dissabte, 19 de setembre del 2015

RESULTATS D'AVUI I PARTITS DE DEMA


Llegir mes / Leer mas...

PARTITS CAP DE SETMANA


Llegir mes / Leer mas...

Empezar a competir o cambiar de "jefe"

Article del Dia.es

El Tenerife afronta un partido frontera, en el que debe dar un giro a la imagen y los resultados de las cuatro primeras jornadas o aceptar un relevo en su banquillo como solución Agné piensa en Alberto Jiménez para el centro del campo.
J.J.R. (@juanjo_ramos), S/C Tfe.

Edición impresa

Hay partidos que parecen predestinados a convertirse en el final de un ciclo. La trayectoria deportiva se ha torcido tanto que ha generado desconfianza dentro y fuera. El resultado no es otra cosa que un equipo roto, a menudo muy profesional y trabajador hasta la muerte del proyecto. Pero incapaz de dar un giro radical a la situación. Entonces llega la derrota esperada, acompañada de una imagen alejada de los estándares de competitividad necesarios para seguir adelante y, como consecuencia, las medidas drásticas. El cambio. Casi siempre se toca la tecla del banquillo. La situación del CD Tenerife parece encaminada hacia este destino cruel con el entrenador, pero que abre un periodo de esperanza. De renovados ánimos. Se suelta lastre, se gana tiempo y se empieza de nuevo... con algunos partidos menos.
De los futbolistas blanquiazules que salten esta tarde al césped de Palamós depende el guion alternativo. Es posible. Basta con mejorar el juego, ser competitivos y ganar. Fácil de escribir. Difícil de transformar en realidad si se tienen como base los cuatro partidos anteriores. El técnico aragonés, para el que el encuentro de esta tarde es una final, tiene todavía algo que decir. Para empezar, habrá que saber si da un nuevo bandazo en su alineación o halla por fin la fórmula ganadora. Ausente Aitor Sanz, Alberto Jiménez pasa a ser la alternativa más probable para completar el centro del campo. En Soria esta opción no fue tenida en cuenta porque quedaría un "equipo plano" (Agné dixit). Esta vez, quizás por la endeblez de este Tenerife o por las características especiales de campo y rival, sí. Ante un Llagostera con la lección aprendida (mucho fútbol directo y aprovechamiento extremo del balón parado), cabe contrarrestar sus armas. En medio del potaje de este inicio de temporada acertar el resto será un milagro si atendemos a los antecedentes.
No está mucho mejor la escuadra de la Costa Brava, solo un puesto por encima de los insulares, y con necesidad de sumar en casa. Tiene una baja importante, la de su portero René Román. Tanto Rati como Moragón cuentan con posibilidades de ocupar la vacante. Y la gran duda es Ríos Reina, que, con problemas estomacales, se perdió la última sesión preparatoria. Imaz podría ser su sustituto.
Llegir mes / Leer mas...

"Huelo y tengo oídos, pero solo me preocupa ayudar al grupo"

Article del Dia.es

El Día, Santa Cruz de Tenerife

Raúl Agné no quiere hablar de final. Se centra en darle la vuelta a la situación, en "mejorar ya" y conseguir un resultado que tranquilice al entorno. Sobre esto habló en la rueda de prensa, en la que incluso se comparó con el Llagostera, donde "no hay problema porque allí el entrenador es el dueño". El técnico de Mequinenza reconoció que Alberto es una opción para el centro del campo y casi descartó a Ricardo como su competencia para el puesto.
¿Cómo ha llevado la semana?
Después del resultado con ganas de darle la vuelta. Pero en cuanto a comentarios no atiendo a mucho. Huelo y tengo oídos para escuchar, pero solo me preocupa ayudar al grupo para lograr la primera victoria.
¿Es un partido especial para usted por lo que se juega?
Pero si ganamos cuatro partidos, ¿me ofrecerán la renovación? En el fútbol no hay tregua y sé donde estoy. Yo no puedo ir mañana a Llagostera pensando en si va a ir bien o va a ir mal. Debo ir convencido de que hay que mejorar y sacar los tres puntos. Por el bien del Tenerife. Por lo demás, esto es una jungla, una selva. Aquí hay que sobrevivir como se pueda. Y a eso no atiendo.
Llegir mes / Leer mas...

El vuelo del Tenerife sale con cuatro horas retraso como consecuencia del mal tiempo

Article del Dia.es

Santa Cruz de Tenerife, EFE
18/sep/15 19:30
eldia.es


/
El vuelo de la expedición del CD Tenerife ha salido con más de cuatro horas de retraso con respecto a la hora prevista, después de que el mal tiempo haya obligado al conjunto canario a cambiar el aeropuerto de partida.
La plantilla tinerfeña tenía previsto viajar a las 14.40 desde el aeropuerto de Los Rodeos (Tenerife Norte) hacia Barcelona, pero la baja visibilidad en la zona norte de la isla imposibilitaba que pudiese llevarse a cabo el desplazamiento desde esta infraestructura.
Por este motivo, la expedición blanquiazul se desplazó hacia el otro aeropuerto de la isla (Tenerife Sur), donde ha despegado en torno a las siete de la tarde (hora canaria) en el vuelo Air Europa TFS-Barcelona.
Una vez llegue a Barcelona, la expedición blanquiazul se desplazará por carretera a Playa de Aro, donde el equipo hará noche para jugar mañana en Palamós ante la Llagostera.
Llegir mes / Leer mas...

Toca començar a mirar cap amunt

Article del Diari de Girona / per Ramon Ribas

El Llagostera, amb només una victòria en quatre partits, confia a aprofitar el mal moment del Tenerife de Raül Agné

19.09.2015 | 00:00 Cinquena jornada i primera final de la temporada. El Llagostera, amb urgències tot i haver encetat fa res la Lliga, rep aquesta tarda (18.15 hores)?el cuer de la categoria: el Tenerife d'un Raül Agné que coneix Palamós a la perfecció, ja que allà hi va jugar com a futbolista i, més tard, en va ocupar la banqueta abans de fer el salt al món professional. Amb l'aigua al coll es troben tots dos equips. Els blaugrana, penúltims, necessiten fer-se forts al seu estadi per començar a sumar punts rumb a l'anhelada permanència. Els canaris, cuers, estan obligats a sumar després d'un sol punt en quatre jornades.
Oriol Alsina, conscient que aquesta tarda els visita un equip que cerca una reacció urgent, valorava ahir la situació del rival assegurant que «la classificació del Tenerife no correspon a la realitat, perquè és un equip amb jugadors competitius que té un bon entrenador. Ens serà complicat. A nosaltres i també a ells. És una final per als dos». Tot traient ferro a la mala classificació del Llagostera, el maresmenc va admetre que «fer números ara és massa aviat, perquè només portem quatre partits. Si en guanyem un ja treurem el cap a la zona mitja». Afegia, a més, que «caldrà buscar una reacció si després de dotze o catorze jornades continuem igual d'enfonsats». Del Tenerife, Alsina no només va destacar Pedro Martín, sinó que va subratllar l'«olfacte golejador» del Choco Lozano.
El substitut de René, decidit
Diumenge passat, al Carlos Belmonte, l'equip gironí encaixava la tercera derrota de la temporada en quatre partits, quelcom que no va agradar gens al tècnic. No només pel resultat, sinó també per la imatge. «La primera meitat no em va deixar gens content. En canvi, vam millorar a la segona. Hem de mantenir el nivell d'intensitat del partit contra l'Alabès o del duel de Copa», és la seva recepta perquè els resultats arribin.
Amb les baixes dels lesionats Ruymán, René, Chumbi i Samu de los Reyes, el principal maldecap d'aquesta setmana per a Alsina i el seu cos tècnic ha estat decidir qui ocuparà la porteria. La decisió la té presa, però ahir va preferir no donar detalls. «Ho tinc clar, no us ho diré», va respondre a la premsa, sense donar així cap mena de pista. José Moragón sembla l'escollit, mentre que el jove Ratti esperarà la seva oportunitat a la banqueta. D'aquesta situació, Alsina lamentava la lesió de René, que s'haurà d'estar els dos propers mesos de baixa per culpa d'una fractura al cap de l'húmer. «És un jugador molt important per a nosaltres i, a més, el vestidor l'ha escollit capità. Però confiem en la competitivitat dels altres dos porters que tenim a la primera plantilla». El tècnic considera que el substitut de l'andalús tindrà l'oportunitat de seguir comptant per sortir a l'onze depenent de les seves actuacions. «Tant Ratti com Moragón tenen una gran ocasió de prendre-li el lloc a en René. De fet, quelcom similar va passar a Segona B amb Moragón, quan li va treure el lloc a Wilfred».
L'afició, clau
El Palamós-Costa Brava és un dels estadis de Segona A amb menys presència de públic i el Llagostera, una vegada més, confia en canviar la dinàmica per rebre més suport del públic, quelcom que considera cabdal per ajudar l'equip a assolir la permanència. L'entitat vol engrescar l'aficionat de Palamós i rodalies per donar suport als homes d'Alsina després de les dues fluixes entrades en la primera jornada davant l'Alabès (1.115 espectadors)?i també a la Copa del Rei enfront l'Albacete (812 aficionats). Per aquest motiu, als cartells promocionals del partit davant al Tenerife s'hi podia llegir el text «Si tu vens, fas més grossa la porteria rival i més petita la nostra». De tot això també en va parlar Oriol Alsina:?«El públic és decisiu. Si jugues a casa i tens el suport d'un ambient favorable, quan el partit està igualat les opcions de victòri augmenten de menara considerable». Seguint el fil de les actuacions locals, el tècnic va recordar que «la temporada passada vam ser el cinquè pitjor equip a casa, mentre que a fora vam ser el cinquè millor». Tanmateix, va advertir que el botí aconseguir a fora durant el curs passat «serà molt difícil de repetir enguany. Per salvar la categoria, el millor és assegurar els resultats a casa perquè sinó serà molt complicat».
Agné se la juga
L'exentrenador del Girona, Raül Agné, visita avui un camp que li és familiar. Ho farà amb l'aigua al coll, després d'un mal inici de Lliga del seu equip. El Tenerife, tot i signar una bona pretemporada, encara no ha guanyat cap partit i és últim amb només un punt de dotze possibles. Per a la cita d'aquesta tarda, en la que està obligat a puntuar, el tècnic té la baixa del migcampista Aitor Sanz, que va veure la targeta vermella en l'últim partit de Lliga. Tampoc podrà jugar l'extrem Omar Perdomo, amb problemes musculars. Jairo Izquierdo s'ha quedat fora de la llista per motius tècnics.
Llegir mes / Leer mas...

El Saragossa serà el rival del Llagostera a la Copa del Rei

Article del Diari de Girona / per R.R / C.R.

El partit es jugarà d'aquí a quatre setmanes i Alsina qualifica l'eliminatòria de «complicada»

19.09.2015 | 06:30 Uns minuts abans de la tradicional roda de premsa prèvia, i ja després de l'entrenament que la primera plantilla havia celebrat per acabar de perfilar els últims detalls abans de rebre el Tenerife, el vestidor del Llagostera va conèixer l'emparellament per a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei. Després d'eliminar l'Albacete en un partit que es va resoldre a la prórroga, el sorteig celebrat ahir al migdia havia de determinar el següent rival per als blaugrana. Serà el Saragossa i a l'estadi de La Romareda:?una veritable prova de foc que espera els gironins d'aquí a quatre setmanes. El duel està previst per al 14 d'octubre, encara que falta confirmar la data final i també quin serà el seu horari.
Oriol Alsina, encara que falten dies per al partit, va valorar el proper rival en l'anomenada «competició del K.O.», definint-lo com «un adversari molt complicat», «sobretot» si juga davant la seva afició a l'estadi de La Romareda. En aquest sentit, no va amagar que «hauria preferit jugar davant la nostra afició», afegint que «el rival ens era indiferent» i l'únic que volia era poder disputar la tercera eliminatòria al Palamós-Costa Brava. Si més no, Alsina va subratllar que «competirem al màxim per seguir vius a la Copa» amb la intenció d'arribar com més lluny possible:?«Una vegada ja ens vam plantar als setzens de final i això significa un gran premi econòmic i social per a qualsevol club».
Del Saragossa, va anar més enllà en la seva anàlisi:?«És un rival de màxim nivell que ha estat confeccionat, una vegada més, per estar a dalt. La temporada passada va anar de menys a més fins a col·locar-se entre els millors de la categoria. Té a Alfredo Ortuño, un gran jugador, i també un fons d'armari important». Encara que sobre el paper, el Saragossa sigui un rival que espanti, Alsina vol arribar lluny a la Copa perquè considera que aquestacompetició no molesta:?«En interessa en molts sentits. En l'econòmic, perquè ens dóna prestigi i perquè ens va perfecte. Farem un equip al cent per cent competitiu. Tan de bo estiguem moltes setmanes incòmodes amb la Copa. Això voldrà dir que anem passant les eliminatòries», va cloure.
Llegir mes / Leer mas...

La fortalesa, en joc

Article de l'Esportiu /per J. Sebastian/G. Freixa

El Llagostera rep el Tenerife (a les 18.15 h) amb l'objectiu de sumar el segon triomf al Palamós-Costa Brava i així sortir de la part baixa de la taula

Cuers, però amb la intenció de refer-se i recuperar bones sensacions, els d'Agné seran una bona prova de foc per als d'Oriol Alsina

Juanjo salta entre dos rivals de l'Albacete Foto: LOF.

El Llagostera rep la visita del Tenerife (avui, a les 18.15 h). El conjunt dirigit per Oriol Alsina té el repte de sumar la segona victòria consecutiva en la lliga a l'estadi Palamós-Costa Brava i així oblidar la derrota al camp de l'Albacete, després d'un penal força discutit. En un moment de la temporada en què una victòria t'alça cap a posicions tranquil·les però una derrota t'enfonsa al pou, els llagosterencs hauran de mostrar la millor versió per superar un rival que visita la Costa Brava amb més ansietat i nerviosisme que els gironins. El Tenerife, dirigit per Raül Agné, un vell conegut de l'afició al futbol gironí, es troba en l'última posició i, amb un entorn gegantí que pressiona de valent, qualsevol resultat que no sigui el triomf insular posarà entre l'espasa i la paret la continuïtat del de Mequinensa: “El Tenerife està en una situació en la classificació que no correspon al nivell de la plantilla. Té un bon entrenador i jugadors competitius que, en alguns casos, marquen la diferència. No deixen de ser tres punts com en qualsevol altre partit i esperem sumar-los nosaltres tot i que sabem que serà molt complicat. És una final per a ells, igual que per a nosaltres”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que avisava dels perills en particular del Tenerife: “No només és perillós per Pedro Martín, també per Suso, per Lozano... És un equip amb molt de nivell i un tècnic competitiu que sap a què juga i així ho inculca als seus jugadors. Haurem d'estar amb els cinc sentits posats, ja que el Tenerife és un equip perillós.”
A casa, no es pot fallar
El Llagostera té clar que els partits com a local han de ser catalogats com a decisius durant tot el curs. Perdre els mínims punts possibles a Palamós i esgarrapar punts fora de casa serà la fórmula més directa cap a l'objectiu de la permanència: “L'any passat vam ser el cinquè pitjor equip com a local i el sisè millor fora de casa [només van sumar un punt més a Palamós (29) que com a visitants (28)]. Som conscients que els números que vam fer fora de casa costaran de repetir; per tant, hem de ser més forts a casa. Veig més difícil igualar els números a fora que no pas millorar-los a Palamós, on no podem fallar”, explica Alsina, que va confirmar que no podrà disposar de René, Ruymán, Chumbi ni Samu de los Reyes, però sí que recuperarà, després d'uns dies arrossegant problemes estomacals, Ríos Reina.

LA PRÈVIA

El Tenerife està
en una situació en
la taula que no es correspon amb el nivell de la plantilla. Serà un rival molt complicat de batre
Crec que som un bon equip, però ho hem de demostrar. Com a equip, sortirem reforçats d'aquesta situació que estem vivint
Entenc i accepto la preocupació després d'un inici dolent, però ara hem de fer un pas endavant. Hem de controlar els aspectes esportius
A Palamós no podem fallar, ja que la permanència implica ser forts jugant com a locals
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Visitem un camp complicat i espero que siguem molt contundents en les dues àrees
Raül Agné
entrenador del tenerife

MOLTA ATENCIÓ

Cuer i amb pressió afegida, el Tenerife serà un rival molt perillós per les necessitats que té

TRANQUIL·LITAT

A Llagostera saben que, ara per ara, la posició en la taula és relativa i no hi ha nerviosisme
Tenen un molt bon entrenador que sap
a què juga i així ho inculca als seus jugadors, tots ells competitius i alguns amb desequilibri
No només és perillós per Pedro Martín, també ho és per Suso i Lozano. És un equip amb molt nivell que afronta una final, com nosaltres
En el futbol no hi ha treva i afrontem
el partit contra el Llagostera pensant que millorarem les nostres prestacions dels darrers partits

Un rival que arriba ferit

El Tenerife afronta el partit contra el Llagostera amb l'orgull ferit i en l'última posició de la classificació. Amb només un punt dels dotze possibles, l'equip dirigit per Raül Agné disputa cada enfrontament com una final, i és que el tècnic de Mequinensa està d'allò més qüestionat a Tenerife després d'un final de curs més aviat irregular i un inici de campanya desastrós: “Desconec si Agné penja d'un fil o no. Acabem de començar i les posicions en la taula són relatives. Hi haurà tres punts en joc per als dos equips, res més. Des del prisma professional, només nosaltres sabem com està l'equip”, diu Oriol Alsina.
El conjunt insular manté el bloc que la temporada passada va aconseguir la permanència a la categoria i ha afegit algun retoc de qualitat, com l'atacant Pedro Martín, un extrem amb molta habilitat que l'any passat va causar sensació amb el Mirandés, i Jon Aurtenetxe, cedit per l'Athletic Club, així com Choco Lozano, un atacant que ja ha marcat dos gols en el campionat. Tot el que no sigui sumar els tres punts significarà més pressió i més tensió cap a Agné, que no acaba de trobar la fórmula per fer carburar l'equip.
Llegir mes / Leer mas...

Nico Ratti o Moragón, per substituir René Román

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian

Nico Ratti, a l'esquerra, i Moragón a la dreta, en una imatge d'arxiu amb la samarreta del Llagostera Foto: L'ESPORTIU.

La derrota del Llagostera de la jornada passada al Carlos Belmonte d'Albacete (1-0) va generar un efecte secundari desastrós per als interessos del conjunt gironí amb la lesió del porter titular i capità de l'equip, René Román. Durant la setmana, el cos tècnic encapçalat per Oriol Alsina ha pogut meditar la decisió sobre qui serà el substitut de l'andalús. Nico Ratti o José Moragón ocuparan la posició sota els pals i intentaran fer oblidar la baixa de René els pròxims dos mesos: “René és un jugador molt important per a l'equip i els companys, i és que és el nostre capità. De tota manera, estem tranquils, ja que quan han jugat Moragón o Ratti han competit bé. Tenim clar el substitut, però no ho diré. Esperem que competeixin al 100% i que lluitin per treure el lloc a René, és el seu repte.”
“Prou lamentacions”
Des que es va saber l'abast de la lesió de René Román, Alsina i tots els membres del Llagostera van catalogar la baixa del porter com un cop dur per a l'equip. Tot i això, ja amb cinc dies a l'esquena, el mateix tècnic d'Arenys de Mar es va mostrar confiat amb els altres dos porters de què disposa: “Se'ns ha lesionat el porter titular, que és René, i ara hem de triar entre els dos porters que tenim. És clar que si els tenim és perquè els volem. A Moragón no el vam rescindir i a Ratti l'hem renovat i no l'hem deixat sortir tot i tenir ofertes de segona B. Estem tranquils, l'entrenador de porters diu que estan a punt; per tant, no serveix de res fer l'estruç, s'han de prendre decisions”, diu Oriol Alsina davant d'un dels dilemes de la setmana, que serà desvelat hores abans del partit. I és que, si l'aposta és Nico Ratti, debutaria a segona A després de tres temporades a l'ombra de Moragón i René Román –ha jugat només tres partits de lliga des que va arribar al club llagosterenc– i, en el cas d'escollir Moragón, el porter balear tindrà la missió de demostrar que mereixia continuar a la plantilla tot i els rumors que durant l'estiu el situaven fora del club.

NICO RATTI

Si fos l'escollit, debutaria a la categoria i jugaria el quart partit de lliga en tres anys

JOSÉ MORAGÓN

Amb la porta oberta tot l'estiu, si jugués passaria de no entrar a les llistes a ser titular
Llegir mes / Leer mas...