dijous, 14 de gener del 2016

"La UE Llagostera renueva su delantera con entradas y salidas". Article de planeta deporte

La UE Llagostera renueva su delantera con entradas y salidas

Cambios en la punta de ataque de la UE Llagostera en este mercado de invierno. Juanto Ortuño deja la entidad azulgran y en su lugar llega Edu Oriol, exjugador de la Liga Adelante con el Barça B y Zaragoza. Veremos si Oriol puede tener más oportunidades que no Ortuño.
  • Juanto abandona la entidad para jugar en el extranjero
  • Edu Oriol ocupa su lugar con experiencia en otros equipos de la Liga Adelante
La UE Llagostera renueva su delantera con entradas y salidas
Uno de los equipos que parece moverse más en este mercado de invierno está siendo la UE Llagostera. Sin duda, la necesidad de hacer cambiar la dinámica del conjunto de Oriol Alsina está comportando salidas y llegadas, principalmente en la delantera, una de las posiciones con mayor déficit. En este sentido, el club ha anunciado la desvinculación de Juanto Ortuño y la llegada de Edu Oriol.

Juanto se marcha fuera

El ningún caso el comunicado aclara el inmediato futuro de Juanto Ortuño, pero si explica que el jugador se desvincula de la entidad catalana porque le ha salido la posibilidad de jugar en el extranjero. “El Club le quiere agradecer su profesionalidad y le desea que se cumplan sus objetivos profesionales y personales”. En el CE Sabadell el inicio de la temporada 2014-2015, a media temporada se marchó al UCAM Murcia y este verano se había incorporado a la disciplina blaugrana para competir por un lugar en la titularidad. Su números en cuanto a minutos seguro que no han sido los esperados con 521, pero si es uno de los jugadores que ha marcado más goles con 3.
Este fin de semana, si hubiera estado en el terreno, hubiéramos vuelto a ver el duelo entre hermanos, ya que la UE Llagostera se enfrenta al Real Zaragoza, dónde está su hermano Alfredo, que tampoco está brillando con el conjunto maño.

Edu Oriol, pasado en la Liga Adelante

La marcha de Juanto significa también a la vez la llegada de Edu Oriol, un jugador que en el último mes había estado en todas las quinielas para terminar jugando con la UE Llagostera. De 29 años, el jugador empezó en varios clubs de la Liga Española como el Sant Andreu antes de recalar en el Barça B, dónde jugaría a las órdenes del actual entrenador del Barça, Luis Enrique. Su estancia en el club fue de dos temporadas para jugar junto a Abraham Minero en el Zaragoza. Tras el paso por el club maño, Azerbaiyán, Chipre e Inglaterra con el Blackpool. Su última andadura ha sido con el Rapid de Bucarest pero ya hacía tiempo que sonaba para varios equipos, como el Nàstic de Tarragona. 
Imagen: UE Llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"El Llagostera ficha a Edu Oriol y rescinde el contrato de Ortuño". Article de @diarioas

El Llagostera ficha a Edu Oriol y rescinde el contrato de Ortuño

El club catalán anunció la contratación del extremo de 29 años, y la baja de Juanto Ortuño, que jugará en Os Belenenses de la Primera División portuguesa.


El Llagostera ficha a Edu Oriol y rescinde el contrato de Ortuño Ampliar
Bienvenida del Llagostera a Edu Oriol. |

El Llagostera ha anunciado la contratación del extremo Edu Oriol, de 29 años, y la baja de Juanto Ortuño, quien jugará en Os Belenenses, de la Primera División portuguesa.
Ortuño, de 23 años, llego al club catalán a principios de esta temporada y hasta el momento había tenido una discreta participación, ya que ha disputado un total de 521 minutos en los veinte partidos que el equipo ha jugado hasta ahora.
Ha conseguido anotar tres goles con el Llagostera y uno de ellos le valió a los de Oriol Alsina para conseguir el único punto que han logrado fuera de casa, en Montilivi frente al Girona.
Además, el Llagostera ha fichado al extremo Edu Oriol, que llega libre después de haber jugado la temporada pasada en el Blackpool y ha firmado para lo que resta de campaña.
El jugador, nacido en Cabrils (Barcelona), militó en el filial del Barcelona en la temporada 2009-2010. Oriol será presentado mañana al mediodía.
Llegir mes / Leer mas...

"El Saragossa també afrontarà el partit de dissabte amb urgència". Article de @diaridegirona

El Saragossa també afrontarà el partit de dissabte amb urgència

14.01.2016 | 07:18 El Saragossa va començar a preparar ahir el partit de la propera jornada contra el Llagostera amb la principal novetat del retorn als entrenaments de Sergio Gil. El migcampista era habitual en les sessions de la primera plantilla amb l'anterior tècnic, Ranko Popovic, però uns problemes físics li havien impedit rendir al màxim i fins ahir Lluís Carreras no havia comptat amb ell. Després de la jornada de descans de dimarts el conjunt aragonès ha reprès el treball amb la vista posada en l'enfrontament de dissabte que ve contra el Llagostera. Pel Saragossa la victòria també és inexcusable si no vol perdre el tren de l'ascens directe, que ja té prou complicat.
El conjunt aragonès es va exercitar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva durant una hora i mitja. Lluís Carreras va comptar també amb els futbolistes del filial Sergio Gil, Iñaki Olaortua i Sergio Buenacasa. Pel partit contra el Llagostera el Saragossa comptarà amb les baixes ja conegudes dels lesionats Jaume, Wilk i Abraham, a més de Marc Bertran, també per lesió, i del sancionat Àngel.
Al final de l'entrenament del jugador Isaac Carcelén va admetre que són els jugadors els que juguen i els que han de tirar endavant la situació en què es troba l'equip ja que, per molt bo que sigui el tècnic, si els seus homes no rendeixen «no serveix de res». Isaac va explicar que tots els components de la plantilla del club aragonès estan «posats»
a la feina perquè el fet de comptar amb un nou tècnic suposa que es competeixi més per estar en l'onze inicial. Sobre el Llagostera va destacar que els punts en joc són «més que importants per enganxar-se als llocs de dalt. L'objectiu és aconseguir els tres punts en cada partit per ser a les posicions d'ascens».
Llegir mes / Leer mas...

"Llagostera: Hola, Edu Oriol; adiós, Juanto". Article de @PauPlanasColl a @sport

Llagostera: Hola, Edu Oriol; adiós, Juanto

Jornada intensa en el Llagostera, con un fichaje y una baja como extremo del conjunto de Oriol Alsina

Llagostera: Hola, Edu Oriol; adiós, Juanto
Edu Oriol, en su etapa en el Zaragoza EFE
Pau Planas
13-1-2016 | 20:32 H.
Mejorar en ataque es una de las obsesiones de Oriol Alsina en los últimos tiempos. El Llagostera necesita gol. Y más, viendo la situación en la clasificación. Ayer, la plantilla vivió un relevo casi instantaneo en la misma posición. De extremo a extremo. Llega un viejo conocido del fútbol catalán, Edu Oriol, y hace las maletas uno de los jugadores que llegó el pasado verano, Juanto Ortuño.
El fichaje de Edu Oriol es a coste cero, ya que el futbolista de Cambrils llega libre al Llagostera. Estaba sin equipo después de actuar la pasada campaña en el Rapid Bucarest. El futbolista, de 29 años, dejó el fútbol español al acabar la temporada 2012-2013 en el Zaragoza para iniciar un periplo que le llevó al Khazar Lankaran de Azerbayán, el AEL Limassol chipriota y el Blackpool inglés, además del conjunto rumano que fue el último que le acogió hasta ahora.
Edu Oriol, que será presentado hoy, ocupará el puesto que deja vacante Juanto Ortuño, uno de los jugadores importantes en la plantilla, que causó baja tras recibir una oferta de un equipo extranjero, Con tres goles, Juanto era uno de los máximos goleadores del equipo de Alsina y, aunque su participación ha sido irregular, ha disputado más de 500 minutos desde que llegó al club procedente del UCAM.
Llegir mes / Leer mas...

"L´extrem Edu Oriol és el quart fitxatge d´hivern del Llagostera". Article de Jordi Roura a @diaridegirona

L´extrem Edu Oriol és el quart fitxatge d´hivern del Llagostera

El futbolista ocuparà la plaça de Juanto Ortuño, que acabarà la temporada a l'Os Belenenses de Portugal · Els problemes a la infermeria continuen: Chumbi estarà quatre setmanes absent

14.01.2016 | 07:57
Edu Oriol, entre Marcelo i Sergio Ramos, en un Saragossa-Madrid durant la seva etapa al conjunt aragonès.
Edu Oriol, entre Marcelo i Sergio Ramos, en un Saragossa-Madrid durant la seva etapa al conjunt aragonès.


El Llagostera va tancar ahir a la tarda el quart fitxatge del mercat d'hivern: l'extrem Edu Oriol, que arriba lliure, fins a final de temporada, després d'haver posat punt i final fa uns mesos a una aventura a Romania a les files del Rapid de Bucarest. Oriol, que té un germà bessó, Joan, al Mallorca, s'estava entrenant amb l'Atlètic Balears, de Segona B, que en principi comptava incorporar-lo aquest gener. L'interès del Llagostera, però, va fer que el futbolista de Cambrils hagi acabat vestint de blaugrana. No va ser aquest l'únic moviment d'ahir: el davanter Juanto Ortuño va rebre la baixa i fitxarà per l'Os Belenenses de la Primera Divisió de Portugal
Nando Quesada, José Carlos, Marcos Tébar i ahir Edu Oriol. Aquests són, fins ara, els quatre reforços que ha tancat el Llagostera en el mercat d'hivern i, a falta encara de més de quinze dies perquè es tanqui, tot indica que encara n'hi haurà més. Amb l'arribada d'Oriol el Llagostera incorpora un extrem dret de gran capacitat de sacrifici i intensitat, capaç a més a més de jugar també per l'esquerra. Igual com José Carlos i Tébar, també té experiència a Primera Divisió després del seu pas pel Saragossa. El nou jugador dels blaugrana serà presentat aquest migdia a Palafrugell.
Edu Oriol es va formar al Pobla de Mafumet, d'on va passar al Sant Andreu i al filial del Barça. El 2011 va fitxar pel Saragossa, on va militar dues temporades. Després va iniciar quatre aventures a l'estranger: Khazar Lankaran (Azerbadjan); AEL Limassol (Xipre); Blackpool (Anglaterra) i Rapid Bucarest (Romania). En aquests dos últims destins hi va coincidir, la temporada passada, amb el seu germà Joan, a qui, a manca ?d'equip, havia seguit fins a Palma a l'espera de trobar un altre club on continuar amb la seva carrera.
Aquest fitxatge va anar acompanyat per la sortida de Juanto Ortuño. El davanter de Iecla, germà de l'exjugador del Girona, Alfredo, no ha acabat de tenir continuïtat i en 521 minuts de joc ha marcat tres gols. De fet ja a l'agost el club va estar a punt de deixar-lo sense dorsal, però en última instància li van acabar tramitant la fitxa. Juanto tenia una oferta de l'Os Belenenses, un club històric de Portugal, d'un barri de Lisboa, que ocupa la dotzena posició a la lliga d'aquell país. Abans de Juanto el Llagostera també havia mostrat el camí de sortida a Mosquito i Enric Pi, i està per veure quin futur li espera a Giva després del seu acte d'indisciplina tornant quatre dies tard de les vacances de Nadal. Qualsevol nou reforç que pugui arribar haurà d'anar acompanyat d'una baixa i, tenint en compte que el Llagostera té un problema amb el gol, no semblaria estrany que encara faltés la incorporació d'un altre davanter.
Chumbi, un mes de baixa
Precisament ahir es va confirmar una baixa en la part ofensiva que s'allargarà quatre setmanes. Chumbi va acabar lesionat diumenge el partit contra el Leganés i després de les proves mèdiques a què el van sotmetre es va determinar que necessitarà un mes de recuperació. Un altre jugador que va ingressar a l'enfermeria després de la darrera jornada va ser Pitu, que va demanar el canvi al descans en notar una punxada al bessó.
El saltenc, baixa a Saragossa per acumulació de targetes, té una petita lesió al bessó de la qual pot fer net en deu dies. Si no ?reapareix contra l'Osasuna ho farà a casa contra el Lugo.
Llegir mes / Leer mas...

"Canvi de cromos". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Canvi de cromos

El Llagostera incorpora l'extrem català amb la intenció de guanyar força en atac i experiència sobre el terreny de joc

L'arribada d'Edu Oriol accelera la sortida del migcampista murcià, que ha decidit acceptar una oferta de l'Os Belenenses, que milita a la primera divisió de Portugal

Edu Oriol celebra un gol amb el Saragossa a la primera divisió Foto: EFE.
1
La porta dels despatxos llagosterencs es va obrir i tancar dues vegades en la jornada d'ahir, i en una ocasió va ser per donar una baixa i l'altra per confirmar una incorporació. D'una banda, Juanto Ortuño tanca una breu i irregular etapa a les ordres d'Oriol Alsina, i en el lloc que deixa el migcampista murcià hi arriba una vella voluntat del tècnic Oriol Alsina. Edu Oriol, que actualment es trobava sense equip, reforçarà el joc per les bandes del conjunt de la Costa Brava fins a final de temporada: “Arriba per intentar ajudar l'equip amb tot el que pugui. És un home amb experiència tant a segona com a primera, i podrà jugar a les dues bandes i, fins i tot, en cas d'urgència de lateral”, va remarcar el tècnic i director esportiu de l'equip llagosterenc. De fet, Oriol Alsina ja feia temps que tenia en l'agenda el futbolista de Cambrils. Edu Oriol ja va negociar la seva incorporació al Llagostera a l'estiu, però no hi va haver acord. Ara, després d'haver tancat una etapa de dues temporades jugant a l'estranger –ha militat al Larnaca de Xipre, el Blackpool anglès i al Rapid Bucarest de Romania–, l'extrem format a la base del Nàstic aterra de nou al futbol estatal de la mà del Llagostera.
Edu Oriol, que serà presentat aquest migdia a Palafrugell, va explotar a les files del Barça B i té experiència en la primera divisió, on va jugar durant dues temporades amb el Saragossa i hi va acumular fins a 39 partits. Tot i ser dretà, el jugador té una gran capacitat per jugar a cama canviada.
Interessos creuats
Amb la totalitat de fitxes professionals ocupades –el futur de Giva no s'ha resolt encara–, el Llagostera necessitava donar una baixa per poder confirmar una incorporació. Aquesta situació, combinada amb l'interès de Juanto per sortir cap a la primera divisió portuguesa, ha fet que el club de la Costa Brava acceptés la marxa d'una de les grans apostes de l'estiu: “Ara mateix no era titular. Nosaltres necessitàvem fitxes lliures per fer retocs i ell ens ha demanat marxar”, explicava Alsina sobre l'operació que portarà Juanto Ortuño cap a l'Os Belenenses. L'equip portuguès ocupa la dotzena posició de la lliga i des del desembre, el conjunt de Lisboa està entrenat per Julio Velázquez, que va coincidir amb Juanto Ortuño en les categories base del Vila-real. Precisament el tècnic de Salamanca és el principal avalador del fitxatge del petit dels Ortuño per l'Os Belenenses.
Amb el Llagostera, Juanto haurà acumulat 523 minuts repartits en 10 enfrontaments de lliga, en els quals ha marcat tres gols. Tot i ser una de les grans apostes d'Oriol Alsina de l'estiu passat –ja l'havia volgut incorporar en anteriors períodes de fitxatge–, el jugador murcià s'ha mostrat molt irregular en les seves actuacions. Amb l'arribada de José Carlos, i la voluntat de fitxar Edu Oriol combinat amb la gran competència que hi ha per jugar a la banda, han convertit Juanto en una peça prescindible.
Set dies per a Giva
El futur de Giva té data de caducitat i el club llagosterenc té clar que no es pot allargar més d'una setmana. Giva, que va arribar tard en el retorn als entrenaments després de l'aturada nadalenca sense justificació, sap que no continuarà a l'equip i ara se n'està negociant la rescissió. Aquesta sortida s'ha de solucionar en menys de set dies, ja que el lloc que deixarà Giva serà per a noves incorporacions. En principi, un cop el brasiler es desvinculi de l'entitat de la Costa Brava, el Llagostera activarà la incorporació d'un lateral esquerre que té aparaulat. El nou defensor prové de la 2a divisió B, i arribaria per cobrir la posició més coixa de l'equip. En el lateral esquerre només hi pot actuar amb comoditat Samu de los Reyes.

EL PROTAGONISTA

Edu Oriol pot actuar a les dues bandes i ens donarà experiència. Arriba per ajudar l'equip i intentar que creixem en la segona volta
Ell ha demanat marxar i nosaltres necessitem fitxes. Ara mateix, Juanto no era titular
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

A L'ESPERA

La sortida de Giva desencadenarà l'arribada del desitjat lateral esquerre a l'equip
Edu Oriol Gràcia
Cambrils, 05-11-86 (29 anys) Extrem
Alçada:
1,76 m
Pes:
72 kg
FORMACIÓ
Cambrils i Nàstic
TRAJECTÒRIA
06/07
Reus (3a)
25 partits, 2 gols
07/08
Pobla Maf. (3a)
30 p. 7 g.
08/09
St. Andreu (2a B)
34 p. 5 g.
09/10
Barça B (2a B)
29 p. 3 g.
10/11
Barça B (2a A)
31 p. 6 g.
11/12
Saragossa (1a)
20 p. 2 g.
12/13
Saragossa (1a)
19 p.
13/14
Larnaca (1a Xipre)
18 p. 5 g.
13/14
Kazar (1a Azer.)
6 p.
14/15
Blackpool (2a Angl.)
10 p.
14/15
R. Bucarest (2a Rum.)
14 p.2 g.
Darrera actualització ( Dijous, 14 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

"Chumbi serà baixa durant un mes per lesió". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Chumbi serà baixa durant un mes per lesió

El Llagostera té la voluntat de canviar la mala dinàmica que arrossega des de l'inici del curs però hi ha problemes que sembla que no volen abandonar el club llagosterenc com són les lesions. Aquesta setmana s'ha confirmat que el cop que Chumbi va rebre contra el Leganés el tindrà fora de combat durant un mes. D'altra banda, Querol es va lesionar en l'entrenament d'ahir i s'haurà d'aturar en els pròxims dies, i és dubte per dissabte.
Darrera actualització ( Dijous, 14 de gener del 2016 02:00 )
Llegir mes / Leer mas...

"En espera d'oportunitats". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

En espera d'oportunitats

Eloy Gila, contra l'Osca Foto: J.S.
1
Amb les incorporacions de José Carlos, Quesada, Marcos Tébar i Edu Oriol en el mercat d'hivern i en espera de poder confirmar l'arribada d'un lateral esquerre en els pròxims dies, la direcció esportiva del Llagostera es donaria per satisfeta amb la plantilla que li quedaria per afrontar la segona volta. Això sí, el club no tanca la porta ni a més entrades ni a més sortides –necessàries si es volen fer més fitxatges– i els interessos del club i dels jugadors que estan tenint menys minuts marcaran els pròxims canvis en l'equip.
En aquest aspecte, a les files llagosterenques hi ha diversos jugadors que hauran de decidir si es queden a la Costa Brava amb el perill de continuar amb l'ostracisme de la primera volta. Entre els diversos noms trobem el d'Eloy Gila –el sabadellenc té una bona llista d'equips de 2a divisió B darrere seu–, que de ben segur que es reunirà amb la direcció esportiva per decidir el seu futur. Si bé és cert que Gila no ha gaudit de gaires oportunitats, les lesions no li han deixat gaires possibilitats per entrar en l'equip.
El punta, de més a més
Entre les opcions que es valoren per reforçar la plantilla també s'ha comentat fitxar un davanter de referència, però Oriol Alsina no ho col·loca en l'apartat de prioritats: “Estem contents amb els davanters que tenim i entenem que, quan la dinàmica golejadora canviï, Chumbi i Benja ens aportaran gols”, va remarcar l'entrenador llagosterenc. De fet, l'única opció que s'acabi incorporant un davanter centre a la plantilla és que aparegui una gran oportunitat: “No estem parlant de jugadors de 2a B o d'una gamma mitjana de segona. Si surt un punta que marqui diferències o molt contrastat en la categoria ens ho plantejaríem, si no, no.”
El que està clar és que ara mateix, més enllà del lateral esquerre, el club llagosterenc no té cap operació a punt de tancar i amb les incorporacions de José Carlos, Marcos Tébar, Quesada i Edu Oriol es dóna per ben aprofitat el període hivernal de fitxatges. El curs passat, l'equip d'Oriol Alsina només va fer dos moviments d'entrada amb l'arribada de Samu i Arturo.

SATISFETS

El club dóna per cobertes les posicions més urgents i no és mourà gaire més

FONS D'ARMARI

Si res no varia, es mantindran les 25 fitxes del primer equip en la segona volta
Llegir mes / Leer mas...