dijous, 17 de març del 2016

"El triomf del Mallorca deixa la salvació a 7 punts". Article de @lesportiucat

El triomf del Mallorca deixa la salvació a 7 punts

Més lluny. El conjunt balear es va imposar al camp de l'Osca (1-2) en el partit ajornat de la jornada 27 i allunya els d'Oriol Alsina de l'objectiu

Joan Oriol va marcar un dels dos gols del Mallorca Foto: U.H.
1
Després de derrotar el Mallorca el Llagostera va quedar a cinc punts de la zona de permanència, una distància que ahir es va ampliar fins als set per la victòria del Mallorca al camp de l'Osca (1-2) en el partit ajornat de la jornada 27. Era el pitjor desenllaç per als llagosterencs, ja que una victòria local hagués mantingut la salvació a cinc punts i un empat l'hagués deixada a sis. El triomf va permetre al conjunt balear de sortir del descens i escalar fins la dissetena posició amb 33 punts, un més que la Ponferradina (32), que ara és el primer equip fora de la zona vermella. En contrapartida l'Almeria (30) va tornar al descens, on també hi són l'Albacete (26), el Llagostera (25) i el Bilbao Athletic (21).
Ho resolen aviat
Al Mallorca se li va posar el partit de cara en la primera part, ja que en el minut 22 ja guanyava per 0-2. Primer, Sissoko va aprofitar una pentinada per avançar els seus, i després Joan Oriol va ampliar distàncies amb un xut llunyà. L'Osca va fer el gol de l'honor en el temps afegit amb una diana de Samu Sáiz que no va impedir la derrota dels locals, ara setzens amb 33 punts, els mateixos que el Mallorca.

OSCA1
MALLORCA2

OSCA: Whalley, Nagore, Carlos David, I. López (Luis Fernández, 41'), Christian, Mérida, Bambock, González (Gaspar, 63'), Machis, Arruabarrena i Camacho (Samu Sáiz, 41').
MALLORCA: Wellenreuther, Company, Aveldaño, Truyols, Oriol, Yuste, Sissoko, Damià, Lago Junior (Arana, 75'), Pereira (Campabadal, 60') i Ortuño (Javi Acuña, 91').
GOLS: 0-1 (13') Sissoko. 0-2 (22') Joan Oriol. 1-2 (92') Samu Sáiz.
ÀRBITRE: González Fuertes. T.G.: López, Bambock, Arruabarrena i Samu Sáiz; Wellenreuther, Aveldaño, Sissoko, Yuste i Damià.