dimecres, 2 de novembre del 2016

Estadistiques del @UELllagostera PREBENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera BENJAMI D


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera BENJAMI C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera BENJAMI B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera BENJAMI A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera ALEVI D


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera ALEVI C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera ALEVI B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera ALEVI A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera INFANTIL D


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera INFANTIL C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera INFANTIL B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera INFANTIL A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera CADET C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera CADET B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera CADET A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera JUVENIL C


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera JUVENIL B


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera JUVENIL A


Llegir mes / Leer mas...

Estadistiques del @UELllagostera B


Llegir mes / Leer mas...

"Que la ratxa a fora continuï". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Que la ratxa a fora continuï

Després de trencar el malefici a domicili ara fa una setmana i mitja a Gavà (0-2), el Llagostera necessita refer-se de la derrota amb el Barça B avui a Sabadell sense el sancionat Marc Martínez

02.11.2016 | 00:00
El Llagostera va trencar a Gavà una ratxa nefasta de 25 partits sense guanyar a domicili.
Que el 0 a 2 de la Bòbila no sigui flor d'un dia. Fa onze dies, el Llagostera va trencar el malefici que l'acompanyava a domicili amb una victòria a Gavà (0-2) que posava el punt i final a 25 partits sense sumar els tres punts lluny de Palamós. Ara, en l'immediat horitzó dels d'Alsina apareixen dues oportunitats per confirmar que han trobat la tecla adient per vèncer a fora. Aquesta tarda (18.15 hores)?a la Nova Creu Alta de Sabadell i diumenge vinent a València davant el filial del Llevant. Són dos partits clau, d'aquells que porten penjada l'etiqueta de prohibit fallar perquè tots dos equips són ara mateix rivals directes per defugir de la zona calenta de la classificació. Blaugranes i arlequinats van de la mà amb 14 punts, mentre que els valencians amb 11, es troben enfonsats en el descens.
L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, després de considerar «injusta» la derrota davant el Barça B, és partidari de passar pàgina i centrar-se en l'important duel d'avui, on aquesta vegada sí «intentarem que la possessió de la pilota sigui nostra perquè això és el que volem fer aquest any». Amb pocs dies per recuperar forces, el calendari permet als llagosterencs oblidar la primera ensopegada a casa amb dos desplaçaments consecutius que el d'Arenys de Mar valora no gaire positivament. «Per a nosaltres setmanes com aquesta són difícils perquè tenim una plantilla curta i a sobre amb baixes importants». Segons Alsina, «quan arriben setmanes de tres partits és quan més trobes a faltar poder gaudir d'una profunditat de plantilla perquè aguantar els 90 minuts dels 3 partits és molt difícil».
El limitat fons d'armari de què disposa Alsina queda minvat i ?s'accentua amb les baixes de Vivi, ?Jordà, Quesada, Rodri i Jiménez, més el sancionat Marc Martínez. Sobre això, el tècnic comenta que «no hi estem preparats; no som un equip de Champions que poden ?jugar els partits que vulguin». D'entre els lesionats, Alsina confia que Vivi, ?Rodri i Jordà puguin reaparèixer ?diumenge. «Els necessitem. Amb ells millorarem el nostre nivell». Però tot i les absències, no vol ?posar excuses perquè «tots els equips ?estem ?igual i almenys, per nosaltres, anar a Sabadell és al costat de casa. Una altra cosa serà anar a València».
Els arlequinats no poden comptar avui amb l'excapità llagosterenc, Jordi López, per lesió. Tampoc hi seran al bàndol local, Batanero, Jaime, Javi Barrio i Carreño. Els vallesans no viuen el seu millor moment, com ho indica que només han aconseguit una victòria en les darreres 8 jornades. El partit d'avui significarà el retrobament de dos equips que van coincidir fa dues temporades a la Segona A. Aquell curs 2014-15, el Sabadell es va endur els tres punts de Palamós (0-1), mentre que a la Nova Creu Alta el resultat va ser 1-1 per culpa d'un gol en l'afegit de Kiko Olivas.
Llegir mes / Leer mas...

"Ressorgir a Sabadell". Article de @educiu a @lesportiucat

Ressorgir a Sabadell

2a divisió B. El Llagostera visita la Nova Creu Alta (18.15 h) amb l'objectiu de sumar la segona victòria seguida a fora i oblidar la desfeta contra el Barça B

El Sabadell i el Llagostera es tornen a veure les cares, ara a segona B, en un duel intersetmanal entre dos equips que no han començat la lliga gaire fins i que estan empatats en la taula classificatòria amb 14 punts. Pel que fa als llagosterencs, encaren el partit a la Nova Creu Alta (18.15 h) amb l'esperança d'encadenar la segona victòria a domicili i així deixar enrere la derrota contra el Barça B de dissabte passat (0-2). El conjunt dirigit per Oriol Alsina tornarà a tenir un grapat de baixes, la de Marc Martínez per sanció i les dels lesionats Rodri, Vivi, Rafa Jordà, Nando Quesada i Diego Jiménez, que encara no han fet net dels seus respectius problemes físics.
“Continuem amb moltes baixes i jugar tres partits seguits no és fàcil. Potser fem alguna variació”, explica Oriol Alsina, que té màxim respecte cap al Sabadell: “Estem empatats en la taula i serà un partit complicat, però com tots en aquesta categoria. El Sabadell té bons jugadors i li agrada jugar a futbol i tenir la pilota, igual que a nosaltres, que juguem en un camp molt semblant a la Nova Creu Alta pel que fa a dimensions i gespa, que és natural. Al davant ens trobarem un equip que és difícil de superar i marcar-li gols, encara que tampoc n'està fent gaires. Som clubs amics, però al terreny de joc tots volem guanyar.”
Retrobaments
El partit d'avui tindrà una connotació especial per a diversos futbolistes amb passat a l'altre equip. Pel que fa al bàndol llagosterenc, n'hi ha tres amb passat recent a la Nova Creu Alta, Manel Martínez, Marc Fernández i Valentín Merchán, mentre que al conjunt arlequinat destaca la presència del migcampista Jordi López, jugador que va deixar una gran empremta al Llagostera els últims anys i que ara està lesionat. “Estic molt content de tornar a veure en Jordi, per a mi és un plaer, va ser un gran capità”, afirma Oriol Alsina. “És especial jugar contra el Sabadell, un club del qual guardo bons records”, conclou Valentín Merchán, inamovible al lateral esquerre llagosterenc.

LA PRÈVIA

Estem empatats en la taula i serà un partit complicat, però com tots. Al Sabadell li agrada jugar a futbol i té bons jugadors

MINVATS

Continuem amb moltes baixes i jugar tres partits seguits no és fàcil. Potser fem alguna variació
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Marc Martínez (sanció) i Rodri, Vivi, Rafa Jordà, Diego i Quesada (lesió) són baixa
Llegir mes / Leer mas...