diumenge, 25 d’octubre del 2015

Oriol Alsina “Ens han passat per sobre”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina en primer pla, i Muñiz durant l'enfrontament a Santo Domingo Foto: LOF.
1
Pair una derrota com la que va patir el Llagostera a Alcorcón no deu ser fàcil per Oriol Alsina, que va atendre els mitjans desplaçats a terres madrilenyes seriós i amb cara de pocs amics. La valoració era potser més fàcil que en qualsevol altre partit: “Hem estat molt malament. En divuit minuts s'ha decidit l'enfrontament, hem sortit descentrats i tot ha estat un cúmul de despropòsits”, comentava Alsina minuts després de confirmar-se la derrota per golejada.
El tècnic d'Arenys de Mar va fer autocrítica i mostrar preocupació pel poc rèdit que està aconseguint el seu equip lluny del Palamós-Costa Brava: “Els jugadors han tingut molt poca intensitat, no hem vist ni una groga. La imatge del Llagostera ha estat molt dolenta. S'ha vist un equip poc competitiu i el màxim responsable en sóc jo. Potser he posat jugadors massa ofensius com ara Benja, Juanto, Giva, Imaz... però tot això els futbolistes ho han d'interpretar i competir”, afegia Alsina, que pel que fa al rendiment fora de casa de l'equip, analitza: “A fora, en algun partit no hem tingut gaire sort com a Lugo, amb un gol en el descompte, a Albacete, que tot i jugar un mal partit vam tenir opcions, o a Mallorca, que ens van anular un gol en els primers instants. Avui [per ahir], però, no hem tingut cap opció i ens han passat per sobre. M'he plantejat, fins i tot, fer un canvi en el minut 20, però no volia assenyalar cap jugador.”
“La imatge estava en joc”
Amb el 5-0 en què va començar la segona meitat, poca cosa podien fer ja els futbolistes dirigits per Alsina, que van poder fer el gol anomenat de l'honor per tancar el marcador final de 6-1: “En el descans els he dit que la imatge del club estava en joc i els jugadors havien de fer un pas endavant. Havien de sortir al terreny de joc a competir, cosa que no havien fet en la primera meitat. Fins i tot el seu prestigi estava en joc”, explicava l'entrenador del Llagostera, que admetia que cal una reflexió: “Tornarem a mirar el partit i analitzarem i reflexionarem tant com que faci falta. No sabem perquè ens ha passat això, però ha passat.”
Totes les anàlisis que es feien per part del cos tècnic i els jugadors llagosterencs eren amb un to de preocupació, normal per la recent golejada rebuda: “No hi ha excuses. És cert que no tenim René Román i que Chumbi i Querol han d'agafar el ritme, però sense ells també hem tirat endavant molts partits. És preocupant fer la primera meitat que hem fet. No hem tingut l'esperit que caracteritza el Llagostera i que tothom ja coneix. És el partit més negatiu de tots”, va dir Alsina.

LA SEGONA MEITAT

“He dit als meus jugadors que la imatge del club estava en joc i que havien de fer un pas endavant”

UNA EVIDÈNCIA

“Hem estat molt malament. En 18 minuts s'ha decidit el partit. Tot ha estat un cúmul de despropòsits”

LA LAMENTACIÓ

“Els jugadors han tingut molt poca intensitat. No hem vist ni una targeta groga en la primera part”
Darrera actualització ( Diumenge, 25 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui