diumenge, 17 de gener del 2016

"Edu Oriol debuta amb el Llagostera".Article de @lesportiucat

Edu Oriol debuta amb el Llagostera

Primers minuts. L'extrem va jugar l'últim quart d'hora, però no va poder fer res per evitar la derrota de l'equip

Edu Oriol, just en el moment d'entrar al camp Foto: G.M./ HERALDO.
1
Només dos dies després de ser presentat oficialment com a nou jugador del Llagostera, Edu Oriol va poder disputar els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana (el de Cambrils va entrar en la convocatòria a causa de les nombroses baixes de l'equip). L'extrem va entrar al camp en el minut 75 de partit en substitució del defensa Samu de los Reyes i es va col·locar a la banda dreta, quan el resultat ja era d'1-0 a favor del Saragossa. En aquest tram del matx, el Llagostera ja anava a la desesperada a la recerca de l'empat, mentre que el conjunt local no aconseguia matar el partit tot i tenir nombroses ocasions al contraatac.
Edu Oriol va tenir poca participació en el quart d'hora que va estar damunt la gespa, ja que li van arribar escasses pilotes en atac i, fins i tot, va haver de recular en més d'una ocasió per ajudar en tasques defensives. El jugador, que es va enfrontar amb el que va ser el seu últim equip en el futbol estatal (hi va jugar els cursos 2011/12 i 12/13, a primera divisió, abans d'iniciar un periple de dos anys i mig per l'estranger), es va mostrar satisfet per haver debutat amb el Llagostera però alhora resignat per la derrota a La Romareda.
“Estic molt content per haver debutat, i més per ser al camp del Saragossa, però evidentment no puc estar satisfet del tot, perquè no hi hem pogut aconseguir cap punt. Hem de continuar treballant i jo, personalment, posar-me del tot en forma al més aviat possible”, va explicar Edu Oriol després de l'enfrontament.
Quesada haurà d'esperar
Qui també va estar a punt de debutar amb el Llagostera va ser Nando Quesada, que ja pot jugar amb el primer equip des que es va obrir el mercat d'hivern (abans només podia competir amb el filial de 2a catalana). El migcampista es va escalfar durant bona part de la segona meitat, però finalment no va ser cap dels tres canvis i el seu debut haurà d'esperar.
Darrera actualització ( Diumenge, 17 de gener del 2016 02:00 )