dilluns, 24 d’octubre del 2016

"JORNADA 8". Article de @regionalfutbol

JORNADA 8

El Manresa cayó ante la F.P.Hermes [Twitter @FPHermes]
      22/10/2016             16:00
FARNERS, C.E.,A "A" 2
RIPOLLET, C.F.,A "A" 1
Gerard Muñoz 43’ p.p.44’ / Chema 52’(p)
Los de Nacho Castro mantienen su racha positiva y sumaron tres puntos de oro ante un rival directo en la lucha por la salvación. Dos tantos de los locales al filo del descanso fueron determinantes para decantar el duelo.
      22/10/2016             18:00
FUNDACION PRIVADA HERMES,A "A" 2
MANRESA, C.E.,A "A" 1
Cifu 51’ Castellanos 62’ / Rebollo 70’
Los locales de Mario Lamilla volvieron a ganar ante el conjunto de Dani Fernández que tuvo opciones de puntuar en el tramo final. Tras llegar al descanso sin goles, los locales anotaron en la reanudación y sumaron tres importantes puntos.
      22/10/2016             18:00
SANT CUGAT ESPORT, F.C.,A "A" 3
GIRONA, F.C.,B "B" 0
Adrián Canelada 30’ p.p.50’ Javi Ruiz 85’
Los de José Alcaraz se impusieron al filial de Javi García demostrando estar en un buen momento de forma y con la puntería afinada gracias a la cual sumaron una importante victoria en el Jaume Tubau.
      22/10/2016             19:00
MASNOU, C.D. A 0
SANTS, U.E.,A "A" 2
David Gala 22’ Cristian Fabregat 30’
Los de Tito Lossio aprovecharon la rápida expulsión de Sergi Ciurana en el 21’ para imponerse a un rival que deberá reaccionar para poder salir de la última plaza de la clasificación.

      23/10/2016             11:45
TONA, U.E.,A "A" 1
AVIA, U.E.,A "A" 2
Baruc 33’ / Toni Liria 26’ Antoni 86’
Los de Pablo Becerril sumaron su primer triunfo de la temporada ante un rival directo por la permanencia. Tras llegar al descanso con empate a uno, los visitantes decantaron el marcador cuando a 4’ para el final un centro preciso de Alberto Criado (2’ después de salir al campo), lo remató Antoni a las mallas.
      23/10/2016             12:00
MARTINENC, F.C.,A "A" 1
MOLLET U.E.,CF.,A "A" 4
Juan Quiles 8’ / Montejo 3’ 85’ Casado 21’ Marc Masip 89’
Los de David Ortiz se mostraron muy precisos en ataque y se llevaron los tres puntos del Guinardó en un partido que dominaron en el marcador desde la primera mitad. Por su parte, los de Miguel López se mostraron imprecisos y dos tantos en los últimos 5’ los dejaron sin opciones para sacar un resultado positivo.
      23/10/2016             12:00
SAN JUAN AT. DE MONTCADA,U.E.,A "A" 1
LLORET, C.F.,A "A" 1
José Sánchez 55’ / Narcís Caballero 27’
Duelo igualado en el Vallès entre los de Edu Urdiales que se adelantaron en la primera parte y los de José Pinti que no dudaron en estirar sus líneas para igualar el choque, pero que no pudo anotar el gol de la victoria en la última media hora de juego cuando se decidía el partido.

      23/10/2016             16:00
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB, "A" 0
ANDORRA, F.C.,A "A" 1
Albert Moñino 60’
A su ritmo y con una gran solidez defensiva, el conjunto de Emili Vicente se impuso en Osona con un solitario gol de Moñino que da a los de El Principat tres nuevos puntos que consolidan su segunda posición en la tabla y los acercan al liderato.

      23/10/2016             17:30
LLAGOSTERA, U.E.,B "B" 2
HORTA, U.AT.,A "A" 1
Peke 46’ Marc Gelmà 73’ / Marc Reyes 40’
Los de Josep Triadú tumbaron la imbatibilidad del conjunto de Xavi Molist que a pesar de ires al descanso con ventaja no pudo mantenerla en la reanudación cuando el filial dio la vuelta al marcador y sumó tres trabajados puntos.

CLASIFICACIÓN

Llegir mes / Leer mas...

"No hi ha mal que cent anys duri". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.F. Gavà 0-2 U.E. Llagostera

El Llagostera posa fi a la mala ratxa com a visitant i aconsegueix la seva primera victòria de la temporada a domicili

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Un any, quatre mesos i setze dies. O el que és el mateix, 504 dies sense sortir victoriós del camp d’un rival. Va ser un 7 de juny de l’any 2015, a Pucela, davant el Valladolid, al qui va vèncer per 2-4.
Diumenge al migdia, doncs, els d’Alsina van retrobar-se amb el sentiment de guanyar a territori hostil i van endur-se tres punts importantíssims que els permet seguir escalant posicions a la taula.
En ascens
Durant les últimes setmanes, alguna cosa ha canviat al conjunt d’Alsina. Després d’un estiu mogut, amb una renovació completa de la plantilla, els jugadors comencen a entendre’s entre ells i la química del vestuari dóna els seus fruits. Són una pinya.
Alguns aficionats blaugranes respiraran tranquils, ja que, per fi, l’equip de la Costa Brava ha aconseguit fer la feina a fora de casa. Una tasca que, fins aquesta jornada, només complia a Palamós. Una dada que demostra això, són els partits que duu l’equip gironí sense perdre un partit al Nou Estadi de Palamós: 13 partits. L’última vegada que algun equip va assaltar l’estadi on el Llagostera juga els seus partits va ser el Girona, el 27 de febrer d’aquest mateix any.
Amb aquesta victòria, els llagosterencs sumen la seva segona victòria consecutiva, que els permet col·locar-se a la 9ª plaça, a dos punts de playoff.
Deu minuts frenètics
Durant la primera meitat, el Gavà va intentar dur el ritme del partit però, a poc a poc, va anar perdent força. En una situació incòmoda, tant econòmicament com esportivament, el Gavà va veure com el Llagostera va apoderar-se del pes del partit.
La pilota aturada és un dels punts forts d’aquest Llagostera, i d’aquesta manera va arribar el primer gol. Un córner executat per Marc Martínez va ser pentinat per Valentín perquè Eloi Zamorano (40’) anotés el 0-1.
El Gavà va intentar canviar la direcció del matx amb dos canvis al descans, però el segon acte va començar de la pitjor manera pels locals. Manel (49’) aprofitava un error defensiu per augmentar la diferència. Una diferència que podia haver estat major, amb diverses ocasions de Marc Martínez i Manel.
Dos del ‘filialasso’
La parella de centrals Eloi Zamorano i Pol Gómez, del filial, van ser un mur durant tot el partit. Ambdós jugadors van estar impecables durant tot el matx i van ajudar al fet que els gironins mantinguessin la porteria a zero. Fins al moment, el Llagostera era un dels equips més golejats de la categoria. Un aspecte que els restava molt a l’hora d’encarar un partit. Però diumenge, a La Bóbila, la línia defensiva va estar a un molt bon nivell.
FITXA DEL PARTIT:
0 – CF Gavà: Craviotto, Peque, Mario Gómez, Agustín, Héctor Camps, Fernando (Plà, 45′), Reche, Cristian Herrera (Jordi Cesar, 65′), David Jiménez (Sarmiento, 45′), Boris, Sascha.
2 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Eloi, Pol Gómez, Valentín, Masó, Robert (Pablo, 82′), Marc Martínez (Calvet, 78′), Manel, Rubén Martínez, Marc Fernández (Colorado, 67′).
Gols: 0-1 (Eloi, 40′); 0-2 (Manel, 49′).
Targetes: David Jiménez, Sarmiento i Jordi Cesar pel Gavà; Manel i Rodri pel Llagostera.
Estadi: La Bóbila (Gavà).
Llegir mes / Leer mas...

"models ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

models

24.10.2016 | 07:18
models
Poques vegades el xiulet de l'àrbitre resulta tan alliberador com el que ahir va fer sonar al final del partit Ivan González. Tres simples cops de xiulet que posaven punt i final a més d'un any sense guanyar fora de casa, vint-i-cinc partits de lliga en què la UE Llagostera-Costa Brava no assaboria el triomf a domicili. I ho va fer davant d'un Gavà envoltat de greus problemes econòmics que s'arrosseguen des de fa temps i que recorden molt els que anys enrere havien afectat la UD Gramenet o, entre altres, l'últim Huracán.
Cal retrocedir al 2008, quan el conjunt del Baix Llobregat, aleshores dirigit per Toni Llebaria, era un dels equips de moda del futbol català, arribant fins i tot a jugar una promoció d'ascens a Segona A en la que van quedar eliminats en primera ronda davant l'Osca. Un relleu a la presidència va derivar en un canvi de model en la gestió econòmica i esportiva del club, que no ha parat d'empitjorar. En aquell mateix moment la UE Llagostera va aconseguir pujar a Preferent a les ordres d'Alsina i Lluís Carrillo. El declivi d'uns va coincidir amb el creixement dels altres, i mentre els primers van començar un període de davallada ininterrompuda, els segons han viscut l'etapa més daurada en la història del club. Serà perquè en això del futbol els diners i la manera com es gestionen manen tant o més que els resultats, o almenys segur que influeixen. Caldrà esperar al maig per veure com acaben en la classificació, però de moment és indiscutible que fixant-nos únicament en la faceta econòmica, el Llagostera és un club exemplar. Totalment sanejat. El model auster dels gironins té pocs precedents; per a mostra, el procés de conversió a Societat Anònima Esportiva i posterior reducció de capital un cop consumat el descens de categoria, que ha deixat un generós repartiment de beneficis entre tots els seus accionistes.
Si tornem a La Bòbila, el model esportiu va donar una nova alegria en forma de debut. Pol Gómez es va estrenar jugant amb el primer equip acompanyant a l'eix de la defensa Eloi Zamorano, tots dos del filial i rendint a un gran nivell.
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera guanya a Gavà després de vint-i-cinc partits". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El Llagostera guanya a Gavà després de vint-i-cinc partits

Els d'Oriol Alsina guanyen a La Bòbila i sumen així el primer triomf fora de casa després de vint-i-cinc partits · Les dianes de Marc Martínez i Manel, poc abans del descans i a la represa, deixen els gironins desens amb 14 punts

24.10.2016 | 07:37
El Llagostera guanya a Gavà després de vint-i-cinc partits


S'ha acabat. La UE Llagostera-Costa Brava va posar fi ahir a la ratxa de vint-i-cinc partits sense guanyar fora de casa amb una victòria merescuda (0-2) contra el Gavà en un partit amb diverses connotacions positives. La primera és la bona imatge que els d'Oriol Alsina van deixar sobre el terreny de joc, també el fet que per segona setmana consecutiva aconseguissin deixar la porteria a zero, i finalment que amb aquests tres punts, i després d'encadenar dues victòries seguides, l'equip faci un pas endavant en la classificació enganxant-se a la lluita per la zona de promoció d'ascens. Això i que els gironins també es van prendre la revenja per l'eliminació a la Copa Catalunya fa vint dies a La Bòbila. De dificultats no en van faltar.
Tot i la complicada situació extraesportiva que envolta el conjunt del Baix Llobregat, els d'Óscar Mena es van mostrar molt combatius; a més, els gironins van haver de fer front a les baixes de Samuel San José per sanció i d'última hora de Rodri per molèsties al dit d'un peu. Amb l'eix defensiu mancat d'efectius, el tècnic va fer una aposta valenta confiant en els joves del filial i alineant d'inici Eloi Zamorano i Pol Gómez, que ahir va debutar amb el primer equip. La resta, exactament igual que contra el Cornellà, amb Masó en la posició de pivot i Robert Simón, Rubén Martínez i Marc Fernández acompanyant Manel a la punta d'atac. Els primers minuts van ser de control, joc directe i precaució, on només les accions a pilota aturada generaven cert perill. En la primera favorable al Llagostera, Marc Martínez va enviar la pilota per sobre el travesser de la porteria local amb un xut des de la frontal de l'àrea després que Rubén rematés contra al cos d'un defensor.
En la jugada següent el Gavà va respondre amb bona arribada per banda dreta de Diego Jiménez que Moragón va aturar amb seguretat. Tres minuts més tard el porter balear va tornar a intervenir en un llançament de falta centrat però molt potent de Mario Gómez que va haver d'enviar a córner. Sense ocasions clares de gol i quan semblava que s'arribaria al descans amb l'empat inicial, el Llagostera va treure profit de l'estratègia en un servei de cantonada al primer pal que va acabar al fons de la porteria després d'un embolic a l'àrea petita que Cravioto no va saber resoldre. Ja no hi va haver temps per res més. A la tercera va anar la vençuda, i després d'una nova pèrdua del Gavà en defensa, la pilota va arribar als peus de Manel, que, molt oportú, va superar el porter local amb un xut ras que suposava el quart gol del davanter aquesta temporada. Amb el partit de cara, el Llagostera es va dedicar a alentir el ritme de joc i els gironins podrien haver sentenciat la victòria en una acció personal de Manel que el davanter va iniciar al mig del camp amb un control orientat, i que després d'una pugna amb Mario Gómez va enviar fora. Ell mateix va pentinar una passada llarga tres minuts més tard, a la que Marc Fernández no va arribar. Va ser l'última intervenció del jugador de Corbera del Llobregat, ja que amb el partit controlat Oriol Alsina va decidir substituir-lo per Àlex Colorado amb l'objectiu de reforçar el centre del camp.
L'entrada de l'andalús també va donar més llibertat de moviments a Rubén Martínez que, a vint minuts del final, va tornar a provar sort amb un xut que va sortir massa alt. L'últim intent del Gavà per marcar el va protagonitzar Héctor Camps amb una rematada llunyana que Moragón va aturar ben col·locat. A deu minuts del final els gironins van esgotar les substitucions, primer fent entrar Pol Calvet en el lloc de Marc Martínez i, després, Pablo Sánchez per Robert Simón, i el partit va entrar en una fase de control en que només Àlex Colorado va intentar moure el marcador amb un llançament de falta.
Amb el xiulet de l'àrbitre el Llagostera va certificar la primera victòria a domicili de la temporada, sumant tres punts que permeten a l'equip d'Oriol Alsina acabar la jornada a la novena posició abans de rebre dissabte vinent (18.30 h) el filial del FC Barcelona. El Llagostera vol aprofitar la seva bona dinàmica a casa, on no perd des de fa un any, per buscar un nou triomf. Per a aquest partit Oriol Alsina no podrà comptar amb Rodri que, tot i no jugar ahir, va veure la cinquena targeta groga per protestar des de la banqueta, mentre que sí disposarà de Samuel San José. També s'espera que aquesta setmana es reincorpori als entrenaments Albert Vivancos.
Llegir mes / Leer mas...

"Fan claudicar el líder ". Article de @lesportiucat

Fan claudicar el líder

1a catalana. El Llagostera B remunta en la segona meitat contra l'Horta i confirma la bona dinàmica (set punts dels últims nou possibles)

Victòria de mèrit del Llagostera B contra el líder, l'Horta, que confirma la bona línia dels llagosterencs les últimes jornades (set punts dels últims nou). El partit va ser molt intens al llarg dels noranta minuts, amb una primera meitat en què hi van haver tres pals, un per als locals (Peque) i dos per als visitants (tots dos d'Arranz). La igualtat en el marcador la va trencar l'Horta a tocar del descans, amb una rematada amb el cap de Marc Reyes a la sortida d'un corner (40'). El Llagostera va reaccionar just després de la represa amb un gol de Peque des de la frontal de l'àrea (47'). Amb l'empat, va continuar la igualtat i la intensitat per part dels dos equips, però va ser el Llagostera B el que va tornar a veure porteria, confirmant la remuntada. En aquesta ocasió, el golejador va ser Marc Gelmà, que va sorprendre amb una vaselina amb el cap des de fora l'àrea després d'un rebuig del porter en una falta lateral. Amb el 2-1, els de Pep Triadú van saber conservar el resultat i es van endur la victòria.

LLAGOSTERA B 2 HORTA 1

LLAGOSTERA B: Busquets, Espuña, Marc Ferrer, Maynau (Barco, 88'), Gelmà, Roca, Maymí (Tarrenchs, 63'), Oriol Vila, Peque (Pol Mitjà, 85'), Soufiane (Alexis, 45') i Carlos Martínez (Cano, 63'). HORTA: Buetas, Ignasi (Jiménez, 73'), Reyes, Barry, Amador (Gómez, 55'), Sergi Arranz, Oscar Imaz (Blasco, 78'), Beguer (Torrent, 55'), Vergés, Del Moral (Lladó, 63') i Galeano. GOLS: 0-1 (40') Marc Reyes. 1-1 (47') Peque. 2-1 (73') Marc Gelmà. ÀRBITRE: Morros Monge. T.G.: Als locals Oriol Vila, Peque i Carlos Cano, i als visitants Del Moral, Barry, Gómez i Vergés. T.V.: Cap.
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina “Hem interpretat molt bé el partit” .Article de Albert Robledillo @lesportiucat

Oriol Alsina

“Hem interpretat molt bé el partit”

Malgrat no ser un partit brillant, el Llagostera va fer el necessari per endur-se els punts, un fet que va satisfer molt l'entrenador, Oriol Alsina. “Hem intentat madurar el partit i sabíem que una jugada d'estratègia podria ser decisiva”, va admetre el tècnic: “En aquesta categoria és molt important posar-se al davant. Ja quan hem fet el 0-2 el partit se li ha complicat molt al Gavà, tot i que durant el partit hem tingut la pilota i hem interpretat sempre molt bé el que havíem de fer.”
L'entrenador va donar molt de valor al triomf per què va ser en un dels camps difícils de la categoria: “Competeixen molt bé i ho van demostrar en l'últim partit a casa guanyant el Barça B amb un home menys.” I també es va felicitar per la tasca dels dos centrals del filial, Eloi Zamorano i Pol Gómez, que ahir van ser titulars: “Per això tenim el filial. Hem estat valents posant-los, perquè el d'avui [per ahir] era un partit complicat amb dos davanters com Boris i Sascha. Teníem altres opcions, però al final ells han donat un gran rendiment”, va dir Alsina, que va lloar el filial: “Estan fent una bona tasca a primera catalana amb un equip ple de sub-23. Això ho hem d'aprofitar en el primer equip quan tinguem tantes baixes, com ens està passant.” D'altra banda, el tècnic maresmenc no va considerar que la victòria a domicili hagi de suposar un desbloqueig mental per a l'equip arran de la mala ratxa: “Crec que és més aviat per a l'entorn que no pas per als jugadors, perquè algunes derrotes patides han estat injustes i contra grans rivals.”

CENTRALS

“Hem estat valents posant-los, perquè teníem altres opcions, però han donat un gran rendiment”

CONVENÇUT

“No crec que tallar la mala ratxa sigui un desbloqueig mental, perquè hem fet grans partits a fora”
Llegir mes / Leer mas...

"Rodri, amb una fissura, veu la 5a groga des de la banqueta". Article de Albert Robledillo @lesportiucat

Rodri, amb una fissura, veu la 5a groga des de la banqueta

El Llagostera va desplaçar-se ahir a la Bòbila amb dues baixes substancials a l'eix de la defensa, les de Diego Jiménez (lesionat) i Samu San José (sancionat), així que Oriol Alsina va haver d'improvisar una parella de centrals del filial: Eloi Zamorano i Pol Gómez. La curiositat del matx, però, va ser la targeta groga (la cinquena del curs) que va veure Rodri des de la banqueta. El defensa té una fissura en un dit del peu que el mantindrà de baixa uns dies, així que va forçar la groga i es perdrà el pròxim partit contra el Barça B (dissabte, 18.30 h) amb l'esperança de reaparèixer el dimecres 2 de novembre al camp del Sabadell en la jornada intersetmanal.
Llegir mes / Leer mas...

"FI DEL MALEFICI ". Article de Albert Robledillo @lesportiucat

FI DEL MALEFICI

25
partits
enllaçava el Llagostera sense guanyar fora de casa entre el curs passat i aquest

DUES ERRADES

Un córner tancat i una cessió tova de Peque van donar el triomf a l'equip d'Oriol Alsina
Llegir mes / Leer mas...

"DONEN LA CARA GAVÀ 0 LLAGOSTERA 2 ". Article de Albert Robledillo @lesportiucat

DONEN LA CARA GAVÀ 0 LLAGOSTERA 2

El Llagostera va jugar amb dos centrals del filial: Eloi Zamorano i Pol Gómez GAVÀ: Craviotto, Peque, Agustín Fernández, Mario, Héctor Camps, David Jiménez (Sarmiento, 46'), Reche, Fernando (Pla, 46'), Cristian Herrera (Jordi César, 66'), Sascha i Boris. LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Zamorano, Pol Gómez, Valentín, Masó, Marc Martínez (Pol Calvet, 78'), Robert Simon (Pablo Sánchez, 82'), Rubén, Marc Fernández (Colorado, 68') i Manel Martínez. GOLS: 0-1 (41') Marc Martínez. 0-2 (50') Manel Martínez. ÀRBITRE: González González. T.G.: als locals David Jiménez, Fernando, Sarmiento i Jordi César; als visitants Manel Martínez i Rodri (a la banqueta). PÚBLIC: Uns 500 espectadors a la Bòbila.
Llegir mes / Leer mas...

"El lloc i moment adequats ". Article de Albert Robledillo @lesportiucat

El lloc i moment adequats

Primer triomf fora de casa. El Llagostera posa fi a la maledicció lluny del seu estadi aprofitant-se de dues errades defensives d'un Gavà tocat esportivament i institucionalment

El difícil calendari fora de casa que ha tingut el Llagostera –Ebre, Hèrcules i Alcoià, a banda del Mallorca B– sumat al fet que l'equip era nou de trinca va provocar que els de la Costa Brava comencessin malament la temporada. Ni La Almozara, ni el Rico Pérez ni el Collao eren els llocs adequats perquè un equip reformat de dalt a baix aconseguís pescar-hi alguna cosa. Però amb deu jornades de rodatge, les visites es veuen d'una altra manera. I si al davant hi ha un equip tocat de mort, no és cap casualitat que la providència del futbol decanti la balança i provoqui, 25 desplaçaments després, una victòria a domicili. El Llagostera no va fer un partit genial ahir a la Bòbila però va marcar i va guanyar fora de casa per primera vegada en el curs. Ho va fer contra un equip en ruïnes: els jugadors del Gavà no cobren i l'entrenador no es pot ni asseure a la banqueta perquè no té la fitxa tramitada. Així, aprofitant dos errors en dues jugades puntuals va solucionar la papereta i mira, amb ambició, cap a la zona mitjana de la taula.
To defensiu
L'onze de circumstàncies plantejat per Oriol Alsina exigia una atenció col·lectiva. Els dos jugadors del filial, Eloi Zamorano i Pol Gómez, van ocupar l'eix defensiu per les nombroses baixes en la demarcació, però l'equip no ho va notar gens ni mica. La resta de l'equip va pressionar de valent la sortida de pilota del Gavà, i amb el suport específic dels laterals i del migcentre Masó, els dos joves no van tenir cap complicació. Ni Boris ni Sascha, dos corcons, van arribar a entrar en joc. Així, doncs, tot i que en defensa els de la Costa Brava estaven molt còmodes qui va començar avisant van ser els locals amb un servei de falta llunyà de Mario que Moragón va refusar a córner amb la punta dels dits. El Gavà no tenia continuïtat en el joc perquè, tot i que les segones jugades li van començar funcionant, no arribaven pilotes clares a la zona davantera. Com a molt, alguna falta o un servei de banda que va acabar en no res. Així que el Llagostera va agafar el rol de dominador i va començar a moure la pilota. Als d'Alsina, això sí, els va faltar profunditat i la seva línia de tres quarts no va acabar d'entrar en joc, de manera que en el primer temps els de la Costa Brava tampoc van tenir gaires ocasions però sí la sensació de tenir el partit controlat.
Gol i sentència
Per tancar el primer temps, els d'Óscar Mena –confinat a la grada perquè no pot seure a la banqueta mentre el club no liquidi el contracte a l'anterior entrenador– van estar a punt de batre Moragón. Boris, però, va enviar desviada la centrada de David Jiménez. Tot i que abans Manel no va poder arribar a rematar clarament una pilota dins l'àrea, la resposta llagosterenca va arribar a quatre minuts del descans i va acabar en gol. Una centrada en un servei de cantonada molt tancat va acabar amb la pilota dins la porteria amb la col·laboració del porter local Craviotto, un central gavanenc i Eloi Zamorano. L'àrbitre, amb connivència amb el migcampista, va anotar el gol a Martínez. Només de sortir dels vestidors, el Llagostera va tornar a colpejar en una errada incomprensible de Peque que va deixar esmorteïda dins l'àrea una centrada des de la dreta. La pilota no va anar cap al porter, com volia el lateral del Gavà, sinó que va anar a parar als peus de Manel Martínez, que va batre Craviotto. El segon gol va ser definitiu i els últims quaranta minuts van ser un suplici per als jugadors locals, la majoria dels quals, d'altra banda, encara no han cobrat aquesta temporada. El Llagostera va moure la pilota, més que res per mantenir el rival allunyat de l'àrea i tot i que Agustín va estar a punt de reduir distàncies amb un cop de cap, els d'Alsina no van veure perillar el matx. Pol Gómez va estar a punt de fer el tercer en un servei de cantonada i Camps va respondre amb un xut sec que va despertar Moragón, gairebé inèdit durant tot l'enfrontament.

Llegir mes / Leer mas...