dissabte, 20 de febrer del 2016

Els golejadors d'aquest mati


Llegir mes / Leer mas...

"Más juego que puntos". Article de @marca

Más juego que puntos

"Llevamos un mes bueno en juego, pero no nos da para sumar tres puntos"

Germán, pensativo en el transcurso de un entrenamiento.



Germán fue titular en Oviedo en lugar de Jorge Sáez. Un cambio en el eje de la defensa para evitar el poderoso juego aéreo del equipo asturiano, que cuenta con un especialista de cabeza como Toché en punta. No funcionó y el propio ariete fue el encargado de marcar el único gol del partido con la testa, ganando por alto a la pareja de centrales formada por Carlos Ruiz y Germán.
Este último ha seguido la línea de sus compañeros para valorar la mala racha de resultados que lleva el equipo, que ha sumado dos puntos de los últimos 12 en juego, lo que le lleva a ser uno de los peores equipos de la categoría de plata en la segunda vuelta del curso. "Los resultados no están llegando. Llevamos un mes bueno en juego pero no nos da para conseguir los tres puntos. No tenemos que lamentarnos, sino incidir en buscar la victoria a partir del buen juego, que es el camino más corto", manifestó Germán tras la sesión preparatoria.

Germán sabe cuál es su papel dentro de la plantilla blanquiazul. Carlos Ruiz y Jorge ha sido la pareja más utilizada por Martí, y todo hace indicar que ante la UE Llagostera vuelvan al once inicial. Sin embargo, Germán se muestra a gusto. "Si va mal lo colectivo fastidia un poco. Una vez analizado esto, en lo personal estoy bien después de la inactividad. Somos varios jugadores que podemos jugar ahí y decide el míster, nosotros tenemos que ponérselo difícil", explicó.

Ganar o ganar

Los cuatro partidos consecutivos sin vencer hacen que el partido ante el Llagostera se vea como un partido clave para el futuro del equipo, que se encuentra a cinco puntos del descenso. "No queda otra que sumar de tres. Han ganado a un rival directo como el Albacete y vendrán con la moral subida, por lo que tenemos que saber meterle mano", afirmó el defensa.
Llegir mes / Leer mas...

"Martí ya cuenta con Javi Lara". Article de @la_opinion

Martí ya cuenta con Javi Lara

El técnico del Tenerife revela que el cordobés "ya va mejor y tiene muchas opciones de entrar en la convocatoria"

19.02.2016 | 23:32
Entrenamiento en el pabellón Paco Álvarez de la capital chicharrera
Entrenamiento en el pabellón Paco Álvarez de la capital chicharrera
José Luis Martí no suele ofrecer pistas acerca del once que piensa alinear en cada partido, pero ayer se le pudo leer entre líneas, durante su comperecencia pública, algunas claves en relación con el equipo que tiene previsto utilizar mañana en el duelo que medirá al Tenerife con el Llagostera. Y una de las novedades, no en su formación titular pero sí en la lista de los que se vestirán de corto, es la de Javi Lara, la última incorporación en este mercado invernal al conjunto chicharrero. Sobre el cordobés, señaló que "va mejor y con muchas opciones de entrar en la convocatoria". "Es un jugador que necesita coger ritmo de competición y la única manera de hacerlo es participando en los partidos", agregó al respecto.
Otro que posiblemente se mantenga entre los elegidos para comenzar el encuentro es Ricardo León. Y es que, pese a que el majorero Alberto vuelve al equipo tras su sanción, el Tenerife pierde para esta jornada a Vitolo por idéntico motivo. Sobre la ausencia del de Valleseco, Martí comentó lo siguiente: "Es un jugador muy importante dentro de la plantilla por todo lo que representa en el campo y dentro del grupo, un jugador que transmite mucho y es fundamental en la dinámica del grupo y de la competición". Así, confirmó que "existen infinidad de opciones" para suplir la baja del ex del Racing y Celta, entre otros, antes de apuntar que "Ricardo hizo un partido extraordinario en Oviedo y tiene todo el derecho de seguir siendo titular".
En el choque del Tartiere, para el que Jorge Sáenz ya estaba disponible tras cumplir sanción, prefirió dejar a Germán en el centro de la defensa porque, tal y como explicó, el andaluz "ha demostrado su solvencia las veces que se ha tenido que contar con él y ya lo hizo ante el Córdoba, salió de nuevo del equipo y volvió a aprovechar su oportunidad". A tenor de esto, Martí dijo que era "justo darle la oportunidad de seguir por lo que ha demostrado estos días", aunque puntualizó que "si estará o no en el once dependerá de los condicionantes de este partido".
En cambio, tener que decidirse para el lateral derecho por Raúl Cámara, que jugó en Oviedo, o por Cristian García, titular ante el Huesca, tiene que ver, según Martí, "con las características de cada uno". Y aclaró que en el Tartiere sabía "que el campo se iba a poner pesado y que Cristian llevaba tiempo sin participar", por lo que optó por el madrileño. Eso sí, a su juicio, "es un puesto donde los dos se merecen jugar y solo lo puede hacer uno".
Martí es consciente de que un nuevo traspié, después de no haber ganado en las últimas cuatro jornadas, podría dejar a los suyos algo tocados moralmente. Y su deseo de salir airoso del encuentro de mañana viene fundamentado porque es lo que apremia al Tenerife ahora. En cambio, ni mucho menos cree que el Llagostera es una perita en dulce, de hecho advierte sobre su dinámica -viene de ganar al Albacete y de caer por la mínima a domicilio ante el líder-, además de que "ha fichado bien en el mercado de invierno". Eso sí, aconseja "no estar pendientes de lo que ha hecho el rival en el anterior partido" y sí conseguir que su equipo "se centre en hacer sus cosas bien durante los 90 minutos".
No por ello deja de reconocer las virtudes de un Llagostera que "vendrá a buscar el contragolpe", declara, "porque tiene jugadores rapidísimos, que están rondando el fuera de juego continuamente". Y para contrarrestar eso, Martí propone "encerrar al equipo contrario como se hizo ante el Huesca, pero durante todo el partido no solo los primeros 45 minutos". Por último, Martí confesó sentirse "orgulloso" de la "dinámica de compromiso y de juego del Tenerife" hasta el momento, sin dejar de reconocer que "hay que mejorar y que los resultados son los que ponen al final a un equipo donde merece estar". Lo que no esconde es que "si se llevan cuatro jornadas sin ganar será porque durante los 90 minutos de esos partidos se han hecho cosas mal".
Llegir mes / Leer mas...

¿Ricardo y diez más? . Article de @diariodeavisos

¿Ricardo y diez más?

Ricardo podría repetir presencia en el once inicial ante el Llagostera. /SERGIO MÉNDEZ
Ricardo podría repetir presencia en el once inicial ante el Llagostera. /SERGIO MÉNDEZ
José Luis Martí infló de titulares periodísticos su rueda de prensa de ayer previa al compromiso de mañana en el Heliodoro Rodríguez López ante el Llagostera. El técnico balear habló de su posible continuidad al frente de la primera plantilla blanquiazul, del estado físico del Choco Lozano, de la climatología y de un once inicial donde podría repetir Ricardo.
“Ricardo hizo un partido extraordinario y tiene todo el derecho a seguir en el once titular”, dijo Martí cuando se le cuestionó por el sustituto del sancionado Vitolo, aunque también recordó que Alberto estará disponible tras su sanción. Martí confesó que el medicentro portuense ha aprovechad los entrenamientos para estar preparado cuando le ha hecho falta a equipo lo que le hace estar “satisfecho” tanto de Ricardo como de Jairo o Germán, a los que también nombró.
El responsable técnico de la escuadra tinerfeña consideró que el partido de este domingo no es más vital que cualquier otro. “No concibo la competición de otra forma”, señaló Martí, que aseguró que “todo lo que no ganemos estará perdido porque estos puntos no se volverán a repetir más”.
Martí, que admitió no estar preocupado por la dinámica del equpo aunque sí advirtió que “si llevamos cuatro semanas sin ganar será porque no lo hemos hecho todo bien durante los 90 minutos” por lo que confesó que en el compromiso de mañana ante el Llagostera “si mantenemos la dinámica de nuestro jueg durante los 90 minutos tendremos más opciones de ganar” frente a un rival “que se ha reforzado bien y ha entrado en otra dinámica después del mercad invernal”.
Martí no ocultó su satisfacción por el interés de Miguel Concepción en renovar su compromiso con el CD Tenerife. “Le debo demasiado a este club como para no seguir aquí si me lo plantean” aseguró el técnico balear, que confesó que estaba “orgulloso” por conocer de primera mano que tanto el club como el presidente “estén contentos conmigo”.
Llegir mes / Leer mas...

"A ganar por primera vez fuera de casa en Tenerife". Article de @eldia

A ganar por primera vez fuera de casa en Tenerife

Llagostera y Almería, los dos próximos visitantes del Heliodoro, son los únicos equipos de Segunda que no conocen la victoria a domicilio esta temporada.
J.J.R. (@juanjo_ramos)
20/feb/16 06:07
M ucho cuidado debe tener el Tenerife a pesar de lo que dicen los números, puesto que sus dos próximos rivales en el Heliodoro Rodríguez López son los únicos equipos de Segunda División que no han estrenado su casillero de triunfos fuera de casa en lo que va de temporada. Dicen los que saben que cuando un equipo está mucho tiempo sin ganar, está más cerca de romper la mala racha. Para evitar este tópico difícil de comprobar, los de José Luis Martí bien harían en tener el máximo respeto a UE Llagostera y UD Almería.
Pero a las estadísticas, por mucho que no sirvan para sumar puntos, no se les puede dar la espalda. El conjunto catalán, por ejemplo, es el peor visitante de la categoría. Solo ha sumado un punto en sus trece visitas. Fue en Montilivi, donde empató a dos contra el Girona en el duelo de rivalidad, el 27 de septiembre del año pasado. Desde entonces, derrota tras derrota en cada desplazamiento. "Todavía no hemos encadenado dos victorias consecutivas y, si lo logramos ahora, llegaría en el mejor momento", anunciaba ayer Oriol Alsina. El camino quedó marcado hace dos semanas en Mendizorroza. "Esperemos que las buenas sensaciones que tuvimos fuera de casa contra el Alavés se puedan transformar en un buen resultado", deseó el técnico del Llagostera.
De momento, su equipo ya ha roto una racha de nueve jornadas sin ganar al imponerse el pasado fin de semana al Albacete en casa. "Tenemos que intentar puntuar, sumar sería muy positivo", dijo para valorar incluso la posibilidad de empatar. Así lo refrendó incluso en un tuit respondiendo ayer a las felicitaciones por su cumpleaños: "Ganar sería la hostia", lo completó.
Para Alsina, "el Tenerife tiene gente muy vertical, con el trivote por dentro tiene más posesión y velocidad por bandas. Si podemos tener la pelota y defender las contras que nos pueden hacer daño tendremos mucho ganado". Esa es la fórmula que pretende aplicar para que el Llagostera conquiste su primer triunfo fuera de Palamós.
Lo intentará también el Almería en Vitoria. Difícil campo para estrenarse Mendizorroza, aunque los andaluces sí que han puntuado en seis ocasiones hasta ahora fuera de los Juegos Mediterráneos. Si no lo logran, el siguiente intento será en Tenerife.
Llegir mes / Leer mas...

"El «millor moment» per encadenar dues victòries ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

El «millor moment» per encadenar dues victòries

El Llagostera recupera Aimar i Escassi per viatjar a Tenerife, Ríos serà dubte fins a última hora i cauen per sanció Tito i Jorge García

20.02.2016 | 01:18
Alberto Escassi serà avui una de les novetats a la convocatòria.
Alberto Escassi serà avui una de les novetats a la convocatòria.
Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, va bufar ahir les 49 espelmes. Sense cap mena de dubte, un bon regal que li poden fer els seus futbolistes és obsequiar-lo demà amb una victòria a Tenerife. Seria la primera alegria a domicili de tota la temporada i, a més, el primer cop que l'equip aconsegueix enllaçar dues victòries consecutives. Seviria per fer un pas més en l'escalada que els blaugrana van començar aquest últim cap de setmana, tot tombant l'Albacete a l'estadi. Alsina va parlar ahir en roda de premsa i va reconèixer que ara és «el millor moment» per guanyar d'una vegada per totes en un estadi en què el tècnic no podrà comptar amb Tito ni Jorge García, que s'uneixen al reguitzell de baixes per lesió d'Edu Oriol, José Carlos, Chumbi i Álex Cruz. En canvi, Aimar i Escassi tornaran un cop han complert les seves respectives sancions, mentre que Ríos Reina, amb molèsties, és dubte i no serà fins avui que no se sabrà si entra o no la convocatòria.
La setmana ha transcorregut tranquil·la i també animada perquè les victòries sempre ajuden i més encara quan aquestes no visitaven gaire sovint la llar llagosterenca. Per tant, el fet d'haver posat el punt final davant els manxecs a 9 jornades sense assaborir el triomf fa que la vida es vegi amb uns altres ulls. Ara, però, es tracta de no posar el fre i assolir fets inèdits com el dels dos triomfs seguits. «En tota la temporada no ho hem aconseguit i ara és el millor moment per fer-ho», deia Alsina, abans d'afegir que «serà complicat però volem posar el Tenerife allà baix perquè una victòria nostra ens aproparia a sis punts».
Com a visitant ja és sabut que el Llagostera no carbura, però, entre el triomf de l'última jornada més la bona imatge mostrada en l'últim desplaçament a Vitòria, Alsina considerava que «les sensacions són bones, hem treballat molt bé i amb la tranquil·litat que ens dóna l'última victòria». Això sí, el maresmenc advertia i recordava que «ens trobem en la penúltima posició i només hem pujat un esglaó, però és cert que no és el mateix estar a vuit punts de la permanència que a cinc». El de demà serà el 14è desplaçament dels blaugranes amb el pobre botí d'un empat i 12 derrotes. En aquest sentit, es mostrava confiat que canviï la sort perquè «fins i tot, en totes les estadístiques hi ha un dia en què un equip juga malament però guanya». Per a l'entrenador d'Arenys de Mar, si el seu equip «juga amb la intensitat i ganes de les últimes jornades un dia d'aquests arribarà».
Del rival de demà que dirigeix Pep Martí, destacava que «el Tenerife té gent ràpida a davant, normalment juguen amb un trivot a dins per tenir més possessió». També recordava que «en el partit de la primera volta i per culpa de dues contres ens van guanyar, per tant, haurem de lligar en curt els jugadors verticals i veloços que tenen». Amb el derbi contra el Girona a l'horitzó, se li va preguntar si els dos propers partits poden marcar el futur dels blaugrana. Alsina va respondre que «no, perquè tot i ser molt importants aquests dos compromisos encara ens en quedaran quinze més».
Ruymán viatjarà
Amb les sancions del central Jorge García i del migcampista defensiu Tito Ortiz, el tècnic Oriol Alsina es veurà obligat a fer canvis a l'eix de la defensa. El maresmenc no va voler donar massa pistes:?«Recuperem Escassi, que jugarà. Amb Aimar, Chus Herrer i Ruymán ho tenim ben cobert». Aquest últim viatjarà a Tenerife, allà on es va lesionar de gravetat el genoll ara fa deu mesos. El canari segurament no jugarà d'inici, i esperarà la seva oportunitat des de la banqueta. Si jugués, seria el seu debut aquesta temporada. D'ell en va parlar també Alsina:?«Ruymán s'ha guanyat jugar a pols perquè és un professional extrem. Ens serà molt útil d'aquí al final de temporada i ja ho és també a nivell de vestidor. Està preparat per jugar, ja sigui si el poso d'inici o de revulsiu».
Elogis a Tébar
Un dels fitxatges d'hivern que més satisfet està deixant Alsina és el madrileny Marcos Tébar. L'exjugador del Girona, Almeria i Brendfort anglès és el que acumula més minuts de les cares noves. «És un futbolista molt complet i potser moltes vegades no es valora la seva feina, que per a mi és estratosfèrica i tàcticament és increïble». No s'esgotaven aquí els elogis del tècnic, que afegia que «a cada partit fa entre onze i dotze quilòmetres i jo no entenc què fa Marcos Tébar a Segona Divisió perquè hauria d'estar a Primera».
Llegir mes / Leer mas...

“Hem de convertir la bona imatge en més punts”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

“Hem de convertir la bona imatge en més punts”

El Llagostera vol aconseguir a Tenerife posar fi a la desastrosa dinàmica de l'equip fora de casa, on només ha sumat un punt de 39 possibles. “És una situació incomprensible. En les estadístiques sempre hi apareix un partit en què un equip obté una victòria no gaire merescuda perquè el rival no ha estat bé o perquè hi ha hagut un gol en pròpia porta... Ni això ens ha passat. Ha de canviar segur”, es lamenta Alsina, que manté l'esperança en la imatge que va mostrar l'equip a Mendizorrotza contra l'Alavés. “A Vitòria vam fer un partit gairebé perfecte i ens vam quedar sense premi. Si vam competir tan bé al camp del líder, estic segur que ho podem fer en qualsevol altre terreny de joc”, remarca l'entrenador llagosterenc, que té clar que cal “convertir la bona imatge en més punts”. Trencar la mala dinàmica a domicili al camp del Tenerife també pot tenir una gran importància des del punt de vista psicològic, ja que si no es torna amb res de positiu de les illes Canàries significarà haver fet tota una volta de la competició sense sumar cap punt fora de casa. L'empat a Montilivi és l'únic resultat positiu lluny de casa.
Llegir mes / Leer mas...

"Arguments per a la reacció". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Arguments per a la reacció

Arrenquen. La combinació dels bons resultats de la jornada anterior i de les sensacions positives en els últims partits permeten al Llagostera albirar una mica de llum a l'horitzó

René, Jorge i Juanjo en plena acció defensiva durant el darrer partit a casa contra l'Albacete Foto: MANEL LLADÓ.
1
En l'última jornada, el Llagostera va posar fi a una mala ratxa de nou jornades sense guanyar un partit, i més enllà de sumar tres punts imprescindibles per mantenir ben vives les esperances de salvació, la plantilla sembla que es va treure de sobre alguna cosa més que la pressió d'estar en la part més baixa de la classificació. “Aquesta setmana hem treballat com sempre però sí que ho hem fet amb més tranquil·litat. L'últim triomf ens dóna molta força i les sensacions dels últims partits ens permeten veure certa llum al final del túnel”, va explicar el tècnic llagosterenc, conscient que aquest és el millor moment per encadenar per primer cop dues victòries en la lliga.
La millora en el joc, però, no ha arribat per casualitat, i hi ha diversos factors que han estat clau en les darreres tres jornades, moment en què el Llagostera ha mostrat la seva millor versió.
El bloc es comença a fer
Fins a set futbolistes han repetit en l'onze inicial en els tres últims partits, i en cada jornada només s'han fet tres canvis d'entrada, i la majoria, obligats per les sancions. La consolidació d'un bloc era una de les assignatures pendents de l'equip. “No hem fet gaires modificacions perquè tenim moltes baixes, però és cert que hi ha molts jugadors que estan rendint a un gran nivell i s'estan consolidant en l'onze”, remarca Alsina, que per exemple es va desfer en elogis per Marcos Tébar o va comentar que en la posició de central homes com Jorge estaven fent grans actuacions.
El que sí que va expressar l'entrenador, Oriol Alsina, és la voluntat de poder revolucionar l'equip amb el partit engegat: “No tenim gaires opcions per poder fer gaires variacions al mig d'un enfrontament per culpa de les lesions, que han afectat jugadors diferents. Les que podem fer s'han de produir amb jugadors fora de la seva posició natural.”

EL PROTAGONISTA

Aquesta setmana hem treballat com sempre, però sí que ho hem fet amb més tranquil·litat. Les sensacions i els resultats són bons
Hi ha diversos jugadors que estan jugant a un alt nivell i s'estan consolidant en la seva posició
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Llegir mes / Leer mas...

"Ríos, l'únic dubte per fer la convocatòria". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Ríos, l'únic dubte per fer la convocatòria

Un descartat. L'andalús continua amb molèsties i avui es decidirà si viatja a Tenerife

Després de l'última sessió d'entrenament de la setmana es va confirmar que cap dels lesionats de llarga durada que té el club llagosterenc es podrà recuperar per ser a Tenerife: Chumbi, en la recta final de la seva recuperació, ha passat la grip, fet que ha frenat la seva tornada, i José Carlos, Edu Oriol, Jordi López i Álex Cruz encara estaran entre una i dues setmanes de baixa.
Així, doncs, a l'hora de fer la convocatòria per anar cap a Santa Cruz de Tenerife només hi ha un dubte: el de Ríos Reina. El futbolista andalús no va entrar en l'última llista de convocats, i després de passar una nova setmana en blanc per les molèsties físiques és molt possible que avui es torni a quedar a casa. Si Ríos no entra, amb els lesionats que hi ha, el tècnic només haurà de descartar un porter per motius tècnics per poder fer la convocatòria.
El Llagostera va aquest migdia cap a Tenerife. La tornada serà dilluns a la matinada.
Llegir mes / Leer mas...

SAÚL GARCÍA LATERAL DEL TENERIFE:“M'ha quedat l'espina de no haver debutat a primera”. Article de @educiu a @lesportiucat

SAÚL GARCÍA  LATERAL DEL TENERIFE

“M'ha quedat l'espina de no haver debutat a primera”

“El Llagostera em va voler a l'estiu i també ara a l'hivern, però no depenia només de mi, sinó també del Dépor, i vam triar el Tenerife”

“És important, juguem a casa i contra un rival directe”

Saúl, a punt de realitzar un servei de banda amb el Tenerife Foto: M. SANTOS/EL DÍA.

Al Dépor no vaig tenir protagonisme i havia de sortir a la recerca de minuts. És un pas enrere per tornar i fer-me un lloc
Fins a dues vegades Saúl García (Vioño de Piélagos, 9/11/1994) ha estat molt a prop de recalar al Llagostera, però ni l'estiu passat (el jugador es va quedar al Deportivo) ni en el recent mercat d'hivern (va sortir cedit al Tenerife) l'operació va fructificar. El lateral esquerre, de només 21 anys, s'ha fet un lloc en l'onze titular de Tenerife i ara espera fer una bona segona meitat de lliga per tornar al Dépor i treure's l'espina de no haver debutat a primera divisió.
Tenerife-Llagostera, un partit important per als dos equips, els uns per allunyar-se del descens i els altres per acostar-se a la zona de permanència.
Exacte, és un partit molt important. A nosaltres, després de l'última derrota, ens aniria molt bé guanyar a casa contra un rival directe; esperem aconseguir-ho.
Fa dos partits seguits que no guanyen a l'Heliodoro Rodríguez López, mentre que el Llagostera és el pitjor equip de segona A a domicili, amb una sola victòria en tot el curs.
És cert que no hem aconseguit guanyar els últims partits a casa i que el Llagostera té una mala estadística a camp contrari, però no se n'ha de fer gaire cas. Per exemple, fa dues jornades al camp del líder, l'Alavés, el Llagostera va tenir ocasions de sobres per no perdre el partit, això com a mínim. És un equip que s'ha de tenir en compte, segur que serà un rival molt complicat.
El Llagostera està en una situació difícil, però va agafar moral amb l'última victòria contra l'Albacete.
Sí, és un rival molt dur a casa seva i ara hauran agafat confiança amb l'últim triomf. Crec que l'han encertat amb els fitxatges que han fet en el mercat d'hivern i personalment espero que no baixin de categoria, perquè és un club al qual tinc estima.
Això de l'estima ho diu perquè tant a l'estiu com en el passat mercat d'hivern el club llagosterenc va mostrar un especial interès en vostè?
Sí que hi va haver un interès del Llagostera, l'Oriol Alsina va parlar amb mi i em va transmetre la seva confiança, però al final no es va arribar a un acord a l'hivern. No només depenia de mi, sinó també del Deportivo, i al final vam prendre una altra decisió. A l'estiu també vaig tenir possibilitats d'anar al Llagostera, però tampoc ens van entendre i em vaig acabar quedant al Dépor.
Després de no tenir participació en el Deportivo en la primera meitat de curs va sortir cedit al Tenerife. Com va anar tot plegat?
A l'estiu van passar moltes coses. Primer en el Dépor em van dir que el millor era que busqués un equip per tenir més minuts, després que ho frenés tot per un problema que van tenir dos companys, i a última hora em va tornar a sortir l'opció d'anar cedit; ja tenia les maletes fetes, però finalment no va fructificar. Em vaig quedar al Dépor, però no vaig tenir gens de protagonisme i havia de sortir a la recerca de minuts. Llavors va sortir l'opció del Tenerife, tant el club com el mister van apostar fort per mi i, entre el Dépor i jo, vam triar aquesta opció.
Li deu haver quedat l'espina clavada de no haver pogut debutar a primera divisió, ja que amb el Dépor només va jugar en dos partits de la copa, curiosament contra el Llagostera.
Sí, només vaig jugar aquests dos partits contra el Llagostera, vaig debutar amb el Dépor en partit oficial a Palamós i després vaig jugar de titular a Riazor en el partit de tornada. I sí que tinc una espina clavada per no haver debutat en la lliga, perquè des de petit el meu somni és debutar a primera. Però encara sóc jove, aquest és només un petit pas enrere per fer-ne dos endavant, tot i que per a mi en té poc de pas enrere. Ho he fet per poder tornar al Dépor i fer-me un lloc allà.
Reculant encara més, el seu camí i el del Llagostera ja s'havien creuat anteriorment, començant per l'ascens a segona A que va viure amb el Racing de Santander, quan es van imposar als llagosterencs en l'eliminatòria de campions. Van ser tres anys molt intensos en el club on es va formar, amb un ascens i un descens pel mig.
Sí, institucionalment van ser uns anys dolents al Racing, perquè el club no estava bé econòmicament i va haver-hi molts problemes. Vam tenir la sort de pujar una temporada superant el Llagostera, però en la següent vam tornar a baixar. Va ser un cop dur, però de totes les experiències se n'aprèn.
També es va enfrontar al Llagostera el curs passat a segona A i ara ho tornarà a fer consolidat en l'onze titular del Tenerife. Ha tardat ben poc a fer-se un lloc en l'equip, jugant complets els últims cinc partits de lliga.
Sí, a partir de la tercera setmana d'arribar aquí que he jugat els 90 minuts. Acumulo cinc partits així i espero continuar en la mateixa dinàmica.
Llegir mes / Leer mas...