diumenge, 25 d’octubre del 2015

Partits del pròxim cap de setmana


Llegir mes / Leer mas...

Resultats cap de setmana


Llegir mes / Leer mas...

Vendaval amarillo

Article de AD_Alcorcon

24/10/2015 17:52
Después de dos derrotas consecutivas, la A.D. Alcorcón volvió a reencontrarse con el triunfo y lo hizo de manera brillante y espectacular, sin dejar lugar a la duda. Dicho de otra manera, una goleada de escándalo ante una U.E. Llagostera que llegaba a Santo Domingo cargada de moral después de haber eliminado al Real Zaragoza en la Copa y haber goleado al Real Valladolid en Liga en su última comparecencia en casa. El tanteador final de 6-1 iguala un récord en la historia del Club, en concreto el de la mejor actuación del equipo en la categoría de plata, cuando derrotó a Las Palmas por 5-0. Tres goles de David Rodríguez (primer hat-trick el suyo con la camiseta amarilla), dos de Óscar Plano y uno de Razvan, certificaron una tarde de buen fútbol en Santo Domingo. Por parte visitante, Imáz hizo el gol del honor.  
Juan Ramón López Muñiz puso en liza el siguiente once: Dmitrovic; Nèlson, Djené, F.Román, C.Bellvís; Campaña, Toribio, Natxo Insa, Razvan, Óscar Plano (capitán); David Rodríguez. 
Empezó muy fuerte el Alcor, mandando en la posesión y llegando con peligro. Así, sólo en los primeros tres minutos se botaron tres córners a favor, uno de los cuales estuvo a punto de ser rematado por David Rodríguez. A los cinco minutos la posesión marcaba 70-30 a favor de los alfareros. Era el signo inequívoco de que el gol estaba cerca. No sería en una internada peligrosísima de Razvan, novedad en el día de hoy por la banda izquierda, pero sí un poco después cuando David Rodríguez transformó un penalti cometido sobre Fernando Román. Merecido premio que iba a desatar la tormenta perfecta. Porque los alcorconeros se quitaron la presión de abrir la lata y empezaron a hilvanar jugada tras jugada hasta conseguir el 2-0, pasado el cuarto de hora. Una obra de arte de todos los hombres de ataque que fue culminada por Razvan (ya había avisado antes) de certero disparo desde el borde del área. Y sin tiempo casi para celebraciones, el tercero. De nuevo David Rodríguez finalizando una acción desde la derecha con precisión y maestría. Un tanto que ponía al de Talavera en cabeza de la tabla de goleadores. Pero todavía quedaba lo mejor. 
Con la tranquilidad de llevar una ventaja significativa, el vendaval amarillo seguiría sin descanso hasta el descanso. Óscar Plano de cabeza y de nuevo David Rodríguez de potente disparo, colocaban un marcador que igualaba, como decíamos antes, la victoria más abultada de la A.D. Alcorcón en segunda. Fue un 12 de febrero de 2011. Ese día la victima fue el ya mencionado conjunto insular, U.D. Las Palmas. La diferencia de goles, cinco. Quedaba por tanto, habiendo asegurado los tres puntos, el reto de superar la marca. Y con ese objetivo en mente, salieron los de Muñiz en la segunda parte. 
Cuatro minutos habían transcurrido cuando Óscar Plano, otra vez de cabeza y en esta ocasión a centro de Nèlson, dirigía el esférico al fondo de las mallas y ponía de cara el conseguir una nueva marca para los libros de historia. A partir de ese momento, ambos contendientes bajaron el pistón y fueron descontando los minutos sabiendo que el choque estaba decidido. Sólo faltaba saber si se establecería ese nuevo hito para los anales del Club. Y todo apuntaba a que así sería porque el Alcor seguía controlando el juego y las pocas llegadas del Llagostera las resolvía sin mayores complicaciones. Sin embargo, superada la media hora de juego en este segundo acto, los de la Costa Brava lograrían el gol del honor. Un mano a mano de Imáz ante Dmitrovic que acabó con el serbio batido y el récord igualado pero no superado. Porque al final se quedó ahí. Hubo más ocasiones, algunas muy claras, pero no se movió más el electrónico. Un cabezazo de Máyor (que entró en la segunda parte por Campaña), un disparo de Natxo Insa tras una bonita combinación con Collantes (sustituto de Razvan), una falta directa de Fausto Tienza (que ocupó la plaza de Toribio) y otro disparo de Collantes pudieron poner el séptimo. Sin embargo, no se concretó ninguna de las oportunidades y finalmente todo terminó en el ya conocido 6-1. Eso sí, nunca antes el Alcor había conseguido seis dianas en un encuentro de segunda división. Y eso sí que queda para la Historia. 
En conclusión, un gran resultado que vuelve a demostrar el buen trabajo de todo el equipo y deja al equipo en puestos de playoff, muy cerquita del ascenso directo. Próxima parada, Miranda de Ebro. Espera el Mirandés.
Llegir mes / Leer mas...

Set del Alcorcón con hat-trick de David al Llagostera

Article de l'AS

El gamonino hizo tres, Óscar Plano dos y Razvan otro. Imaz marcó el tanto del honor para el conjunto catalán. El Alcorcón se afianza en playoff.



El Alcorcón se dio un festín ante la Llagostera. Los hombres de Muñiz cuajaron su mejor partido de la temporada y se mostraron muy eficaces de cara a puerta. El choque se puso muy pronto de cara para los amarillos. Un claro penalti cometido sobre Fernando lo marcó David Rodríguez para poner por delante a los suyos antes de los diez minutos. Tras el tanto, el Alcorcón siguió apretando, subió su línea de presión y las ocasiones y los goles fueron llegando. Razvan, que se estrenaba como titular en Liga, marcó el segundo tras un jugadón de Natxo Insa. Pero el equipo amarillo buscaba la sentencia antes del descanso, y lo consiguió. Dos minutos después Rodríguez hacía su segundo, tercero del equipo, lo que daba tranquilidad a Santo Domingo.
Publicidad
Después, llegó la fiesta: golazo de Plano tras espectacular pared con Rodríguez y el propio gamonino hacía el quinto antes del descanso en un mano a mano. Tras el paso por vestuarios el Alcorcón salió a por más y, poco después de la reanudación, de nuevo Plano aumentaba la ventaja en el marcador hasta el 6-0. Los minutos fueron pasando, Muñiz introdujo los tres cambios y el conjunto alfarero siguió buscando la meta de un desaparecido Ratti. Fueron seis goles y pudieron ser más, aunque al final Imaz logró el tanto del honor para la Llagostera tras despiste atrás. Lo más importante es que el Alcorcón dejó atrás su mala racha de dos derrotas seguidas y encara con moral la difícil visita de la próxima jornada a Miranda de Ebro. Además, logró su mayor goleada de la historia en Segunda tras el 5-0 que le endosó al Las Palmas (febrero de 2011). Por su parte en Llagostera sigue sin conseguir la victoria a domicilio, aunque marcó su primer gol lejos de su estadio.
Llegir mes / Leer mas...

Ridículo del Llagostera en Santo Domingo

Article del Mundo Deportivo

  • El equipo gerundense fue goleado por el Alcorcón, que marcó cinco de sus dianas en la primera parte
Alcorcón
Alcorcón
6-1
Llagostera
Llagostera
Final
Ver estadísticas
Los jugadores del Alcorcón celebran uno de sus seis goles ante el Llagostera
Los jugadores del Alcorcón celebran uno de sus seis goles ante el Llagostera

Alcorcón


El Alcorcón goleó 6-1 al Llagostera, en un encuentro que al descanso ya ganaba por cinco tantos con un recital de David Rodríguez, que marcó tres y ya es el máximo realizador de la categoría, y de Óscar Plano, que anotó dos, ambos de cabeza.
El Alcorcón, con la obligación de revertir su mala racha después de dos derrotas consecutivas, saltó al césped con una marcha más que su rival y a los siete minutos ya encadenaba tres saques de esquina a favor y una ocasión de peligro en las botas del extremo izquierdo rumano Razvan Ochirosii, única novedad en el once alfarero.
El partido se le puso de cara muy pronto al Alcorcón, puesto que a los siete minutos Fernando fue derribado en el área y el talaverano David Rodríguez transformó la pena máxima. El Llagostera, lejos de reaccionar, jugó a merced de su rival y demostró sus carencias defensivas encajando dos goles en apenas un minuto antes de llegar al ecuador de la primera mitad. El primero por medio de Razvan, que remató dentro del área un balón centrado desde la derecha por Insa y el segundo, en la siguiente jugada, con una volea de David Rodríguez, que se anticipó a su defensor y superó por alto a Ratti.
Pese a la cómoda ventaja, el Alcorcón siguió jugando a su antojo ante la inoperancia de la defensa del Llagostera, que fue incapaz de frenar el vendaval alfarero y volvió a encajar dos goles antes del descanso, uno de ellos obra de Óscar Plano de cabeza y el otro de David Rodríguez.
Tras el descanso, el Llagostera pareció dispuesto a intentar maquillar el resultado, botó dos saques de esquina en los dos primeros minutos, pero en la primera contra Nelson puso un balón medido desde la derecha para que Óscar Plano, de cabeza, pusiera el sexto.
Con la victoria más que asegurada, el técnico local, Juan Ramón López Muñiz, movió el banquillo para dar descanso a dos piezas clave en el engranaje alfarero, los centrocampistas Juan José Campaña y Dani Toribio, encargados de plasmar sobre el césped las ideas del asturiano.
En los últimos minutos, el Llagostera marcó su único gol después de un fallo de Fernando que permitió a Imaz encarar la portería y, tras sortear a Dmitrovic, marcar a placer.
Ficha técnica:
Alcorcón: Dmitrovic; Nelson, Djené, Fernando, Razvan (Collantes, m.64); Oscar Plano, Campaña (Máyor, m.61), Toribio (Fausto, m.57), Bellvis; Insa y David Rodríguez.
Llagostera: Ratti; Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu De los Reyes; Escassi, Emilio Sánchez (Tito, m.54), Imaz, Giva; Benja (Chumbi, m.62)y Juanto (David Querol, m.46).
Goles: 1-0: M.7 David Rodríguez, de penalti; 2-0: M.16 Razvan; 3-0: M.17 David Rodríguez; 4-0: M.34 Oscar Plano; 5-0: M.36 David Rodríguez; 6-0: M.48 Oscar Plano; 6-1: M.76 Imaz.
Árbitro: Alberola Rojas (Comité castellano-manchego). Amonestó a Fausto (m.75), del Alcorcón. Incidencias: 2.358 espectadores en Santo Domingo.
Llegir mes / Leer mas...

Cruel 'set' del Alcorcón al Llagostera

Article de l'Sport

El Llagostera encajó una dolorosa derrota en Santo Domingo, donde el Alcorcón le castigó con su peor derrota desde que es equipo de la Liga Adelante

Cruel 'set' del Alcorcón al Llagostera
El Alcorcón se dio un festín ante el Llagostera La Liga
FICHA TÉCNICA

Alcorcón-Llagostera

Liga Adelante

Alcorcón

Dmitrovic; Nelson, Djené, Fernando, Razvan (Collantes, m.64); Oscar Plano, Campaña (Máyor, m.61), Toribio (Fausto, m.57), Bellvis; Insa y David Rodríguez.

Llagostera

Ratti; Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu De los Reyes; Escassi, Emilio Sánchez (Tito, m.54), Imaz, Giva; Benja (Chumbi, m.62)y Juanto (David Querol, m.46).

Goles

1-0: M.7 David Rodríguez, de penalti; 2-0: M.16 Razvan; 3-0: M.17 David Rodríguez; 4-0: M.34 Oscar Plano; 5-0: M.36 David Rodríguez; 6-0: M.48 Oscar Plano; 6-1: M.76 Imaz.

Árbitro

Alberola Rojas (Comité castellano-manchego). Amonestó a Fausto (m.75), del Alcorcón.

Incidencias

 encuentro correspondiente a la décima jornada de la Liga Adelante, disputado en el estadio de Santo Domingo, ante 2.358 espectadores.
EFE
24-10-2015 | 20:01 H.
El Alcorcón goleó 6-1 al Llagostera, en un encuentro que al descanso ya ganaba por cinco tantos con un recital de David Rodríguez, que marcó tres y ya es el máximo realizador de la categoría, y de Oscar Plano, que anotó dos, ambos de cabeza.
El Alcorcón, con la obligación de revertir su mala racha después de dos derrotas consecutivas, saltó al césped con una marcha más que su rival y a los siete minutos ya encadenaba tres saques de esquina a favor y una ocasión de peligro en las botas del extremo izquierdo rumano Razvan Ochirosii, única novedad en el once alfarero.
El partido se le puso de cara muy pronto al Alcorcón, puesto que a los siete minutos Fernando fue derribado en el área y el talaverano David Rodríguez transformó la pena máxima.
El Llagostera, lejos de reaccionar, jugó a merced de su rival y demostró sus carencias defensivas encajando dos goles en apenas un minuto antes de llegar al ecuador de la primera mitad. El primero por medio de Razvan, que remató dentro del área un balón centrado desde la derecha por Insa y el segundo, en la siguiente jugada, con una volea de David Rodríguez, que se anticipó a su defensor y superó por alto a Ratti.Pese a la cómoda ventaja, el Alcorcón siguió jugando a su antojo ante la inoperancia de la defensa del Llagostera, que fue incapaz de frenar el vendaval alfarero y volvió a encajar dos goles antes del descanso, uno de ellos obra de Oscar Plano de cabeza y el otro de David Rodríguez.
Tras el descanso, el Llagostera pareció dispuesto a intentar maquillar el resultado, botó dos saques de esquina en los dos primeros minutos, pero en la primera contra Nelson puso un balón medido desde la derecha para que Oscar Plano, de cabeza, pusiera el sexto.
Con la victoria más que asegurada, el técnico local, Juan Ramón López Muñiz, movió el banquillo para dar descanso a dos piezas clave en el engranaje alfarero, los centrocampistas Juan José Campaña y Dani Toribio, encargados de plasmar sobre el césped las ideas del asturiano.
En los últimos minutos, el Llagostera marcó su único gol después de un fallo de Fernando que permitió a Imaz encarar la portería y, tras sortear a Dmitrovic, marcar a placer.
Llegir mes / Leer mas...

Un partit llençat en 18 minuts

Article del @diaridegirona

El Llagostera fa una de les pitjors actuacions i encaixa al camp de l'Alcorcón la golejada més àmplia a Segona A

25.10.2015 | 07:49
Un partit llençat en 18 minuts
Un partit llençat en 18 minuts
Per fer-s'ho mirar. Preocupant. Alarmant. Angoixant. Facin servir l'expressió que vulguin. És veritat que un mal dia el pot tenir tothom, i un mal partit també, però mai i menys en l'esport professional pots abaixar el cap de la manera que ho va fer ahir el Llagostera al camp de l'Alcorcón. I?si ho fas n'has d'acceptar les conseqüències. I ahir, aquestes van ser contundents, dramàtiques: derrota per 6 a 1.
Que el Llagostera no és un equip amb molts recursos i que necessita posar-hi el 100% de la intensitat per ser competitiu és marca de la casa. I com que ahir no es va fer, ja en saben el resultat. És evident que caldrà treure'n conclusions, i analitzar amb profunditat els motius de la desfeta. Quan l'atac no funciona, cal confiar-ho tot en la defensa, però quan aquesta tampoc rutlla és difícil aspirar a treure quelcom positiu. I aquesta va ser la realitat del partit d'ahir. Un partit amb molt poca història, sobretot per un Llagostera que mai va tenir-hi res a dir. Al minut 18, 3-0, tot estava resolt.
La tarda va començar malament. Amb només set minuts disputats, Samu De los Reyes cometia un clar penal sobre Fernando Román que David Rodríguez es va encarregar de transformar des dels onze metres. Aquí les primeres urgències. i ja se sap, les presses mai són bones conselleres. Tal dit, tal fet. Sense temps per reaccionar, l'Alcorcón va se?guir fent estralls. En un tres i no res, els de López Muñiz van fer dos gols més per liquidar per la via ràpida el partit. Al minut 16, Razvan marcava el segon de la tarda, i poc després (18'), era de nou David Rodríguez qui feia el 3-0. La defensa del Llagostera feia aigües per tots costats.
La tempesta era demolidora, i el marge de maniobra i de millora era pràcticament nul. Tocava remar contracorrent. Per fer-ho, però calia esforçar-se i creure-s'ho, i ahir el Llagostera no va fer cap de les dues coses. I?això es va traduir, amb tres gols més. El quart va arribar al minut 35. "scar Plano superava Ratti, aquest cop de cap. I?en el 37' el ruixat va continuar. El 5-0 va ser obra de David Rodríguez que amb un fort xut enviava l'esfèrica al fons de la xarxa. Amb aquest resultat es va arribar al descans. L'alegria era absoluta entre la parròquia local que va aprofitar la mitja part per presentar els equips base de l'entitat que un a un van anar desfilant damunt la gespa del Santo Domingo.
Capgirar la situació, era una utopia. D'això n'era conscient Oriol Alsina, però també la totalitat dels seus jugadors que al final del partit van coincidir en admetre que era la derrota més dura de la majoria d'ells. En tot cas, com a mínim calia millor l'actitud i la manera de fer. Ni que fos per una qüestió d'ego personal dels jugadors. A l'hora de la veritat, ben poc es va veure sobre la gespa. I?és que el segon temps va començar de la mateixa manera que van acabar els 45 primers minuts, és a dir, amb un gol de l'Alcorcón. "scar Plano feia el sisè gol del seu equip, fent xalar una afició que tornava a somiar amb els madrilenys lluitant per pujar.
Per sort, a partir d'aquest moment, el ruixat de gols dels madrilenys es va aturar. Serà difícil saber mai, si la cosa no va anar a més, per falta de ganes d'un Alcorcón que era coneixedor que amb el 6-0 ja no calia fer més sang, o per la millora defensiva d'un Llagostera que això sí, no va fer res per intentar reconduir la situació. Tot al contrari. Més aviat, van ser els de López Muñiz qui van tenir ocasions suficients per fer el setè i fins i tot un vuitè gol. Finalment aquests no van arribar. El mal tràngol que estava passant Oriol Alsina a la banqueta era majúscul. Per sort, el Llagostera va poder maquillar tímidament la seva imatge. Ho va fer amb un gol de Jesús Imaz en el 77' que no va servir per res.
A la grada, l'afició no s'ho podia acabar de creure. Acabava de presenciar la victòria més àmplia del seu equip a Segona A.
Mentrestant, a l'altra cara de la moneda, mai fins ara, el Llagostera havia encaixat sis gols a la categoria. En tot cas, com reconeixia el mateix Oriol Alsina després del partit, i bona part dels seus jugadors, el millor serà passar pàgina i pensar amb el següent partit. La primera victòria lluny del Palamós-Costa Brava haurà de seguir esperant. Sigui com sigui, el més preocupant és que el Llagostera pot entrar de nou avui en zona de descens, en funció dels resultats d'aquest diumenge.
Llegir mes / Leer mas...

Això també és història

Article del @diaridegirona

25.10.2015 | 00:00
Això també és història
Això també és història
Sent pràctics es pot resumir el partit d'ahir dient que ja és història. No només perquè ja ha passat, sinó perquè en els últims anys cap equip havia guanyat a la Unió Esportiva Llagostera Costa Brava amb la contundència que ho va fer ahir l'Alcorcón. Una visió pràctica pot ser veure el resultat (6-1) com una dada vàlida per a les estadístiques. La realitat, però, és que amb la desfeta al Municipal de Santo Domingo els gironins queden tocats. Al vestidor únicament Jorge Garcia recordava haver encaixat una golejada d'aquesta duresa en la seva carrera com a futbolista professional. Oriol Alsina si va apuntar al final que, fa sis temporades, el Llagostera ja va perdre per 6-0 amb l'Hospitalet, però matisant que allò no va ser com això.
No parlar del partit és estalviar temps i paraules del tot innecessàries. A Alcorcón només hi va haver un equip sobre el terreny de joc. I davant seu onze jugadors vestint una mateixa samarreta. Res més. Ni rastre de l'esperit competitiu, de l'orgull i l'empenta que ha situat un equip modest entre els grans. Sovint la història s'escriu a base de victòries i èxits, però també de derrotes i fracassos. I al Llagostera, potser, li feia falta una d'aquestes.
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina denuncia «la nul·la intensitat i agressivitat» del seu equip

«Hem fet la pitjor primera part des que sóc entrenador»

Article del @diaridegirona
El tècnic admet que «al minut 18, amb el 3-0, ja estava tot decidit»

25.10.2015 | 00:00
Oriol Alsina es va mostrar molt decebut amb l´actuació dels seus jugadors ahir a Alcorcón.
Oriol Alsina es va mostrar molt decebut amb l´actuació dels seus jugadors ahir a Alcorcón.
«Hem fet la pitjor primera part en 13 anys que fa que sóc entrenador de l'equip». No podia ser més clar Oriol Alsina ahir als vestidors de l'estadi de Santo Domingo després del dolorós 6-1 encaixat contra l'Alcorcón, en un duel del qual el tècnic del Llagostera va lamentar «la nul·la intensitat i agressivitat» mostrada pels seus jugadors. Per a Alsina, al minut 18, després d'haver encaixat el 3-0, «tot estava decidit», i per això, malgrat que es va plantejar fer canvis, ho va acabar descartant. «Ens han passat per sobre», va afegir.
El tècnic va dir que s'havia equivocat a l'hora d'escollir els jugadors que van actuar ahir a Alcorcón. Segons ell, va fer un plantejament massa ambiciós, situant a la gespa massa jugadors de caire ofensiu, que van servir en safata les arribades dels locals. «Cada atac seu era una jugada de gol», va lamentar Alsina, tot i que també va deixar clar que «molts jugadors no han estat al seu nivell». Això sí, per l'entrenador dels blaugranes «m'estimo més perdre un dia per 6-1 que no pas sis dies per 1-0».
Al descans, amb el partit sentenciat (5-0), l'única consigna que va donar als seus jugadors va ser que «traguessin la dignitat i que malgrat tenir el duel perdut, no era el mateix perdre per cinc o més gols que intentar marcar i mostrar una altre cara. Almenys a la segona part no hem abaixat els braços i el parcial ha estat d'1-1». Si va haver de buscar alguna conclusió positiva va ser que «estem tornant a donar minuts a gent que surt de lesions com Querol, Chumbi i Emilio, i en un parell de setmanes podrem recuperar René».
Alsina va insistir que «hem jugat molt malament, molt desencertats, i sense gens d'intensitat ni d'agressivitat. La imatge ha sigut molt dolenta, la pitjor versió del Llagostera. L'equip gironí segueix sense guanyar fora de casa, on només ha tret un punt en cinc sortides ?(Girona), per la qual cosa l'entrenador admet que «aquesta segueix sent la nostra gran assignatura pendent».
Llegir mes / Leer mas...

Un adobat sense cap mena de pal·liatiu

Article de @lesportiucat

El Llagostera navega en defensa des del primer minut, veu com l'Alcorcón li passa per sobre en la primera part i acaba encaixant una derrota molt clara a Santo Domingo

L'equip va fer el pitjor partit del curs i si la imatge no millora a fora el primer triomf a domicili trigarà a arribar

Óscar Plano celebra un dels dos gols que va fer al Llagostera Foto: LOF.
1
En les primeres jornades d'aquest curs el Llagostera ja ens havia acostumat a oferir una millor imatge a casa que a fora, però en tots els partits –tant a Palamós com a domicili– s'havia mantingut una filosofia ben clara: en atac les coses podien sortir més o menys bé però el que era innegociable era la intensitat i la fortalesa defensives. Aquesta idea es va aplicar en les nou primeres jornades de competició, com ho demostra el fet que, per exemple, en les quatre sortides anteriors a la d'Alcorcón tan sols s'havien encaixat cinc gols. Ahir, a Santo Domingo, els fonaments del Llagostera –una bona defensa– van cedir des de l'inici i això va convertir l'enfrontament en un drama molt similar al que va viure l'equip de la Costa Brava fa poc menys d'un any enrere, quan va sortir derrotat per un clar 2-0. Ahir tampoc hi va haver oposició llagosterenca, però a diferència de fa un any, el resultat va ser d'escàndol.
I és que l'inici de partit dels llagosterencs va ser digne d'un malson. A diferència del que és habitual, des de la primera acció que el Llagostera va haver d'afrontar en defensa es va veure que als blaugrana els tremolaven les cames. I és que tot just es jugava el minut 7 de partit quan Samu no va refusar amb prou força un córner i en el moviment per corregir el seu error va cometre un clar però innocent penal sobre Román. David Rodríguez no va perdonar des dels onze metres i amb el primer gol va llançar la primera palada de sorra a un Llagostera que acabaria el primer temps ben enterrat.
De dos en dos
En un primer moment la reacció del Llagostera no va ser dolenta i just després del gol els d'Alsina van intentar estirar-se i fins i tot van protagonitzar dues tímides arribades a l'àrea de Dmitrovic. La intenció de reaccionar va quedar del tot anul·lada quan va tornar a tocar posar-se el vestit de treball en la zona defensiva. I és que el segon gol dels locals va ser una clara mostra que ahir, el Llagostera no va existir en defensa: l'Alcorcón va fer navegar tot l'equip blaugrana amb quatre passades seguides, i Razvan, des de la frontal, va afusellar Ratti i va fer pujar el 2-0 (17').
Groguis del tot, el rival va ensumar sang i no va desaprofitar l'ocasió per lligar els tres punts un minut després. L'acció altra vegada es va produir fruit de la poca intensitat i actitud dels gironins. Samu va rebutjar malament una pilota fàcil i va habilitar David Rodríguez perquè superés per dalt Nico Ratti (18'). Amb el partit sentenciat a favor dels grocs abans del minut 20, va semblar que els de López Muñiz es donaven per satisfets amb el botí aconseguit, i durant un quart d'hora les forces es van equilibrar de nou.
Sense gaire esma, el Llagostera va intentar que homes com Imaz, Benja o Juanjo entressin en joc, però les forces i sobretot la moral ja estaven esgotades. Abans del descans, l'Alcorcón encara va tenir temps d'ampliar el resultat, de nou, amb un minut de diferència.
La passivitat en defensa dels llagosterencs va arribar al zenit amb el quart gol, quan Óscar Plano en va fer prou amb una simple paret per superar els dos centrals i marcar a pler (35'). David Rodríguez va arrodonir la seva primera part perfecta marcant el tercer gol del seu compte particular i endossant una maneta ben dolorosa en 45 minuts del Llagostera per oblidar. I és que els de la Costa Brava van mostrar una imatge mai vista des que competeixen en el futbol professional.
Sense resposta
Oriol Alsina segur que va fer notar el seu descontentament en el descans als seus homes, però el discurs –o el silenci– no va tenir l'efecte desitjat, ja que només de començar el segon temps, l'equip de la Costa Brava va tornar a tenir una desconnexió fatal i va encaixar el sisè. En aquesta ocasió, l'Alcorcón va treure profit d'una acció a la contra que va acabar amb un bon cop de cap d'Óscar Plano impossible d'aturar per a Nico Ratti.
Amb un resultat més clàssic del tennis que del futbol tot just començar la represa, ben poca cosa es va poder veure durant els segons 45 minuts. Per buscar una nota positiva ens podríem quedar amb la reaparició de Querol després de diverses setmanes lesionat, però la veritat és que l'escenari no va permetre analitzar en quin estat ha tornat el reusenc. Pel que fa al terreny de joc, el Llagostera va aturar la sagnia de gols i joc de l'Alcorcón però no va fer recular un conjunt madrileny crescut per mèrits propis. De fet, en la segona part sempre va sobrevolar per Santo Domingo més el setè gol dels locals que no pas un intent del Llagostera de maquillar el resultat. El gol de l'honor no va arribar fins ben entrada la segona meitat, quan Imaz va fer bona una passada en llarg per batre Dmitrovic.
El Llagostera va tornar de Santo Domingo amb un sac de gols i amb un correctiu que deixa ben clar que cal millorar molt fora de casa si es vol aspirar a sumar un primer triomf a domicili que de moment sembla lluny. La setmana que ve, el Llagostera buscarà corregir errors i carregar piles a casa contra la Ponferradina amb la intenció d'afrontar de nou el repte de guanyar a domicili d'aquí quinze dies a San Mamés.

LLAGOSTERA: Nico Ratti; Samu de los Reyes, Jorge, Fran Cruz, Masó; Emilio
(Tito, 55'), Escassi; Juanto (Querol, 46'), Giva; Imaz
i Benja (Rafa Chumbi, 65').

ALCORCÓN: Dmitrovic;
Nélson, Djene, Fernando Román, Bellvis; Campaña (Máyor, 61'), Toribio (Fausto, 59'); Óscar Plano, Natxo Insa, Razvan (Collantes, 65'); David Rodríguez.

TOUS DES DE L'INICI

El penal innocent de Samu (7') ja va evidenciar que en defensa l'equip no estava concentrat
MINUT A MINUT: 1' Primer córner del partit a favor de l'Alcorcón que David Rodríguez, al segon pal, està a punt de rematar. 6' Errada de Masó que deixa la pilota als peus de David Rodríguez i per sort, Fran Cruz arriba al tall per evitar la rematada. 7' 1-0 David Rodríguez transforma un penal molt innocent de Samu sobre Fernando Román. 10' Imaz intenta sorprendre Dmitrovic amb un xut de lluny que s'escapa a la dreta del porter. 12' Primer córner a favor del Llagostera que cap futbolista llagosterenc no aconsegueix rematar. 15' Giva remata tímidament un servei de banda molt llarg de Samu que Dmitrovic atura sense problemes. 17' 2-0 Razvan finalitza una bona jugada combinativa de l'Alcorcón amb un potent xut des de la frontal. 18' 3-0 David Rodríguez es troba una pilota a l'àrea fruit de la passivitat defensiva i supera per dalt Nico Ratti. 21' El llagostera reclama mans en la sortida d'un córner. 32' David Rodríguez es queda a un pam de poder rematar al fons de la porteria una passada des de l'esquerra. 35' 4-0 Óscar Plano finalitza una simple paret que serveix al jugador groc per plantar-se davant Nico Ratti. 36' 5-0 David Rodríguez aprofita una nova badada de tota la defensa per plantar-se davant Ratti i afusellar el porter llagosterenc. 41' Bellvis obliga a intervenir Ratti amb un xut creuat que es colava prop del pal llagosterenc. 46' Doble córner a favor del Llagosterat. 48' 6-0 Óscar Plano acaba un contraatac dels locals amb un bon cop de cap. 56' Xut de Tito des de l'interior de l'àrea que topa amb Djené i acaba a córner. En el llançament de cantonada ningú pot rematar. 63' Córner a favor del Llagostera que Giva aconsegueix rematar amb el cap però ho fa molt desviat. 70' Rematada de David Rodríguez que atura sense problemes Nico Ratti. 73' Imaz penja una falta lateral a l'àrea però la pilota acaba a les mans de Dmitrovic. 76' 6-1 Imaz supera bé Dmitrovic finalitzant una acció que provenia d'una passada en llarg. 78' Fausto executa una falta a la frontal però Nico Ratti atura bé des del centre de la porteria. 80' Nova falta lateral a favor de l'Alcorcón que Nico Ratti bloca sense problemes a l'interior de l'àrea. 86' Collantes troba forat a l'àrea i fa intervenir Ratti.
GOLS: 1-0 (7') David Rodríguez de penal. 2-0 (17') Razvan. 3-0 (18') David Rodríguez. 4-0 (35') Óscar Plano. 5-0 (36') David Rodríguez. 6-0 (48') Óscar Plano. 6-1 (76') Imaz. ÀRBITRE: Alberola Rojas (col·legi de Castella-la Manxa) T.G.: Fausto (76'), de l'Alcorcón. PÚBLIC: 2.358 espectadors a l'estadi Santo Domingo d'Alcorcón.

LA PRIMERA ONADA

En tan sols un minut l'Alcorcón va sentenciar el partit situant un clar 3-0 (18')

LA SEGONA ONADA

De nou, dues desconnexions seguides van fer pujar el 5-0 abans de la mitja part

L'AGONIA FINAL

Només de començar la segona part el Llagostera va encaixar el sisè

EN ESPERA

En funció dels resultats d'avui, l'equip pot tornar a caure en els llocs de descens
Darrera actualització ( Diumenge, 25 d'octubre del 2015 00:00 )
Publicat a

El Llagostera navega en defensa des del primer minut, veu com l'Alcorcón li passa per sobre en la primera part i acaba encaixant una derrota molt clara a Santo Domingo

L'equip va fer el pitjor partit del curs i si la imatge no millora a fora el primer triomf a domicili trigarà a arribar

Óscar Plano celebra un dels dos gols que va fer al Llagostera Foto: LOF.
1
En les primeres jornades d'aquest curs el Llagostera ja ens havia acostumat a oferir una millor imatge a casa que a fora, però en tots els partits –tant a Palamós com a domicili– s'havia mantingut una filosofia ben clara: en atac les coses podien sortir més o menys bé però el que era innegociable era la intensitat i la fortalesa defensives. Aquesta idea es va aplicar en les nou primeres jornades de competició, com ho demostra el fet que, per exemple, en les quatre sortides anteriors a la d'Alcorcón tan sols s'havien encaixat cinc gols. Ahir, a Santo Domingo, els fonaments del Llagostera –una bona defensa– van cedir des de l'inici i això va convertir l'enfrontament en un drama molt similar al que va viure l'equip de la Costa Brava fa poc menys d'un any enrere, quan va sortir derrotat per un clar 2-0. Ahir tampoc hi va haver oposició llagosterenca, però a diferència de fa un any, el resultat va ser d'escàndol.
I és que l'inici de partit dels llagosterencs va ser digne d'un malson. A diferència del que és habitual, des de la primera acció que el Llagostera va haver d'afrontar en defensa es va veure que als blaugrana els tremolaven les cames. I és que tot just es jugava el minut 7 de partit quan Samu no va refusar amb prou força un córner i en el moviment per corregir el seu error va cometre un clar però innocent penal sobre Román. David Rodríguez no va perdonar des dels onze metres i amb el primer gol va llançar la primera palada de sorra a un Llagostera que acabaria el primer temps ben enterrat.
De dos en dos
En un primer moment la reacció del Llagostera no va ser dolenta i just després del gol els d'Alsina van intentar estirar-se i fins i tot van protagonitzar dues tímides arribades a l'àrea de Dmitrovic. La intenció de reaccionar va quedar del tot anul·lada quan va tornar a tocar posar-se el vestit de treball en la zona defensiva. I és que el segon gol dels locals va ser una clara mostra que ahir, el Llagostera no va existir en defensa: l'Alcorcón va fer navegar tot l'equip blaugrana amb quatre passades seguides, i Razvan, des de la frontal, va afusellar Ratti i va fer pujar el 2-0 (17').
Groguis del tot, el rival va ensumar sang i no va desaprofitar l'ocasió per lligar els tres punts un minut després. L'acció altra vegada es va produir fruit de la poca intensitat i actitud dels gironins. Samu va rebutjar malament una pilota fàcil i va habilitar David Rodríguez perquè superés per dalt Nico Ratti (18'). Amb el partit sentenciat a favor dels grocs abans del minut 20, va semblar que els de López Muñiz es donaven per satisfets amb el botí aconseguit, i durant un quart d'hora les forces es van equilibrar de nou.
Sense gaire esma, el Llagostera va intentar que homes com Imaz, Benja o Juanjo entressin en joc, però les forces i sobretot la moral ja estaven esgotades. Abans del descans, l'Alcorcón encara va tenir temps d'ampliar el resultat, de nou, amb un minut de diferència.
La passivitat en defensa dels llagosterencs va arribar al zenit amb el quart gol, quan Óscar Plano en va fer prou amb una simple paret per superar els dos centrals i marcar a pler (35'). David Rodríguez va arrodonir la seva primera part perfecta marcant el tercer gol del seu compte particular i endossant una maneta ben dolorosa en 45 minuts del Llagostera per oblidar. I és que els de la Costa Brava van mostrar una imatge mai vista des que competeixen en el futbol professional.
Sense resposta
Oriol Alsina segur que va fer notar el seu descontentament en el descans als seus homes, però el discurs –o el silenci– no va tenir l'efecte desitjat, ja que només de començar el segon temps, l'equip de la Costa Brava va tornar a tenir una desconnexió fatal i va encaixar el sisè. En aquesta ocasió, l'Alcorcón va treure profit d'una acció a la contra que va acabar amb un bon cop de cap d'Óscar Plano impossible d'aturar per a Nico Ratti.
Amb un resultat més clàssic del tennis que del futbol tot just començar la represa, ben poca cosa es va poder veure durant els segons 45 minuts. Per buscar una nota positiva ens podríem quedar amb la reaparició de Querol després de diverses setmanes lesionat, però la veritat és que l'escenari no va permetre analitzar en quin estat ha tornat el reusenc. Pel que fa al terreny de joc, el Llagostera va aturar la sagnia de gols i joc de l'Alcorcón però no va fer recular un conjunt madrileny crescut per mèrits propis. De fet, en la segona part sempre va sobrevolar per Santo Domingo més el setè gol dels locals que no pas un intent del Llagostera de maquillar el resultat. El gol de l'honor no va arribar fins ben entrada la segona meitat, quan Imaz va fer bona una passada en llarg per batre Dmitrovic.
El Llagostera va tornar de Santo Domingo amb un sac de gols i amb un correctiu que deixa ben clar que cal millorar molt fora de casa si es vol aspirar a sumar un primer triomf a domicili que de moment sembla lluny. La setmana que ve, el Llagostera buscarà corregir errors i carregar piles a casa contra la Ponferradina amb la intenció d'afrontar de nou el repte de guanyar a domicili d'aquí quinze dies a San Mamés.

LLAGOSTERA: Nico Ratti; Samu de los Reyes, Jorge, Fran Cruz, Masó; Emilio
(Tito, 55'), Escassi; Juanto (Querol, 46'), Giva; Imaz
i Benja (Rafa Chumbi, 65').

ALCORCÓN: Dmitrovic;
Nélson, Djene, Fernando Román, Bellvis; Campaña (Máyor, 61'), Toribio (Fausto, 59'); Óscar Plano, Natxo Insa, Razvan (Collantes, 65'); David Rodríguez.

TOUS DES DE L'INICI

El penal innocent de Samu (7') ja va evidenciar que en defensa l'equip no estava concentrat
MINUT A MINUT: 1' Primer córner del partit a favor de l'Alcorcón que David Rodríguez, al segon pal, està a punt de rematar. 6' Errada de Masó que deixa la pilota als peus de David Rodríguez i per sort, Fran Cruz arriba al tall per evitar la rematada. 7' 1-0 David Rodríguez transforma un penal molt innocent de Samu sobre Fernando Román. 10' Imaz intenta sorprendre Dmitrovic amb un xut de lluny que s'escapa a la dreta del porter. 12' Primer córner a favor del Llagostera que cap futbolista llagosterenc no aconsegueix rematar. 15' Giva remata tímidament un servei de banda molt llarg de Samu que Dmitrovic atura sense problemes. 17' 2-0 Razvan finalitza una bona jugada combinativa de l'Alcorcón amb un potent xut des de la frontal. 18' 3-0 David Rodríguez es troba una pilota a l'àrea fruit de la passivitat defensiva i supera per dalt Nico Ratti. 21' El llagostera reclama mans en la sortida d'un córner. 32' David Rodríguez es queda a un pam de poder rematar al fons de la porteria una passada des de l'esquerra. 35' 4-0 Óscar Plano finalitza una simple paret que serveix al jugador groc per plantar-se davant Nico Ratti. 36' 5-0 David Rodríguez aprofita una nova badada de tota la defensa per plantar-se davant Ratti i afusellar el porter llagosterenc. 41' Bellvis obliga a intervenir Ratti amb un xut creuat que es colava prop del pal llagosterenc. 46' Doble córner a favor del Llagosterat. 48' 6-0 Óscar Plano acaba un contraatac dels locals amb un bon cop de cap. 56' Xut de Tito des de l'interior de l'àrea que topa amb Djené i acaba a córner. En el llançament de cantonada ningú pot rematar. 63' Córner a favor del Llagostera que Giva aconsegueix rematar amb el cap però ho fa molt desviat. 70' Rematada de David Rodríguez que atura sense problemes Nico Ratti. 73' Imaz penja una falta lateral a l'àrea però la pilota acaba a les mans de Dmitrovic. 76' 6-1 Imaz supera bé Dmitrovic finalitzant una acció que provenia d'una passada en llarg. 78' Fausto executa una falta a la frontal però Nico Ratti atura bé des del centre de la porteria. 80' Nova falta lateral a favor de l'Alcorcón que Nico Ratti bloca sense problemes a l'interior de l'àrea. 86' Collantes troba forat a l'àrea i fa intervenir Ratti.
GOLS: 1-0 (7') David Rodríguez de penal. 2-0 (17') Razvan. 3-0 (18') David Rodríguez. 4-0 (35') Óscar Plano. 5-0 (36') David Rodríguez. 6-0 (48') Óscar Plano. 6-1 (76') Imaz. ÀRBITRE: Alberola Rojas (col·legi de Castella-la Manxa) T.G.: Fausto (76'), de l'Alcorcón. PÚBLIC: 2.358 espectadors a l'estadi Santo Domingo d'Alcorcón.

LA PRIMERA ONADA

En tan sols un minut l'Alcorcón va sentenciar el partit situant un clar 3-0 (18')

LA SEGONA ONADA

De nou, dues desconnexions seguides van fer pujar el 5-0 abans de la mitja part

L'AGONIA FINAL

Només de començar la segona part el Llagostera va encaixar el sisè

EN ESPERA

En funció dels resultats d'avui, l'equip pot tornar a caure en els llocs de descens
Darrera actualització ( Diumenge, 25 d'octubre del 2015 00:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

El Llagostera encaixa la pitjor golejada en sis cursos

Article de @lesportiucat

Superats. El conjunt dirigit per Oriol Alsina no tenia una ensopegada tan àmplia des de la derrota al camp de l'Hospitalet (6-0), quan jugava a tercera

La felicitat de l'Alcorcón i la decepció del Llagostera Foto: LOF.
1
El Llagostera va encaixar una de les golejades més àmplies de la seva història recent. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va perdre per 6-1 al camp de l'Alcorcón en un matx en què els jugadors llagosterencs van ser superats en totes les facetes del joc. El mal endèmic del Llagostera fora de casa va arribar al punt més àlgid amb la patacada d'ahir, i és que els blaugrana no encaixaven una derrota tan àmplia des del 24 de gener del 2010. Llavors, a tercera divisió i ja amb Alsina a la banqueta, l'Hospitalet va passar per sobre del Llagostera i va endossar-li un 6-0. Aquella tarda a la Feixa Llarga els gironins van aconseguir arribar al descans perdent només per 1-0, però, com a Alcorcón, van rebre cinc gols en una mateixa part pèssima i desastrosa.
Tot i la golejada, els llagosterencs sempre s'han caracteritzat per ser un equip sòlid en defensa. De fet, a segona A, el Llagostera va ser golejat pel Mallorca (1-4) en el darrer partit de Castillejo a la banqueta, i només dos equips més li havien pogut fer tres gols: el Numància (3-2) i l'Albacete (2-3).
A 2a divisió A
Llagostera-Mallorca
1-4
Jornada 9, temporada 2014/15
A 2a divisió B
Vila-real B-Llagostera
4-0
Jornada 27, temporada 2013/14
A 3a divisió
Amposta-Llagostera
4-1
Jornada 17, temporada 2009/10
L'Hospitalet-Llagostera
6-0
Jornada 22, temporada 2009/10
Darrera actualització ( Diumenge, 25 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

Oriol Alsina “Ens han passat per sobre”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina en primer pla, i Muñiz durant l'enfrontament a Santo Domingo Foto: LOF.
1
Pair una derrota com la que va patir el Llagostera a Alcorcón no deu ser fàcil per Oriol Alsina, que va atendre els mitjans desplaçats a terres madrilenyes seriós i amb cara de pocs amics. La valoració era potser més fàcil que en qualsevol altre partit: “Hem estat molt malament. En divuit minuts s'ha decidit l'enfrontament, hem sortit descentrats i tot ha estat un cúmul de despropòsits”, comentava Alsina minuts després de confirmar-se la derrota per golejada.
El tècnic d'Arenys de Mar va fer autocrítica i mostrar preocupació pel poc rèdit que està aconseguint el seu equip lluny del Palamós-Costa Brava: “Els jugadors han tingut molt poca intensitat, no hem vist ni una groga. La imatge del Llagostera ha estat molt dolenta. S'ha vist un equip poc competitiu i el màxim responsable en sóc jo. Potser he posat jugadors massa ofensius com ara Benja, Juanto, Giva, Imaz... però tot això els futbolistes ho han d'interpretar i competir”, afegia Alsina, que pel que fa al rendiment fora de casa de l'equip, analitza: “A fora, en algun partit no hem tingut gaire sort com a Lugo, amb un gol en el descompte, a Albacete, que tot i jugar un mal partit vam tenir opcions, o a Mallorca, que ens van anular un gol en els primers instants. Avui [per ahir], però, no hem tingut cap opció i ens han passat per sobre. M'he plantejat, fins i tot, fer un canvi en el minut 20, però no volia assenyalar cap jugador.”
“La imatge estava en joc”
Amb el 5-0 en què va començar la segona meitat, poca cosa podien fer ja els futbolistes dirigits per Alsina, que van poder fer el gol anomenat de l'honor per tancar el marcador final de 6-1: “En el descans els he dit que la imatge del club estava en joc i els jugadors havien de fer un pas endavant. Havien de sortir al terreny de joc a competir, cosa que no havien fet en la primera meitat. Fins i tot el seu prestigi estava en joc”, explicava l'entrenador del Llagostera, que admetia que cal una reflexió: “Tornarem a mirar el partit i analitzarem i reflexionarem tant com que faci falta. No sabem perquè ens ha passat això, però ha passat.”
Totes les anàlisis que es feien per part del cos tècnic i els jugadors llagosterencs eren amb un to de preocupació, normal per la recent golejada rebuda: “No hi ha excuses. És cert que no tenim René Román i que Chumbi i Querol han d'agafar el ritme, però sense ells també hem tirat endavant molts partits. És preocupant fer la primera meitat que hem fet. No hem tingut l'esperit que caracteritza el Llagostera i que tothom ja coneix. És el partit més negatiu de tots”, va dir Alsina.

LA SEGONA MEITAT

“He dit als meus jugadors que la imatge del club estava en joc i que havien de fer un pas endavant”

UNA EVIDÈNCIA

“Hem estat molt malament. En 18 minuts s'ha decidit el partit. Tot ha estat un cúmul de despropòsits”

LA LAMENTACIÓ

“Els jugadors han tingut molt poca intensitat. No hem vist ni una targeta groga en la primera part”
Darrera actualització ( Diumenge, 25 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

J. R. López Muñiz “Hem fet una gran primera part i un molt bon treball”

Article de @lesportiucat

J. R. López Muñiz Tècnic de l'Alcorcón

Content i satisfet pel resultat dels seus jugadors, Juan Ramón López Muñiz va comparèixer a la sala de premsa de Santo Domingo conscient que l'Alcorcón havia fet un partit molt complet i havia passat per sobre del seu rival: “Hem fet una gran primera part, i en general el partit de tot l'equip ha sigut magnífic. Estic satisfet perquè s'han fet moltes coses bé en moltes facetes del joc”, va remarcar l'entrenador de l'equip groc. I és que, més enllà de guanyar de forma clara, el triomf contra el Llagostera va permetre als madrilenys retrobar-se amb la victòria davant de la seva afició després de més d'un mes: “S'ha fet una gran actuació, però hem de ser capaços de mantenir una regularitat en el nostre rendiment. Hem d'estar concentrats cada partit. Avui ho hem estat, però altres dies, no”, va explicar López Muñiz, que feia així un petit toc d'atenció en una tarda perfecta per als locals.
Darrera actualització ( Diumenge, 25 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...