
Quesada se formó en las categorías inferiores del Barça —llegó en su etapa alevín y se marchó tras su etapa juvenil— y se trata de un futbolista de futuro. El cuerpo técnico del Llagostera tiene depositadas en él muchas esperanzas una vez superadas dos graves lesiones, una en el peroné y otra en la rodilla, y el pasado miércoles en Copa Catalunya ante el Rubí ya debutó con el primer equipo y dejó alguna pequeña muestra de su calidad pese a la derrota del equipo (1-0). “Me habría gustado debutar de otra manera, ganando y superando la eliminatoria, pero lo cierto es que no jugamos bien y su gol tan temprano nos hizo daño”.
Tras salir del Barça, se marchó al Utrecht holandés y tras una campaña sin oportunidades llegó cedido al Achilles de Segunda. Ahora en Llagostera se le han vuelto a abrir las puertas del fútbol de elite español y tiene muchas ganas de agradar y de hacerse un sitio: “Cuando volví de Holanda necesitaba un sitio donde entrenarme y Alsina me ofreció la posibilidad de hacerlo aquí”, finalizó.
Escassi, un fijo para Alsina
Alberto Escassi llegó este verano procedente del Alcorcón y se ha erigido en un fijo para Oriol Alsina. El centrocampista ha participado en todos los partidos de esta temporada —ha disputado 630 minutos— y el técnico azulgrana va alternando su posición de la defensa a la medular: “Estoy igual de cómodo tanto en la defensa como en el centro del campo. Son dos posiciones que ya había ocupado y estoy contento por tener minutos”, explicó. El domingo visitan al Mallorca y todo indica que será titular en el centro del campo.
Llegir mes / Leer mas...

Se refuerza el Llagostera

Article del Mundo Deportivo

  • Firma al centrocampista Nando Quesada, formado en las categorías inferiores del FC Barcelona
Nando Quesada, en su etapa en los equipos inferiores del Barça
Nando Quesada, en su etapa en los equipos inferiores del Barça



El centrocampista Nando Quesada, formado en las categorías inferiores del Barcelona, se ha convertido en nuevo jugador del Llagostera, al que llega con la cláusula de libertad, según informa el club gerundense.
Quesada, de 21 años, llevaba semanas entrenándose con la entidad de la Costa Brava que, finalmente, se ha decidido por cerrar la incorporación de este futbolista. El centrocampista catalán, que ha firmado con ficha del filial, ha pasado doce años en la cantera del Barcelona y ha sido internacional sub-17 con la selección española.
Mañana viernes será presentado en la sala de prensa del Estadio Josep Pla i Arbonés de Palafrugell a las 12.00 horas.
Llegir mes / Leer mas...

Alsina: "Si Mosquito vol jugar, ha de reaccionar i millorar moltíssim"

Article del @diaridegirona

L'entrenador del Llagostera confirma una sanció al brasiler per haver-se absentat sense avisar de dos entrenaments

09.10.2015 | 00:00
Mosquito pugnant amb un jugador del Rubí durant el partit de Copa Catalunya de dimecres a can Rosés.
Mosquito pugnant amb un jugador del Rubí durant el partit de Copa Catalunya de dimecres a can Rosés.
L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va exigir ahir al davanter brasiler Mosquito "una reacció" immediata si vol tenir possibilitats de jugar. Alsina encara està dolgut per l'acte d'indisciplina del futbolista, que aquesta setmana es va absentar de dos entrenaments pràcticament sense avisar al·legant "malestar general". El jugador haurà de pagar una multa simbòlica de 200 euros, però la seva actitud li sortirà molt més cara en l'aspecte esportiu perquè aquest cap de setmana és pràcticament segur que no anirà convocat pel partit contra el Mallorca "i ara mateix és l'últim davanter perquè té per davant gent com en Juanjo, en Benja, l'Imaz...". Alsina ho té clar i així li ho va transmetre dimecres al futbolista: "si vol jugar al Llagostera, ha de reaccionar i millorar moltíssim perquè aquí ser brasiler o haver estat internacional no serveix de res si no et guanyes el lloc suant als entrenaments".
Mosquito va enviar dilluns un missatge al secretari tècnic Javi Salamero dient-li que no aniria a l'entrenament programat a Palafrugell per indisposició. El metge del club el va visitar a casa seva a Platja d'Aro i va semblar que l'endemà sí que s'exercitaria a Llagostera en l'última sessió abans del duel de Copa Catalunya contra el Rubí. Mosquito no s'hi va presentar i ni tan sols va avisar. El club no el va poder localitzar fins al vespre, quan Salamero es va presentar al seu domicili i, novament, va escoltar per boca seva que no es trobava bé. Finalment el davanter va anar dimecres al matí a Palafrugell per disculpar-se amb Alsina i donar-li explicacions. "Si no es trobava bé, que pot ser, el que havia d'haver fet era venir a l'entrenament, que el metge l'hagués vist, i li hauria receptat el medicament necessari per recuperar-se. Jo, que sóc malpensat, interpreto que potser no tenia ganes de jugar a Rubí i per això el vaig posar de titular. No pot ser que tothom vagi a una i algú s'ho salti", reflexionava el tècnic maresmenc.
Mosquito i Giva, els dos brasilers del Llagostera, s'han intercanviat els papers després de set jornades. El primer, cedit pel Vasco de Gama, va sortir de titular en la jornada inaugural contra l'Osasuna però des d'aleshores amb prou feines ha comptat; el segon, fitxat en propietat pels blaugranes, s'ha fet un lloc indiscutible a l'onze, ja ha anotat dos gols i diumenge va completar una magnífica actuació contra l'Elx. Oriol Alsina diu que Giva "està perfectament adaptat i és tot un atleta, un professional" mentre que, en canvi, Mosquito, "ho veig més complicat i haurà de millorar molt per jugar". Tot i això el davanter, en principi, està decidit a seguir al club i mirar de recuperar la confiança del tècnic.
Llegir mes / Leer mas...

Jugadors i tècnics comparteixen una barbacoa per dinar

Article del Diari de Girona

09.10.2015 | 00:00
Jugadors i tècnics comparteixen una barbacoa per dinar
Jugadors i tècnics comparteixen una barbacoa per dinar
Els jugadors i tècnics del Llagostera van compartir ahir una barbacoa per dinar a les mateixes instal·lacions de Palafrugell, l'estadi Josep Pla i Arbonés, on es van entrenar. A l'àpat també hi va assistir la presidenta, Isabel Tarragó. El tècnic Oriol Alsina és molt amant
de fer de tant en tant aquestes trobades amb la plantilla per tal
de fer pinya i unir el vestidor. El Llagostera visita diumenge Palma.
Llegir mes / Leer mas...

Hi ha vida més enllà del Mallorca

Article de l'Esportiu

El porter manacorí José Moragón ha arribat al futbol professional sense haver passat pel club de referència a les illes Balears

A l'Iberostar, Moragón vol confirmar les bones sensacions

Moragón en una acció contra el Tenerife Foto: ICONNA.
1
Ben pocs futbolistes balears que han arribat al futbol professional no han passat en algun moment de la seva carrera –sobretot en etapa de formació– per les files del Mallorca. El conjunt de Palma és sense cap mena de dubte el referent del futbol a les illes Balears i el club que juga en una categoria més alta, tant pel que fa al primer equip com en els equips de formació. Un d'aquests casos és l'actual porter titular del Llagostera, José Moragón, que tot i ser de Manacor –a escassos 40 quilòmetres de la capital– mai ha vestit la samarreta vermella malgrat aconseguir ser professional: “No hi he tingut mai cap vinculació, només és l'equip de la meva terra i el de l'estadi on anava a veure partits de primera divisió quan era petit”, explica el porter, que al llarg de la seva trajectòria de formació sempre va militar a l'equip de la seva ciutat, el Manacor.
I és que el club de l'est de l'illa sempre s'ha destacat per fer una bona tasca amb els equips de la base, i és també un dels referents mallorquins en el futbol formatiu: “Teníem un bon equip, a Manacor, i de fet, a divisió d'honor juvenil era habitual que sempre hi competís el Mallorca, el San Francisco i el Manacor.”
Moragón va sortir de Mallorca ben jove, quan encara era juvenil direcció a Sevilla per incorporar-se al juvenil del Betis, primer, i al filial verd-i-blanc més tard. A partir d'aquí, el porter va començar un periple per diversos equips catalans, però sempre fent passos endavant des del Morell fins al futbol professional: “Quan estava a Manacor sempre hi havia rumors de si fitxava o no pel Mallorca, però mai es va acabar de concretar res i al final vaig fitxar pel Betis”, explica Moragón, que fins ara havia tornat a l'illa per jugar contra altres equips balears.
Un escenari conegut
Després d'enfrontar-s'hi diverses vegades en el futbol de base i una contra el filial, ja amb el Llagostera, Moragón tornarà a un escenari que havia trepitjat diversos cops com a aficionat però mai com a jugador: “Hi anava a veure els partits contra el Barça i el Madrid i ara em fa molta gràcia poder-hi jugar. Serà important per a mi”, remarca el porter, que el curs passat va viure des de la banqueta la victòria dels de la Costa Brava a l'Iberostar Estadi (0-1).
El rodatge, complet
Moragón ha passat de tenir la porta oberta del club l'estiu passat, a haver d'assumir la responsabilitat de cobrir la baixa per lesió de René en un inici de lliga delicat per al Llagostera: “A l'estiu m'obrien la porta, però vaig ser sincer i vaig dir que em volia quedar per ajudar. Jo he fet el que em tocava, anar a entrenar-me, esforçar-me i finalment quan ha fet falta s'ha confiat en mi. Ara espero ajudar a aconseguir bons resultats.”
En cas de mantenir-se en la titularitat, Moragón disputarà el seu quart partit en la lliga d'aquest curs. El debut conra el Tenerife no va ser bo, però igual que la resta de l'equip, va millorar contra el Girona i l'Elx: “Em faltava rodatge. Feia molt temps que no jugava partits de competició i sempre costa recuperar les sensacions sota dels pals i sobretot la confiança. Amb tres partits jugats començo a sentir el que era. No estic en el meu millor moment, però estic en el camí d'aconseguir-ho”, va destacar el porter del Llagostera.

EL PROTAGONISTA

No hi he tingut cap vinculació, però el Mallorca és l'equip de la meva terra i el de l'estadi on anava a veure partits de primera de petit
Em faltava rodatge, i després de tres partits ja he pogut recuperar moltes sensacions
José Moragón
porter del llagostera
Quan era cadet i juvenil es parlava de si fitxava o no pel Mallorca, però a Manacor teníem un equip potent i no m'hi vaig moure

Del vermell al blaugrana

La relació entre el Mallorca i el Llagostera no és que sigui gaire forta, però sí que trobem jugadors llagosterencs amb passat al club mallorquí. El cas més destacat és Jordi López, que va vestir la samarreta dels balears durant la temporada 2006/07 a primera divisió. Enric Pi també va jugar a Mallorca, i tot i que no ho va fer amb el primer equip, sinó amb el filial, la relació va ser força intensa: el granollerí va jugar tres temporades amb el club balear –del 2002 al 2005– i va arribar a entrenar-se amb la primera plantilla. El curs passat, el Llagostera ja va guanyar a l'Iberostar.
Darrera actualització ( Divendres, 9 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera fa oficial la incorporació de Quesada

Article de l'Esportiu

Amb el filial. El mig haurà de jugar amb el segon equip fins al gener

Després d'un període de proves i de convèncer el cos tècnic llagosterenc, Nando Quesada ja és oficialment jugador del Llagostera i el club de la Costa Brava ahir ho va anunciar. De fet, el migcampista, de 21 anys, ja va jugar 70 minuts en el duel de copa a Rubí. Quesada arriba després de dues temporades jugant a Holanda amb l'Utrecht i l'Achilles, i com a mínim fins al gener haurà de competir en el filial fins que s'obri una nova finestra d'inscripcions a la LFP. El sabadellenc és un mig creatiu i està previst que s'entreni regularment amb el primer equip.
Llegir mes / Leer mas...

“Hem de guanyar, no podem esperar més”

Article de l'Esportiu
 
FERRAN COROMINAS ‘CORO'  DAVANTER DEL MALLORCA

“Hem de guanyar, no podem esperar més”

“No hem començat com esperàvem, però segur que reaccionarem aviat, tenim plantilla per estar a dalt”

“A l'estiu van mostrar molt interès per mi i també m'agradava l'opció d'anar-hi, però vaig triar el Mallorca”

Coro, en plena conducció, al costat de Julio Álvarez (Numància) Foto: ULTIMA HORA.

Ferran Corominas, Coro, (Banyoles, 5/1/1983) ha tornat a tastar la segona A després de jugar els dos últims anys amb l'Elx a primera divisió. A l'estiu, el banyolí va tenir sobre la taula un grapat d'ofertes d'equips de la categoria de plata, entre les quals una del Llagostera, però finalment va decidir acceptar la proposta del Mallorca, actualment cuer de 2a A. En l'aspecte personal, Coro no està tenint la participació esperada i tampoc ha aconseguit trencar el seu particular malefici amb el gol –el curs passat no en va marcar cap amb l'Elx–, una situació que l'atacant espera revertir contra el Llagostera.
El Mallorca, cuer, no ha començat gens bé. Què està fallant?
No hem començat com esperàvem, és cert, perquè s'han fet molts fitxatges amb la idea d'estar a dalt. Tot i així, mereixíem més en algun partit, per exemple el del Nàstic o el del Bilbao Athletic. Els resultats no ens estan acompanyant, però segur que això canviarà aviat, hi ha temps per reaccionar, però ho hem de fer aviat, perquè et veus a la zona baixa i això no agrada.
La situació de ‘Chapi' Ferrer és complicada. Des de Mallorca es veu el partit contra el Llagostera com un ultimàtum pel tècnic?
Sé que li tenen confiança, però no sé si es tracta d'un ultimàtum o no. Nosaltres hem de guanyar, no podem esperar més, hem de fer-nos forts a casa i començar a sumar de tres en tres.
Personalment, ha jugat en quatre partits, només un com a titular. S'esperava tenir més participació, m'imagino...
Sí, he vingut aquí per jugar i ser un jugador important, així que espero anar entrant i tenir cada vegada més protagonisme.
S'ha trobat massa competència a la davantera de l'equip?
Sí que n'hi ha, però jo vaig arribar tard, quan la lliga ja estava a punt de començar, i no tenia el mateix ritme que els altres companys, però ara ja fa unes setmanes que estic a punt. Sí que hi ha molt bons jugadors a les posicions d'atac, però això és bo per a l'equip.
El curs passat no va marcar cap gol amb l'Elx i amb el Mallorca encara no s'ha estrenat. Una espina que es deu voler treure, no?
Sí, per a un jugador d'atac, encara que jo no sigui un davanter de referència, sempre és bo marcar, donar assistències i ser protagonista, i això és el que espero aconseguir.
Després de jugar els últims dos anys en l'elit ha tornat a segona A. Expliqui'm com va anar tot plegat.
A l'estiu tenia ofertes de segona A i també de l'estranger, i al final vaig decidir quedar-me aquí. A Mallorca em van dir que confiaven en mi, que feien un projecte molt interessant i em va agradar l'opció de venir. He firmat un contracte de dos anys amb un altre d'opcional.
El Llagostera va ser un d'aquests equips de segona A que el volien fitxar. Hi va estar a prop?
El Llagostera va mostrar molt d'interès en mi, vaig parlar amb l'Oriol i en Javi Salamero i també m'agradava l'opció, però també tenia altres coses i al final n'has d'acabar triant una, i va ser la del Mallorca.
I del Girona, què me'n diu. Van mostrar interès?
Havia sonat alguna cosa, però no era una opció ferma.
A l'equip de Montilivi hi va deixar molt bones sensacions el curs 2011/12, en què va marcar 18 gols. Què recorda d'aquella època?
En guardo molt bons records. Va ser un any complicat, perquè vam tenir dos canvis d'entrenador i estàvem a la zona baixa, però recordo que hi havia molt bon ambient al vestidor i personalment també em va sortir un bon any. A més, tenia la família i els amics a prop, així que hi vaig estar molt bé.
Ara s'enfronten amb el Llagostera, un equip que ha millorat molt en les últimes jornades. Què n'espera, del partit?
Sí, la setmana passada van golejar l'Elx i suposo que vindran amb la moral alta. Esperem que no ens guanyin, nosaltres sortirem pels tres punts, que ja ens toca. Suposo que ells intentaran ser sòlids en defensa per després sortir al contraatac, i també haurem de vigilar en les accions a pilota aturada.
Amb 32 anys acumula una llarga trajectòria en el futbol professional. De què està més orgullós?
Hi ha moments puntuals que són importants i que et marquen, com el gol de la salvació amb l'Espanyol, o el de la copa, o els dos gols que vaig fer en les semifinals de la UEFA... però crec que he estat bastant regular i estic content amb la meva trajectòria esportiva.
Darrera actualització ( Divendres, 9 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...