dijous, 17 de març del 2016

els liders de la @UELlagostera







Llegir mes / Leer mas...

Els pitxixis de la @UELlagostera







Llegir mes / Leer mas...

Samuel: “Este fin de semana tenemos la oportunidad de engancharnos”. Article de @Blanquivioletas

Samuel: “Este fin de semana tenemos la oportunidad de engancharnos”

El central alicantino regresará a la titularidad, aunque no sabe si con Marcelo Silva al lado, ya que este sigue con molestias y es duda para el partido ante el Llagostera



Samuel || Foto: Real Valladolid
Samuel || Foto: Real Valladolid
Este miércoles, y en un entrenamiento a puerta cerrada, el Real Valladolid ha preparado su próximo duelo en Zorrilla frente a la UE Llagostera, rival “maldito” para los blanquivioletas, que siempre ha logrado la victoria cuando estos equipos se han enfrentado en Liga.
Después de la goleada en Oviedo, el Pucela encara una nueva final, esta vez como local, lo que podría entenderse como un punto a favor. Sin embargo, la cita del sábado se prevé tremendamente complicada, vistos los malos resultados en casa y las bajas en la línea defensiva. Nikos, por lesión, y Juanpe, sancionado, no podrán disputar la próxima jornada. Además, preocupa Marcelo Silva, que sigue con molestias, pese a haberse ejercitado unos minutos sobre el campo.
Sí estará Samuel, el central alicantino que se perfila como titular y que pasó por rueda de prensa. El jugador se mostró motivado y feliz después de lograr la victoria en tierras asturianas, pero concentrado a la espera de la nueva ocasión que se le presenta. “Este fin de semana tenemos la oportunidad de engancharnos”, afirmó.
Tras destacar el buen ambiente que se respira en el vestuario, Samuel subrayó la importancia de mejorar la imagen en su estadio, ante la afición. “Necesitamos ser fuertes en casa para meternos arriba”, explicó. A continuación recordó, aunque sin excusarse, el mal estado del césped de Zorrilla, quizás uno de los motivos de este mal que acecha al equipo: “Nos gusta tener la pelota; un campo en buen estado te facilita las cosas”.
Repasando otros partidos claves en los que el equipo podía afianzarse y comenzar una buena racha, el defensa encuentra el secreto en “ser firmes y no confiarse”. Su definición de “fútbol” no dio opción a réplica: “Este es un deporte de once contra once y gana el que mejor lo hace”.
Pese a presentarse un modelo de partido defensivo, que no gusta al Real Valladolid, la necesidad por llevarse los tres puntos no permite buscar excusas. “Aprovechar las oportunidades y valerse de las ocasiones a balón parado será fundamental”, aseguró Samuel minutos antes de finalizar su comparecencia.
Como mensaje final, los micros recogieron unas palabras que casi sonaron a conjura y a grito de guerra: “Tenemos que demostrar a la gente y a nosotros podemos estar arriba; es nuestra oportunidad”.
Llegir mes / Leer mas...

"[Fútbol] Real Valladolid - UE Llagostera". Article de @VallaDeporte

[Fútbol] Real Valladolid - UE Llagostera

El conjunto de Miguel Ángel Portugal intentará mantener la racha tras la victoria cosechada en Oviedo el pasado fin de semana. La victoría podría acercar al conjunto blanquivioleta a los puestos de promoción, que ahora están a cuatro puntos. Por su parte, la UE Llagostera, que venció en el la última jornada, es penúltima y no conoce la victoria lejos de Palamós. En la ida, el conjunto catalán derrotó por 3 a 1 a los vallisoletanos en lo que significó el último partido en el banquillo de Gaizka Garitano.
Llegir mes / Leer mas...

"La victòria del Mallorca a Osca deixa la salvació a 7 punts ". Article de @diaridegirona

La victòria del Mallorca a Osca deixa la salvació a 7 punts

17.03.2016 | 07:36
La victòria del Mallorca a Osca deixa la salvació a 7 punts
La victòria del Mallorca a Osca deixa la salvació a 7 punts
La victòria del Mallorca ahir a la tarda a Osca (1-2) va ser el pitjor resultat possible per al Llagostera perquè si diumenge, després de tombar els balears al Nou Estadi, els llocs de permanència eren a 5 punts, ara la diferència s'ha enfilat fins als set. El Mallorca surt del descens i hi torna a deixar l'Almeria, amb 30 punts. La salvació la marca el Ponferradina, amb 32. El Llagostera en suma 25. Els gols del Mallorca els van fer Sissoko i Joan Oriol a la primera part. En el temps de descompte el conjunt aragonès va escurçar distàncies en una acció de Samuel Sáiz.
Llegir mes / Leer mas...

"L´afició del Llagostera respon a la crida". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

L´afició del Llagostera respon a la crida

Contra el Mallorca, el Palamós-Costa Brava registra la quarta millor entrada a la Segona A. «Amb la nostra gent tot és més fàcil», diu Alsina

17.03.2016 | 00:00 Contra el Mallorca, l'estadi Palamós-Costa Brava va registar la quarta millor entrada des que el Llagostera competeix a la Segona Divisió A. En la final contra els balears, que es va saldar amb un 3-0 a favor dels locals, un total de 3.028 seguidors van fer cas del missatge que havia enviat el tècnic Oriol Alsina durant la prèvia i es van aprofitar a l'estadi per donar suport en un partit de vida o mort. Una xifra que superava en 400 espectadors els 2.628 aficionats que dues setmanes abans s'havien reunit al camp blaugrana per seguir en directe el derbi entre el Llagostera i el Girona.
Contra un rival directe com ho és el Mallorca, els gironins disputaven el catorzè partit davant la seva afició assolint la setena victòria del curs, totes a casa. La temporada passada, només tres equips van portar més de 3.000 aficionats al camp. Dos d'ells competeixen ara a Primera, com ho són el Betis (3.568) i l'Sporting de Gijón (3.126). I l'altre, el Girona, que llavors sí que va aglutinar una notable presència de públic:?3.576 espectadors.
El convincent triomf davant els balears i la resposta del públic deixava Oriol Alsina més que satisfet. «A?casa estem molt forts i amb un ambient com aquest tot és més fàcil», va dir el maresmenc, assegurant també que les tretze jornades que queden són «autèntiques finals» en les que «per actitud, estic convençut que ningú ens guanyarà». Veure les graderies plenes d'ambient i de color és una empenta que, segons Alsina, els seus homes van notar. «Feia goig veure l'estadi així perquè ens hem sentit més animats. Quan això passa, els nostres futbolistes es creixen i els rivals, no».
Després d'aquesta última alegria, el Llagostera afronta el tram final de lliga carregat de moral. Pels tres punts contra els balears i perquè a l'equip li queden més partits a casa que no pas a fora. Tot això fa ser optimista a Alsina:?«El nivell de joc de les últimes setmanes fa que siguem superiors al rival i això em fa ser positiu. I?també que dels últims sis partits, quatre els jugarem al nostre estadi». Seran contra l'Oviedo, Còrdova, Almeria i Saragossa.
Ríos s'entrena amb el grup
La primera plantilla, després de dos dies de festa, va tornar ahir a la feina amb un entrenament al matí per començar a preparar la visita d'aquest cap de setmana al camp del Valladolid, on els blaugrana volen aconseguir d'una vegadad per totes la primera victòria de la temporada fora de casa. La notícia positiva de la sessió va ser la presència de l'extrem Ríos Reina, que les últimes setmanes ha quedat fora dels plans del cos tècnic degut a diversos contratemps:?primer unes molèsties musculars i després una bronquitis. El sevillà estarà a disposició per jugar aquest cap de setmana al Nuevo Zorrilla. Després de l'entrenament, els jugadors i també els membres del cos tècnic van dinar plegats al restaurant Vall-Llobrega.
Juanpe, sancionat
Per al partit d'aquest dissabte, el Valladolid no podrà comptar amb el defensa Juanpe Ramírez, sancionat per acumulació de targetes.
Llegir mes / Leer mas...

‘CHUMBI' DAVANTER DEL LLAGOSTERA “No abaixarem els braços”Article de @educiu a @lesportiucat

RAFAEL FERNÁNDEZ MARTÍNEZ, ‘CHUMBI'  DAVANTER DEL LLAGOSTERA

“No abaixarem els braços”

“A casa plantem cara a qualsevol equip i ara ens falta guanyar a domicili per tenir més possibilitats de salvació. Hi som a temps”

“És un curs molt difícil per a mi per culpa de les lesions. El gol?, quan entri el primer arribarà la resta”

Chumbi, ahir a la graderia del Josep Pla i Arbonès de Palafrugell Foto: JOAN SABATER.
1
Ara ja no podem anar amb la mentalitat que a domicili un empat és bo, hem d'anar a guanyar
El partit contra el Mallorca era la final de les finals, ja que si hagéssim perdut estaríem morts
El tema de les lesions no me l'explico. He passat de tenir-ne una en cinc anys a quatre en mig
Lluito cada pilota com si fos l'última, però vull marcar i espero fer-ho com més aviat millor
Rafael Fernández, Chumbi,  (Águilas, 5/5/1989), va signar a l'estiu un contracte de tres anys amb el Llagostera amb l'objectiu de recuperar el protagonisme i la continuïtat perduda a l'Albacete, un repte que de moment el davanter no ha pogut complir en gran part per culpa de les lesions. Ara Chumbi acumula dos partits jugant de titular, el que ha coincidit amb una victòria i un empat del Llagostera que manté l'equip amb vida en la lluita per la salvació. Un cop superats els problemes físics, l'atacant murcià espera estrenar-se d'una vegada per totes de cara a porteria (0 gols en 15 partits), un problema que Chumbi ha intentat minimitzar amb entrega i sacrifici damunt del terreny de joc.
Coincidint amb la seva tornada després de set partits lesionat el Llagostera ha sumat quatre punts dels últims sis, que els mantenen amb possibilitats de permanència. Sens dubte ha contribuït a la reacció de l'equip.
Abans que jo tornés l'equip ja havia millorat molt pel que fa al joc, i ara estem aconseguint més punts. Pel que fa a fora de casa, crec que en els últims partits hauríem merescut sumar més punts, com ara als camps del Tenerife o de l'Alavés. Personalment tinc moltes ganes de sumar i aportar el meu granet de sorra, perquè la temporada ha estat molt difícil per les lesions. M'ha costat assimilar-ho, ja que és molt dur estar a casa mirant la televisió mentre el teu equip juga.
L'última victòria contra el Mallorca (3-0) podria ser un punt d'inflexió d'aquí a final de curs?
Sí, amb la situació en què estem tots els partits són finals, a casa no podem fallar i a fora hem de millorar per poder aconseguir l'objectiu, però hi som a temps i no ens rendirem. Contra el Mallorca era la final de les finals, perquè si haguéssim perdut estaríem morts, no matemàticament, però sí molt tocats anímicament i pel que fa als punts.
La situació del Llagostera encara és molt delicada, però hi ha temps per assolir la permanència. Confien salvar-se?
Sí, a segona A tothom pot guanyar tothom. En el mercat d'hivern nosaltres vam fitxar grans jugadors, encara que sense poder gastar tant com altres equips, com per exemple el mateix Mallorca, però hem fet un bon equip. A casa plantem cara a qualsevol i ara ens falta sumar a fora per tenir més possibilitats. Jo vaig venir al Llagostera per tres temporades i el que vull és que ens salvem i continuar aquí.
Dins del vestidor han fet alguna promesa per si finalment mantenen la categoria?
No, segur que si s'aconsegueix la permanència ho celebrarem, però ara l'equip està centrat en la feina i no abaixarem els braços. Ara anem a un camp complicat com el del Valladolid, però crec que es poden fer grans coses allà.
Només tindran possibilitats de salvació si comencen a guanyar d'una vegada a domicili, començant pel partit d'aquest dissabte a Valladolid.
Exacte, ara ja és igual contra quin equip ens toqui jugar, ja no podem anar amb la mentalitat que a fora un empat és bo, hem d'anar a guanyar. Si després s'empata ja es veurà si el resultat és bo o no depenent de com hagi anat el partit. Per exemple, al camp de l'Elx ens va semblar poca cosa sumar un punt, perquè ens van marcar al final.
El grup d'equips amb possibilitats de baixar cada cop és més reduït, el que provoca que sigui de vital importància guanyar els ‘goal-average' particulars.
Sí, últimament ho hem aconseguit contra l'Albacete i el Mallorca, equips que a dia d'avui estan en la part baixa de la taula. Ho intentarem fer el millor possible i ara ens venen partits importants, ens visitaran equips de la part baixa i en aquests enfrontaments directes no podem fallar.
Aquest curs les lesions li han fet la guitza i s'ha perdut molts partits per aquest motiu. Ha estat el seu gran handicap.
Sí, un jugador és feliç quan juga i s'entrena, i no estava acostumat a estar tant de temps aturat, aquest curs ja acumulo quatre lesions i és una cosa que costa d'entendre, perquè mai m'havia passat. Costa d'assimilar i t'obliga a fer-te fort mentalment. Ara he jugat dos partits i només penso a ajudar l'equip.
Ara només li falta el gol, que se li resisteix des de principi de temporada.
Correcte. Quan l'Oriol em fa broma sempre li dic que quan marqui el primer vindrà tota la resta. L'altre dia contra el Mallorca vaig marxar a casa fastiguejat perquè vaig tenir tres ocasions de gol i no en vaig fer cap, encara que una la va aprofitar en Juanjo per marcar l'1-0. Quan falles ocasions i l'equip guanya tampoc et treu la son haver-les fallat, simplement vull ajudar l'equip. Amb jugar i entrenar sóc molt feliç perquè és el que necessitava, i l'entrenador esta confiant amb mi. El gol ja arribarà.
Havia passat mai per una mala ratxa així de cara a porteria?
Sí, però ho portes de manera diferent. Quan ets davanter i jugues si no marques et fastigueja, però quan et lesiones encara més, perquè no pots fer-hi ben res. És molt dur, sobretot mentalment, ja que et sents una mica sol, treballant a part.
Oriol Alsina sempre destaca la seva entrega i el sacrifici damunt del terreny de joc. Té mèrit que sense marcar s'hagi guanyat tant la confiança de l'entrenador.
Jo sempre dic el mateix, que s'ha de ser honrat i treballar el màxim possible. Sempre intento donar el millor de mi, lluito cada pilota com si fos l'última i ara, lògicament, vull marcar, i espero fer-ho com més aviat millor. Però sobretot vul ajudar l'equip per complir l'objectiu.
En el mercat d'hivern el Llagostera es va reforçar a consciència, sobretot amb jugadors ofensius. Com veu la competència?
És positiva, també molts fitxatges van venir per les moltes lesions que hem tingut, que moltes no tenen cap explicació. Jo mateix he passat de tenir-ne una en les últims cinc temporades a tenir-ne quatre en mig any.
A l'hivern es va especular que podria deixar l'equip, com per exemple per anar a l'Hèrcules. Hi va haver alguna possibilitat real d'abandonar el club?
Això ho va treure la premsa d'allà, perquè jo no sabia res i mai m'he plantejat sortir d'aquí. Quan algun equip m'ha trucat jo li he dit que estava bé al Llagostera i que només volia recuperar-me i jugar. Tampoc em veia anant a cap altre lloc en la situació en la que estava, lesionat.
Ara que ja fa bastants mesos que és aquí, era el que s'esperava el Llagostera?
Sí, és un club humil, familiar, que et posa tot al teu favor perquè puguis estar tranquil i treballar bé, no et posen pressió. És un lloc bonic per disfrutar, ara només falta complir l'objectiu de la salvació.
Quins plans de futur té a curt/mitjà termini?
Ara mateix només jugar, marcar gols i salvar-nos. I després continuar aquí, per descomptat.
Llegir mes / Leer mas...

"El triomf del Mallorca deixa la salvació a 7 punts". Article de @lesportiucat

El triomf del Mallorca deixa la salvació a 7 punts

Més lluny. El conjunt balear es va imposar al camp de l'Osca (1-2) en el partit ajornat de la jornada 27 i allunya els d'Oriol Alsina de l'objectiu

Joan Oriol va marcar un dels dos gols del Mallorca Foto: U.H.
1
Després de derrotar el Mallorca el Llagostera va quedar a cinc punts de la zona de permanència, una distància que ahir es va ampliar fins als set per la victòria del Mallorca al camp de l'Osca (1-2) en el partit ajornat de la jornada 27. Era el pitjor desenllaç per als llagosterencs, ja que una victòria local hagués mantingut la salvació a cinc punts i un empat l'hagués deixada a sis. El triomf va permetre al conjunt balear de sortir del descens i escalar fins la dissetena posició amb 33 punts, un més que la Ponferradina (32), que ara és el primer equip fora de la zona vermella. En contrapartida l'Almeria (30) va tornar al descens, on també hi són l'Albacete (26), el Llagostera (25) i el Bilbao Athletic (21).
Ho resolen aviat
Al Mallorca se li va posar el partit de cara en la primera part, ja que en el minut 22 ja guanyava per 0-2. Primer, Sissoko va aprofitar una pentinada per avançar els seus, i després Joan Oriol va ampliar distàncies amb un xut llunyà. L'Osca va fer el gol de l'honor en el temps afegit amb una diana de Samu Sáiz que no va impedir la derrota dels locals, ara setzens amb 33 punts, els mateixos que el Mallorca.

OSCA1
MALLORCA2

OSCA: Whalley, Nagore, Carlos David, I. López (Luis Fernández, 41'), Christian, Mérida, Bambock, González (Gaspar, 63'), Machis, Arruabarrena i Camacho (Samu Sáiz, 41').
MALLORCA: Wellenreuther, Company, Aveldaño, Truyols, Oriol, Yuste, Sissoko, Damià, Lago Junior (Arana, 75'), Pereira (Campabadal, 60') i Ortuño (Javi Acuña, 91').
GOLS: 0-1 (13') Sissoko. 0-2 (22') Joan Oriol. 1-2 (92') Samu Sáiz.
ÀRBITRE: González Fuertes. T.G.: López, Bambock, Arruabarrena i Samu Sáiz; Wellenreuther, Aveldaño, Sissoko, Yuste i Damià.
2a divisió A
Osca - Mallorca
1 - 2
Equip PT PJ PG PE PP GF GC
Leganés 52
29 14 10 5 41 22
Alavés 49
29 14 7 8 33 27
Oviedo 46
29 12 10 7 41 34
Osasuna 46
29 13 7 9 33 30
Còrdova 46
29 14 4 11 40 38
Saragossa 45
29 12 9 8 33 25
Nàstic 45
29 11 12 6 36 30
Elx 43
29 11 10 8 28 31
Alcorcón 42
29 11 9 9 32 29
Lugo 42
29 10 12 7 34 34
Valladolid 41
29 10 11 8 34 29
Girona 40
29 10 10 9 31 24
Mirandés 40
29 10 10 9 43 37
Tenerife 40
29 10 10 9 35 35
Numància 38
29 8 14 7 39 36
Osca 33
29 7 12 10 28 32
Mallorca 33
29 8 9 12 25 33
Ponferradina 32
29 8 8 13 29 36
Almeria 30
29 6 12 11 27 36
Albacete 26
29 6 8 15 27 42
Llagostera 25
29 7 4 18 26 40
Athletic B 21
29 5 6 18 21 36
Llegir mes / Leer mas...

"Ríos s'afegeix al grup". Article de @educiu a @lesportiucat

Ríos s'afegeix al grup

Un més. L'esquerrà ja està recuperat després de sis partits lesionat. Jordi López, José Carlos i Quesada seran les tres baixes contra el Valladolid

El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb una sessió matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. La principal novetat va ser veure Ríos Reina entrenant-se amb total normalitat amb el grup, encara que el jugador andalús va aturar-se en el tram final per no carregar-se en excés. Ríos ha estat lesionat els últims sis partits i té possibilitats d'entrar en la convocatòria per al partit al camp del Valladolid (dissabte a les 18 h), cosa que ampliaria el ventall d'opcions d'Oriol Alsina per a l'extrem esquerre, una posició que últimament han ocupat Jesús Imaz i Natalio.
Els que tampoc van acabar l'entrenament d'ahir per precaució van ser Marcos Tébar i Pitu Comadevall, dos peces clau en l'engranatge de l'equip que, tot i així, no haurien de tenir problemes per jugar el duel vital al José Zorrilla, en el qual el Llagostera tindrà tres baixes segures. Seran les de Jordi López i José Carlos, encara amb molèsties, i la de Nando Quesada, que es perdrà el que resta de temporada després de trencar-se els lligaments encreuats del genoll esquerre a principis de mes.
Al Valladolid, cinc baixes
El pròxim rival del Llagostera tampoc té la infermeria buida. Per al partit de dissabte seran baixa el sancionat Juanpe i els lesionats Alejandro Alfaro, Manu del Moral, André Leão i Nikos Karampelas, mentre que Marcelo Silva és dubte per culpa d'una contusió.

DOS PUNTALS

Pitu i Tébar no van completar l'entrenament per precaució, però estaran a punt
Llegir mes / Leer mas...