divendres, 15 d’abril del 2016

@oriol_alsina: «Som el millor equip de les últimes 5 jornades» . Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Oriol Alsina: «Som el millor equip de les últimes 5 jornades»

El tècnic del Llagostera vol aprofitar el «bon moment» per guanyar per fi a fora -demà a Sòria- i mantenir l'esperança de salvar la categoria

15.04.2016 | 06:30
L´entrenador del Llagostera celebrant amb eufòria l´última victòria contra el Bilbao Athletic.
L´entrenador del Llagostera celebrant amb eufòria l´última victòria contra el Bilbao Athletic.
Oriol Alsina va intercanviar ahir, per uns moments, la seva posició d'entrevistat i va ser ell qui va plantejar una pregunta als mitjans de comunicació que cobrien la prèvia del Numància-Llagostera de demà. «Sabeu qui és l'equip que va líder en els úlltims cinc partits?», els va etzibar. Ell mateix va respondre: «No ho sabeu? doncs és el Llagostera». El botí en aquests darrers cinc partits és de tres victòries i dues derrotes, 9 punts, els mateixos que han acumulat Tenerife i Elx. El tècnic dels gironins va explicar que «a vegades només mirem allò negatiu, però estem en un molt bon nivell i som un equip complicat». Alsina, però, tampoc defuig de la realitat a l'hora de lamentar «el dèficit» que suposa fer l'anàlisi de les xifres lluny de Palamós i va dir que «també és cert que som el pitjor equip a fora tot i merèixer més premi en moltes ocasions» (2 punts de 51).
Falten nou jornades per acabar la Lliga i el Llagostera no es rendeix. Ahir, després de l'entrenament realitzat a Palamós i abans d'emprendre avui el camí cap a Sòria, el preparador va analitzar l'enèssima oportunitat que se li presenta al seu equip de trencar amb el malefici que els persegueix a domicili. Segons va apuntar «ja fa jornades que no aprofitem el fet de guanyar a casa, i a veure si per fi podem fer un pas endavant a fora». Per Alsina puntuar a Los Pajaritos «seria bo, ens donaria molt d'oxigen».
Fent un cop d'ull a la classificació, hom podria pensar que els sorians, (15ns amb 42 punts), viuen amb tranquil·litat i sense gaires urgències el tram final de Lliga, un pensament que Alsina no comparteix: «tothom s'hi juga molt i serà complicat perquè el Numància mira cap amunt i cap avall, està a set punts del play-off i a vuit del descens»>. Del rival de demà, un Numància que no ha perdut en els sis últims partits casa, Alsina diu que «és un equip molt intens, amb jugadors determinants, que ens obligarà a estar molt alerta». La clau per vèncer per primer cop lluny de Palamós serà «pedalar més fort que mai, tenir un instint de supervivència, lluita i entrega més elevat que el rival». Si passa això des de demà mateix i fins el cinc de juny, Alsina assegura que «tindrem moltes opcions de salvar la categoria».
David Querol és novetat a la convocatòria, mentre que Masó, sancionat; Nando Quesada, lesionat; Jordi López, sense el ritme adient; Emilio Sánchez, que no ha entrenat durant la setmana, i Fofo, són baixes. Aquest últim, lesionat en el darrer partit davant el Bilbao Athletic es recupera en un centre d'Andalusia. Alsina és optimista pel que fa a la seva reaparició: «crec que pel dia de l'Osca el tindrem». D'altra banda, d'un dels destacats de l'últim triomf, Alsina va dir que «José Carlos no està per 90 minuts, però, ens estem plantejant fer-lo sortir d'inici perquè és un jugador Top».
Demà, abans del matx entre el Numància i el Llagostera, el club sorià retrà un homenatge a Julio Álvarez per haver-se convertit en el màxim golejador dels sorians en el futbol professional amb 50 gols.
Llegir mes / Leer mas...

"A Sòria, amb gairebé tot". Article de @educiu a @lesportiucat

A Sòria, amb gairebé tot

Convocatòria. El Llagostera, que tindrà les baixes de Masó (sancionat) i Fofo i Quesada (lesionats), podrà disposar de Querol i Juanjo, ja recuperats

David Querol ja torna a estar disponible Foto: ALBERT SALAMÉ.
1
El Llagostera es va entrenar ahir al matí a Palamós i posteriorment va facilitar la convocatòria de divuit jugadors que viatjaran avui cap a Sòria (l'equip sortirà ben aviat amb autocar i quan arribi s'exercitarà a les instal·lacions del Numància). El Llagostera, que tindrà les baixes de Jordi Masó (sancionat) i Fofo i Nando Quesada (lesionats), va incloure en la llista David Querol i Juanjo Expósito, ja recuperats dels problemes físics que arrossegaven, mentre que el porter Ratti i Jorge García, Jordi López, Emilio Sánchez, Ríos Reina i Chumbi no viatjaran per decisió tècnica.
“Hi ha jugadors que havien estat lesionats i que ja estan millor, agafant el ritme, però vull endur-me gent que estigui al 100%”, va afirmar l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que va destacar especialment la tornada a la convocatòria de David Querol, que podria recuperar la titularitat a l'extrem dret en detriment de Fofo, lesionat en la jornada passada i que estarà de baixa unes tres setmanes (el futbolista s'està recuperant en un centre de confiança a Andalusia): “Recuperem un jugador important com Querol i també tenim altres jugadors que estan progressant i que ens han de donar molt, com Edu Oriol o José Carlos.” Sobre aquest últim, el gran revulsiu en l'última victòria contra el Bilbao Athletic (2-1), Alsina va reconèixer que no està a punt per jugar tot el partit, però que s'està plantejant fer-lo jugar d'inici. El tècnic llagosterenc també va fer un èmfasi especial en el fet d'aconseguir demà la primera victòria del curs a domicili: “Volem trencar la mala dinàmica a fora, seria un pas endavant important.”

LES REACCIONS

Hi ha jugadors que ja estan millor i agafant el ritme, però vull endur-me gent que estigui al 100%
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Porters
René
Moragón
Defenses
Ruymán
Chus Herrero
Escassi
Samu de los Reyes
Aimar
Álex Cruz
Migcampistes
Pitu
Tito
Tébar
Edu Oriol
Imaz
José Carlos
Querol
Davanters
Natalio
Benja
Juanjo Fora de la convocatòria:
Masó (sancionat), Fofo i Quesada (lesionats) i Ratti (p.), Jorge, Jordi López, Emilio, Ríos i Chumbi (decisió tècnica).
El porter Ratti i Jorge, Jordi López, Emilio, Ríos i Chumbi no viatjaran per decisió tècnica
Darrera actualització ( Divendres, 15 d'abril del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...

ALEX ALEGRÍA:“El Llagostera s'hi juga la vida; serà molt complicat”. Article de @educiu a @lesportiucat

ALEX ALEGRÍA  DAVANTER DEL NUMÀNCIA

“El Llagostera s'hi juga la vida; serà molt complicat”

“Guanyar el Llagostera ens deixaria la permanència molt encarrilada, i encara som a temps de lluitar pel «play-off»”

“Si passen els minuts i no marquen cap gol es poden desesperar una mica, i això ens aniria a favor”

Alegría, en plena acció en un partit d'aquesta temporada amb el Numància Foto: MARIO TEJEDOR/HERALDO DE SORIA.
1
Els últims anys el Numància ha arribat a l'última jornada sense res en joc i l'afició no s'il·lusiona; per això volem estar a dalt
M'agradaria superar els deu gols, una bona xifra tenint en compte que és la meva primera temporada sencera a segona A
Amb nou gols, Álex
Alegría (Plasència, 10-10-1992) és el pitxitxi del Numància, pròxim rival del Llagostera. El davanter, que està cedit pel Betis, s'ha consolidat com un golejador contrastat en la seva primera temporada completa a segona A i ara té l'objectiu d'intentar jugar el play-off d'ascens i, a títol personal, superar la xifra dels deu gols. Sobre el Llagostera Alegría té molt clar que serà un rival difícil de superar per la crítica situació de l'equip gironí.
El Numància és quinzè amb 42 punts i és a 7 del ‘play-off' i a 8 del descens. Cap on ha de mirar aquest equip?
Sobretot el que busquem ara mateix és guanyar el pròxim partit contra el Llagostera per així tenir la permanència ben encarrilada.
Tal com diu, una victòria demà els deixaria molt a prop de la salvació. Amb això ja en fan prou o encara volen lluitar per disputar la promoció d'ascens?
Un triomf ens donaria, entre cometes, la salvació, perquè els últims classificats encara tenen bastants duels directes entre si. I sí que encara pensem a jugar la promoció d'ascens, ja que encara queden jornades i estem pràcticament a la mateixa distància del sisè que del dinovè.
Si agafem una ratxa de dues o tres victòries consecutives encara ens hi podríem enganxar, tot i que sabem que la cosa està difícil, ja que hi ha molts equips per sobre nostre.
Estar a mitja taula no és cap novetat per al Numància, que sempre sol quedar en terra de ningú en els últims anys. Com s'ho pren això, l'afició?
El Numància és un club estable que fa bastants anys que és a segona divisió A, però sí que és veritat que les últimes temporades s'arriba a l'última jornada de lliga sense res en joc i l'afició no s'il·lusiona; per això nosaltres intentarem lluitar fins al final per acabar com més amunt millor. Volem estar a dalt.
Ara reben el Llagostera, penúltim classificat, que lluita per sortir del descens. Com preveuen el partit?
Segur que no serà gens fàcil. D'aquí a final de temporada tots els equips tindran alguna cosa en joc, ja sigui intentar entrar al play-off d'ascens o bé sortir del descens, així que ens el prenem com tots, de màxima dificultat.
Els gironins encara no han guanyat cap partit a fora aquesta temporada. Molt serà que ho facin a Los Pajaritos, deuen pensar, no?
Los Pajaritos sempre és un camp difícil, però el Llagostera vindrà amb ganes de sumar els tres punts per acostar-se a la salvació. S'hi juga la vida i segur que serà un partit molt complicat, com tots.
Veient la situació dels dos equips sembla que el Llagostera és l'equip que sortirà al camp amb més pressió.
Sí, crec que ells ho tenen més difícil, perquè si passen els minuts i no marquen cap gol es poden desesperar una mica, i això ens aniria a favor.
Tot i així en el partit d'anada a Palamós el Numància va perdre per 2-1.
Exacte, el Llagostera està demostrant en aquesta segona volta que és un equip lluitador i que té moltes ganes de salvar-se. És un equip que lluita cada pilota com si fos l'última durant els noranta minuts de partit.
El Numància últimament també té dues cares: la bona a casa (sis partits sense perdre) i la dolenta a camp contrari (sis jornades sense guanyar).
Sí, però tenim clar que el que hem de fer nosaltres és fer-nos forts a casa, que és el més important i el que sol marcar la posició final en la taula.
En l'aspecte personal, és el pitxitxi del seu equip amb nou gols. No està gens malament.
De moment estic content, tot i que n'hauria pogut marcar algun més. M'agradaria superar els deu gols, que seria una bona xifra per ser la meva primera temporada sencera a segona A.
En el passat mercat d'hivern se'n van anar dos davanters com Óscar Díaz (Mallorca) i
Natalio (Llagostera), cosa que va confirmar la confiança de l'entrenador en vostè.
Sí, està comptant bastant amb mi i jo estic agraït per la seva confiança i li ho intento tornar amb treball dins del camp.
En la primera meitat de lliga va compartir vestidor amb Natalio, que ara juga al Llagostera. Creu que pot ser el davanter que salvi l'equip del descens?
Ara està en un bon moment de forma. Fa poc va marcar un hat trick i en molts partits és l'home més perillós del seu equip, així que haurem de vigilar-lo de ben a prop perquè no ens faci mal.
Està jugant al Numància cedit pel Betis. Espera jugar a primera divisió el curs vinent amb el conjunt andalús o ho veu massa complicat?
Tinc un any més de contracte amb el Betis i suposo que faré la pretemporada amb ells, però segur que hi haurà molta competència i encara no sé què passarà. El mister decidirà.
Darrera actualització ( Divendres, 15 d'abril del 2016 02:00 )
Publicat a
Llegir mes / Leer mas...