dimecres, 28 de setembre del 2016

Estadistiques de @UELlagostera Juvenil A despres de 2 jornades


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELlagostera B despres de 4 jornades


Llegir mes / Leer mas...

"Eloi Zamorano debuta amb un regust amarg a 2a B amb el Llagostera".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Eloi Zamorano debuta amb un regust amarg a 2a B amb el Llagostera

28.09.2016 | 07:28
Zamorano, en el gol de Ruso.
Zamorano, en el gol de Ruso.
Ja va deixar bones sensacions i una bona impressió a Oriol Alsina durant la pretemporada i en la competició oficial havia, fins i tot, format part d'alguna convocatòria. El defensa arbucienc de 22 anys Eloi Zamorano va debutar amb el primer equip del Llagostera de titular al Collao en la derrota contra l'Alcoi (2-0). L'ex del Granollers va disputar els 90 minuts formant parella a l'eix de la defensa amb Rodri. Format al planter del Girona, Zamorano ha vist com darrerament el tècnic maresmenc Oriol Alsina li ha donat l'alternativa en dos duels d'alçada i en dues competicions diferents. El selvatà, habitual amb el filial a primera Catalana, ja va debutar a la Copa del Rei a Santander (2-1).
El central espera seguir comptant amb la confiança del tàndem Alsina-Álvarez diumenge a Palamós davant l'Atlètic Balears i debutar davant l'afició llagosterenca. Zamorano desitja celebrar-ho sobre la gespa i gaudint de més minuts, una primera victòria vestit de blaugrana després de les derrotes patides a Santander i Alcoi. Mentre Diego Jiménez continuï de baixa per lesió, Zamorano tindrà possibilitats de participar.
Llegir mes / Leer mas...

"Després del debut toca consolidar-se".Article de @educiu a @lesportiucat

Després del debut toca consolidar-se

2a divisió B. Eloi Zamorano va jugar el seu primer partit en la categoria de bronze amb el Llagostera, un duel que el central recordarà amb un sabor agredolç

Foto: EL N. P.
1
El Llagostera no acaba d'encertar la tecla que l'ajudi a tirar cap amunt i, amb cinc punts després de les primeres sis jornades, l'equip dirigit per Oriol Alsina està més a prop de les brases que no pas del play-off, l'objectiu a principi de temporada. Els llagosterencs van sumar diumenge al Collao una derrota 2-0 tan dolorosa com immerescuda, ja que per joc i ocasions els de la Costa Brava van fer mèrits per a molt més, tot i que van tornar a casa sense cap botí. Una de les poques notes positives del partit va ser el debut d'Eloi Zamorano a segona B, una estrena amb sabor agredolç. El central, que va acompanyar Rodri a l'eix de la defensa, no va tenir sort en el primer gol de l'Alcoià (14'), ja que la rematada de cap de Tomás Ruso en el servei d'un córner li va rebotar abans d'entrar.
“És un partit que segur que recordaré, però no precisament pel resultat, ja que no ens el mereixíem per res del món”, explica el defensa, de 22 anys, que no vol donar més voltes a la desafortunada acció del gol inicial: “El marcava jo, el vaig seguir i va rematar, no gaire bé, amb la mala fortuna que em va tocar a mi abans d'entrar.” Tot i la derrota, Zamorano es mostra confiat que el Llagostera reprendrà el vol, al mateix temps que espera consolidar-se al primer equip: “La situació de l'equip no és bona, però segur que ho tirarem endavant. Si no veus el partit de l'altre dia pots pensar que el Llagostera va estar molt malament, però no va ser així, estem fent moltes coses bé, però en molts partits no estem obtenint el resultat esperat ni tenim sort, però la seguirem buscant. Pel que fa a mi, estic content perquè el club confia en mi i només he de seguir treballant.”
Zamorano i Carlos Cano són els dos jugadors amb fitxa del filial que han debutat amb el primer equip llagosterenc.

EL PROTAGONISTA

És un partit
que segur que recordaré, però no pel resultat, ja que no mereixíem perdre
Eloi Zamorano
central del llagostera
Mala sort d'Eloi en l'1-0 de l'Alcoià, ja que el cop de cap de Ruso el va tocar abans d'entrar
Darrera actualització ( Dimecres, 28 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...