diumenge, 29 de maig del 2016

"el Llagostera vol mantenir-se viu fins l'última jornada". Article de Esport 3

El Nàstic vol deixar l'ascens enllestit de cara a Vigo mentre que el Llagostera vol mantenir-se viu fins l'última jornada

La penúltima jornada de Segona té horari unificat i el Nàstic, el Girona i el Llagostera tenen objectius en joc. Els tarragonins, posar de cara l'ascens directe a Primera, mentre que els gironins volen entrar altre cop al "play-off". Per als de la Costa Brava, és la darrera oportunitat per mantenir-se
El Nàstic de Tarragona té l'ascens directe a un punt. Els de Vicente Moreno viatgen a Lugo, on volen deixar ben encarrilat l'accés directe a Primera Divisió. Mentre que els tarragonins s'hi juguen molt a l'Anxo Carro, el conjunt local ja té la feina feta tot i que el tècnic del conjunt tarragoní alerta que el rival "és un equip que et fa patir molt si et roba la pilota". Amb Gerard Valentín recuperat de les molèsties físiques, Vicente Moreno pot tornar a disposar d'ell. El bon resultat davant de l'Osasuna podria provocar que es repetís el mateix onze.
El Girona té el darrer partit davant de l'afició. Un partit transcendental per les aspiracions dels de Machín, ja que s'enfronten a un rival directe pel "play-off", l'Alcorcón. L'empat a Valladolid va provocar que els gironins caiguéssin de les posicions de privilegi. La sisena plaça es troba a un punt i el conjunt madrileny, que sí que va guanyar en la darrera jornada, també es troba a la mateixa distància, 61 punts, un més que els de Montilivi. Machín, conscient de la importància del partit, explicava a la prèvia que desitja que "el partit de diumenge sigui dels que marquen la història del Girona". Qui es perdrà l'enfrontament amb l'Alcorcón és Lejeune, que al Nuevo Zorrilla va lesionar-se al genoll dret. Per a l'últim partit de lliga de la temporada, a casa, s'espera la millor entrada.
El Llagostera té la darrera oportunitat per arribar a l'última jornada amb vida. Els d'Oriol Alsina, que tenen la salvació a cinc punts a falta de sis per disputar-se, se les veuran amb un rival complicat, el Leganés. El conjunt madrileny lluita per continuar en ascens directe i ho farà a casa, davant d'un rival que encara no ha guanyat a domicili en tota la temporada i que aquesta és la darrera oportunitat per aconseguir-ho. El darrer empat amb l'Almeria, que marca la permanència, va ser una gerra d'aigua freda pels de la Costa Brava, que tenien una bona oportunitat per retallar distàncies. Oriol Alsina és conscient que "tots els partits són difícils de guanyar" però reconeix que "volem arribar a l'últim encontre amb opcions de permanència".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui